Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 20:36
na v.pl-ce naglasniaja pomysl zeby podniesc ceny biletow na mecze o zlotowke i z otrzymanej dzieki temu dodatkowej kasy splacac stadion. wydaje sie to madra koncepcja dlatego moze ja naglosnic tez na Pogońonline? albo jakies oficjalne pismo ze strony kibicow do zarzadu klubu? my, kibice musimy tez wyjsc z jakas wlasna inicjatywa bo obudzimy sie z reka w nocniku w IV lidze. i mimo ze wtedy tez bede chodzil na mecze to, z calym szacunkiem wolalbym jednak spotykac sie z Legia, wisla czy lechem niz z druzynami z naszej okregowki. a jesli i ta inicjatywa nie poskutkuje to pozostanie nam tylko jedno-marsz pod UM
Ostatnio edytowany przez: pachol, 21 maja 2006, 20:43 [1 raz(y)]
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 20:49
jestem za tym żeby podnieść o złotówke ceny biletów jeżeli miasto nie chce pójść na reke ptakowi żeby obniżyć koszty utrzymania stadionu to my kibice możemy płacić miesięcznie te 22 tysiące dokładając symboliczną złotówkę do biletu i problem rozwiązany.
Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 20:58
Nawet jak podniosa ceny biletów o 5 zł to moim zdaniem i tak problem pozostanie...bo wydaje mi sie ze tu chodzi o cos zupelnie innego niz te 22 tys zł
Nawet w IV lidze Pogoni sie nie wstydze!!
...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
7 tys$ x 12 miesiecy (zalozmy ze wlasnie na taki czas jest umowa) = 84 tys $ (mozna dac o 2 tysiaki w gore, bo dolar to 3 zł z hakiem). To tylko 1/3 apanaży ponoc najlepszego gracza polskiej ligi jaki mial u nas grac
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 21:34
Od poczatku bylem nastawiony antyptakowo i caly czas bezapelacyjnie do konca bede,tak samo kazdego bede przekonywal,przynajmniej bede probowal iz z ludzmi (biznesmenami,sponsorami jak tam kto woli) pokroju antosia zajdziemy tylko w slepy zaulek czego dowodem jest kolejne jego pierdolenie kocopolow a najbardziej zwalilo mnie z nog:
"Zdecydowanie za bardzo zaangażowałem się w Pogoń i kosztowało mnie to sporo zdrowia. Jest mi to do niczego niepotrzebne. Bardziej przeżywałem porażki Pogoni i jej niepowodzenia niż przeciętni kibice.."
To ci dopiero antos sie zestresowal,noz kurwa fanatyk jakis czy jak...
Nie podlega jakiejkolwiek dyskusji ptaszydlo musi odejsc razem z calym objazdowym cyrkiem i koniec,nie ma innego wyjscia..
Paulinus napewno bedzie bardzo ciezko ale nie jest to niemozliwe,czy Katowice to takie duze i bogate miasto.. nie a jednak wszystko idzie w dobrm kierunku.. w kazdym badz razie jestem dobrej mysli i cieszy mnie ze coraz wiecej ludzi po prawie trzech latach budzi sie z ptaszyskowego letargu
..Przyszlosc jest Nasza,do Nas nalezy..
Nawet jak podniosa ceny biletów o 5 zł to moim zdaniem i tak problem pozostanie...bo wydaje mi sie ze tu chodzi o cos zupelnie innego niz te 22 tys zł
wlasnie...temat jest pewnie bardziej skomplikowany...szantaz ze strony Ptaka
wlasnie...temat jest pewnie bardziej skomplikowany...szantaz ze strony Ptaka
Ptak strzela fochy i niby to miasto jest winne. Ptak jest trochę czasu i jakoś nie było słychać, że są
jakieś problemy z jakimiś 22 tysiącami. Osobiście mam przeczucie, że to może być koniec tej Pogoni.
Ptak za pewne będzie wspierał brata we Wrocku, a nam zostanie IV liga. W tej klasie rogrywkowej
na mecze przychodzić będą najwierniejsi sympatycy. Dobrze byłoby, gdyby pojawiała się ich spora liczba,
podobna do tej, która notowana jest przy Bukowej. Chociaż poczujemy, że to NASZ klub. Zanim wrócimy w szeregi najlepszych może minąć i pół wieku. ( Kolejne niewykorzystane okazje przez udolne rady miasta). Ryzyko jest takie, że możemy się tułać po IV ligach tak jak Stale Mielec, Lechie Gdańsk itp, ale trudno. Narazie nic nie zrobimy.
