Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 00:02
Pewne osoby wymyslily taka forme protestu i nie pozostaje nic innego niz sie podporzadkowac . Brak dopingu przynajmniej jest zauwazalny , samo sciagniecie flag nie odbije sie zadnym echem.Nie mozemy zaj... sie bawic na trybunach jezeli sytuacja w klubie jest nienormalna.
Ty zamknij już ryj bo sie czytac nie da. Po Wiśle swieciles na temat promocjii a teraz zaczyna Ci nie odpowiadac protest.
Jak tak bardzo chcesz spiewac to jedz na barce...
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 01:17
...po chuj kupujecie koszulki skoro zaraz wychyla sie jeden z drugim marudząc i uzalajac sie nad soba ? Komu sie nie podoba niech krzyczy spiewa tanczy i chuj wie jeszcze co robii. Tak walczycie o normalność? o Pogoń Szczecińską? nie dość ze człowiek sie stara próbuje działac by to jakos NORMALNIE funkcjonowało to taki gaweł ma najwiecej do powiedzenia i zawsze mu cos nie pasi. Bogu tylko dziekuje ze nie macie zadnego wpływu na decyzje..! A swoje propozycje, idee, pomysly, zatrzymajcie dla siebie bo chuj to kogo interesuje.
SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA! tak trudno pojąć te 3 wyrazy?
Jak ktos chce pośpiewać itd zapraszamy na niedzielny mecz Pogonii Nowej -zobaczymy ilu jest tych najwierniejszych a ile ptakowych... elo!
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 10:13
"...W środkowej strefie boiska trener Kuras nie stosuje większych roszad, a zawodnicy na których stawia to przybyły z Lecha Anderson i Michał Łabędzki. Polak ostatni sezon spędził na zapleczu ekstraklasy i bardzo dobre noty za grę zbierał w Śląsku Wrocław. Wymienionej dwójce na bokach najczęściej pomagają Lilo (prawa strona) oraz Piotr Celeban lub Łukasz Trałka (lewa strona)..."
Wogóle to bedzie super przyjedzie z 400 twarzy z Kielc i kurwa beda sie bawic a u nas stypa chyba mnie szlag trafi ;] ...Popieram wszystko co mialo miejsce w pierwszej polowie meczu z Arka,ale ciagnac to dalej to moim zdaniem sensu nie ma..MOze by tak ograniczyc forme protestu do nie wywieszania flag??!!
Protest bedzie trwal do zwyciestwa... Jak sie mowi A to trzeba powiedziec B a potem C... Tyle w temacie...
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 10:55
Kibice Pogoni Szczecin zamierzają powstrzymać się przed dopingiem w sobotnim meczu z Koroną Kielce.
Kibice szczecińskiej Pogoni poinformowali wczoraj, że w sobotnim spotkaniu z Koroną Kielce nie będą dopingować. To ich protest przeciwko polityce władz klubu. W takim razie ja muszę zaprotestować przeciwko kibicom. Jeśli ci wyrażają sprzeciw wobec polityki działaczy, to wiem, że mają bardzo dużo racji. Ja też nie chcę, by drużyna była skoszarowana w podłódzkim Gutowie, by klubem z Brazylii sterował Antoni Ptak, a członkowie zarządu jedynie udawali, że rządzą. Ale powstrzymanie się od dopingu dla drużyny to działanie na szkodę zespołu.
Obiektywnie więcej argumentów do zwycięstwa w sobotnim meczu ma Korona. Żelazne argumenty Pogoni to własne boisko i kibice. Już pierwsza połowa meczu z Arką Gdynia pokazała, jak wygląda gra Portowców bez wsparcia trybun: nuda i tylko dzięki nieporadności rywali był remis. Boję się, że grająca w ciszy Pogoń zaprezentuje się tak jak Górnik Zabrze z Portowcami. Też nie potrafił się odnaleźć na pustym i cichym stadionie, co tylko ułatwiło historyczne zwycięstwo naszego zespołu w Zabrzu.
Wierzę, że kibice opamiętają się. Odwracaniem się od piłkarzy plecami (Łódź), rzucaniem rac na boisko (z Arką) czy zadymami (w Płocku) tylko pokazują swoje czarne oblicze. Są inne formy protestu przeciwko władzom klubu, które nie dotkną bezpośrednio zespołu, chyba że dla kibiców naleganie na powrót drużyny do Szczecina to tylko puste słowa. /skw/
Źródło: Jakub Lisowski/Gazeta Wyborcza
Kibice Pogoni Szczecin zamierzają powstrzymać się przed dopingiem w sobotnim meczu z Koroną Kielce.
Kibice szczecińskiej Pogoni poinformowali wczoraj, że w sobotnim spotkaniu z Koroną Kielce nie będą dopingować. To ich protest przeciwko polityce władz klubu. W takim razie ja muszę zaprotestować przeciwko kibicom. Jeśli ci wyrażają sprzeciw wobec polityki działaczy, to wiem, że mają bardzo dużo racji. Ja też nie chcę, by drużyna była skoszarowana w podłódzkim Gutowie, by klubem z Brazylii sterował Antoni Ptak, a członkowie zarządu jedynie udawali, że rządzą. Ale powstrzymanie się od dopingu dla drużyny to działanie na szkodę zespołu.
