Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 21:15
Chwila moment , przecież Karczyński jest tylko jednym z kandydatów na to stanowisko .
Wydaje mi się także że gastronomicy delikatnie mówiąc " nie czają " kilmatu u nas , wszak to ludzie z zewnątrz , biznesmeni a nie jacyś zangazowani kibice .
Zamiast szczerzyć kły proponowałbym aby osoby reprezentujące kibiców Pogoni czyli zdaje się stowarzyszenie poprostu wyraziło stanowisko kibiców na piśmie . Prędzej taka forma trafi do właścicieli niż rzucanie mięsem na forum a ci jeżeli mają w gestii dobre stosunki z kibicami to nie będą kandydatury Macieja K. rozpatrywać
A sam Karczyński ma trochę oleju w głowie więc napewno zauważy negatywne nastawienie kibiców i o ile będzie miał choć trochę honoru to wycofa swoją kandydaturę .
Chyba jednak bardzo dobrze "czają" skoro nawet Smolny zaznaczył w wywiadze: "mam nadzieję, że kibice to zaakceptują i zrozumieją, że robimy to dla dobra klubu".
Każdy kto choć raz był na meczu piłki nożnej w Polsce wie doskonale co kibice myślą o policji.
Stanowisko stowarzyszenia swoją drogą, ale po to jest forum Pogoni aby każdy osobiscie mógl wyrazić swoje zdanie na temat nowych posuniec gastronomików w klubie. Cieszy mnie niezmiernie stanowcza reakcja wszystkich forumowiczów. Kandydatura Karczyńskiego na nowego dyrektora to skandal!
Karczyński jest milicjantem , w jego pracy/życiu nie ma miejsca na honor , potwierdził to gdy wyparł sie swojego eks koleżki Radzia" tanczącego z gwiazdami" Majdana kiedy ten miał problemy po Mielnie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 6 października 2009, 22:04 [1 raz(y)]
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:00
Zastanawia mnie fakt, że info wypłynęło przypadkowo dzień przed meczem z Groclinem..
Mała, zemsta gastro?
Pokazanie z ich strony, że chcą dobrze a źli chuligani wszystko blokują?
Fuzja - nie... Zatrudnienie w klubie człowieka (koMENDAnt) stąd - nie.
Pokazanie, że wszystkiemu winni kibice?
Ale oby to była chwilowa niedyspozycja dziennikarzyny i w końcu u nas zapanuje normalność.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:05
Hola! Stowarzyszenia mają swoje udziały i cos do powiedzenia w tej kwestii.czyż nie tak? Można było nie dopuścić do fuzji? Można było. Pamiętajmy że tamta sprawa podzieliła opinie i społeczność szczecińską przez pewien czas. teraz uważam że problem jest żaden. przecież można spokojnie powiedzieć veto w stosunku co do tego pana.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Nie widze powodow dlaczego sobie niby strzelilem samobója... wyrazilem po prostu swoje zdanie. Z drugiej strony zastanawiam się jak by to brzmialo " W Szczecinie dyrektorem Pogoni jest pies" i powoli zmieniam zdanie. Oceniam Karczyńskiego jako czlowieka, z drugiej strony zawod wykonywany jest co najmniej niefortunny.... Szkoda ,ze dyrektorem nie zostanie bo sie na pewno nadaje, mysle tez ,ze jest wielu innych zdolnych ludzi na te stanowisko a zła sława jaką możemy się okryć jest niewspółmierna. STANOWCZE NIE DLA POLICJI. Zbyt duzo jest niepoczytalnych skurwy..ow w policji zeby ich nie uogólniać!
Karczyńskiemu zycze sukcesow w pracy oby wiecej takich jak on to moze kiedys pojebstwo z prewencji sie przerzedzi, a podłapując temat to zamiast sie tutaj buzować i wkurwiac bez sensu to dajmy spokojna glowe MW aby mogli spokojnie wystosowac stanowisko kibicow.
Zastanawia mnie fakt, że info wypłynęło przypadkowo dzień przed meczem z Groclinem..
Mała, zemsta gastro?
Ale oby to była chwilowa niedyspozycja dziennikarzyny i w końcu u nas zapanuje normalność.
Z tym osądzaniem gastro, że to zemsta chyba przesadziłeś. Przynajmniej mam taką nadzieję. A najlepiej właśnie by było gdyby wszystko okazało się idiotyczną plotką pokroju pudelka
Hola! Stowarzyszenia mają swoje udziały i cos do powiedzenia w tej kwestii.czyż nie tak? Można było nie dopuścić do fuzji? Można było. Pamiętajmy że tamta sprawa podzieliła opinie i społeczność szczecińską przez pewien czas. teraz uważam że problem jest żaden. przecież można spokojnie powiedzieć veto w stosunku co do tego pana.
W spółkach akcyjnych nie istnieje cos takiego jak Liberum Veto. W tym przypadku decyzje podejmuje sie wiekszoscią glosów. Natomiast stowarzyszenie jako przedstawiciel danej grupy udzialowcow moze zabrac glos podczas spotkania udzialowcow.
