Nie masz racji.
Bilet na specjal do ZG kosztowal 32 zl. Duzo?
Gieksa placi za przejazd specjalem 50 zl (15 zl kosztuje bilet na mecz - Pogoń obnizyla ceny biletow dla przyjezdnych wobec obietnicy takiej samej obnizki dla kibicow Pogoni w nastepnej rundzie)
Do Gorzowa specjal nie bedzie organizowany ze wzgledu na beznadziejne polaczenie kolejowe i ograniczone cene biletow (4 800 chyba nam jednak nie dadza )
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
z powodu braku specjala raczej nikt płakał nie będzie. Jeżeli ktoś chce to sobie poradzi i dojedzie do Gorzowa, jeżdzą busy, autobusy, na stopa można spróbować, z Płoni pewnie będzie kolumna ruszała więc powinno się znaleźć miejsce dla każdego. Jednak że to wyjazd należy pamiętać o $. niektórym niestety nie uśmiecha branie kibica 'za darmo' mimo że ma po drodze i samochód więcej nie pali. Do wyjazdu jeszcze 2 nie całe tygodnie więc sporo czasu na wszelkiego rodzaju kombinacje.
Pozdrówki
Oj wiem ze my jechaliśmy rejsowym do nich ..ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.. nawet do zielonej góry płaciliśmy tyle samo za specjala co tychy jak jechały do nas a chyba mają 3 razy dalej ..i skonczcie pier....ć o jednej stronie ;] Co paliwo dla pociągów w szczecinie jest droższe czy jaki ch...j ?? ( ponownie bez napinki )
Nie masz racji.
Gieksa placi za przejazd specjalem 50 zl (15 zl kosztuje bilet na mecz - Pogoń obnizyla ceny biletow dla przyjezdnych wobec obietnicy takiej samej obnizki dla kibicow Pogoni w nastepnej rundzie)
Do Gorzowa specjal nie bedzie organizowany ze wzgledu na beznadziejne polaczenie kolejowe i ograniczone cene biletow (4 800 chyba nam jednak nie dadza )
skoro sie juz trzymamy faktow...
to my dzwonilismy do was o obnizke cen biletow w celu obnizenia ceny wjazdu (oczywiscie zrewanzujemy sie tym samym !!!), nie wiem skad wasze info o naszej liczbie (ze jest duze zainteresowanie, itp), ze mamy specjala (!!!), ktory by nas chyba zrujnowal-to jest max drogie na dalekie trasy...
my do gorzowa akurat jechalismy specem i troche wam sie dziwie ze tego nie stosujecie ale to nie moje podworko...
pozdro
Oj wiem ze my jechaliśmy rejsowym do nich ..ale nie chodzi mi tylko o ten wyjazd.. nawet do zielonej góry płaciliśmy tyle samo za specjala co tychy jak jechały do nas a chyba mają 3 razy dalej ..i skonczcie pier....ć o jednej stronie ;] Co paliwo dla pociągów w szczecinie jest droższe czy jaki ch...j ?? ( ponownie bez napinki )
Nie masz racji.
to my dzwonilismy do was o obnizke cen biletow w celu obnizenia ceny wjazdu (oczywiscie zrewanzujemy sie tym samym !!!), nie wiem skad wasze info o naszej liczbie (ze jest duze zainteresowanie, itp), ze mamy specjala (!!!), ktory by nas chyba zrujnowal-to jest max drogie na dalekie trasy...
my do gorzowa akurat jechalismy specem i troche wam sie dziwie ze tego nie stosujecie ale to nie moje podworko...
pozdro
Zobacz położenie Szczecina względem Gorzowa, a potem zobacz schemat trakcji kolejowej. Trzeba jechać albo przez Kostrzyn , albo przez Krzyż . Masa straconego czasu , kilka razy dłużej . Autem znacznie szybciej , chodzi głównie o czas i tylko dlatego.
Nie masz racji.
pozdro
A czy zostało gdzieś napisane ,że to Nasz klub wyszedł z propozycją obniżenia ceny za wejsciówki-nie wiec nie szukaj dziury w całym.Doskonale wiemy gdzie organizacja speciala się opłaca a gdzie nie.Ilu Was będzie nie ma znaczenia proponuje każdej ze stron zająć się sobą.
Do soboty.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 28/07/2009 13:30
1964 napisał jedną ważną informację specjały na długie trasy są max drogie, a że my mamy same długie trasy to tylko czasami opłaca się organizować specjała. Do Gorzowa na pewno nie; bo byłby droższy (i byłoby dwa razy dłużej) niż każdy inny środek lokomocji.
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 30/07/2009 02:50
Gdzie można znaleźć oferty typu: mam 2 miejsca wolne na wyjazd do Gorzowa... (oczywiście odpłatnie)?? Albo po prostu czy będzie jakieś zorganizowane przedsięwzięcie odnośnie tego wyjazdu...??
Gdzie można znaleźć oferty typu: mam 2 miejsca wolne na wyjazd do Gorzowa... (oczywiście odpłatnie)?? Albo po prostu czy będzie jakieś zorganizowane przedsięwzięcie odnośnie tego wyjazdu...??
zapwene w nastepnym tygodniu bedzie zalozony temat Stilon-Pogoń to raczej tam
klub mógłby zorganizować jakieś autobusy do Gorzowa..
A co to za problem zebrać ośmiu znajomych i sobie zorganizować busa..
no to sobie podzwoń...to zobaczysz czy sobie zorganizujesz...pytają się tylko gdzie?...ja odpowiadam Gorzów...a oni na mecz to nie!!!...nad morze to tak hahaha
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
no to sobie podzwoń...to zobaczysz czy sobie zorganizujesz...pytają się tylko gdzie?...ja odpowiadam Gorzów...a oni na mecz to nie!!!...nad morze to tak hahaha
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.