Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 17:24
A Ja mam już tego dosyć przypominam był taki mecz Libora:Lech-Groclin w 5 kolejce 60min.1:4 białe chusteczki poszły w ruch.Do tego słynne pobieranie energii z oceanu według Pali.
Wiara czyni cuda,ja wierze w to co wydaje sie stracone.
Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 17:34
Z jednej strony szkoda bo powoli koncza sie osoby bardzo mocno zwiazane z miastem czy tez klubem.Jednak Moim zdaniem z całym szacunkiem do Maria nie ma on zbyt dobrego warsztatu szkoleniowego ale to tylko moim skromnym zdaniem..Jednak jezeli przyjdzie za Mariusza Pala albo Panik to nie pozostaje nic innego jak.......wyjsc na ulice....
Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 17:44
``Od nowego sezonu trenerem został Libor Pala, którego Lech chciał zatrudnić już dużo wcześniej, jednak na przeszkodzie stała jego umowa ze Świtem Nowy Dwór. Panik został jego asystentem. Czeski duet trenerów "Pa-Pa" długo razem drużyny nie prowadzili. Nie licząc efektownego zwycięstwa w 3 kolejce z Wisłą Płock, Kolejorz spisywał się tragicznie. Końcem ich kariery w poznańskim klubie okazał się derbowy mecz z Groclinem przegrany przez Lecha 1:3. Kibice pożegnali Pale machając białymi chusteczkami. W miejsce czechów sprowadzono anonimowego trenera jakim był Czesław Michniewicz. Miał on wtedy 33 lata i był bramkarzem Amiki Wronki, przed Lechem prowadził rezerwy wronieckiego klubu. Jak się później okazało sprowadzenie tego trenera okazało się strzałem w dziesiątke, Michniewicz zapowiedział że jego drużyna będzie grała ofensywnie a mniejszą wagę będzie przykładał do schematów w przeciwieństwie do jego poprzednika.``
Krotki Fragment ze strony Lecha podsumuwujacy sezon.
``Przed rozpoczęciem sezonu ówczesny trener Libor Pala (obecnie Lech Poznań - przyp. red.), wybrał dwudziestu piłkarzy, których uczył nowoczesnego piłkarskiego rzemiosła. Byli to piłkarze bez nazwisk i właśnie z takiej grupy ludzi czeski trener drużynę na miarę walki o pierwszą ligę. Drugoligowiec nie posiada stadionu na miarę pierwszej ligi, ani budżetu, który wysoki ok. 2 mln zł, ma za to drużynę, która może powalczyć o awans.``
Z koleji inny fragment ze strony Legii przed meczem ze Switem(wtedy trenerem Switu byl Pala)
Zapowiada sie zajebista runda znowu anty futbol nawet Michniewicz to skrytykowal bedzie to dziwnie wygladalo jak cala nasza liga coraz bardziej stawia na ofensywe kosztem defensywy a u nas odwrotnie.. PA- PA(papa)
Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 18:13
CO ZA POWALONY JEST TEN PTAK! Niech on idzie lepiej do pierdla za korupcje i tam sie nim zajma mydełko itp... Niech Mario idzie dalej bo tak go traktować to wstyd!
Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 18:32
A miałem jeszcze nadzieje ze dzieki Mario przyjdzie tu kilku polskich pilkarzy a tak chu... bombki strzelil... Znowu jakis czeski popapraniec co od 5 lat meczu w polskiej lidze nie widzial... Szlag czlowieka trafia i do tego ta bezsilnosc...
Wszystko inne przemawia za tym, że to właśnie Pogoń spadnie - choć może i dobrze by się stało - może wtedy Ptak zabrał by stąd siebie i tą bandę brazylijsko-czeską ...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758228243 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.