Odp: O Pogoni w mediach - 15/10/2012 11:51
Chyba masz rację. W tym wieku Fabiniak prawdopodobnie jest najwyższym piłkarzem, który grał w Pogoni. Z pola to chyba Jarun - 196 cm. Najniższym Brasilia, który miał 168 cm?
Też tak się zastanawiałem czy mieliśmy wysokiego napastnika, który miał co najmniej 190 cm? Mielcarski był chyba najwyższy, ale do 190 cm troszkę mu zabrakło.
Odp: O Pogoni w mediach - 14/11/2012 11:26
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/13691/od-teraz-co-tydzien-przeglad-wydarzen-kibicowskich-na-2x45compl-w-kibicowskim-swiecie/
Kolejny przykład jak Smolny traktuje ludzi, nie potrafi nic załatwić z klasą. Co drugi zawodnik czy trener odchodzacy od nas opowiada, że potraktowano go jak smiecia, a to nie robi nam dobrej reklamy.
Kolejny przykład jak Smolny traktuje ludzi, nie potrafi nic załatwić z klasą. Co drugi zawodnik czy trener odchodzacy od nas opowiada, że potraktowano go jak smiecia, a to nie robi nam dobrej reklamy.
dlatego też przez tą sławę, którą robi smolny wielu trenerów i piłkarzy omija Pogoń szerokim łukiem, tym bardziej, ze dyrektor nie ma ich czym skusić, bo jak twierdzi prawie za kazdym razem nie ma pieniedzy na to i na tamto, a piłkarze nie będa zarabiac po 50-60 tysiakow na reke
no ale, juz 25-30 można
Odp: O Pogoni w mediach - 15/12/2012 21:11
Dzisiaj w Przeglądzie Sportowym jest wzmianka (niechlubna) w dziale ciekawostek z rundy jesiennej na temat niskiej frekwencji na naszym stadionie a propo początków gdzie było średnio ok. 10 tyś a skończyło się na średnio 4 tyś.
Ma też swoje spostrzeżenia dotyczące polskich szkoleniowców. W Pogoni Akahoshi przeszedł już rządy czterech trenerów. – U Artura Płatka to był niemal wojskowy rygor. Ciężkie treningi, dyscyplina na zajęciach. Mnie to akurat zupełnie nie przeszkadzało. Czułem się, jakbym bym wrócił do Japonii, bo u nas zazwyczaj tak się właśnie trenuje. Marcin Sasal to dobry fachowiec, ale poddawał się nastrojom. Gdy wygrywaliśmy cieszył się z całym zespołem, wpadał niemal w euforię. Gdy nam nie szło, był bardzo przygnębiony. Powinien umieć bardziej tonować nastroje. Z kolei Ryszard Tarasiewicz doskonale rozumiał piłkarzy. Wiedział, co czujemy i czego nam trzeba. Po jego zachowaniu było widać, że w przeszłości był zawodnikiem. Na prowadzonych przez niego odprawach nie było zbytecznego gadania. W krótkich, bardzo konkretnych zdaniach przekazywał nam całą wiedzę o rywalu i o wymaganiach stawianych każdemu z nas. A trener Artur Skowronek? W Japonii nie byłoby szans, żeby został trenerem. To w ogóle nie wchodzi w rachubę, aby taki szkoleniowiec prowadził pierwszy zespół. Nie chodzi mi o brak wiedzy czy umiejętności. U nas po prostu nie ma w lidze 30-letnich trenerów. Skowronek to wielki pasjonat. Ze względu na młody wiek ma bardzo trudne zadanie, ale jak widać po naszych wynikach, daje radę – dodaje.
Odp: O Pogoni w mediach - 25/12/2012 13:39
Dariusz Adamczuk na blogu, również o piciu: http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/14778/dariusz-adamczuk-pisze-dla-2x45compl-pilkarze-w-polsce-nie-maja-prawa-narzekac-ze-tylko-w-swieta-sa-z-rodzina/
Odp: O Pogoni w mediach - 07/01/2013 17:57
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/14934/subiektywny-ranking-maskotek-ekstraklasy-najgorsza-ma-widzew-najlepsza-zaglebie-legia-i-korona-nie-maja-wcale/
Odp: O Pogoni w mediach - 11/01/2013 00:13
Pierwsza z brzegu historyjka. Szatnia zespołu Młodej Ekstraklasy Pogoni Szczecin. Wchodzi 19-latek mający za sobą rok treningów z pierwszym zespołem i aż jeden, w dodatku niepełny mecz w Ekstraklasie. Wypytuje kolegów o to ile zarabiają, nieliczni odpowiadają, że 500 zł i, że klub płaci im za bursę. Reaguje szyderczym uśmieszkiem i chwali się, ile to on teraz nie zarabia i jaki to nie jest zajebisty. Powtarzam, jeden niepełny mecz w najwyższej klasie rozgrywkowej! Historia prawdziwa, kibice od dawna domagają się szansy występu w pierwszym składzie dla tego chłopaka. Trener drużyny zapytany, dlaczego nie daje szansy młodym wychowankom klubu, odpowiedział, żeby zapytać tych chłopaków, czemu wbijają mu nóż w plecy swoją postawą na treningach. Ten chłopak pewnie dostał ze 3000 tysiące na miesiąc i już mu się we łbie poprzewracało. Strach pomyśleć, co będzie jak dostanie 10 razy tyle, o ile w ogóle dojdzie do tego poziomu, chociaż w Polsce o to nietrudno. Dramat.
Odp: O Pogoni w mediach - 28/01/2013 11:08
Portal 2x45.com.pl opublikował ranking największych " podróżników " po klubach. Na drugim miejscu mamy swojego przedstawiciela. Lepszy od niego jest tylko Telichowski, a gorszy Bonin .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.