Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 20:27
" no widać że trzecia bramka podłamała nas ... " - a to my wogóle wyszliśmy nie podłamani ?
" próbujemy atakować .. ale nic z tego nie wychodzi .. " - taka prawda ..
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Ja bym nie powiedzial, ze kiepskiego. Bardziej takiego, ktory nie ma z kim pracowac. Dał szanse Grosickiemu - to duzy plus. Sa tacy, ktorzy wprowadzili by emeryta. Uwazam, ze z tym co mamy to cud, ze nie spadlismy z ligi.
Bedac ostatnio w siedzibie klubu zauwazylem, ze na drzwiach biura 1 trenera zespolu widnieje tabliczka "Bohumil Panik - pierwszy trener" - chyba nie ma sensu jej zmieniac skoro za kilka kolejek el panico wroci.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Trener Jest Dobry!!
Ale wiadomo ze po porażkach pierwszą osoba, która jest obwiniana jest Trener!
MARIO SZACUNEK!
Mario wcale nie jest dobrym trenerem. Zresztą jako piłkarz tez sie nie sprawdzał... co akurat nie zmienia faktu, że bardzo go szanuję- za zaangażowanie...
btw. Zastanawiam się jak by sobie poradził skład z jesieni '05... skład, z którym "nie dało sie nic osiagnąć"... tyle, że o utrzymanie nie trzeba było sie modlić
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 20:39
A ja pierdole, bez względu na wyniki kocham Pogoń, kocham ten klimat i nadal będę chodził na mecze. Złote lata jeszcze przed nami chłopaki Na dzień dzisiejszy martwi mnie słaba forma Edi'ego :/
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 20:45
Takiej kompromitacji nie było nawet za Gondora - tam przynajmniej przed meczem można było spodziewać się pogromu. Załamka, brak słów po prostu...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171733 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.