Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7429 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 01:04
Nick jak chesz pomoc druzynie to zawiadom brazylijski Czerwony Krzyz. moze ja z tad deportuja do Brazylii.
pozdrawiamy Gutow Maly i Rzgow!! hehe

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Frz
Kibic
Na forum od 8767 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 07:31

kurczak napisał:  

nick napisał:  
widze , że na forum są sami fachowcy!!! Pełen profesjonaliżm od Was bije!! Fachowcy od komentatorki!!! Szkoda mi Was! Tez jestem kibicem Pogoni, ale nie szukam winnych, tylko myśle ja tu pomóc druzynie aby było lepiej!!! Jeden minus tego neta to jest to , że dzieci mają do niego dostęp!!!

Antoni?

Bez kitu brzmi jak wypowiedź ptaszyska

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 09:25

nick napisał:  
widze , że na forum są sami fachowcy!!! Pełen profesjonaliżm od Was bije!! Fachowcy od komentatorki!!! Szkoda mi Was! Tez jestem kibicem Pogoni, ale nie szukam winnych, tylko myśle ja tu pomóc druzynie aby było lepiej!!! Jeden minus tego neta to jest to , że dzieci mają do niego dostęp!!!

No i w jaki sposob mozemy pomoc druzynie?? wymysliles juz cos? podziel sie z nami swoja wiedza:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eM
Kibic
Na forum od 7238 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 10:03
Antek to jest za to fachowiec z najwyzszej polki.
Szczegolnie jesli chodzi o niszczenie klubów.Najpierw ŁKS potem Lechia, Piotrkovia i teraz to samo robi w Szczecinie.

nick
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 10:42
jest proste rozwazanie! wystarczy przyjść na mecz z Odrą i dopingować drużynę. a Wy jak chcecie biadolić na wszystko i wszystkich to do to załóżcie sobie pamiętniki!! tam może pisać głupoty bez liku! Wasze komentarze przynosza wstyd prawdzwym kibicom Pogoni!!

Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 10:45
Dobra skończ juz to głupie gadanie .... idź na oficjalke tam sobie komentuj

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 10:47

nick napisał:  
jest proste rozwazanie! wystarczy przyjść na mecz z Odrą i dopingować drużynę. a Wy jak chcecie biadolić na wszystko i wszystkich to do to załóżcie sobie pamiętniki!! tam może pisać głupoty bez liku! Wasze komentarze przynosza wstyd prawdzwym kibicom Pogoni!!

Baranie,po to jest to forum zeby kazdy mowil co chce i co mysli na ten temat a ze wiekszosc ma go juz dosyc jak i tej ``druzyny`` , dlatego jest taka sytuacja jak teraz, dopingowac druzyne?? jaka druzyne kogo ? nasza?? przez pierwsze mecze doping byl ,oprawy rowniez i po co to wszystko? jak im nawet dupy sie niechce ruszyc i pobiegac troche za NIEMALE pieniadze. ty sie mienisz prawdziwym kibicem?? udowodnij mi to,myslisz ze pospiewasz troche, pochwalisz Antosia to juz z ciebie prawdziwy kibic? Sporo kibicow nie identyfikuje sie z ta banda murzynow co biega na NASZYM stadionie i tak bedzie dalej....i ty napewno tego nie zmienisz swoimi optymistycznymi wpisami....Ile mozna ich chawlic i dopingowac?? Dlaczego jak nasza ``stara Pogon`` przeszla obok meczu moglismy krzyczec``Sprzedawczyki czy Zlodzieje!!!`` a teraz wchodzimy im w dupe i ``Nic sie nie stalo`` Jebac ich!! niechce im sie grac to niech wypierd**** Oby wiecej takich tekstow i przyspiewek jak na meczu z Groclinem.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Piona!
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 11:05

nick napisał:  

Ale czlowieku. Po co dopingowac ta druzyne? Mamy jak ostatnie debile na ostatnim meczu spiewac "Nic sie nie stało..." ?Prosze Cie przestan. W taki sposob chcesz im pomoc? Zalosne.

Piotrek1522
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 11:09
z Odrą pewnie wygramy bo Antek kupi mecz ;)

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
Thorgal
Kibic
Na forum od 7314 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 23/04/2006 11:17

eJay napisał:  

Seth napisał:  

eJay napisał:  

daiman napisał:  

eJay napisał:  
Fantastycznie. Oby Ptakowi snil sie dzisiaj jakiś Brazylijczyk, ktory wymierza mu karę chłosty...

Fabio, Anderson, William, Valdir - out

Przeciez William nie gral chyba chodzi ci o Wagnera

Faktycznie chodzilo mi o Wagnera. Jeden pies.

