Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 06/11/2008 21:36
Wie ktoś może od której godziny jutro kasa jest czynna ?
Edit.
Dobra już nie ważne, wcześniej jakoś przeoczyłem news na oficjalce o sprzedaży biletów w godzinach 9-16
no i przycieli, byłem o 15:30 i oczywiście już zakończyli sprzedaż...
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 06/11/2008 22:25
To Ja może podsumuje:Wyjazd 7.55 z Głównego,kupujemy bilety weekendowe na pociąg za 69zł bodajże,w pociągu kultura,zakaz chlania na chama .Bilety na stadion można kupić jutro w siedzibie klubu.Tyle
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 07/11/2008 05:07
kurwa skończcie pisać te debilne posty bezmózgi!ostatnie 2 strony do kasacji!PogońForever czy Ty kurwa rekord postów chcesz nabić czy bez kitu chcesz wyprowadzić kogoś z równowagi??!!Barca666 jak nie wiesz z którego to się nie dowiesz!kurwa nie trudno zauważyć ok 300 osób na dworcu wiec przestan panikowac do chuja!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wyjazd do Bytomia odwołany, a co do wspierania przez Zagłebie to nie może nas wspierać na Śląsku wiec sie mylisz. Mnie nie będzie na meczu ale podejrzewam że ktoś z (L) pojawi sie na tym meczu.
Chyba się trochę pogubiłeś w tym co napisałeś .Chodziło Ci chyba o Legię a piszesz Zagłębie.
Mało tego nie wiadomo czy odbędzie się wyjazd do Bełchatowa.
Pozdro i do zobaczenia znów na trasie
Dzień wcześniej Legia gra swój mecz na Śląsku a dokładniej w Bytomiu z tamtejszą Polonią i będzie wspierana na swoim wyjeździe licznie przez kibiców z Sosnowca
Wyjazd do Bytomia odwołany, a co do wspierania przez Zagłebie to nie może nas wspierać na Śląsku wiec sie mylisz. Mnie nie będzie na meczu ale podejrzewam że ktoś z (L) pojawi sie na tym meczu.
Pozdrawiam.
Chyba się trochę pogubiłeś w tym co napisałeś .Chodziło Ci chyba o Legię a piszesz Zagłębie.
Mało tego nie wiadomo czy odbędzie się wyjazd do Bełchatowa.
Pozdro i do zobaczenia znów na trasie
Jutro 3 punkty dla Pogoni
akurat Ga(L)a dobrze napisał, jak Legia nie jedzie to Zaglebie ich nie bedzie wspierało..
ale to akurat mało ważna rozkmina...
pozdro i do jutra!!
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 08/11/2008 16:04
panowie szykujcie sie za dwie godz 3 punkty beda wracały do szczecina a tak apropo wie ktos ilu naszych pojechało ja niestety nie mogłem bo zona rodziła i bilet musiałm odac kolesiowi pozdro Pogoń do boju
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757594590 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.