Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:46
Tutaj niestety smutne moje stwierdzenie, lecz prawdziwe, że nie jesteśmy "obeznani" z procedurami dotyczącymi ważniejszych meczy. Niestety w ostatnich latach nie mogliśmy ich doświadczyc zbyt wiele, więc pewno to jest powód chaosu na forum. Moja rada, zanim sie napisze pytanie lepiej przeczytac wczesniejsze posty dokładnie, bo napewno tam jest odpowiedz
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:50
a jak wyglada sytuacja z wnoszeniem flag?
mozna wnosic swoje? (bo flagi z kijem raczej nie pozwola mi wniesc -_-
to czy jest sens przynosic swoje flagi 1x1m czy bd przygotowane na barierkch jakies oprawy?
to czy jest sens przynosic swoje flagi 1x1m czy bd przygotowane na barierkch jakies oprawy?
Pamiętaj, na wyjazdach wszystko oprócz odzienia traktowanie jest jako "sprzęt" więc lepiej nic nic takiego nie wnosić
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 21:53
Kurwa... Po tym co tu przeczytałem, euforia na wyjazd opada. Nie jestem pesymistą, jednak wysyp sukcesowców mnie przeraża. Z drugiej strony jakoś ten sektor trzeba zapełnić.
Ty masz co chwile pytanie, ja pierdole.
Pojedź i zobaczysz jak to będzie wyglądać
no po to chyba jest forum zeby sie dowiadywac jak sie czegos nie wie, co nie? -_-
Kurwa... Po tym co tu przeczytałem, euforia na wyjazd opada. Nie jestem pesymistą, jednak wysyp sukcesowców mnie przeraża. Z drugiej strony jakoś ten sektor trzeba zapełnić.
ten tysiąc prawdziwych fanów się znajdzie , jebniemy się na jednym sektorze ''młynie'' i będzie nie najgorzej mam nadzieję.
co do reszty ... kurwa ! ! ! postów typu ''oagrnijcie sie'' jest więcej niż w temacie ogórkowym ... ale dodam coś od siebie
szukajcie a znajdziecie
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
ten tysiąc prawdziwych fanów się znajdzie , jebniemy się na jednym sektorze ''młynie'' i będzie nie najgorzej mam nadzieję.
co do reszty ... kurwa ! ! ! postów typu ''oagrnijcie sie'' jest więcej niż w temacie ogórkowym ... ale dodam coś od siebie
szukajcie a znajdziecie
Reszta ma się słuchać i podłączać do dopingu - z całych sił drzeć mordy, a będzie ok
Co tu się kurwa dzieje, 3/4 tematu jest do wyjebania, jakieś kurewskie pytania zadajecie, a WIĘKSZOŚĆ odpowiedzi jest już na forum, wystarczy kurwa poszukać.
Przecież po niektórych wpisach widac że niestety większość zadających te pytania ma zaliczone okrągłe "0" wyjazdowe i stąd brak jakiejkolwiek wiedzy w temacie. Jeśli się myle to ja już sam nie wiem...
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 22:52
Dokładnie, najlepiej niech Junior edytuje pierwszy post, napisze tam najważniejsze info a w tytule tematu napisać żeby czytać koniecznie pierwszy post i powinno się coś uspokoić bo to co ludzie wypisują to jest jakiś dowcip.
Co tu się kurwa dzieje, 3/4 tematu jest do wyjebania, jakieś kurewskie pytania zadajecie, a WIĘKSZOŚĆ odpowiedzi jest już na forum, wystarczy kurwa poszukać.
Przecież po niektórych wpisach widac że niestety większość zadających te pytania ma zaliczone okrągłe "0" wyjazdowe i stąd brak jakiejkolwiek wiedzy w temacie. Jeśli się myle to ja już sam nie wiem...
zapewniam cie ze sie nie mylisz tylko po prostu tak jest.
Uprzedzajac kolejne pytania, tak, znajomy, kuzyn, wujek, ojciec, dziadek zalatwi bilet za kogos kto sam nie moze tego zrobic pod warunkiem ze ma wasz paszport lub jego skan badz dowod lub jego skan. Uwaga, zeby nie bylo potem problemow - legitymacja i pesel z glowy moze nie przejsc bo to nie jest dowod osobisty, jak sie myle to niech ktos poprawi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.