kontakt londyn - 15/10/2012 21:05
szukam kontaktu z londynu ,najlepiej okolice walhamstow i okolice [P.: (...), temat przeczyszczony na duuza prosbe Staha...obym tego nie zalowal]
Ostatnio edytowany przez: badboy22, 15 października 2012, 21:54 [1 raz(y)]
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 15/10/2012 23:02
Myślę ze co do flagi to na pewno są od tego osoby decyzyjne ....po drugie z tego co się orientuje to jedna emigracyjna już jest jak się myślę to poprawcie....
nie mogę jej znaleźć ale wydaje mi się ze było na niej napisane miasta gdzie znajdowała się Pogoniarska brać na emigracji z tego co kojarzę to był Londyn Chicago....i jeszcze jakieś .... była tez strona internetowa....ale tak jak pisałem wyżej ze tak mi sie wydaje
Myślę ze co do flagi to na pewno są od tego osoby decyzyjne ....po drugie z tego co się orientuje to jedna emigracyjna już jest jak się myślę to poprawcie....
Ps. witam wszystkich kiboli z emigracji
Można foto tej flagi?
nie mogę jej znaleźć ale wydaje mi się ze było na niej napisane miasta gdzie znajdowała się Pogoniarska brać na emigracji z tego co kojarzę to był Londyn Chicago....i jeszcze jakieś .... była tez strona internetowa....ale tak jak pisałem wyżej ze tak mi sie wydaje
Pogoń International'05 hasło na fladze " Pogoń nie zna granic, My kibice też ich nie znamy" i wypisane miasta Londyn , Boston Dortmund Edynburg Toronto itd. Mieli swoja strone działali przez pewien czas. Z tego co pamiętam to pomysł na flage i interacje emigracji padł na wyjeździe do Tiraspolu gdzie oprócz grupy ze Szczecina przyleciały 2 osoby z Bostonu. Jak się myle niech mnie ktoś poprawi.
Widze ze emigracja jest duża szkoda tylko ze nie wypaliła ta grupa .
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 16/10/2012 11:39
Ja nie rozumiem po co ludzie dzialaja przeciwko stowarzyszeniu lub jakies samowolki , przeciez stowarzyszenie jest przede wszystkim dla Pogoni ale tez dla was kibicow . Masz hajs , pomysl zagadaj z kims odpowiedzialnym o flagi a calkiem mozliwe ze byscie sie dogadali jesli pomysl by byl zacny tak mysle
Ps. witam wszystkich kiboli z emigracji
Można foto tej flagi?
Pogoń International'05 hasło na fladze " Pogoń nie zna granic, My kibice też ich nie znamy" i wypisane miasta Londyn , Boston Dortmund Edynburg Toronto itd. Mieli swoja strone działali przez pewien czas. Z tego co pamiętam to pomysł na flage i interacje emigracji padł na wyjeździe do Tiraspolu gdzie oprócz grupy ze Szczecina przyleciały 2 osoby z Bostonu. Jak się myle niech mnie ktoś poprawi.
Widze ze emigracja jest duża szkoda tylko ze nie wypaliła ta grupa .
W grupy sie nie laczcie bo policja czuwa heheh
Dokladnie tak bylo...Mlodziak z Bostonu byl w Moldawii i jakos temat zostal pociagniety na fali euforii itd.
Osobiscie uwazam ze pomysl byl chybiony i ciesze sie ze wrocilismy do systemu rozwaznego robienia flag.
Pamietajcie, ze flaga jest przypieczetowaniem dzialnosci, a nie jej ropoczeciem, bo jak pokazal ww przyklad czesto potem jest srednio i na zrobieniu fany sie konczy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.