A co do samej gry to nie jest to może wyśmienita gra, która każdemu się może podobać, ale momentami jest naprawdę nieźle ważne, że Brazylijczycy nie przestraszyli się rywala - czego się spodziewałem, sam myślałem, że do przerwy może już być z 2:0 lub 3:0.
Aha i jeszcze jedno co zauważyłem (abstrahując od meczu). Polsat Sport niby profesjonalna telewizja a herbu Pogoni nie umieją normalnego zamieścić, tylko jakieś kij wie co oO
Ostatnio edytowany przez: eF^, 24 lutego 2007, 18:29 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:25
Hernacki 3x gorszy od tych Brazylijczyków - gorzej niż 4 liga.. Chłopaki grają to co zwykle czyli liczą na przypadek ;] beznadzieja ! 2 Liga
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:26
Wynik jest jaki jest, ale gra naszych może się podobać. Po utracie pierwszej bramki widać, że wzięli się za siebie. Popełniamy jeszcze błędy w obronie i jest sporo niedokładności przy podaniach, ale bądźmy dobrej myśli, że do meczu z ŁKS niedociągnięcia te będą wyeliminowane.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:27
Na obecną chwilę widzę 2 pozytywy:
1) strzelona bramka
2) ku mojemu zdziwieniu nie odstawiają nogi, potrafią pojechać lecha równo z ziemią i czasami powalczyć bark w bark...
ale nadal patrząc ogólnie to nie wygląda to najlepiej, więcej szczęścia niż umiejętności...
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:29
Dużo chaosu w tej 1 połówce, Lech lepszy i zasłużenie prowadzi. My tylko momentami nawiązujemy walkę, prawej połówki obrony i środka pola właściwie nie ma. Ale jak na pierwszy mecz z w sumie silnym rywalem, nie jest najgorzej.
Nowych mamy tylko trzech i pół (bo Danilo już u nas grał) - gracz z 7 (Tinga) moim zdaniem najlepszy z nich. Gracz z 22 (Thiago) również grał dobrze, ale nie pokrył Zakrzewskiego i to jest "jego" bramka. Gracz z 15 (Campos) wprost beznadziejny, całkowicie zagubiony, same straty. No i nowy-stary Danilo (nr 21) - z konieczności na lewym skrzydle, widać że to nie jego pozycja, ale ma technikę, kilka niezłych zagrań.
Ze starych graczy na pochwały zasługują tylko Elton, Majdan i Lilo. Zaskakująco słabi Edi i Amaral, a Julcimar wręcz tragiczny. Postawy Hernackiego nie skomentuję, bo szkoda słów, byłby najgorszy na placu, gdyby nie Campos.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:34
Piszcie do Polsatu sport maile z skargami dot. Herbu Pogoni!!!Ode mnie już zjebe dostali,kurwa to samo było jak powstawał magazyn ekstraklasa to też nam jebneli jakiegoś stworka a nie Gryfa!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:49
Jak dla mnie skandaliczny wywiad Reissa w przerwie! "pogoda sprzyja zabawie w sniezki" ciekawe jakby gadal gdyby to w niego rzucali... Pozatym widac bylo ze po drugim "uspokajaniu" kibicow byl wyraznie rozbawiony.. Dla mnie skandal! Niech sobie mysli co chce ale nie powinien sie tak wypowiadac publicznie..
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 18:49
podoba mi się Elton narazie,nieustępuje ! walczy! , brawo dla Amarala również pewny punkt w pomocy i Tiago z lewej strony nawet mi sie podoba i Lilo troche ..no jeszcze nie koniec spotkanka,zobaczymy co dalej
A ta cała zbieranina gra dokładnie tak, jak w poprzedniej rundzie. Nic ciekawego, głównie się bronią, wszystkie piłki na Ediego itp. Tylko, że dziś akurat Elton ma swój dzień i tylko dlatego wynik jest jaki jest.
Ale on pewnie w następnych meczach wróci do "dawnej formy" i wtedy będzie jeszcze gorzej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.