Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/10/2008 23:08
Nie byłem zwolennikiem Drzymały, ale krytykowałem np. transfery - szczególnie jeżeli chodzi o napastników.
Niestety nie to jest najważniejsze - po prostu w naszym klubie nie ma kompetentnych ludzi, którzy potrafiliby wykorzystać mozliwości.
Proponuje wypiertego gastronomików, władza w klubie idzie do miasta, zatrudnić np. Rynkiewicza jako dyr. zarządzającego klubem i gwarantowane jest, że za połowe tego budżetu awans mamy w kieszeni.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/10/2008 08:48
Jakbym znal ich nzawiska to bym napisal napewno nikt ze ``starszych`` bo jedynie ich znam z obecnej Pogoni, jacys gowniarze,koles rozpoznal, podszedl:
-Pogon?
-Pogon
-to wypad stad za te 0-3
cos tam jeszcze pomarudzili i poszli,ogolnie troche za duzo%, ale dowiem sie kto to byl dla czystej satysfakcji...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/10/2008 17:35
Postaram sie podsumować dotychczasowy sezon w wykonaniu naszej kamandy
-gramy szybciej,wyzej,skuteczniej
-rotacja w skladzie sprawodowala wieksza rywalizacje w druzynie oraz nie jestesmy tak przewidywalni dla rywala
-druzyna pokazala charakter upokarzajac przeciwnikow ostatnich sekundach meczow
-przeskoczylismy lecha i legie w tabeli co w ubieglym roku sie nie udalo ani razu
-bardzo ważna kwestia udane transfery i co równie ważne omijaja nas uporczywe urazy i kontuzje
-kolejny miesiac zaczal sie wrecz cudownie i miejmy nadzieje,ze forma bedzie jeszcze zwyzkowac
do świat bedziemy liderami
Ps. zajebisty ten absynt,ale nie mieszać go z czerwonym winem
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 07/10/2008 21:40
Jutro Pogoń-Kotwica a cichutko o meczu na forum. Miejmy nadzieję ze ci złodzieje jutro coś pokażą, dla tych co są zawsze bo jutrzejsza frekwencja nie będzie wysoka.
do zobaczenia jutro
trzeba zdjecia robic tym "sportowcom" jak chleją i są nagrzani (z datą), z pewnoscia zainteresowanie wzrosnie i ktos w koncu za to odpowiednio beknie, albo dostanie w łeb! u mnie w pracy za sam alkoholowy "chuch" lub jedno piwo wypierdalają na zbity pysk dodatkowo z "nasraniem" w papiery...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 08/10/2008 20:32
No frekfencja lipa, ale są ważne 3 punkty i Pogoń była zespołem lepszym Kotwica na koniec przeprowadziła szturm i ratowaly nas 2 wybicia z pustej bramki
widzów 400-500. dramat ! takiej frekfencji chyba najstarsi kibice nie pamiętają. za gondora tak źle z tym nie było.
frekwencja jest tragiczna, ale może warto pomyśleć żeby coś od siebie dać, wziąść paru znajomych, wydrukować jakiś plakat i samemu przyjść i śpiewać. będzie lepiej.
Mecz miejscami mógł się podobać, wreszcie można było zobaczyć parę składnych akcji ze strony Pogoni (chociaż i masy błędów i niedokładności nie brakowało). Brawo dla Kowala za 2 bramki i ambicje, zganić należy za to że czasami za długo holował piłkę i w efekcie ją tracił, znowu dobry mecz Woźniaka zadziwia mnie on w akcjach ofensywnych, dobrze Dymek w obronie - jego interwencja kiedy piłkarz Kotwicy był już za bramkarzem zasługuje na interwencję sezonu! Znowu słabszy występ Skrzypka dużo niedokładnych zagrań, nieporadności no i ten faul w polu karnym..
Pogoń sporo niewykorzystanych sytuacji, dobrze że się nie zemściło bo było i parę okazji dla Kotwicy, ogółem 3 pkt dla Pogoni po meczu walki.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 8 października 2008, 20:57 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 08/10/2008 21:10
Pierwsze 25 minut i końcówka meczu warte odnotowania. Reszta? Totalna żenada, mnóstwo błędów i niedokładnych podań. Na plus Dymek za fenomenalną interwencję, kiedy napastnik Kotwicy był przy piłce i miał pustą bramkę przed sobą. Wyróżnił się też Woźniak i Rydzak. Kowal zrobił swoje - 2 sytuacje i 2 gole, czyli to z czego napastnik jest rozliczany. Resztę przemilczę.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.