Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 02/07/2013 18:57
Może mnie ktoś " naprostuje" : Dzieci do lat 14 wchodzą za darmo do czasu sprzedania 1000 szt wejściówek ? A wcześnie było chyba info iż : Bilety ulgowe są dla dzieci które nie ukończyły 14 lat ? Czy ktoś ma pojęcie co jest TERAZ prawdą ? Pierdzieli mnie te 20 zeta za które kupiłem bilet synowi ,no ale teraz ktoś w klubie jest nie fair w stosunku do kibiców kórzy zostali zmuszeni do zakupów w/w biletów
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Trwa sprzedaż biletów na mecz z Olympique Lyon. Przez pierwsze trzy dni (piątek, sobota i wczorajszy poniedziałek) kupiliście 4318 wejściówek!
Za Oficjalką.
Razem z młynem?
Bez, tyle sprzedali w klubie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Może mnie ktoś " naprostuje" : Dzieci do lat 14 wchodzą za darmo do czasu sprzedania 1000 szt wejściówek ? A wcześnie było chyba info iż : Bilety ulgowe są dla dzieci które nie ukończyły 14 lat ? Czy ktoś ma pojęcie co jest TERAZ prawdą ? Pierdzieli mnie te 20 zeta za które kupiłem bilet synowi ,no ale teraz ktoś w klubie jest nie fair w stosunku do kibiców kórzy zostali zmuszeni do zakupów w/w biletów
Oficjalnie, to nie klub, a sponsorzy finansują dzieciakom bilety, więc trudno się tu przyczepić, że zmienili zasady w trakcie sprzedaży...
Szczecińskie przedsiębiorstwa wspólnie z Pogonią Szczecin przy okazji meczu z Olympique Lyon zaszczepiają miłość do piłki, klubu oraz budują tożsamość lokalną u najmłodszych. Dzięki hojności firm EuroAfrica, EPA Omnia, EPA Systemy, EPA Wind, Szponar, ZAPOL, DDB AUTO BOGACKA – dealer Mercedes-Benz dzieci do 14. roku życia mogą zobaczyć to wyjątkowe spotkanie zupełnie za darmo! W tej chwili klub dysponuje pulą tysiąca darmowych wejściówek dla najmłodszych!
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 03/07/2013 12:10
Ta wyszło, że z tymi zamkniętymi sektorami to się oficjalka walnęła, bo klub sprzedaje bilety normalnie. Nawet poprawili nie wiem kiedy
Straszny piknik brał bilety przede mną, brał ich 6 a nawet nie wiedział z kim gramy. Według niego gramy z Marsylią
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 05/07/2013 16:45 Sprzedaz biletow w Pubie Jocker na mecz z Lyonem konczy sie we wtorek o godzinie 22.00. Jezeli jakies bilety zostana ( a mam nadzieje ze nie ) to w srode bilety na młyn do kupienia tylko w kasach stadionu.
Dodatkowo od Niedzieli ruszamy z zapisami na Lubin , koszt biletu na mecz 20 zł. Wiecej informacji wkrtótce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.