e tam pierdoleniem, zawsze znajdzie sie jakis wariat... pare lat temu z kolesiami bylem na 7 prawdopodobnie, spiewalismy sobie a jakis many do nas: co sie kurwa drzecie, na meczu jestescie....!!! nie musze mowic ze brecht byl okrutny
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 09/05/2006 23:24
Lepiej zobaczcie na koszta przejazdu specjalem i porownajcie z naszym ostatnim wyjazdem do Gdyni. Prawie 2 razy krotsza trasa, a cena o 10 zl wyzsza. A byli tacy ktorzy mowili o przekrecie organizatorow...
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
...a po drugie na calym stadionie mozna spiewac-chciec tzn moc!
.. gdzie bede spiewal ? na 1-dynce ? 14-nastce? gdzie 3piosenkie na mecz sa spiewane a gdy sam np. ze starszymi kolegami spiewamy to zaraz znajdzie sie jakis typ co cos krzyknie na nas i caly sektor za nim .. ''sila zlego na jednego..''
niewiem gdzie n calym stadionie.. keidys spiewalem na skarpie ale teraz zawsze znajdzie sie z 10 ''kibicow'' kazacych zaprzestac doping ''bo wpierd*l" albo '' bo zaslaniasz'' a gdy odpowiem ''to prosze zmienic miejsce'' to uslysze (za kazdym razem) odpowiedz ''to idz na 12'' a jak powiem ''niewpuszcza'' to uslysze ''trudno,zycie,bywa,pozniej itd.''
Wiec moze i na calym stadionie.. ale chyba nie tym im. Floriana Krygiera ..NIESTETY
Nie można śpiewać nigdzie poza 12, post roku Przez kilkanaście lat chodzenia na Twardowskiego siedziałem juz chyba na wszystkich sektorach i nigdy mnie nie spotkało coś takiego, że ktoś by mi zabraniał spiewać...
dokladnie zawsze mozna stac kolo mlyna no 10 czy 13 przeciez tam tez jest doping i mozna spiewac z 12 wystarcza checi
no... jezeli nie wpuszczali mnie (byly takie 4mecze?) to stalem na 10 po plotem laczacym z 11 .. ale ... widze ze tylko ja mam takie ''szczescie'' do ludzi ? ..
Nie bede sie tlumaczyl i chyba naprawde zrobie sobie przerwe jako forumowicz ..
a przykladem niech bedzie mecz u nas .. (czarny85 - ja sie nie boje meczu u siebie.. na wyjezdzie tez ..) Pogon - Grodzisk 1;4 .. otoz bylem na sektorze 13/14 wstalem i zaczelem dopingowac.. nagle uslyszalem glosne ''Siadaj dziecko bo zaslaniasz'' a wiec powiedzielem 'jestem na stadionie po to by dopingowac, no ale OK'' i zszedlem na dol miedzy barierki .. nie zdazylem wykrzyknac POOOOOGOOOO....... a juz uslyszalem glosne i jakze wyrazne ''spierdalaj'' padajace z grupki osob stojacych obok mnie (z 6~to ich bylo..) oczywiscie odrzeklem ''a poco panowie (chcialem byc grzeczny..) przyszli tu?" uslyszlame "pobic ogladajac meczyk" i znow grzecznie "a nie lepiej usiasc sobie przed TV i ogladnac?" "a wpierdol nei chcesz ?, nie cfaniakuj" "kto tu jest cfaniakiem?" mrunkeneem pod nosem lecz chyba uslyszeli, poniewaz popatrzali sie jakbym im przynajmniej pol rodziny zarznal..
byla juz minuta 35~gdy znalazlem dogodna miejscowke ... ktora znajdowala sie przed wejsciem na sektor 12 ...
[nie wszedlem na 12 - nie dlatego ze mnie nie wpuscili tylko bylem z chorym kuzynem, ktory BAARDZO chcial isc..]
Lepiej zobaczcie na koszta przejazdu specjalem i porownajcie z naszym ostatnim wyjazdem do Gdyni. Prawie 2 razy krotsza trasa, a cena o 10 zl wyzsza. A byli tacy ktorzy mowili o przekrecie organizatorow...
a Lech powinien zaplacic 60zl~ : 2 (razy krotsza droga) = 30zl : 3 (razy wiecej masek) = 10zl .. czyli tyle o ile wiecej placa..
PS. chyba ze ja cos zle licze ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.