Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".
Heniu z Terską dzisiaj oglądali w strefie kibica na pl.Lotników mecz Niemcy - Portugalia. Tereska z racji swoich produkcji w Niemczech, kibicowała Klose i "niemieckiej" bandzie, natomiast Heniu był wniebowzięty zagraniami Ronaldo i zastanawiał się jak by zwerbować go do jednej z lig afrykańskiego kontynentu. Wczorajsze spotkanie we "Wspomnieniu" było ukoronowaniem podpisania umów z "nowym" sztabem szkoleniowym Pogoni.Menager Smolny może być dumny!!!!!
I-trener KASPERCZAK
II-trenerzy STREJLAU , ŁAZAREK
trener przygotowania fizycznego -SZUKIEŁOWICZ
II trener przygotowania fizycznego -PEKOWSKI
Bank informacji - RÓŻAŃSKI
Trener bramkarzy - TOMASZEWSKI (w trakcie negocjacji, info od Długosza)
Psycholog - KASZPIROWSKI ( info od psychologa z Przychodni Portowej)
Masażysci - STASIU MAZURO , TERESA ORLOWSKI (indywidualne masaże dolnych partii ciała)
Wzmocnienia:
Dariusz Dziekanowski , Wojciech Kowalczyk, Janusz Studziński , Siergiej Nikitin, Sasza Kaniszczew , Marek Leśniak .
Odchodzą:
Emil Noll (Real Madryt)
Williams (Odrzanka Radziszewo)
Radler (Barcelona)
Rafałowicz ( I - trener Iglopolu Dębica)
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/06/2012 11:25
Skowronek chętnie przyjdzie, no bo nie ma absolutnie nic do stracenia.Może jedynie zyskać prowadząć znany klub z tradycjami.Jak sie utzrymamy to będzie jego wielki sukces.Stawia na młodych? heh akurat u nas połowa szatni jest starsza od niego a więc z młodych może grać Golla i Zwoliński ...Żeby stawiac na młodych i odmłodzic kadrę trzeba minimum 2 -3 lat.....wątpie czy Skowronek otrzyma taki dłuuuugi kredyt zaufania.Po pierwszych 3-4 porażkach Smolny poprowadzi portowców ......
Nikt nie dawał dzisiaj cynku. Dodam że Heniu był w towarzystwie Strejlaua , Łazarka , Różańskiego , Pekowskiego ,Szukiełowicza , i była z Nimi Teresa Orlowsky. Tańczyli w rytm "Dziewczyno z klubu disco".
Heniu z Terską dzisiaj oglądali w strefie kibica na pl.Lotników mecz Niemcy - Portugalia. Tereska z racji swoich produkcji w Niemczech, kibicowała Klose i "niemieckiej" bandzie, natomiast Heniu był wniebowzięty zagraniami Ronaldo i zastanawiał się jak by zwerbować go do jednej z lig afrykańskiego kontynentu. Wczorajsze spotkanie we "Wspomnieniu" było ukoronowaniem podpisania umów z "nowym" sztabem szkoleniowym Pogoni.Menager Smolny może być dumny!!!!!
I-trener KASPERCZAK
Masażysci - STASIU MAZURO , TERESA ORLOWSKI (indywidualne masaże dolnych partii ciała)
Wzmocnienia:
Dariusz Dziekanowski , Wojciech Kowalczyk, Janusz Studziński , Siergiej Nikitin, Sasza Kaniszczew , Marek Leśniak .
Odchodzą:
Emil Noll (Real Madryt)
Radler (Barcelona)
Znów pomyliłeś tabletki...Mówiłem, bierz tą białą z krzyżykiem a nie niebieskie...
I-trener KASPERCZAK
Wzmocnienia:
Odchodzą:
Emil Noll (Real Madryt)
Radler (Barcelona)
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/06/2012 18:38
Dacie spokój, przecież to nie jest trener na format naszego klubu. Mało, że nic porządnego nie trenował to jeszcze nie wiem jak taki gość ma mieć poważanie wśród takich piłkarzy jak Ława czy Edi. Pare kolejek i odejdzie bo nie widze by mógl zawładnąć szatnią.
Ciekawe czy Ława, Edi pozwola mu mowic do siebie na ty.
Chyba byłoby głupie jakby kazali mówić do siebie per Pan. Chyba tak gwiazdorzyć nie będą, poza tym - trenerowi - nieważne w jakim wieku należy się pewien szacunek.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/06/2012 22:53
Martwi mnie trochę o przygotowanie do sezonu w ekstraklasie.. Dość, że Portowcy tak późno wznawiają treningi, to w dodatku z takim trenerem. Ale nie ma co przekreślać go na starcie, trzeba mysleć pozytywnie, moze akurat cos ogarnie i podoła temu zadaniu..
Szkoda Ryśka, taki trener z takim doświadczeniem przeogromnie przydał by sie chociaz do połowy sezonu w ekstraklasie do prowadzenia.
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/06/2012 22:59
Skowronek ma czystą kartę i nie ma swoich ulubionych szrotów, których mógłby sprowadzić jak Tarasiewicz w masowej ilości. Ciekaw jestem jak poradzi sobie w ewentualnych sytuacjach kryzysowych, konfliktach personalnych i generalnie jak zbuduje atmosferę w szatni. Nie ma co płakać, nowa generacja trenerów jest nieźle wyszkolona, oni mają sporą wiedzę, ale muszą się z klimatem piłki otrzaskać. Pytanie, czy dla Skowronka taki przeskok z piszczącej biedy w 1 lidze do stabilnego finansowo beniaminka ekstraklasy będzie traumatycznym przeżyciem, czy sobie poradzi.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/06/2012 23:22
Ja biorę jeszcze pod uwagę,że Pogoń przez najbliższy rok,dwa walczyć o puchary nie będzie,więc także w tym kontekście ten wybór jakoś mnie nie martwi.Jakich mamy szkoleniowców w Polsce to każdy widzi,liczę że chłop nowy na rynku bez patrzenia na swoich ulubieńców poukłada trochę ten sajgon,oby się utrzymać.Każdy kiedyś zaczynał.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.