To chyba nie byłeś na Groclinie, akurat William zaprezentował się naprawdę dobrze i było widać, że może być z niego naprawdę wartościowy zawodnik (a jeszcze młody jest), więc nie wiem o co Ci chodzi, że go wymieniasz jako kandydata do odejścia.

Zamiast młodego Brazylijczyka, wole młodego Polaka. Młody Brazylijczyk, do tego dobry od dawna gra w Europie i ogrywa sie w rezerwach najlpeszych klubów. W Pogoni sa same niedobitki (moze oprocz Amarala, ktory jest 100% profesjonalistą), ktore wymyslil idiota Dawidek. Ale co z tego, skoro o Williamie, Sriliamie, Fabio, Dupaldo i Fiutasonach zapomnimy za jakies 2 lata, co nie??

Nie zgadzam sie. Wiliam, Lilo i Elton to mlodzi gracze, ktorzy pokazali charakter i wolę walki. Nie mam nic przeciwko temu zeby wystepowali w Pogoni Szczecin, gdyz przed nimi wielka pilkarska przyszlosc. Nie pamietacie juz meczu z Kujawiakiem w PP gdzie rodzime "gwiazdy" jak Łabędzki, Trałka, Kazmierczak grały bez charakteru, bez ambicji i bez woli zwyciestwa???
Przeklinam Ptaka za to co zrobil z Pogonia, za sprowadzenie emerytow jak Cleison, Batata2 i Wagner, za bezmyslne pozbycie sie Magdonia i Michalskiego. Za bezsensowne wypozyczenie Kowala, Celebana, Bugaja i Fabiniaka. Pamietam jednak, że gdy grali "nasi" nie bylo wiele lepiej.
Jak dla mnie druzyna oparta winna byc na mlodych graczach (Kazmierczak, Grzelak, Celeban, Kowal, Grosicki,Fabiniak) plus zdolni i cenni brazylijczycy (Julicmar,Edi, Amaral, Lilo, Wiliam, Elton) i ograni w ligowych bojach a zwiazani z Pogonią Szczecin gracze typu Matlak, Peskovic, Dzwigala, Bilinski, Moskalewicz...

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
kaktus56
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 11:47
sam sie zastanawiam czy iść na mecz z odrą. naweta jak wygrają to co za dwa miesiące wszyscy wylecą. klub ma kibiców głęboko w d***, "piłkarze" to jacyś amatorzy którzy przyjechali sobie zarobić i zwiedzić europe....
chociarz z drugiej strony dla kurasa bym na mecz poszedł...........

BARCA & POGOŃ......
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8017 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 11:48

nick napisał:  

baran alkoholiku zamknij pizde!!!

Better dead than red!
emjay06
Kibic
Na forum od 7100 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 11:56
widze że ptaku wyslal swojego przydupasa zeby go bronil na forum:)
nie atoś- Pogoń nie bedazie brazylijska albo żadna- Pogoń bedzie nasza. I tylko nasza. Choćby w okręgówce. a tobie i twojemu synkowi jak sie nudzi to sie bawcie gdzie indziej- nie kosztem tradycji, historii i emocji wielu tysięcy osob- ani w Szczecinie ani gdziekolwiek indziej.

pucharTYLKO POGOŃ king
eM
Kibic
Na forum od 7238 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 12:04
To bez kitu baranowski.
Pewnie wczoraj lekko przymelanzowal i teraz pisze skacowany jakies farmazony.

Zaraz jeszcze marek p sie zaloguje
I we dwojke beda bronic pana prezesa ptaka.

BTR
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 12:07

Rafał napisał:  

nick napisał:  

Wydało się.... buhaha

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Ron
Kibic
Na forum od 7224 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 12:25
obrigado (?), Baran, obrigado :D

Na forum od 7326 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 12:33
"Pamietam jednak, że gdy grali "nasi" nie bylo wiele lepiej." - tu sie nie zgodze,jakos jak grali nasi to zajelismy miejsce w srodku tabeli,a patrzac na tą rundę(w ktorej gra aktualny zespol) zajmujemy ostatnie miejsce w tabeli.

będę pamiętał.
V...
Kibic
Na forum od 8655 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 12:49

Rafał napisał:  

nick napisał:  

A na moje oko to prowokacja;)

MKS
Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 13:16

hornetq napisał:  
"Pamietam jednak, że gdy grali "nasi" nie bylo wiele lepiej." - tu sie nie zgodze,jakos jak grali nasi to zajelismy miejsce w srodku tabeli,a patrzac na tą rundę(w ktorej gra aktualny zespol) zajmujemy ostatnie miejsce w tabeli.

No nie jest tak źle, gorzej w tej rundzie gra jeszcze Cracovia i Arka... ;p

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Piotrek1522
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Cracovia - Pogoń 1:0 - 23/04/2006 13:33
ja pójdę na Odre ze względu na Kurasa, trzeba go przywitać

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758227915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005