Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8704 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 11:34
to chyba to

3H napisał:  
Pozwole sobie umiescic tutaj text autorstwa jednego z najbardziej cenionych fanatyków z "..." Napewno przyda sie zapamietac wszystkim i wpajac nowym osoba i tym niej ogarnietym;)

"Jeśli jesteś bezgranicznie oddanym kibicem Pogoni, jeśli czujesz przynależność do grupy takich samych ludzi jak ty, jeżeli bez wstydu zakładasz na szyję szalik w barwach klubowych, damy ci kilka rad.

1. Nie współpracuj z policją, pamiętaj, że może się to obrócić przeciwko tobie.

2. Dopinguj swoją drużynę zawsze, nawet wtedy gdy przegrywa i nie ma najmniejszych szans na zwycięstwo.

3. Na wyjazdach trzymaj się grupy. (Bezpieczniej)

4. Panuj nad strachem. Czasem lepiej wyjść z sytuacji z otłuczonym pyskiem, niż cało, ale na szybkich nogach.

5. Nie bądź agresywny dla osób postronnych. To nie przysporzy ci autorytetu u kumpli, ani uznania wśród tzw. zwykłych ludzi.

6. Nie demoluj środków komunikacji miejskiej i pociągów. One nie oddadzą.

7. Jeśli robisz coś co mija się z prawem - pomyśl o odpowiedzialności. Nie jest sztuką narozrabiać, lecz sztuką jest narozrabiać tak, aby za to nie ponosić odpowiedzialności.

8. Nie kapuj policji tych, od których dostałeś po zębach. Pamiętaj, że sytuacja może się odwrócić.

9. Lokalnych rywali eliminuj w zarodku. Nie lekceważ drobnych grupek fanów innego klubu w twoim mieście.

10. Nie upijaj się na wyjazdach. Pijany i słaniający się na nogach na niewiele się zdasz kolegom w sytuacjach kryzysowych.

11. Nie zabieraj i nie toleruj dziewczyn na meczach wyjazdowych.

12. Nie pokazuj obscenicznych gestów (goły tyłek, Fuck You) w kierunku innych kibiców. To zachowania niegodne prawdziwego kibica Pogoni

13. Jeśli jedziesz na mecz do naszej zgody to pamiętaj o rewanżu. Nie jedź na tzw. „krzywy ryj”.

14. Pamiętaj , że w naszych strukturach panuje pewna hierarchia. Okazuj szacunek tym osobom, które na to zasługują.

15. Jeśli policja bije kibiców drużyny przeciwnej to albo siedź cicho albo krzycz na ''psy''. Bicie brawa działaniom policji przynosi hańbę każdemu kibicowi.

16. Piosenki w młynie zaczynają osoby, które mają największe doświadczenie w tej sprawie. Jest to jedyny sposób, aby poprawić prowadzony przez nas doping.

To podstawy. Resztę dopowiada życie, a my najzagorzalsi fanatycy żyjemy bardzo intensywnie"

mihu
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 14:21

KarolSZN napisał:  

mihu napisał:  

Stau! napisał:  

mihu napisał:  

Prawa Strona Miasta napisał:  

P. napisał:  

Warszawa&Szczecin napisał:  
Bilet mam. Tylko pytam orientacyjnie. Chyba im nas więcej tym lepiej. A myślę że dodatkowa pula która zapewne byłaby bardzo mała bez problemów znalazła by nabywców.

Chlopie, nie wiem skad sie wziales, ile masz lat, ale szybka kariera na forum Ci nie grozi, jeszcze ze 2 dni i juz nie bedziesz tylko irytowal, a zaczniesz wkurwiac... Wez cos na uspokojenie, bo zrazisz do siebie ludzi

