Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 15:15
kocowy wynik 6:1 dla Pogoni. wlasnie wrocilem. brawo dla tych ktory byli bo atmosferke stworzylismy calkiem pozytywna;] brawo dla chlopakow za oprawe. Pozniej napisze od siebie troszke wiecej
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 15:25
No super było. Sporo ludzi jak na kiepską pogodę. Gra Pogoni czasami wyglądała ładnie, a czasami było kiepsko. Widać, że murawa nie była najlepsza. Przeciwnik słabiutki. Plusik za doping, race, flagi no i serpentyny eheheh. Oby więcej takich spotkań. Wie ktoś może gdzie znajduje się to miasto z Komarexu? (dobrze napisałem?) Pzdr.
o ile znow sie nie myle Lubczyna jest tam jak sie na Goleniow jedzie
Tak to tam
Mecz niezly, Pogon widocznie odstawala poziomem od rywali
Oprawa fajna (na Pogoni dawno takiej nie bylo), doping niezly
Dojechac najporsciej jest tam w sposób: jedziemy na załom, przejeżdżamy go i dojeżdżamy do Pucic, tam skręcamy w lewo i jedziemy cały czas drogą, aż dojedziemy do Lubczyny... szkoda ze nie ma pogody, bo wyjazd na mecz moznaby połączyc z kąpielą w Jez. Dąbie
Dzisiaj atomosfera była naprawde bardzo sympatyczna... mimo deszczu było bardzo wielu ludzi, którzy potrafią bawic sie nie tylko na I lidze... szacunek
Super oprawa - dawno już tak nie było na Pogoni I-ligowej.
Szkoda tylko, że musi to tak wyglądać z Ptakiem, a nie możemy mieć normalnej Pogoni w 1 lidze aby ekscytować się meczami z Lechem czy Legią a nie z Podlesiem czy Komarexem...;/
Ludzi mimo kiepskiej pogody przyszło sporo, ale teraz jest jeszcze pytanie czy nie było tak dlatego, że to był debiut...ciekawe jak to będzie na następnych meczach Pogoni Nowej w Szczecinie...
Atmosfera super, doping także, jest klimat na takich meczach Do tego wymarzony wynik. Zobaczymy jak będzie dalej.
Serio?
jeszcze powiedz ze z wami śpiewał
byl. bynajmniej widzialem go w pierwszej polowie stal po drugiej stronie gdzie sa lawki rezerwowych. ale w drugiej polowie juz go nie widzialem. Moze mial PKS do Gutowa
No super było. Sporo ludzi jak na kiepską pogodę. Gra Pogoni czasami wyglądała ładnie, a czasami było kiepsko. Widać, że murawa nie była najlepsza. Przeciwnik słabiutki. Plusik za doping, race, flagi no i serpentyny eheheh. Oby więcej takich spotkań. Wie ktoś może gdzie znajduje się to miasto z Komarexu? (dobrze napisałem?) Pzdr.
O ile sie nie myle mecz z tym komarexem odbedzie sie w Lubczynie i o ile znow sie nie myle Lubczyna jest tam jak sie na Goleniow jedzie
dokładnie tam
Po meczu zaproponowałem chłopakom którzy stworzyli ten team aby ogarneli jakiegoś Ikarusa z MZK. Sporo osób na meczu było młodych i zapewne nie będą mieli czym jechać do Lubczyny więc taki transport spod klubu na 2 godziny przed meczem byłby strzałem w 10.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 16:54
I tak trzymać, było wszytko co potzreba. Były bramki strzelane przez naszych chłopaków. Był doping i oprawa. Nieważne, że to B-klasa, przypominają mi się mecze Pogoni sprzed lat ;]
A pomysł z busem do Lubczyny b.dobry.Oby wypalił
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171803 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.