Obiektywnie więcej argumentów do zwycięstwa w sobotnim meczu ma Korona. Żelazne argumenty Pogoni to własne boisko i kibice. Już pierwsza połowa meczu z Arką Gdynia pokazała, jak wygląda gra Portowców bez wsparcia trybun: nuda i tylko dzięki nieporadności rywali był remis. Boję się, że grająca w ciszy Pogoń zaprezentuje się tak jak Górnik Zabrze z Portowcami. Też nie potrafił się odnaleźć na pustym i cichym stadionie, co tylko ułatwiło historyczne zwycięstwo naszego zespołu w Zabrzu.
Wierzę, że kibice opamiętają się. Odwracaniem się od piłkarzy plecami (Łódź), rzucaniem rac na boisko (z Arką) czy zadymami (w Płocku) tylko pokazują swoje czarne oblicze. Są inne formy protestu przeciwko władzom klubu, które nie dotkną bezpośrednio zespołu, chyba że dla kibiców naleganie na powrót drużyny do Szczecina to tylko puste słowa. /skw/
Źródło: Jakub Lisowski/Gazeta Wyborcza
tak, media popierają wasz protest
Jak już pisałem wcześniej... Protest popierają tylko nikomu nie odpowiada forma tego protestu..
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 12:31
ehh zgraja malkontentow, przeszkadza ze Korona bedzie sie dobrze bawila, oni protestuja czy my ?? jak chcesz sie bawic to noca do klubu, a na stadionie potrzeba ZJEDNOCZONYCH kibicow, bo tylko tacy sa w stanie wymoc na pseudo-dzialaczach cokolwiek, nie podoba sie forma protestu ?? masz jakis lepszy pomysl ?? podziel sie nim, opuscic trybuny ?? i ze niby to uderzy prosto w dzialaczy ?? jak dla mnie to trafi prosto w grajkow na boisku, a tym co mimo protestu wejda na stadion to co ?? tez po lisciu bedziesz sprzedawal ?? a zawsze znajda sie tacy co tylko chca obejrzec mecz i za to chcesz ich bic ?? przyjmijcie do wiadomosci ze forma protestu to nie jest kogos tam widzimisie, zapewne sporo osob myslalo nad jak najbardziej jego odpowiednia forma i jesli sami pomyslicie dluzej niz chwile to moze dojdziecie do podobnych wnioskow, zreszta jak dla mnie to jak ktos wyzej zauwazyl to jest dopiero powiedziane A i sadze ze trzeba bedzie powiedziec dalej B, C itd. tyle pozdro
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 12:40
czy ktos zabrania komus dopingowac ?? ?? poprostu ci ktorzy robia to zawsze teraz sobie odpuszczaja ale jesli macie ochote i odwage to zbierzcie sie do kupy i mozecie spiewac, moze korone przekrzyczycie........pozdro
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 13:25
mozna by jeszcze polaczyc protest z dopingiem tj. przez 90 minut spiewac POGOŃ SZCZECIŃSKA mniej wiecej tak jak to zrobilismy ostatnio w gdyni... ale to jest oczywiscie tylko moja wizja ktora pewnie i tak nie przejdzie...
Odp: Pogoń - Korona - 25/08/2006 14:12
Moim zdanie to powinno byc jak na Arce,w pierwszej polowie brak dopingu,a w drugiej doping.I podejrzewam ze wszyscy byliby zadowolnie i nie dochodziloby do klutni i polemiki na temat protestu.Zarzad Pogoni zapowiedizal juz ze szuka mieszkan w Szczecinie i ze powrot jest juz przesadzony(chodz ja sam w 100% im nie wierze bo juz duzo rzeczy naobiecywali i nic nie zrobili)wiec wydaje mi sie ze nie ma sesu zaostrzac protestu(czyt.brak dopingu przez caly mecz).
cytat z wypowiedzi "prawie Polaka" julcimara : "Trzeba wreszcie zwyciężyć, aby podziękować kibicom za wsparcie, którego nam udzielają. Wielu ich przyjechało do Płocka, aby nas dopingować. Dlatego zrobimy wszystko, by Korona ten mecz przegrała"
No oczywiście przyjechaliśmy dla "naszych piłkarzyków"...Wolne żarty Oni jak coś powiedzą...
widze że ty nawet nie wiesz co to jest Pogoń i klub sportowy. Nie chodzi mi o protest na meczach tylko o ciebie. Z twojej wypowiedzi wynika że nie przychodzisz oglądać mecze i dopingować swoją drużynę i że cie nie obchodzą "piłkarzyki", to poco przychodzisz? Pogoń to klub sportowy do którego przychodzi się by obejrzeć mecz, swoją drużynę i podopingować. A jak ty dla tego nie przychodzisz tylko poto żeby se poprotestować to ci współczuje.
A dla Ciebie, cyt:" Co To jest Pogoń"? Dla Pogoni przychodziłem i jeździłem do 2003roku, potem wiadomo co się stało. Ale po co ja Ci się tłumaczę(?)
karaś ŻYCZĘ Ci abyś ODPŁYNĄŁ z tą swoją ptakovią kiedyś... Nie odpisuj więcej. NaRq
OCZKO napisałem Ci że nie chodzi mi o protest ale ty dalej swoje. Nie pisałem nic o proteście bo go popieram(tylko że nie do końca podoba mi się jego forma). Nigdzie również nie napisałem że jestem za Ptakiem, bo jak tak sądzisz to daj dowód. Też chcę normalności wreszcie w Klubie i to żeby Pogoń traktowali poważnie i mieli szacunek dla blisko 60 letniej historii. Nie popieram ptaka ani jego polityki i tego całego "ZARZĄDU" więc nie pisz mi coś czego sam tego nie powiedziałem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.