Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 20/02/2011 15:50
Chojna&Dębno 60 osób na turnieju.Dzięki dla organizatorów i wszystkich uczestników za dobrą zabawę. Do następnego!
PS szkoda że nie wszyscy dalej zrozumieli że to TURNIEJ KIBICÓW jest a nie jakiś piłkarzy.Nie liczy się wynik a zabawa i nawet z 18 miejsca jesteśmy dumni
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 20/02/2011 22:51
1. Pogoń Szczecin
2. Niebuszewo
3. FC Stargard
4. FC Wysoka
5. United North
6. Legia Capital City
7. West Side
8. Zachód
9. FC Gryfino
10. FC Dębno
11. Młode Wilki
12. Ekipa Gryfino
13. FC Gryfice
14. Prawobrzeże
15. FC Wałcz
16. FC Drawsko
17. Śródmieście
18. FC Chojna
19. FC Berlin
20. Dąbie
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 20/02/2011 23:12
niedoceniany Zachód wychodzi z trudnej grupy, całkiem nieźle (na trybunach również, "nieliczni ale fanatyczni" ) zwłaszcza, że w ostatnim meczu nasz bramkarz lepiej bronił niż wyglądał
pozdro dla wszystkich obecnych
aha i bym zapomniał, specjalne podziękowania dla Andrzeja Śmietany
Ostatnio edytowany przez: Dziad, 20 lutego 2011, 23:28 [1 raz(y)]
Yyy tak, nasz golkiper to zdecydowanie kolejny już przykład, że forma sportowa rośnie wraz z wypitym alkoholem, chociaż może to tylko dotyczy bramkarzy...?
Generalnie turniej na plus z naszej strony, ja brałem w ciemno 3 miejsce w grupie złożonej z m.in. zwycięzcy turnieju i faworyzowanego Śródmieścia, a tu taka niespodzianka
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 21 lutego 2011, 17:43 [1 raz(y)]
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 21/02/2011 08:53
wszyscy od nas jeżdżą na Pogoń , dlatego nas niestety tylko 5 plus 5 na balkonie, mogliśmy sklecić ekipę i może nawet wygrać ale po co? Nie wiele brakowało , a nie zmotowalibyśmy choć tej piątki do gry. Pozostali co grali w poprzednich turniejach niestety ze względów zdrowotnych nie mogli zagrać /tak jak i ja/. Ten mały tak na marginesie ma 30 lat. Sugerując,że ktoś z naszej ekipy był z łapanki jest o tyle dziwne ,że widać na jakim poziomie graliśmy
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 21/02/2011 09:43
A co masz na myśli pisząc wyjazdy, bo dla niego wyjazd do Szczecina i z powrotem to tez wyjazd i dobrze by było se to uświadomić, że jazda do Szczecina to tez wyjazd 210km tak na marginesie. A tak na poważnie nie jest to jakiś prymus w wyjazdach ale w wieku 3lat zaliczył parę wyjazdów jeśli trzeba mogę to udowodnić bez problemu tyle ,że wtedy inne ekipy spalą się ze wstydu, że wystawiły niby takich wyjazdowiczów pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na ŁKS-sie
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 21/02/2011 10:19
Dobra, wezcie juz odpusccie te rozkminy.Jesli wiekszosc ludkow w ekipie jest jezdzaca lub nawet reguralnie chodzaca na mecze u siebie to nie ma co rwac szat, wiecej luzu.
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 21/02/2011 13:15
Na turnieju, poza dziwnym sedzia, ktory na koniec imprezy pojawil sie w stroju "ludowym", przede wszystkim zabraklo trybun.Wtedy latwiej byloby zebrac wszystkich i wiecej ludzi by zylo sama gra, a tak rozeszlo sie troche towarzystwa i zajelo samymi soba.Balkon to bylo zdecydowanie za malo.No ale ogolnie organizatorzy podolali.
zwłaszcza, że w ostatnim meczu nasz bramkarz lepiej bronił niż wyglądał
Yyy tak, nasz bramkarz to zdecydowanie kolejny już przykład, że forma sportowa rośnie wraz z wypitym alkoholem, chociaż może to tylko dotyczy bramkarzy...?
Generalnie turniej na plus z naszej strony, ja brałem w ciemno 3 miejsce w grupie złożonej z m.in. zwycięzcy turnieju i faworyzowanego Śródmieścia, a tu taka niespodzianka
Weźcie nie róbcie ze mnie alkoholika Po prostu w ostatnim meczu miałem forme, poza tym sami nie daliście mi pic, i musiałem raczyc się 'Kubusiem" z groszka. Ale poskutkowało, lekko otrzeźwiałem i było elegancko
"Skurwysynu psi oddechu bez pośpiechu,
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku...
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy...
Jaką trudność wtedy sprawi ci przełknięcie śliny!!!"
Na turnieju, poza dziwnym sedzia, ktory na koniec imprezy pojawil sie w stroju "ludowym", przede wszystkim zabraklo trybun.Wtedy latwiej byloby zebrac wszystkich i wiecej ludzi by zylo sama gra, a tak rozeszlo sie troche towarzystwa i zajelo samymi soba.Balkon to bylo zdecydowanie za malo.No ale ogolnie organizatorzy podolali.
hehe bojkot sędziego przed meczem FCG - MW chyba się przyczynił do opuszczenia jego osóbki z boiska
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: I Turniej Kibiców w Gryfinie - 22/02/2011 06:00
z mojej perspektywy mogę ocenić turniej bardzo pozytywnie jezeli chodzi o organizacje, wiadomo chlopaki mlode pierwszy raz porwali sie na organizacje takiej imprezy i mimo malych usterek wyszlo im zajebiscie. mam nadzieje ze za rok podejma sie tego znowu i nauczeni na bledach zrobia to na wypasie ze juz nikt nie bedzie mial jakiegos ale. atmosfera oprocz melanzu nie przypomianla atmosfery tworzonej przez kibicow Pogoni...liczylem na wieksza frekwencje i na duzo lepszy doping, mielismy okazje zamiast cwiczenia dopingu na pilce recznej cwiczyc go chociaz na tym turnieju ktory wiaze sie bezposrednio z pilka i z Nami..wiekszosc za cel obrala sobie upodlenie, tak jak kolega wczesniej wspomnial kazdy sobie zamiast wszyscy razem...szkoda, ale moze chociaz po tym turnieju czesc osob bedzie latac na wyjazdy..tak wiec kurwa pora sie przebudzic ze snu zimowego !!
Na turnieju z Prawobrzeża w sumie przewinęło się ok 50-60 osób, miejsce jest jakie jest ale to przez to ze polowa druzyny jest i ruda i w dodatku nawet ma rudych kibicow wiec trzeba wybaczyc
do Wysoka Kamieńska: od Was to chyba Ty jeden byles kibicem bo reszta chlopakow nawet nie ukrywala ze sa pilkarzami wiec nie dziw sie ze kto Wam pocisnal...
zajebista sprawa ze pojawily sie race( hehe, dzieki czyjejs sugestii)..ale prawdziwy hit jak zostala odpalona swieca dymna gdyby bylo tego wiecej...hmmm efekt moglby byc okrutyny
aha i co złego to nie my
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.