Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hornetq
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 12:57
W realu juz nie ma punktu sprzedazy biletow.Tylko w slonecznym centrum handlowym w"kolderce"(sklep na pierwszym pietrze)

będę pamiętał.
dzm
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:20
ogarnijcie sie :] tyle odemnie... szczecinska albo ZADNA

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7659 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:25
Odemnie o meczu tylko tyle:ZENADA!!!!!Zadnych pozytywnych akcentow w grze Pogonii!!!!

Pogon to my!!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:27
Pogoń Szczecin pokonuje po dość przeciętnym meczu Arkę Gdynia 0:0.

Za główna strona

:D

Co do meczu: BARDZO przeciętny!!

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:34
Z tego co widzialem to Pogon zagrala bardzo ambitnie, mecz moze przecietny ale brawa za ambicje sie naleza.
Szczegolnie dla Tavaresa ( gral znakomicie, szkoda ze zostal kontuzjowany); Grosickiego (zagral bez kompleksow i bardzo ambitnie), Celeban (pare sytuacji ladnych); Lilo (bardzo szybko i ambitnie chodzil na skrzydle).

Naganna dla debili rzucajacych race na murawe - gdyby nie one kibicowsko bysmy sie pokazali dobrze bo kiedy weszlismy w 2 polowie na mlyn doping naprawde dawal rade, brawa za reakcje prowadzacych w stosunku do niespiewajacych - i tak powinno byc przez caly mecz ! ja se swojej strony nie moglem slowa wykrztusic po meczu tak zachryplem

Mecz nic specjalnego i 3 z rzedu remis 0:0

edit. a przy okazji co to byly za ulotki z R. Majdanem? :| nie zrozumialem co ma na celu przeprowadzenie tej akcji - to zeby gwizdac na rodowitego Szczeciniania ?

Ostatnio edytowany przez: eF^, 12 sierpnia 2006, 21:40 [1 raz(y)]

christoph
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:48
Mecz przeciętny. Przyznam, że jak zaczęła się II połowa i rozległ się ten pierwszy doping to przeszedł mnie lekki dreszczyk.
Z tymi racami to pomyłka.
Miał być w II połowie podwójny doping. Byłoby nieźle ale bluzganie na wszystkich po kolei było z lekka żałosne. Jeśli takim czymś mamy zwracać na siebie uwagę całej Polski to chyba nie o to chodzi.
Moim zdaniem należało tylko się skupić na dopingu.
Żeby nie było jakiś komentarzy to nie jestem fanem Ptaka co zresztą widać w moim podpisie.

Dziękuję :)
chicago
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:50
Osoba która wystrzeliła rakiete i trafiła w boisko to jakiś debil lekko mówiąc, jak by tam byli piłkarze to byśmy mieli przesrane a jak by rakieta kogoś trafił to mogło do nieszczescia dojść !!! Strach pomyslec co za kary bysmy dostali i tak dostaniemy to jest nieuniknione za te race i rakiete!

arty
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:58
mecz walki, wiele starć, Pogoń miała więcej dogodnych sytuacji do zdobycia bramki ( Lilo, Edi, Elton ) a po stronie Arki to praktycznie tylko w 1-szej połowie Nawrocik albo Dziedzic - nie pamiętam dokładnie no i Nićiński w końcówce, ale całe szczęście, że Ze Roberto wybił piłke. Szkoda Tavaresa bo chłopak dobrze grał, twardo w defensywie.

A co kwestii pozasportowych to nie wiem co to za pomysł był aby odpalać race na sektorze rodzinnym ...dodatkowo co za debil rzucił jedną z nich na nasze pole karne, no i kolejna raca, która poleciała z większym impetem na boisko ... ehh szkoda gadać, pare osób nie dorosło aby w cywilizowany sposób dopingować swój zespół ...

Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7049 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 21:59
Pawel D. tez jest rodowitym Szczecinianinem i???

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:00
i nie gra w Pogoni gdyby gral i bylaby taka akcja to wszystko byloby zrozumiale

zreszta nvm. moje zdanie masz napisane wyzej - nie tego temat dotyczy

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:02

chicago napisał:  
Osoba która wystrzeliła rakiete i trafiła w boisko to jakiś debil lekko mówiąc, jak by tam byli piłkarze to byśmy mieli przesrane a jak by rakieta kogoś trafił to mogło do nieszczescia dojść !!! Strach pomyslec co za kary bysmy dostali i tak dostaniemy to jest nieuniknione za te race i rakiete!

tylko spojrzalem i odreazu taki komentarz..a co do rakiety..szkoda ze nie bylo wiecej OBY TAK DALEJ!! z Frajerami trzeba walczyc! chyba sporo osob nie rozumie co sie tu dzieje i co sie dzialo podczas meczu...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:02

eF^ napisał:  
Z tego co widzialem to Pogon zagrala bardzo ambitnie, mecz moze przecietny ale brawa za ambicje sie naleza.
Szczegolnie dla Tavaresa ( gral znakomicie, szkoda ze zostal kontuzjowany); Grosickiego (zagral bez kompleksow i bardzo ambitnie), Celeban (pare sytuacji ladnych); Lilo (bardzo szybko i ambitnie chodzil na skrzydle).

