Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazdy I liga, 2009/2010!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
zach-pom
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6564 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 27/07/2009 22:06
Siema chłopaki orientujecie się czy na stilon będzie special?

PS 1948
-HL
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 27/07/2009 22:23

Msz.. napisał:  
Oj wiem ze my jechaliśmy rejsowym do nich ..ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.. nawet do zielonej góry płaciliśmy tyle samo za specjala co tychy jak jechały do nas a chyba mają 3 razy dalej ..i skonczcie pier....ć o jednej stronie ;] Co paliwo dla pociągów w szczecinie jest droższe czy jaki ch...j ?? ( ponownie bez napinki :) )

Nie masz racji.
Bilet na specjal do ZG kosztowal 32 zl. Duzo?
Gieksa placi za przejazd specjalem 50 zl (15 zl kosztuje bilet na mecz - Pogoń obnizyla ceny biletow dla przyjezdnych wobec obietnicy takiej samej obnizki dla kibicow Pogoni w nastepnej rundzie)
Do Gorzowa specjal nie bedzie organizowany ze wzgledu na beznadziejne polaczenie kolejowe i ograniczone cene biletow (4 800 chyba nam jednak nie dadza ;) )

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
forza!
Kibic
Na forum od 6009 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 27/07/2009 22:41

-HL napisał:  

Msz.. napisał:  
Oj wiem ze my jechaliśmy rejsowym do nich ..ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.. nawet do zielonej góry płaciliśmy tyle samo za specjala co tychy jak jechały do nas a chyba mają 3 razy dalej ..i skonczcie pier....ć o jednej stronie ;] Co paliwo dla pociągów w szczecinie jest droższe czy jaki ch...j ?? ( ponownie bez napinki :) )

Nie masz racji.
Gieksa placi za przejazd specjalem 50 zl (15 zl kosztuje bilet na mecz - Pogoń obnizyla ceny biletow dla przyjezdnych wobec obietnicy takiej samej obnizki dla kibicow Pogoni w nastepnej rundzie)
Do Gorzowa specjal nie bedzie organizowany ze wzgledu na beznadziejne polaczenie kolejowe i ograniczone cene biletow (4 800 chyba nam jednak nie dadza ;) )

z powodu braku specjala raczej nikt płakał nie będzie. Jeżeli ktoś chce to sobie poradzi i dojedzie do Gorzowa, jeżdzą busy, autobusy, na stopa można spróbować, z Płoni pewnie będzie kolumna ruszała więc powinno się znaleźć miejsce dla każdego. Jednak że to wyjazd należy pamiętać o $. niektórym niestety nie uśmiecha branie kibica 'za darmo' mimo że ma po drodze i samochód więcej nie pali. Do wyjazdu jeszcze 2 nie całe tygodnie więc sporo czasu na wszelkiego rodzaju kombinacje.
Pozdrówki

JLB !
SK1964
Kibic
Na forum od 5771 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 07:36

-HL napisał:  

Msz.. napisał:  

Nie masz racji.

skoro sie juz trzymamy faktow...
to my dzwonilismy do was o obnizke cen biletow w celu obnizenia ceny wjazdu (oczywiscie zrewanzujemy sie tym samym !!!), nie wiem skad wasze info o naszej liczbie (ze jest duze zainteresowanie, itp), ze mamy specjala (???!!!), ktory by nas chyba zrujnowal-to jest max drogie na dalekie trasy...
my do gorzowa akurat jechalismy specem i troche wam sie dziwie ze tego nie stosujecie ale to nie moje podworko...
pozdro

Jacck
Kibic
Na forum od 7038 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 08:57

SK1964 napisał:  

-HL napisał:  

Msz.. napisał:  

Nie masz racji.

to my dzwonilismy do was o obnizke cen biletow w celu obnizenia ceny wjazdu (oczywiscie zrewanzujemy sie tym samym !!!), nie wiem skad wasze info o naszej liczbie (ze jest duze zainteresowanie, itp), ze mamy specjala (???!!!), ktory by nas chyba zrujnowal-to jest max drogie na dalekie trasy...
my do gorzowa akurat jechalismy specem i troche wam sie dziwie ze tego nie stosujecie ale to nie moje podworko...
pozdro

Zobacz położenie Szczecina względem Gorzowa, a potem zobacz schemat trakcji kolejowej. Trzeba jechać albo przez Kostrzyn , albo przez Krzyż . Masa straconego czasu , kilka razy dłużej . Autem znacznie szybciej , chodzi głównie o czas i tylko dlatego.

Wielkopolska zawsze wierna Pogoni....
sebek
*zablokowany
Na forum od 5985 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 10:13

Cytat:  
Zobacz położenie Szczecina względem Gorzowa, a potem zobacz schemat trakcji kolejowej. Trzeba jechać albo przez Kostrzyn

Do Gorzowa ze Szczecina jest 103 KM nawet nie 3 godziny jazdy...