Yeaaaaaahhhhhhh!!! Wrócił :) Musiał, nie wytrzymał! :)

tak jak kolega napisał...weźcie się kurwa ogarnijcie, przed każdym wyjazdem, na którym jest ogłaszana inwazaj jest wysyp wynalazków. Po zadawanych pytaniach widać że pierwszy albo drugi wyjazd(bo jak ktos ma wiecej to chyba jest debilem zadajac takie pytania)...szkoda kurwa ze nie macie takiego parcia na wyjazdy np. Nowy Sącz, Łęczna...a wtym roku będą jakże bliskie Kielce, Bełchatów..ciekawe ilu wtedy będzie dopytywalo o dodatkową pulę biletów...ciekawe ilu z tych płaczków zrobi z jednym lub dwoma kolegami trase np Szczecin-Zamość/Rzeszów lub tym podobne...a do Poznania to kurwa powinniscie zooragnizowac wycieczki rowerowe zeby udowodnic ze jestescie sie w stanie poswiecic a nie kurwa na latwizne wjebac sie w specjala a pozniej na facebooku zdjecia...to ja z kolega na wyjezdzie...w asyscie helikoptera i zatrzymujac sie na jednej stacji...
badzcie kibicami a nie gamoniami...uczcie sie, obserwujcie i wyciagajcie wnioski, a nie pierdolicie jak baby na turzynie...

bez kitu, swiete slowa kolego

Powiedział 6-dniowy "weteran" ;).

Nie chcę wybiegać przed szereg, ale skoro organizatorów, moderatorów i tzw. "starszyznę" irytują pytania:

- o liczbę zapisanych osób na wyjazd do danego dnia
- ogólnie przyznaną nam pulę biletów na wyjazd

to powinniście w pierwszym poście organizacyjnym wyraźnie napisać, że za tego typu pytania będzie banowanie, upomnienie czy coś w tym stylu.

Wówczas nawet, jeśli pojawią się "sezonowcy" to będą wiedzieli co i jak, a jak ktoś dureń i nie umie czytać ze zrozumieniem to dostanie za głupotę bana etc.

Z pewnością byłoby tak prościej niż permanentnie upominać, co zorganizowany wyjazd tych osób, które zadają w kółko te same pytania...

Pzdr.

proponuję mądralo żebyś ograniczył się póki co jedynie do śledzenia forum, daruj sobie te wypociny, bo pogrążasz się jedynie coraz bardziej....
poczytasz,pojeździsz,pogadamy

A Ty konto założyłeś po to, żeby prowokować? Tobie również proponuję jedynie śledzenie tego forum, bo jak na razie nie wniosłej nic nowego do tego tematu.

Powiem ci tak: karolu....!

rafczyk
Kibic
Na forum od 7197 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! Temat organizacyjny. ZAPISY! - 14/09/2012 16:36

condzix napisał:  

londoner napisał:  

condzix napisał:  
sa jeszcze bilety na speca?

Mam jeden

Potrzebuje 2 sztuki a nie wiem czy ogarne jeszcze w Jockerze

Powinny jeszcze być bo dziś byłem w jockerze.

Od zawsze Szczecin, Na zawsze Pogoń!
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 16:36
Proponuje Panom mihu i KarolSZN dac sobie po razie przed meczem i przestać pierdolić na forum dziękuje a jakbyście chcieli mi odpisac - pierdolą mnie napinki

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
1948
Kibic
Na forum od 6505 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 18:57
Same łobuzy strach jechać gdziekolwiek hihi

kinos
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 21:48
A moze napisze ktos cos na temat picia alkocholu w drodze do Poznania.Jak jest przy wejsciu na stadion,czy sprawdzaja alkomatem itd.itp .

Ostatnio edytowany przez: kinos, 15 września 2012, 13:23 [1 raz(y)]

londoner
Kibic
Na forum od 5403 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 22:00

kinos napisał:  
A moze napisze ktos cos na temat picia alkocholu w drodze do Poznania.Jak jest przy wejsciu na stadion,czy sprawdzaja alkomatem itd.itp .

Przeczytaj 5 razy punkt 10 i wez sie zastanow nad swoim pytaniem... jedziemy do poznania, a nie da Zabek...

Dr Joint
Kibic
Na forum od 7727 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 14/09/2012 23:12

londoner napisał:  

kinos napisał:  

Przeczytaj 5 razy punkt 10 i wez sie zastanow nad swoim pytaniem... jedziemy do poznania, a nie da Zabek...

