Dodatkowe płatne bilety w liczbie 350 sztuk otrzymają także kibice Pogoni Szczecin, którym wcześniej Warta przekazała także 750 bezpłatnych wejściówek.
- Niestety, kibice Pogoni nie zgodzili się pokryć kosztów dowiezienia i odwiezienia ich na stadion, dlatego z góry przepraszamy poznaniaków za utrudnienia w ruchu, jaki spowoduje ich przemarsz – mówi Izabela Łukomska-Pyżalska.
Osoby, które wysyłały maile w niedziele mają czekać na jakieś potwierdzenie czy można spokojnie jutro iść po bilety?
Oprócz wcześniejszych rezerwacji ( tych w niedzielę do 23:59 ) i ludzi którzy się zapisali w klubie - nie ma żadnych rezerwacji.
Kto pierwszy ten lepszy.
Czytajcie wszystkie posty
sry za dalszy offtop, ale czytałem to wcześniej i dalej nie wiem czy mam czekać czy nie.
Jeżeli wysyłałes maila w niedziele to jesteś na liście, przyjdź jak najwcześniej dla świętego spokoju.
Dodatkowe płatne bilety w liczbie 350 sztuk otrzymają także kibice Pogoni Szczecin, którym wcześniej Warta przekazała także 750 bezpłatnych wejściówek.
- Niestety, kibice Pogoni nie zgodzili się pokryć kosztów dowiezienia i odwiezienia ich na stadion, dlatego z góry przepraszamy poznaniaków za utrudnienia w ruchu, jaki spowoduje ich przemarsz – mówi Izabela Łukomska-Pyżalska.
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 12/04/2011 17:42
a może dodatkowo pomęczyć piosenkę "Granatowo Bordowy Świat..." , puścić ludziom melodie żeby ogarnęli jak to się śpiewać powinno i dać czadu wg mnie ta piosenka ma potencjał przy melodyjnym wykonaniu i przy kilkuset gardłach może być kozacki efekt i dobra zabawa, tylko żeby ludzie posłuchali oryginału i im do głowy się wbiła melodia...
a przeróbka 'deszcze nie spokojne' tez może dać niezły efekt, ale to nie jest pieśń do zabawy a takich u nas brakuje..
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Zapowiada się najliczniejszy wyjazd do Poznania od przeszło 20 lat 850 osób z pp spokojnie powinno byc pobite
Jedziemy!!
z dokończonego
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Nie ma się o co kłócić ale jak na moje to na pp było 850 a na powtórzonym 800
zresztą nie ważne, mniejsza o te liczby, nie zaśmiecajmy.
Tak czy siak JEDZIEMY!!
tez mi sie nie wydaje aby nas na powtorzonym byl tysiak.Teraz tak czy siak bedzie rekord
Nie ma się o co kłócić ale jak na moje to na pp było 850 a na powtórzonym 800
zresztą nie ważne, mniejsza o te liczby, nie zaśmiecajmy.
Tak czy siak JEDZIEMY!!
tez mi sie nie wydaje aby nas na powtorzonym byl tysiak.Teraz tak czy siak bedzie rekord
Na PP był tysiak (mój pierwszy wyjazd), na przerwanym 250 a nie powtórzonym 850
Pogonio kochana,
nadzieja jest w nas
Że się los uśmiechnie
Mistrza przyjdzie czas,
My w Ciebie wierzymy,
dopingiem sławimy
więc walcz z całych sił
wznieś się na wyżyny
wtedy zwyciężymy
i sny spełnią się!
Cały Szczecin czeka,
od tak wielu lat
Że się w końcu uda,
Mistrza poczuc smak
Wszyscy wierni fani,
w Tobie zakochani
Krzyczą jednym tchem
Że się nie poddamy,
póki nie wygramy
Mistrzem MKS
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.