Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5761 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:44

RC napisał:  
czytajcie ludzie forum, ja pierdolę...

Co do biletu na mecz - można kupić bilet drugiej osoby okazując jego dowód tożsamości z numerem PESEL, bądź skan tego dowodu. A co do biletów na pociąg niech inni się wypowiedzą.

moze byc np. paszport?

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6707 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:45

unknown napisał:  
moze byc np. paszport?

Może być.

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:46
Tutaj niestety smutne moje stwierdzenie, lecz prawdziwe, że nie jesteśmy "obeznani" z procedurami dotyczącymi ważniejszych meczy. Niestety w ostatnich latach nie mogliśmy ich doświadczyc zbyt wiele, więc pewno to jest powód chaosu na forum. Moja rada, zanim sie napisze pytanie lepiej przeczytac wczesniejsze posty dokładnie, bo napewno tam jest odpowiedz;)

Liberta' Per Gli Ultras
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:47
thx ;)

Tylko Pogoń!

Cytat:  
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:49

unknown napisał:  

RC napisał:  
czytajcie ludzie forum, ja pierdolę...

Co do biletu na mecz - można kupić bilet drugiej osoby okazując jego dowód tożsamości z numerem PESEL, bądź skan tego dowodu. A co do biletów na pociąg niech inni się wypowiedzą.

moze byc np. paszport?

Sprawdź czy masz w paszporcie PESEL, nie zawsze jest.

Bukowe
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:50
a jak wyglada sytuacja z wnoszeniem flag?
mozna wnosic swoje? (bo flagi z kijem raczej nie pozwola mi wniesc -_-
to czy jest sens przynosic swoje flagi 1x1m czy bd przygotowane na barierkch jakies oprawy?

Tylko Pogoń!

Cytat:  
wamude
Kibic
Na forum od 5659 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:52

unknown napisał:  
to czy jest sens przynosic swoje flagi 1x1m czy bd przygotowane na barierkch jakies oprawy?

Pamiętaj, na wyjazdach wszystko oprócz odzienia traktowanie jest jako "sprzęt" więc lepiej nic nic takiego nie wnosić

R1
Kibic
Na forum od 7926 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:53
Kurwa... Po tym co tu przeczytałem, euforia na wyjazd opada. Nie jestem pesymistą, jednak wysyp sukcesowców mnie przeraża. Z drugiej strony jakoś ten sektor trzeba zapełnić.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5761 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:55

Eds napisał:  

Metanabol napisał:  
Pytanie....Bilet na specjala 40zł w obie strony?

nie w jedną

unknown napisał:  

Ty masz co chwile pytanie, ja pierdole.
Pojedź i zobaczysz jak to będzie wyglądać

no po to chyba jest forum zeby sie dowiadywac jak sie czegos nie wie, co nie? -_-

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:58

R1 napisał:  
Kurwa... Po tym co tu przeczytałem, euforia na wyjazd opada. Nie jestem pesymistą, jednak wysyp sukcesowców mnie przeraża. Z drugiej strony jakoś ten sektor trzeba zapełnić.

ten tysiąc prawdziwych fanów się znajdzie , jebniemy się na jednym sektorze ''młynie'' i będzie nie najgorzej mam nadzieję.

co do reszty ... kurwa ! ! ! postów typu ''oagrnijcie sie'' jest więcej niż w temacie ogórkowym ... ale dodam coś od siebie

szukajcie a znajdziecie ;)

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:03

FCWK napisał:  

R1 napisał:  

ten tysiąc prawdziwych fanów się znajdzie , jebniemy się na jednym sektorze ''młynie'' i będzie nie najgorzej mam nadzieję.

co do reszty ... kurwa ! ! ! postów typu ''oagrnijcie sie'' jest więcej niż w temacie ogórkowym ... ale dodam coś od siebie

szukajcie a znajdziecie ;)

Reszta ma się słuchać i podłączać do dopingu - z całych sił drzeć mordy, a będzie ok:)

Pogoń Szczecin MKS!
Fantomas
Kibic
Na forum od 5762 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:03

Banan napisał:  
Ja mam pytanie. Jak nie mam 18 lat to wystarczy legitymacja plus pesel spisany na karteczce?

Mi sie wydaje że tak ;)
Sam do końca niewiem bo ide dopiero jutro ;P
Ale koleś mi mówił ze tak dał i było dobrze

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:04
Czy ktoś może potwierdzic informacje, ze Legia dostała 2k biletów i karnetowicze juz sie zapisali na 2k?

Liberta' Per Gli Ultras
RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:08

unammed napisał:  

Banan napisał:  
Ja mam pytanie. Jak nie mam 18 lat to wystarczy legitymacja plus pesel spisany na karteczce?

Mi sie wydaje że tak ;)
Sam do końca niewiem bo ide dopiero jutro ;P
Ale koleś mi mówił ze tak dał i było dobrze

Odpisało mu parę osób to po chuj jeszcze siejesz zamęt? To miał być temat informacyjny, a zrobił się paranoiczny.

Bukowe
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:15
Co tu się kurwa dzieje, 3/4 tematu jest do wyjebania, jakieś kurewskie pytania zadajecie, a WIĘKSZOŚĆ odpowiedzi jest już na forum, wystarczy kurwa poszukać.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:15

Ozino napisał:  
Czy ktoś może potwierdzic informacje, ze Legia dostała 2k biletów i karnetowicze juz sie zapisali na 2k?

Potwierdzam 1 miejsce

do tego 1k Flota i juz nie ma biletów dla nas

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:27

PS. napisał:  
Co tu się kurwa dzieje, 3/4 tematu jest do wyjebania, jakieś kurewskie pytania zadajecie, a WIĘKSZOŚĆ odpowiedzi jest już na forum, wystarczy kurwa poszukać.

Przecież po niektórych wpisach widac że niestety większość zadających te pytania ma zaliczone okrągłe "0" wyjazdowe i stąd brak jakiejkolwiek wiedzy w temacie. Jeśli się myle to ja już sam nie wiem... Drapie się

No One Like Us....We don't Care...
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8555 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:52
Dokładnie, najlepiej niech Junior edytuje pierwszy post, napisze tam najważniejsze info a w tytule tematu napisać żeby czytać koniecznie pierwszy post i powinno się coś uspokoić bo to co ludzie wypisują to jest jakiś dowcip.

forza!
Kibic
Na forum od 6009 dni

Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:52

badboy napisał:  

PS. napisał:  

Przecież po niektórych wpisach widac że niestety większość zadających te pytania ma zaliczone okrągłe "0" wyjazdowe i stąd brak jakiejkolwiek wiedzy w temacie. Jeśli się myle to ja już sam nie wiem... Drapie się

zapewniam cie ze sie nie mylisz tylko po prostu tak jest.
Uprzedzajac kolejne pytania, tak, znajomy, kuzyn, wujek, ojciec, dziadek zalatwi bilet za kogos kto sam nie moze tego zrobic pod warunkiem ze ma wasz paszport lub jego skan badz dowod lub jego skan. Uwaga, zeby nie bylo potem problemow - legitymacja i pesel z glowy moze nie przejsc bo to nie jest dowod osobisty, jak sie myle to niech ktos poprawi

JLB !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005