Tylko czekałem na te pytanie... kurwa masz problem z alkoholem to na odwyk nie na wyjazdy... co masówka to temat wałkowany ile mogę wypić piw itp itd... chcesz zakończyć podróż w Dobiegniewie to pierdolnij 0,75 na dworcu i czym sie martwisz

Kibolski Kamień Pomorski
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 00:06

THC UNITED napisał:  

londoner napisał:  

kinos napisał:  

Tylko czekałem na te pytanie... kurwa masz problem z alkoholem to na odwyk nie na wyjazdy... co masówka to temat wałkowany ile mogę wypić piw itp itd... chcesz zakończyć podróż w Dobiegniewie to pierdolnij 0,75 na dworcu i czym sie martwisz

temat jest wałkowany przy okazji kazdego wyjazdu... a co wychodzi w praniu to wszyscy wyjazdowicze wiedzą. Nie zawsze jest tak jakby się tego chciało a już tym bardziej jak jedzie 2000 osób.

NieZnajomy
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 00:25
Na...dalac wszystkich alko fanow co nie potrafia sie dostosowac. Niech sie naucza ze wyjazd to nie melanz. Pic mozna po wyjezdzie ewentualnie.

nara
Kibic
Na forum od 7429 dni

**

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 07:34

kinos napisał:  

dobra rada, zaszyj sie

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 07:47

NieZnajomy napisał:  
Na...dalac wszystkich alko fanow co nie potrafia sie dostosowac. Niech sie naucza ze wyjazd to nie melanz. Pic mozna po wyjezdzie ewentualnie.

Od alkofanów to trzy kroki w bok kolego :]

Better dead than red!
kinos
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 08:12
Hehe ja nie mam z tym problemow.Zapewne pojedzie sporo nowicjuszy i chcialem zeby wiedzieli co by nie przesadzac z alko.w drodze do pyrlandi.Zaliczylem troche wyjazdow i wiem jak to wyglada.(ja osobiscie zabieram dwa browarki )

Owczarek
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 09:54

kinos napisał:  
Hehe ja nie mam z tym problemow.Zapewne pojedzie sporo nowicjuszy i chcialem zeby wiedzieli co by nie przesadzac z alko.w drodze do pyrlandi.Zaliczylem troche wyjazdow i wiem jak to wyglada.(ja osobiscie zabieram dwa browarki )

Tak tak, to trzeba było napisać rade dla nowicjuszy, weteranie..

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 11:33
Zjebaliście go, ale jak szybko argument wymyślił. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
kinos
Kibic
Na forum od 5468 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 12:29

PS. napisał:  

Nikt mnie nie zajebal :-)Rozejrzyj sie wokół siebie na stadionie Pogońi jaka jest patologia .Alkochol ze o palonej trawie nie wspomne !!!Ja tylko chce zeby 100% kibicow co pojada na wyjazd weszlo na stadion lecha i dopingowalo POGON !!! A ty sobie mysl co chcesz PZDR

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 12:30
Organizator i na dodatek jaki przejety losem pozostalych :)

,,Vi är överallt,,- POGON
1948
Kibic
Na forum od 6505 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 12:45

spagetti napisał:  
Organizator i na dodatek jaki przejety losem pozostalych :)

Spekulant :D napewno chce alkoholem w pociagu handlowac hihihi

sebeq1948
Kibic
Na forum od 5407 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 12:49

kinos napisał:  

PS. napisał:  

Nikt mnie nie zajebal :-)Rozejrzyj sie wokół siebie na stadionie Pogońi jaka jest patologia .Alkochol ze o palonej trawie nie wspomne !!!Ja tylko chce zeby 100% kibicow co pojada na wyjazd weszlo na stadion lecha i dopingowalo POGON !!! A ty sobie mysl co chcesz PZDR

Pogon..? Czerwona kartka

Tylko Pogoń !
NieZnajomy
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 15/09/2012 12:52

ktn napisał:  

NieZnajomy napisał:  

Od alkofanów to trzy kroki w bok kolego :]

Racja :) Do "tych tamtych" alkofanow nic nie mam. Ale to stare dzieje :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005