Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Czapla.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4593 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 23:31
Dajcie czas bębniarzowi... Pierwszy raz pykał a wy już marudzicie, każdy jakoś zaczynał...

Shivan
Kibic
Na forum od 8292 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 23:34
Mroczek - napisz list do piłkarzy ...

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
JW
Kibic
Na forum od 5856 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 23:38

Tasior napisał:  
Bębniarz do wymiany.
Doping słabiutki, frekwencja mizerna, mecz dramatyczny...
Średnio to wygląda, a z takimi wynikami może być tylko gorzej. Poza tym braknie ogarnięcia na młynie! Ludzie nie znają tekstów, nie szanują barw, jakiś patolog rzyga (!!!), no kurwa nie powinno być przyzwolenia na coś takiego. To już lepiej mniej ludzi, ale ogarniających.

Święta prawda!
Cała Pogoń Zawsze Razem!
Pif Paf co Ty na to?

Ostatnio edytowany przez: JW, 5 listopada 2012, 23:45 [1 raz(y)]

Fanatycy Pogoni
Kibic
Na forum od 4629 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 00:01

Czapla. napisał:  
Dajcie czas bębniarzowi... Pierwszy raz pykał a wy już marudzicie, każdy jakoś zaczynał...

Dokładnie.

Byliśmy Jesteśmy Będziemy !
Raspo
Kibic
Na forum od 4614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 00:15
Mecz tragikomedia.. Wszystkim powinni oddać za bilety !!

Na trybunach jednak tragedia bez komedii !! Gdzie te wszystkie(na tą chwile czcze) słowa o nowej jakości i sile ?? Czy jeżeli ktoś się odsuwa (nie obraża jak to ma w zwyczaju pisać użytkownik pif paf) na boczny tor to ma oznaczać, że teraz będziemy wyglądać jak jakiś GKS Bełchatów ?

Z boku to wygląda tak jak by przyszli młodzi chłopcy, którzy chcą zdobyć świat, jednak chyba nie mają na to recepty, a wręcz przeciwnie - doprowadzają do klęski.

Żeby nie było tak kolorowo to teraz pytania do MW i SKPS - Czy w taki sposób chcecie oddać to w co wkładaliście kawał swojego życia ?

A na koniec wg. mnie wisienka na torcie :
Obrazek jpg wstawiony na forum

Chłopcy nauczcie się podstaw ortografii, interpunkcji i estetyki - bo po tym, każdy chyba woli te "mało spektakularne oprawy" w wykonaniu MW.

Cin
Kibic
Na forum od 4628 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 01:19
Jeszcze jestem w szoku. Pozostaje tylko wierzyć, że jutro będzie lepiej. Głowa do góry chłopaki. Coś ma temat gry to powiem, że gra była tylko jeszcze nie wiem w co. Praktycznie żadnego pomysłu i dziwię się, że najpierw przegrywamy ze słabą Legią, potem ze słabiutką Korona a na deser z bardzo słabym Śląskiem. Nie wiem czy chłopaki chcą grać co tydzień z Lechem żeby się mobilizować czy jak. Edi prócz kilku podań nie ma nic. Zero walki. Ciągle się przewraca by za chwilę strzelić "dla statystyk". Jego era mineła i pewnie wielu to widzi. Niestety trener nie. Jest tylu młodych może nie z takimi umiejętnościami i bagażem doświadczeń ale na pewno chce im się biegać... Taka mala anegdotka. Podczas meczu dostalem 3 smsy od brata oglądającego mecz w tv. W jednym zaznaczył, że pragnie mieć autograf zawodnika z nr 15 :) w 2-gim, że same nudy a w 3-cim, i tu pozwole sobie zacytować "trzeba być pedałem żeby nie dawać szansy młodym napastnikom". Zaznaczę, że on kibicem Pogoni nie jest. Widać, ktoś ma inną wizję. To boli...

Portowcu noś ze sobą barwy...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8353 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 07:31
Czy flaga Białuń, która pojawiła się na meczu, to jakiś Fc czy samowolka?

19-PS-48
Kibic
Na forum od 4573 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 09:17
no cóż..wm zawiesiło działalność bo nie wszyscy ich popierali, wnioskuję, że opozycją była ekipa, która mniemała, że zrobią to o wiele lepiej. ja rozumiem, że zawsze trzeba dążyć do doskonałości, ale nie mam pojęcia jak nazwać to co dzisiaj zostało nam zaprezentowane. miała być oprawa, rozumiem, że flagi na kijach nią były.staram się i staram, ale nie jestem w stanie pojąć dlaczego coś co działało (może i niekiedy kulało, ale nie myli się tylko ten co nie robi nic) w sposób conajmniej należyty zostało zniszczone i zastąpione czymś co dopiero raczkuje. to samo z bębnem. piszecie, że to jego pierwszy raz, ze kazdy zaczynał bla bla bla..ale PO CO BYŁO TO ZMIENIAĆ!? skoro działało? nie lepiej było wprowadzać do tamtej frakcji nowe osoby, młodą krew, żeby sie ogrywały, żeby poznawały specyfikę, klimat, itp. trzeba było to zniszczyć? nie mogę i nie jestem w stanie tego pojąć jak i cała masa ludz - kumatych, niekumatych, pikników, niepikników. dlaczego ci nowi nie chcieli się zaangażować 2-3-4 lata temu? kiedy wszystko było prawie ze rozpizdziane, a jednak ktos się podejmował sklejania. czemu wtedy tak ochoczo się nie rwano? czyżby dlatego, że wtedy się jeszcze nie interesowali Pogonią? abstrahując już od samego S. bo on akurat od dawna się udzielał, ale kurde reszta? jedno jest tylko pocieszenie: gorzej już być nie da rady..chyba.

