No ja, chetnie .. jak wspomnialem dzisiaj 12 tych ''starych'' juz rozkleilem .. na os.Bukowym .. przy okazji kilka osob z tego forum spotkalem
Jutro te czarno-biale ''nowe'' rowniez porobie (tak z 20~) i tez porozklejam (mozliwe ze przejade sie na sloneczne - majowe..) aha i tak przy okazji ... w autobusach mozna tak na legalu ?bo z 4 znalazly sie wlasnie tam na szybach ''koncowych'' : )
PS. jezeli ma sie drukarke/ksero to .. czemu nie? przeciez to w zasadzie nic nie kosztuje zachecam do rozklejania i przedewszytkim do ZACHECANIA ..
POGON TO MY ! ''Jebac prezesow i inne smieci..''
Jutro skocze na ksero zrobie z 20(moze więcej) kopi i porozklejam na przystankach i w tramwajach
Ekstra. Kto nastepny?
No ja, chetnie .. jak wspomnialem dzisiaj 12 tych ''starych'' juz rozkleilem .. na os.Bukowym .. przy okazji kilka osob z tego forum spotkalem
Jutro te czarno-biale ''nowe'' rowniez porobie (tak z 20~) i tez porozklejam (mozliwe ze przejade sie na sloneczne - majowe..) aha i tak przy okazji ... w autobusach mozna tak na legalu ?bo z 4 znalazly sie wlasnie tam na szybach ''koncowych'' : )
Również można liczyć na moją skromną pomoc jutro porozklejam.
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 25/04/2006 23:19
i nie ma co gadac tyle na forum, tylko cisnac do Fali po bilety !! w Gdyni trzeba sie godnie zaprezentowac, tym bardziej ze jest to ostatni wyjazd w tym sezonie i co wazne jedyny w weekend. Bilety rozchodza sie w miare szybko wiec nie ma co czekac na ostatnia chwile! Kto pojedzie na pewno nie pozaluje
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
czemu pociag jadac do gdyni nie zatrzyma sie np. w dabiu i w stargardzie??
czy jest sens jechac do szczecina i wsiadac w pociag skoro on i tak przejedzie przez te stacje i na pewno sie na nich zatrzyma
wiec o co tu chodzi
czy ktos moglby mi to wytlumaczyc??
pozdro
jesli chcesz siedziec w pociagu to lepiej wsiadaj na koncowym;]
troche glupie pytanie ale... czy jest jakas mozliwosc rezerwacji biletu bo niestety pieniadze bede mial dopiero piatego i nie wiem czy starczy dla mnie biletu ;/
troche glupie pytanie ale... czy jest jakas mozliwosc rezerwacji biletu bo niestety pieniadze bede mial dopiero piatego i nie wiem czy starczy dla mnie biletu ;/
Najlepiej porzycz od kogos te 60zl : )
dokladnie, na ostatnia chwile lepiej nie czekac, bo cisnienie jest w miare duze. W ogole to lepiej sie chyba pofatygowac w tym tygodniu do fali i w ramach bonusu zaplacic dyszke mniej
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
no i chyba tak zrobie ;] szkoda ze tak malo biletow , ale znajac zycie bedzie i tak nas wieciej niz mamy biletow )
o bilety nie ma co sie martwic na zapas, njapierw trzeba wykupic te 400, a wtedy mozna myslec co dalej Dlatego juz teraz rezerwowac sobie weekend i sie nie tlumaczyc, tylko rezac po bilet
Bilety na pociąg specjalny (wraz z biletami na mecz) można nabywać WYŁĄCZNIE w FALI przy ul. Wyzwolenia.
BILETY NIE BĘDĄ DOSTĘPNE W KIOSKACH NA STADIONIE PODCZAS MECZU Z ODRĄ
Kto przyjeżdża z terenu do Szczecina województwa na mecz, niech zarezerwuje wcześniej godzinkę i podjedzie do FALI PRZED MECZEM
Po zakończeniu spotkania FALA będzie już nieczynna, a od niedzieli (30.04) bilety drożeją o 10zł
NA GDYNIĘ
czemu pociag jadac do gdyni nie zatrzyma sie np. w dabiu i w stargardzie??
czy jest sens jechac do szczecina i wsiadac w pociag skoro on i tak przejedzie przez te stacje i na pewno sie na nich zatrzyma
wiec o co tu chodzi
czy ktos moglby mi to wytlumaczyc??
pozdro
Bo pociąg specjalny to nie taksówka. Nikt nie będzie zatrzymywał się i sprwadzał, czy te klika osób już dotarło, czy mają bilety itp. Pozatym tak jak pisał HL - wszystko kosztuje...
Odp: Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 05-07.05 - 26/04/2006 16:03
Plakaty rozwieszone dzisiaj na przystankach : Basen Górniczy , Plac Rodła , Brama Portowa , Pl.Żołnierza , Sowińskiego , Wyszyńskiego ponadto w niektórych tramwajach numer 9,4,1,8 , Jeszcze dzisiaj na słonecznym będą rozwieszone chyba jak nie to jutro .
kopi było około 45
Ostatnio edytowany przez: Rosa, 26 kwietnia 2006, 16:15 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.