Lubisz kurwo małe dzieciaczki? Lubisz ponapinać się przed monitorem? Teraz Twoje życie stanie się horrorem.Weź wypierdalaj bo z takimi nie gada, nie wychodź już z domu to jest moja rada.Ubliżałeś Pogoniarzom teraz czeka cie kara powiem jedno z tego forum już wara
a ja bym mu krzyknal hitem z Tych( mojego autorstwa )....,,ej cwelu!!!!!!!!!!! dymaj sie!!!!!"
albo ,,l...ty cwelu jebali cie w izraelu!!"
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Rozwiazanie kilku tygodniowej zagadki :) - 07/04/2010 16:28
E panowie typek dostał ciupe od każdego lecz pamiętajcie że każdym kolejnym postem z najazdem zniżamy się do poziomu tej ściery . Więc kto chce to może go znaleźć i powiedzieć mu w ten pryszczaty ryj ...
i na sam koniec dodam po raz ostatni, miałeś jaja bluzgać anonimowo na kogoś to teraz patrz jak na ciebie ludzie jadą lamusie ! Leć na 997 jak chcesz , tam dużo nie zrobisz możesz jedynie kolegów szukać...
Odp: Rozwiazanie kilku tygodniowej zagadki :) - 23/12/2011 01:01
Czy nie zastanawia was jak bardzo trzeba mieć nasrane w głowie żeby ciągle zakładać nowe konta i ublizać innym ? Czy ta ciota która zawsze siedzi na 6 sektorze może być aż tak przyjebana życiowo...hmm
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.