po prostu wysmiewam porównywanie opraw stworzonych przez grupkę nowicjuszy bez żadnego wsparcia szerszego grona w obecnych czasach z oprawami grupy ultras z doświadczeniem i pomocą szerszego grona działających osób w czasie topowym dla ultrasowania w całym kraju. kto widzi sens takiego porównywania to jest idiotą i własnie to chce udowodnić.
zgodzę się, że na razie jest co jest i niewiadomo co będzie za pół roku. jak chcesz to udowadniaj gdzie ja się ośmieszam
na chwile obecna to ty sie osmieszasz. wiem, że to początki, brak doświadczenia itp. itd., ale co będzie za pół roku to będzie za pół roku.
na razie jest to co jest.
po prostu wysmiewam porównywanie opraw stworzonych przez grupkę nowicjuszy bez żadnego wsparcia szerszego grona w obecnych czasach z oprawami grupy ultras z doświadczeniem i pomocą szerszego grona działających osób w czasie topowym dla ultrasowania w całym kraju.
A widzisz... gdyby ta zmiana odbywała się "normalnie", że są chętni do pomocy, jakiś czas podpatrują pracę, triki, pomagają, odwalają "brudną" robotę itp. w szkole ultras od obecnych i siłą rzeczy po jakimś czasie pewne osoby są wprowadzane do danego środowiska i przypuśćmy "przejmują" stery w tej kwestii to może było by to inaczej odbierane. Tak, dla wielu - to jakieś science-fiction co tu się wyprawia, wiele osób nie rozumie tego co tu się dzieje i szczerze powiedziawszy ja się nie dziwię. Zapowiadana była "nowa siła" w kwestii ultras, a efekty zmian chyba każdy zauważył. Szkoda tylko, że na tym wszystkim traci Pogoń. Zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.