Może pierwszej ligii nie mamy to się nie poddamy.
Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 22:21
heh Piotrcovia z siedziba w Szczecinie, grająca w Grodzisku Wielkopolskim, stacjonujaca w Gutowie Małym, złozona z pilkarzy z Brazylii finansowana przez C.H.Ptak ze Rzgowa...paranoja
jakie podnoszenie ceny biletow? i tak sa za drogie patrzac na poziom jaki ta druzyna prezentuja, Antek...na Ciebie juz pora
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 21/05/2006 22:43
ptak jak dla mnie moze sobie stad spierdalac a nawet powinien. niech sprzeda komus akcje klubu (o ile ktos taki sie znajdzie) i inwestuje w slask, panika czy innego chuja. nie wiem jak wam ale mi zalezy na I lidze dla Szczecina, dla Pogoni i dla nas. poki co nie mamy licencji wiec trzeba pomyslec co zrobic zeby taka uzyskac. a potem to, mam nadzieje, nawet bez ptaka uda sie jakos ten klub w ekstraklasie utrzymac.
kurwa, po raz kolejny okazuje sie ze wszedzie mozna, tylko nie w szczecinie:/
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
na v.pl-ce naglasniaja pomysl zeby podniesc ceny biletow na mecze o zlotowke i z otrzymanej dzieki temu dodatkowej kasy splacac stadion. wydaje sie to madra koncepcja dlatego moze ja naglosnic tez na Pogońonline? albo jakies oficjalne pismo ze strony kibicow do zarzadu klubu? my, kibice musimy tez wyjsc z jakas wlasna inicjatywa bo obudzimy sie z reka w nocniku w IV lidze. i mimo ze wtedy tez bede chodzil na mecze to, z calym szacunkiem wolalbym jednak spotykac sie z Legia, wisla czy lechem niz z druzynami z naszej okregowki. a jesli i ta inicjatywa nie poskutkuje to pozostanie nam tylko jedno-marsz pod UM
zwazywszy na to ze na mecze w Szczecinie przychodzi ostatnio duzo mniej ludzi niz oficjalce sie zdaje to mysle ze i tak nie w tym sek....
Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 22 maja 2006, 00:34 [1 raz(y)]
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
W dniu dzisiejszym w siedzibie „MKS Pogoń Szczecin” SSA przedstawiciele KS Pogoń Szczecin Nowa złożyli pismo z propozycją podpisania umowy partnerskiej.
Umowa m.in. dotyczyłaby przejęcia od SSA IV ligowych rezerw oraz grup młodzieżowych.
Podpisanie umowy pomiędzy klubami pozwoli na spełnienie warunków licencyjnych oraz duże oszczędności finansowe w spółce.
Przedstawiciele Pogoni Nowej zapewniają, o znalezieniu sposobów oraz środków na sfinansowanie przedsięwzięcia.
Nie podlega jakiejkolwiek dyskusji ptaszydlo musi odejsc razem z calym objazdowym cyrkiem i koniec,nie ma innego wyjscia
Dobra na spokojnie . Załóżmy że Antek zwija manatki i leci gdzieś w Polske , załóżmy że do Wrocaławia. Pogoń znika z piłkarskiej mapy Polski i teraz stawiamy sobie kluczowe pytanie...co dalej ?
Kibice będą utrzymywać Pogoń ! - szczerze mówiąc w to wątpie, u nas nie jest tak jak w Katowicach czy Gdańsku, niestety
Znajdziemy zajebistego sposnora ! - a kto w ogóle będzie chciał inwestować na takiej spalonej ziemi ? Po inwestorach którzy wkładali kase w Pogoń a gówno otrzymywali wzamian ? W miescie w którym rządzi nieudolny prezydent oraz radni którym zalezy tylko i wyłącznie na własnej kieszeni niż na miescie i jego mieszkańcach...
