Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ManeS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5697 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 10:29

strauss napisał:  
Czy ktoś ogarnia czy w fanshopie można płacić kartą czy tylko gotówką?
I czy zdjęcie trzeba przynieść czy na miejscu robią fotkę do karty kibica?

zdjecie na miejscu robia

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5260 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 12:28
Karty do odebrania od poniedziałku
za ofi.

TYLKO POGOŃ!
kondzik
Kibic
Na forum od 7368 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 12:37
Czy jezeli wyrobie karte online, to od tego pon trzeba ja odebrac osobiscie? CZy wystarczy jak przekaze komus dowod osobisty?!

kijevo
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 15:07
Mam nadzieje, że bez rachunku też wydadzą mi kartę i karnet bo niby po co im ten rachunek z kasy fiskalnej ? :>

Petar
Kibic
Na forum od 7954 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 15:35
"Karta Kibica to jedyna możliwość wejścia na mecze Pogoni Szczecin. Jest to wymóg przepisów PZPN. Osoby, które nie będą posiadały Karty Kibica, nie będą miały możliwości nabycia biletów na mecze Pogoni w sezonie 2011/2012."

"Posiadacze Karty Kibica Pogoni Szczecin, którzy wyrobią ją do 22 lipca, spotkanie ligowe z Polonią Bytom będą mogli obejrzeć za darmo. W innym przypadku czekać ich będzie zakup biletów w cenie od 10,00 do 30,00 złotych."

czyli jest możliwość wejścia na mecz Pogoni bez karty kibica, tylko teraz pytanie czy to wyjątek na mecz inauguracyjny?? a z drugiej strony tyle było mowy ze strony klubu że bez karty kibica nie będzie możliwości zakupu biletu ... a tu proszę "W dniu meczu bilety w normalnych cenach do nabycia będą w kasach stadionu od godziny 10:00. "

Ostatnio edytowany przez: Petar, 14 lipca 2011, 15:46 [1 raz(y)]

PDJ
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 15:59
W sumie dobra okazja dla januszy jak im się nie spodoba gra naszych w pierwszym meczu to przynajmniej karty nie bedą wyrabiać

Portowiec92
Kibic
Na forum od 5716 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 16:20

Pedro_ napisał:  
"Karta Kibica to jedyna możliwość wejścia na mecze Pogoni Szczecin. Jest to wymóg przepisów PZPN. Osoby, które nie będą posiadały Karty Kibica, nie będą miały możliwości nabycia biletów na mecze Pogoni w sezonie 2011/2012."

"Posiadacze Karty Kibica Pogoni Szczecin, którzy wyrobią ją do 22 lipca, spotkanie ligowe z Polonią Bytom będą mogli obejrzeć za darmo. W innym przypadku czekać ich będzie zakup biletów w cenie od 10,00 do 30,00 złotych."

czyli jest możliwość wejścia na mecz Pogoni bez karty kibica, tylko teraz pytanie czy to wyjątek na mecz inauguracyjny?? a z drugiej strony tyle było mowy ze strony klubu że bez karty kibica nie będzie możliwości zakupu biletu ... a tu proszę "W dniu meczu bilety w normalnych cenach do nabycia będą w kasach stadionu od godziny 10:00. "

z Oficjalki:
1. Wyjątkowo i jednorazowo dopuścić wchodzenie na stadion nie tylko z Kartą Kibica ale również z ważnym biletem i bez Karty Kibica, jeśli ten bilet został zakupiony w dniu meczu.
2. Chcąc wynagrodzić jednak tym kibicom, którzy odpowiednio wcześnie nabyli Karty Kibica lub je nabędą do piątku, tj. 22 lipca ich przychylenie się do naszych apeli, Zarząd Pogoni Szczecin zdecydował, że posiadacze Karty Kibica lub osoby, które zarejestrowały się w systemie do 22 lipca otrzymają bilet w kasach klubu nie płacą ani złotówki.

Proszę jednak pamiętać, że już podczas drugiego spotkania jakie Pogoń rozegra na własnym stadionie z Wartą Poznań Karty Kibica będą bezwzględnie obowiązkowe.

kęsik
*uciszony
Na forum od 5808 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 17:02
Jeżeli razem z kartą zamówiłem karnet to też będę musiał lecieć do kasy po bilet? I czy karnety też będą wydawane od poniedziałku razem z kartami?