Naganna dla debili rzucajacych race na murawe - gdyby nie one kibicowsko bysmy sie pokazali dobrze bo kiedy weszlismy w 2 polowie na mlyn doping naprawde dawal rade, brawa za reakcje prowadzacych w stosunku do niespiewajacych - i tak powinno byc przez caly mecz ! ja se swojej strony nie moglem slowa wykrztusic po meczu tak zachryplem
?

Prawde ten człowiek rzecze... Nie wiem co to za korki ale ode mnie już nie dostaniecie kasy na oprawy. Na cholere mam dawac kase jak jakis super elo flo ziom bedzie chcial pokazac jaki jest meski i rzuci race na boisko nie po to ludzie daja na oprawy! A co! Przeciez trzeba zabłysnąć przed kolegami co nie?

A co do samego meczu to szkoda kilku sytuacji ale rownie dobrze to Arka moglaby strzelic brame... ALe remis nie jest zly

Amat victoria curam
Heaton
Kibic
Na forum od 7647 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:06

WM napisał:  

Prawde ten człowiek rzecze... Nie wiem co to za korki ale ode mnie już nie dostaniecie kasy na oprawy...

prosze cie..

100% PD
WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:07
O co prosisz? O wybaczenie?

Amat victoria curam
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8765 dni

..::Krzysiek::.. napisał:  
Pogoń Szczecin pokonuje po dość przeciętnym meczu Arkę Gdynia 0:0.

Za główna strona

:D

No, niezly kwiatek mi sie zdarzyl ;) Coz, pospiech - przepraszam.
:)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7049 dni

kurwa WM rac nie wrzucali ludzie którzy robia oprawy..wiec nie wypowiadaj sie.

Rosa
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:09

Heaton napisał:  

WM napisał:  

Prawde ten człowiek rzecze... Nie wiem co to za korki ale ode mnie już nie dostaniecie kasy na oprawy...

prosze cie..

dobra nie będziesz dawał trudno , ale po co każdy ma o tym wiedzieć ???

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:10

Rosa napisał:  

Heaton napisał:  

WM napisał:  

prosze cie..

dobra nie będziesz dawał trudno , ale po co każdy ma o tym wiedzieć ???

A ja myslalem ze to jest forum?

Amat victoria curam
jns
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:12
Kolejne Derby i kolejny bezbramkowy remis. Sporo walki i ostrych wejść. Po tym meczu doskonale widać, że brakuje nam klasowego napastnika, który kończyłby akcje, bo taka nieskuteczność, jaką pokazał Elton po prostu razi.

Szkoda Tavaresa, bo grał naprawdę dobre zawody. Kontuzja może okazać się poważna i będzie problem. Arka przez całe spotkanie wypracowała sobie dwie dogodne sytuacje i szczęściu możemy zawdzięczać, że ich nie wykorzystała.

Kilka słów w kwestii kibicowskiej. Gdy po przerwie rozpoczęliśmy doping było głośno i efektownie. W miarę upływu czasu coraz słabiej, ale narzekać nie można.

A co do tego wybryku z racami, to powiem jedno: idioci, debile i sku*******. Tyle na ten temat i mam nadzieję, iż w przyszłości więcej takie coś nie będzie miało miejsca i race będą odpalane przez osoby do tego kompetentne.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7361 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:14
A i jeszcze jedno jak wy sobie wyobrazacie protest? kilka przyspiewek,transparentow i tyle? Czasami trzeba zrobic cos wiecej,choc za bardzo nie spodziewalem sie takiego czegos ale i tak na +,samym spiewaniem czy transparentami gowno sie zdziala tu potrzeba wstrzasu i powoli dajemy im znac kto tu zadzi i ze powinni sie z nami liczyc,oby tak dalej,az wreszcie sie wyniosa stad ,przyspiewki tez byly OK(pokolei Ptak,Waszak,Llpinski)...Pomyslcie rozsadnie,znosimy to juz KILKA LAT! jak dlugo mozna? ile mozna to znosic? czas najwyzszy z tym skonczyc....Po Dzisiejszym dniu jestem dumny z bycia Pogoniarzem,Pogon To MY!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005