W tym roku bedzie to wygladalo troche inaczej. Niezaleznie od tego gdzie bedzie kupiony karnet (klub, nasze punkty, internet) procent od sprzedazy bedzie przeznaczony dla SKPS.
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/02/2010 19:11
Witam, mam pytanie, gdzies wyczytałem,że karnety uglowe obowiązują tylko rocznik 98 i młodsi. Czy to prawda? I jeszcze jedno pytanie, czy w tej rundzie będą bilety na młyn? Z góry dzięki za odpowiedź
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 27/02/2010 20:08
Przecież to jest chore do 14 roku życia?... To 6 klasa podstawówki sie łapie na to, a osób w takim wieku, bądź młodszych na stadionie, prawie nie ma. Jeżeli już są to na sektorze rodzinnym, ale to inny karnet obowiązuje... Co zrobic, powinny byc ulgi dla uczących się, ale to już nie zależne od nas
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 28/02/2010 22:45
Stowarzyszenie „ Portowcy ” i Pogoń Szczecin SA zachęca wszystkich fanów Dumy Pomorza do zakupy karnetów na rundę wiosenną I ligi.
Już od najbliższej soboty ruszy sprzedaż karnetów dzięki, którym będzie można obejrzeć sześć wiosennych spotkań I ligi oraz mecz Remes Pucharu Polski z Zagłębiem Sosnowiec. W przypadku awansu Portowców do półfinału tych rozgrywek posiadacz karnetu uzyska 50% zniżki na zakup biletu na kolejny pojedynek.
Sprzedaż karnetów dotyczy sektorów 3-20 i potrwa do 11 marca. Szczegółowy cennik znajduje się TUTAJ.
Przypominamy, że część zysków ze sprzedaży wszystkich karnetów zostanie przeznaczone na działalność naszego Stowarzyszenia.
Punkty sprzedaży:
C.H. Fala
ul. Wyzwolenia 44a
Sklep Sportowy „Atleta”
Pn-Sb 10-20, Nd 10-18
Pogoń Szczecin SA (budynek klubowy)
ul. Karłowicza 28
Pn-Pt 12-17
RedBox
Salon Piłkarski
ul. Piłsudskiego 31
Pn-Pt 10-18, Sb 10-14
Odp: Kup karnet - wspomóż oprawy! - 01/03/2010 19:02
Mysle ze to dziala jak zasada 18- nastki. Czyli dopiero w dniu urodzin jestes osoba pelnoletnia.Tak samo w dniu urodzin masz skonczone 15 lat - wczesniej jestes 14- latkiem.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.