Pif Paf
Kibic
Na forum od 4587 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 09:29
Widze że każdy z was ma dużo do powiedzenia na forum a wystarczyło zejsc pod gniazdo po meczu i z nami o tym porozmawiać, tam już nie macie tyle odwagi?

W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 09:40

Pif Paf napisał:  
Widze że każdy z was ma dużo do powiedzenia na forum a wystarczyło zejsc pod gniazdo po meczu i z nami o tym porozmawiać, tam już nie macie tyle odwagi?

Dokładnie, ja byłem cały mecz na dole i widziałem. Chłopaki się starali, motywowali. Chłopak od bębna no niestety porażka ale może w następnym meczu będzie lepiej. Ja sam jestem bębniarzem u siebie w ekipie i wiem że początki są ciężkie poczekajmy. Bardzo dobrze że były flagi, zawsze jakiegoś koloru dały tym szarym trybunom, moim zdaniem 3-4 flagi powinny powiewać przez cały mecz. Sochan jak już mówiłem ogarnia, motywuje ale co on kurwa może jak nikomu się nie chce ? Zastanówcie się ! Jak macie zamiar udawać że śpiewacie to idźcie na krytą gdzie króluje sandał i tam będziecie mieć pole do popisu. Uszanujmy to że sochan i reszta ekipy się starają, narzekać każdy potrafi, ciekawy jestem jak wy byście zbudowali ekipę i zaczęli doping przy moze 200 osobach bo tylu nas wczoraj było. Jedyne moje zastrzeżenie to bębniarz ale zobaczymy jak mu pójdzie w następnym meczu.

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 10:14
dla wszystkich płaczków polecam teraz powtórkę na c plus ale pewnie postawili mikrofony pod młynem :)

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 10:56

Pif Paf napisał:  

Może po prostu inaczej sobie wyobrażali nową jakość tak hucznie zapowiadaną?

Powodzenia w następnych meczach.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
goral1982
Kibic
Na forum od 7461 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 11:13

Promocja napisał:  
dla wszystkich płaczków polecam teraz powtórkę na c plus ale pewnie postawili mikrofony pod młynem :)

To porownaj to z transmisja na Polsat Sport gdzie niewiele bylo slychac

chorwat
Kibic
Na forum od 4596 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 12:28
Nowy stadion dla Szczecina :-D:-D:-D

Pogonfg
Kibic
Na forum od 4619 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 12:36
[cytat= a wystarczyło zejsc pod gniazdo po meczu i z nami o tym porozmawiać, tam już nie macie tyle odwagi?[/cytat]

a moze poprostu zorganizowac spotkanie np na następnym meczu przed czy też po żeby pogadać co dalej bo nie oszukujmy się ale jest słabo....

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 13:16

Bezimienny1948 napisał:  

Qwasu napisał:  
Jeśli zmiany na trybunach/stowarzyszeniach mają iść w tym kierunku to jest to niepokojące. Nie wiem w czym tkwi problem z dopingiem,ale w moim odczuciu brakuje tam osoby z charyzmą. Ten poprzedni prowadzący doping (niski,nabity) że się tak wyrażę był idealny, gościu robił to z serduchem i zarażał swoją pasją. To nie jest żaden zarzut w stosunku do Sochana, co więcej chwała mu za to że dzisiaj był i się starał, ale nie tędy droga.

Mam takie same zdanie + bębniarz
BTW. Propsy dla nowego ultrasa w okularach, chłopak troche nie ogarniety, w dodatku potyka sie o wlasne nogi...co do dopingu to jedna wielka żenada i trzeba sobie to powiedziec szczerze, oby to sie zmienilo na nastepnych mecza, bo jak bedziemy szli w tym kierunku to nie wróży nic dobrego.

Co do ultrasa to też zwróciłem na to uwagę - nic do chłopaka nie mam bo fajnie, że chce coś działać ale wyglądało to dosyć groteskowo. Wstrzymywałem się z opiniami o "nowej jakości" do tego meczu bo wolałem poczekać i zobaczyć jak to będzie zamiast z góry zakładać, że będzie źle no ale niestety obawy się sprawdziły. Fajnie, że są osoby, które chcą działać ale na chwilę obecną to jeszcze nie ten poziom. Brak takich osób jak M. L. czy P. na gnieździe odbił się znacznie na jakości dopingu. Zmiana odbiła się również na frekwencji w Młynie bo widziałem sporo stałych bywalców na innych sektorach. Na plus trans i 15 minut dla Mroczka.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 13:58
..

Ostatnio edytowany przez: ktn, 6 listopada 2012, 20:07 [1 raz(y)]

Better dead than red!
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 14:12
Ludzie cieszcie się że wgl coś jest bo gdyby nie oni to by dopingu nie było. Dajmy czas, sochan nie od wczoraj doping prowadzi...

K.P.S
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 14:29

domin839 napisał:  
Ludzie cieszcie się że wgl coś jest bo gdyby nie oni to by dopingu nie było. Dajmy czas, sochan nie od wczoraj doping prowadzi...

a z czego tu sie cieszyc...gdyby nie "oni" bylo by po staremu czyli wszystko szlo w dobrym kierunku a teraz poraz kolejny startujemy od zera bez szans na powodzenie

19-PS-48
Kibic
Na forum od 4573 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 06/11/2012 14:48
heh być odważnym, żeby coś mówić wprost..a powiedz mi ile Ty razy poszedłeś do kogoś powiedzieć coś wprost, a nie za plecami? sorki, ale nie mam zamiaru (jak i wielu innych) tłumaczyć się komuś, kto sam o sobie mawiał że jest przydupasem i śpiewał, że jest waflem. jak widać waflem się pozostaje, zmienia się tylko jego właściciel...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005