75' GOL!Ropiejko kapkuje piłkę, aż wreszcie pada i sędzia odgwizduje przewinienie. Z wolnego dośrodkowuje Biliński i głową uderza Marek Kowal. Piłka mija bramkarza i Pogoń odzyskuje prowadzenie.
+3 pkt i jedziemy dalej
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 27 września 2008, 18:59 [2 raz(y)]
Pogoń jak zwykle zagubiona i słabo grająca piłką. Biliński walczył, ale grał naprawdę kaszanę, tragicznie wolny. Brawo dla Ropiejki i Kowala - wreszcie napastnicy strzelają bramki. Binkowski znów parę bubli, przy jednym z nich zostawił pustą bramkę na szczęście bez konsekwencji. Dobra zmiana Świniarka wszedł świeży i dużo walczył.
Sędzia nie zasługuje nawet na komentarz, całe spotkanie sędziował dziwnie skrupulatnie żeby w ostatniej akcji meczu odstawić taki cyrk.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 19:41
Pogoń nie grała jakiegoś wielkiego meczu, ale wygrała, NA RAZIE to się liczy.
Doping - w I połowie - wiadomo, w II nie był zły. W końcu fanklub przyszedł na piekło i odpalili kilka rac ;p
Sędzia - Bóg widział i nie grzmiał. Porażka totalna, w lidze angielskiej takie coś by NIE PRZESZŁO bez echa...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 20:15
najwazniejsze ze sa te 3 punkty ale to co zrobil sedzia zasluguje na nagane tak sie nie robi powinien pozwolic dokonczyc akcje a nie zadowolony z siebie konczy mecz;/
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 20:16
No narazie tak...(co dla niektórych) nie ważne w jakim stylu, ważne żeby 3 punkty były? ale to wkrótce nie wystarczy
i całe szczęście że Kluczbork poszedł w I kolejce bo teraz byłoby ciężko... Gawin...beż komentarza, miejscowość wielkości stadiony piłkarskiego.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 20:29
Porażka ten sędzia. Najpierw ewidentny karny dla Chemika, a później koniec meczu przy sam na sam...
Ale 3 pkt są i to się liczy. Marsz w góre tabeli... odcinamy się od strefy barażowej, na tą chwilę 9 miejsce. Wygrać z Kotwicą, Nielbą i uciułać coś jeszcze - wtedy będzie całkiem dobrze - zima, wzmocnienia i walczyć o awans... zobaczymy
No no no...ale przy takiej grze nie sadze ze damy rade wygrac z Kotwica... nie reprezentujemy nic wspanialego... a Kotwica gra ladna pilke Ale nie chce "krakac"
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 21:00
Cóż ważne że wygrali, nie było najgorzej w grze. Sędzia pała kończąc mecz w sytuacji sam na sam, sam się eliminuje. Ja sobie zafundowałem przypadkowo dodatkowe emocje zostawiając plecak z komórką, portfelem z pieniędzmi, kompletem kart i możliwych dokumentów moich i auta na stacji paliwowej samoobsługowej. Jak wróciłem po około godzinie to stał na szczęście przy dystrybutorze. Najważniejsze są trzy punkty
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 21:30
Teraz najważniejsze mecze nas czekają...nie mozemy liczyc na potknięcia czołówki ale na własne siły a tych jak wiadomo...ale cóż aby do zimy daleko nie odstawać punktowo od lidera a wiosną okaże się czy będzie awans.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 27/09/2008 22:15
Brawo!!! Liczą się 3ptk, pomalutku zbliżamy się tam gdzie jest nasze miejsce, choć teraz dwa trudne mecze w Wągrowcu i z Kotwą - oby były jakieś punkty.
PS. Wygrana Pogoni oprócz wielkiej satysfakcji przyniosła mi coś jeszcze http://img227.imageshack.us/my.php?image=96501376ku5.png
co do tabeli to jestesmy na 9 miejscu. mamy tyle samo punktow co Gołębie, Tychy i Nielba lecz w małej tabelce z tymi zespołami mamy 0ptk.
Ostatnio edytowany przez: kiko, 27 września 2008, 22:22 [2 raz(y)]
Brawo!!! Liczą się 3ptk, pomalutku zbliżamy się tam gdzie jest nasze miejsce, choć teraz dwa trudne mecze w Wągrowcu i z Kotwą - oby były jakieś punkty.
PS. Wygrana Pogoni oprócz wielkiej satysfakcji przyniosła mi coś jeszcze http://img227.imageshack.us/my.php?image=96501376ku5.png
hehe a mi wypadł pieprzony arsenal i żydki łodzkie :/
końcowka meczu na krytej świetna
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.