Mała, zemsta gastro?
Z tym osądzaniem gastro, że to zemsta chyba przesadziłeś. Przynajmniej mam taką nadzieję. A najlepiej właśnie by było gdyby wszystko okazało się idiotyczną plotką pokroju pudelka
Zaraz tam przesadziłe Od 5h próbuję racjonalnie doszukać się powodów ewentualnej pracy tego pana w klubie. Nie mam takiej odpowiedzi.. Snuję domysły.
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:15
Specjalnie dali to info dzisiaj razem z podpisaniem umowy z EPA by pokazać, że oni robią wszystko, żeby odpudować Pogoń, a kibice są źli i mają wieczne pretensje.
Stanowcze NIE dla Karczyńskiego!
Pewnie sie narażę swoja wypowiedzią ale mimo wszystko ją wyrażę.
Na wstepie , sam osobiscie jak widzę radiowóz to palpitacji serca dostaję. Niejednokrotnie mialem do czynienia z tymi impotentami intelektualnymi ,ktorych palka jest przedluzeniem meskosci. W Gorzowie mi stalowa(czarna palka/chyba stalowa) palka polamali reke bo jak wpadl stilon to nie dalem wyrwac sobie szalika z samochodu a te osly mnie spalowaly. Minelo troche czasu a ja dalej nie moge cwiczyc i ciagle rehabilitacja. Nie wazne, piszę to bo nie chce zeby ktos myslal ,ze szanuję ten syf ktory chodzi po uliach i stara sie pokazac swoja wyższość (chyba poprzez debilizm)
Chce jednak powiedziec ,ze Pana Karczyńskiego poniekąd znam i cieszę sie ,ze jest nowym dyrektorem. Jest to czlowiek ktory nawet w samochodzie sluzbowym ma na podszybiu szalik Pogoni. Niejednokrotnie walczacy z naduzywaniem wladzy przez idiotow z prewencji w stosunku do kibicow.
Mam nadzieje ,ze bedac na takim stanowisku bedzie walczyl z policyjna patologia. Stadion Pogoni jest uznawany za jednen z najgorszych pod wzgledem przyjec kibicow druzyn gosci. Ciagłe trzepanie, przetrzymywanie dla zabawy itp to skandal. Niejednokrotnie widac jak kibice druzyn przyjezdnych sa wpuszczani malymi grupami. Mam tylko nadzieje ,ze wrecz przeciwnie do Waszych obaw dojdzie do normalnosci, psy nie beda uzywac gazu bo tak, zawijac bo tak.
Panie Karczyński niech Pan nie zmarnuje swojej szansy. Ja mam wielka nadzieje, że ta nominacja nie pojdzie w kierunku Stadionu policyjnego...
Pies kurwa to pies STANOWCZE NIE dla tej mendy a takim wpisem koega grzes chyba sobie strzelił samobuja na tym forum
Nie widze powodow dlaczego sobie niby strzelilem samobója... wyrazilem po prostu swoje zdanie. Z drugiej strony zastanawiam się jak by to brzmialo " W Szczecinie dyrektorem Pogoni jest pies" i powoli zmieniam zdanie. Oceniam Karczyńskiego jako czlowieka, z drugiej strony zawod wykonywany jest co najmniej niefortunny.... Szkoda ,ze dyrektorem nie zostanie bo sie na pewno nadaje, mysle tez ,ze jest wielu innych zdolnych ludzi na te stanowisko a zła sława jaką możemy się okryć jest niewspółmierna. STANOWCZE NIE DLA POLICJI. Zbyt duzo jest niepoczytalnych skurwy..ow w policji zeby ich nie uogólniać!
Karczyńskiemu zycze sukcesow w pracy oby wiecej takich jak on to moze kiedys pojebstwo z prewencji sie przerzedzi, a podłapując temat to zamiast sie tutaj buzować i wkurwiac bez sensu to dajmy spokojna glowe MW aby mogli spokojnie wystosowac stanowisko kibicow.
NIE MAM MONOPOLU NA RACJE
Oceniasz go jako człowieka piszesz ze jego zawód jest niefortunny a kurwa ja sie pytam sam go sobie wybrał czy jak .Ja pierdole ale mi cisnienie podniosłes
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:38
To jest jakiś skecz. Czas chyba skończyć niańczenie tych nieudaczników i uświadomić kibiców jaka jest prawda o tych baranach.
Dla mnie to jest jawne zagranie przeciw kibicom. Kotkowski jaki by nie był nie był zły, a przynajmniej sam kiedyś jeździł na Pogoń i to nie tylko na Twardowskiego. A menda? Menda jest mendą i się nie zmieni. Każdy głupi wie, ze przy obecnej ustawie posiadanie mendy w klubie to momentalne pozbycie sie osób które jeżdżą X kilometrów za tym klubem. Menda chcąc się podlizać wpierdoli parę zakazów i się zacznie. Rozpierdolą wszystko co kibice tutaj stworzyli, tylko dla tego, ze są na tyle ograniczeni i głupi, ze nie potrafią nawet zwolnic największej nieudacznicy w tym mieście !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.