P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 17:49

PDJ napisał:  
W sumie dobra okazja dla januszy jak im się nie spodoba gra naszych w pierwszym meczu to przynajmniej karty nie bedą wyrabiać

Jestem januszem, bo pewnie gra mi sie nie spodoba i karty nie zakupie, a na Polonie sie przejde:)

Sami przeciw wszystkim!!!
PDJ
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 17:57

P. napisał:  

PDJ napisał:  

Jestem januszem, bo pewnie gra mi sie nie spodoba i karty nie zakupie, a na Polonie sie przejde:)

Pewnie na sektor 12 a tam raczej januszy nie spotkasz :)

Kantos
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 20:53
Jak dla mnie te karty to jedno wielkie g... i robienie ludzi w ch... .
Pokażcie mi inny kraj gdzie odstawia się takie szopki.
Można pojechać do Berlina, Barcelony, Mediolanu czy gdziekolwiek, kupić sobie bilet i wejść na dowolny mecz.
Tylko w Polsce banda świń przy korycie uchwala takie przepisy które odstraszają ludzi na stadion.
I jeszcze tłumaczy się że to dla naszego dobra, bezpieczeństwa, wygody i większej frekwencji.
Nosz q... mać!
Leje na to!

goral1982
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 21:10
2 pytania moze ktos jest zorientowany .
1. Jest mozliwosc przeslania karty przez klub do innego miasta ? Bylo swego czasu info , ze mozna a na stronie z rejestracja nie widze sladu po takiej informacji.
2 . Czy karte mozna odebrac tylko osobiscie czy moze to zrobic osoba trzecia ( i czy ta osoba musi miec dowod osobisty czy wystarczy ksero dowodu :) ) ?

Z gory wielkie dzieki za odpowiedz.

kiko
Kibic
Na forum od 6782 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 21:40

goral1982 napisał:  
1. Jest mozliwosc przeslania karty przez klub do innego miasta ? Bylo swego czasu info , ze mozna a na stronie z rejestracja nie widze sladu po takiej informacji.
2 . Czy karte mozna odebrac tylko osobiscie czy moze to zrobic osoba trzecia ( i czy ta osoba musi miec dowod osobisty czy wystarczy ksero dowodu :) ) ?

Chcąc odebrać kartę innej osobie (po dłuuuuuuuuuugiach namowach Pań tam pracujących) musisz przy wyrabianiu karty tej innej osoby okazać swój dowód, żeby go spisali.
I wtedy ze swoim dowodem i paragonem można odebrać komuś kartę.
Tak było w moim przypadku :-)

FC ZGL
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 14/07/2011 22:06

goral1982 napisał:  

Jest możliwość przesłania przez klub karty do innego miasta i sam z tego rozwiązania z korzystałem,odpowiednio informując klub podczas składania wniosku.Do tych 25 zł za wyrobienie karty dojdą koszty przesyłki naliczone przez poczte do twojego miasta

Goleniów zawsze z Pogonią !!!
Promocja
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 01:04

szuflada napisał:  

i jeszcze takie pytanie ile klubów w 1 lidze ma obowiązkowe karty kibica ??

podbiajm

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 07:42

St. Tropez napisał:  

szuflada napisał:  

i jeszcze takie pytanie ile klubów w 1 lidze ma obowiązkowe karty kibica ??

podbiajm

Bodajze 4, razem z nami :D.

L.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 10:58
Chuj w dupe karcie kibica !

MW'03
Klima
Kibic
Na forum od 5765 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 11:50

Generał Italia napisał:  

konkretnie :D

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 11:52

Generał Italia napisał:  

Chuj jej w ChIPA ;)

Shivan
Kibic
Na forum od 8291 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 13:18
przeżyliśmy chipy, przeżyliśmy ruskich, przeżyjemy i tuskich oraz ich zagrania z inwigilacja i ograniczeniem swobód, ja tam nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób dawać się katalogować. Dlaczego tylko na meczach piłkarskich są takie ograniczenia jak pójdę na siatkówkę to już nie jestem tym samym "chuliganem", czy zakładając koszulę i barwy naglę przechodzę metamorfozę?, nie, nie dajmy się zwariować. Były juz różne pomysły wprowadzenia kart, chipów za wszystkie oczywiście trzeba było zapłacić, co z nimi?, nie obowiązują. To kolejny chory pomysł, betonowych dziadków, tym bardziej że nie są obowiązkowe, więc jak zobaczą 500 osób na stadionie a 3 tyś przykładowo pod nim, może zaczną nas szanować.

FUCK EURO!

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005