Ale będą chodzic najwierniejsci ! - i będziemy tak egzystowac latami az wkoncu i ci przestana chodzic bo beda mieli wlasne rodziny itp a młodszego pokolenia nie bedzie jarał 4 ligowy (w najlepszym wypadku) klubik
damy rade grając wychowankami ! - jacy to są zajebisci wychowankowie to kazdy widzi po 4 ligowych rezerwach a jak jeszcze nie bedzie kasy to juz w ogole bagno
Sam jestem przeciwny polityce Antoniego , jego humorom i synkowi Dawidkowi który bawi sie za jego pieniądze w menadżera. Jednakże mam jeszcze wiarę w to iż wszystko się wyprostuje, wystarczy do tego jeden sukces piłkarski aby wszyscy uwierzyli w siebie
Mniej emocjii wiecej racjonalnego myslenia.
pozdro
W dniu dzisiejszym w siedzibie „MKS Pogoń Szczecin” SSA przedstawiciele KS Pogoń Szczecin Nowa złożyli pismo z propozycją podpisania umowy partnerskiej.
Umowa m.in. dotyczyłaby przejęcia od SSA IV ligowych rezerw oraz grup młodzieżowych.
Podpisanie umowy pomiędzy klubami pozwoli na spełnienie warunków licencyjnych oraz duże oszczędności finansowe w spółce.
Przedstawiciele Pogoni Nowej zapewniają, o znalezieniu sposobów oraz środków na sfinansowanie przedsięwzięcia.
W koncu jakies pozytywne wiesci... Zobaczymy ile miasto bedzie chcialo, za uzytkowanie przez Pogon Nowa boisk i co na to Rzegow...Niby na reke - mniejsze koszta..., ale jedna karta przetargowa mniej...
Mistrzowskie posuniecie!
nom..w końcu...posuniecie majace na celu zmniejszenie uzaleznienia od Ptaka
Nie podlega jakiejkolwiek dyskusji ptaszydlo musi odejsc razem z calym objazdowym cyrkiem i koniec,nie ma innego wyjscia
Dobra na spokojnie . Załóżmy że Antek zwija manatki i leci gdzieś w Polske , załóżmy że do Wrocaławia. Pogoń znika z piłkarskiej mapy Polski i teraz stawiamy sobie kluczowe pytanie...co dalej ?
Kibice będą utrzymywać Pogoń ! - szczerze mówiąc w to wątpie, u nas nie jest tak jak w Katowicach czy Gdańsku, niestety
Znajdziemy zajebistego sposnora ! - a kto w ogóle będzie chciał inwestować na takiej spalonej ziemi ? Po inwestorach którzy wkładali kase w Pogoń a gówno otrzymywali wzamian ? W miescie w którym rządzi nieudolny prezydent oraz radni którym zalezy tylko i wyłącznie na własnej kieszeni niż na miescie i jego mieszkańcach...
Ale będą chodzic najwierniejsci ! - i będziemy tak egzystowac latami az wkoncu i ci przestana chodzic bo beda mieli wlasne rodziny itp a młodszego pokolenia nie bedzie jarał 4 ligowy (w najlepszym wypadku) klubik
damy rade grając wychowankami ! - jacy to są zajebisci wychowankowie to kazdy widzi po 4 ligowych rezerwach a jak jeszcze nie bedzie kasy to juz w ogole bagno
Sam jestem przeciwny polityce Antoniego , jego humorom i synkowi Dawidkowi który bawi sie za jego pieniądze w menadżera. Jednakże mam jeszcze wiarę w to iż wszystko się wyprostuje, wystarczy do tego jeden sukces piłkarski aby wszyscy uwierzyli w siebie
Mniej emocjii wiecej racjonalnego myslenia.
pozdro
Mniej emocji powiadasz,niestety te hamowalem jakies trzy lata temu a teraz wkurwienie siega juz zenitu,poza tym nie moge racjonalnie myslec jesli tyczy sie to jakiegos chorego przeszczepu (przez ciebie zwanego Pogonia..) pod rzadami chimerycznego biznesmena ktory mysli wylacznie o tym jak najszybciej zbic megakase nie patrzac na nic i majac za nic tutejszych kibicow...
Jesli ty masz wiare w to wszystko to zal mi ciebie...coz oby jak najmniej takich pseudooptymistow jak ty, hehe sukces pilkarski powiadasz..? napewno ale dopiero jak ptaszydlo (jesli nie daj boze zostanie) sprowadzi np. ekipe dwudziestu trzech grajkow z Dzibuti..
Odnosnie newsa naprawde dobre wiesci,moze w koncu cos ruszy w tym kierumku w ktorym powinno ruszyc trzy lata temu..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171733 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.