Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 10/08/2010 22:15
Wazna rzecz wiem ze sa numerowane krzesełka na każdy sektor, ale mam prośbe żebyście sie sztywno nie trzymali tego co macie napisane rzad x krzeslo x i walczyli z biletami w rekach o "swoje" miejsce szczegolnie na luku.
Jeżeli komuś ostały się jakieś środki pirotechniczne po ostatnim sylwestrze to proszę o zostawienie ich w domu, aby uniknac sytuacji jaka miala miejsce na meczu z Ruchem.
Prosiłbym, rowniez o kulturalny doping. Zwiazek wyszedl z propozycja zwrocenia nam kosztow poniesionych na przygotowanie oprawy (na pewno wszyscy będa zadowoleni ) Jeżeli będziecie mieli bluzgać to na pewno dowiecie sie o tym pierwsi.
Słuchać prowadzącego! Nie wyrywać się i dopingować z całego serca!
Jeżeli komuś ostały się jakieś środki pirotechniczne po ostatnim sylwestrze to proszę o zostawienie ich w domu, aby uniknac sytuacji jaka miala miejsce na meczu z Ruchem.
A jeśli ktoś się zapomni, niech lepiej od razu znika ze stadionu.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 10/08/2010 23:42Ze swojej strony zwracam się z prośbą do osób chcących aktywnie uczestniczyć w dopingu o zajmowanie miejsc tradycyjnie w młynie!
Jeżeli ktoś ma zamiar przyjść tylko i wyłącznie w celu oglądania meczu to zalecam wybranie pozostałych sektorów na łuku!
POLSKA BIAŁO CZERWONI
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Ja mam jeden bilet do sprzedazy za 25 zl ale est juz na nim imie i nazwisko ale jak ktos chce niech sie zglosi
tak orientacyjnie zapytam, jeśli są już dane na bilecie a wchodzi na nim inna osoba to skreślić dane i wnieść na nowo czy nic nie mazać na bilecie? żeby jakiś pseudo ochroniarz cyrków nie robił na wejściu ze nie wpuści
Ja mam jeden bilet do sprzedazy za 25 zl ale est juz na nim imie i nazwisko ale jak ktos chce niech sie zglosi
tak orientacyjnie zapytam, jeśli są już dane na bilecie a wchodzi na nim inna osoba to skreślić dane i wnieść na nowo czy nic nie mazać na bilecie? żeby jakiś pseudo ochroniarz cyrków nie robił na wejściu ze nie wpuści
Niestety powiem Ci, że teoretycznie nic nie możesz zmienić na bilecie. Miałęm podobny problem, wpisane błędne dane, byłem zapytać się w paru miejscach i nawet zadzwoniłem do PZPNu i nie można skreślić i wpisać nowych danych. Polecam więc najpierw wyczaić czy aby na pewno będą sprawdzać dowody, a jeśli tak to biały marker i długopisem wpisać prawdziwe dane.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.