Pogoń Szczecin to więcej niż religia , to wiara która napędza cały region.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jacck
Kibic
Na forum od 7038 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 10:32

bobek1164 napisał:  

Cytat:  
Zobacz położenie Szczecina względem Gorzowa, a potem zobacz schemat trakcji kolejowej. Trzeba jechać albo przez Kostrzyn

Do Gorzowa ze Szczecina jest 103 KM nawet nie 3 godziny jazdy...

Zgadza się 103 km albo cos kolo tego, ale nie pociągiem tylko autem. Przez Krzyż jest 190km , a przez Kostrzyn 150km. Autem maks 1,5 godziny.

Wielkopolska zawsze wierna Pogoni....
M.
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 11:24

SK1964 napisał:  

-HL napisał:  

Msz.. napisał:  

Nie masz racji.

pozdro

A czy zostało gdzieś napisane ,że to Nasz klub wyszedł z propozycją obniżenia ceny za wejsciówki-nie wiec nie szukaj dziury w całym.Doskonale wiemy gdzie organizacja speciala się opłaca a gdzie nie.Ilu Was będzie nie ma znaczenia proponuje każdej ze stron zająć się sobą.
Do soboty.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 11:35
kto byl nie dawno przy kasach i ile juz sprzedanych do Elblaga?;) tak czysto z ciekawości;)

ROJ
Kibic
Na forum od 7206 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 13:30
1964 napisał jedną ważną informację specjały na długie trasy są max drogie, a że my mamy same długie trasy to tylko czasami opłaca się organizować specjała. Do Gorzowa na pewno nie; bo byłby droższy (i byłoby dwa razy dłużej) niż każdy inny środek lokomocji.

alaska
Kibic
Na forum od 5773 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 16:43
Czy ktoś jedzie autami do elbląga?

czort1980
Kibic
Na forum od 6097 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 02:50
Gdzie można znaleźć oferty typu: mam 2 miejsca wolne na wyjazd do Gorzowa... (oczywiście odpłatnie)?? Albo po prostu czy będzie jakieś zorganizowane przedsięwzięcie odnośnie tego wyjazdu...??

iron szczecin
Kibic
Na forum od 6230 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 15:47
klub mógłby zorganizować jakieś autobusy do Gorzowa..

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
gizmo
Kibic
Na forum od 7071 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 15:51

czort1980 napisał:  
Gdzie można znaleźć oferty typu: mam 2 miejsca wolne na wyjazd do Gorzowa... (oczywiście odpłatnie)?? Albo po prostu czy będzie jakieś zorganizowane przedsięwzięcie odnośnie tego wyjazdu...??

zapwene w nastepnym tygodniu bedzie zalozony temat Stilon-Pogoń to raczej tam

Ł_LFS
Kibic
Na forum od 6027 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 17:10

iron szczecin napisał:  

A co to za problem zebrać ośmiu znajomych i sobie zorganizować busa..

Nic nie robić, nie mieć zmartwień. Chłodne piwko w cieniu pić i na Pogoń zawsze chodzic..
Msz..
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 17:19
Taki problem ze już 90% busów ze szczecina nie chce zabierać kibiców na mecze .. a jak masz namiar na takiego co zabieże to sie nim podziel na gadu :)

PRAWOBRZEŻE !!!
iron szczecin
Kibic
Na forum od 6230 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 18:01

Szr napisał:  

iron szczecin napisał:  

A co to za problem zebrać ośmiu znajomych i sobie zorganizować busa..

no to sobie podzwoń...to zobaczysz czy sobie zorganizujesz...pytają się tylko gdzie?...ja odpowiadam Gorzów...a oni na mecz to nie!!!...nad morze to tak hahaha

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
jakub_am
Kibic
Na forum od 5840 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 18:40

Msz.. napisał:  
Taki problem ze już 90% busów ze szczecina nie chce zabierać kibiców na mecze .. a jak masz namiar na takiego co zabieże to sie nim podziel na gadu :)

Poszukaj poza Szczecinem:

1.
2.
3.

Na Papricanie wychowany...
U-96
Kibic
Na forum od 8333 dni

**

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 19:10

iron szczecin napisał:  

no to sobie podzwoń...to zobaczysz czy sobie zorganizujesz...pytają się tylko gdzie?...ja odpowiadam Gorzów...a oni na mecz to nie!!!...nad morze to tak hahaha

to dzwon po tych co jezdza na mecze

Szlugi, wóda, gołe baby !
Michu79mks
Kibic
Na forum od 5821 dni

Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 19:13
No właśnie Panie Das Boot mam jedno miejsce w autku ;>

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.24 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005