Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Zabrze - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7564 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 22:04
Pogoń Szczecin 31 pkt
GKS 29 pkt
Cracovia 27 pkt
Górnik Zabrze 26 pkt
Arka 25 pkt - strefa barażowa
Górnik 24 pkt - strefa spadkowa
Polonia 20 pkt - strefa spadkowa

Coraz gorzej to wygląda ..

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
saper
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 22:13

Zen napisał:  
Pomeczowe wypowiedzi trenerów

Trener Pogoni Mariusz Kuras: "Inaczej wyobrażałem sobie swój debiut. Myślałem, że urwiemy Górnikowi przynajmniej jeden punkt. Pierwsza połowa na to wskazywała. W drugiej gospodarze atakowali z determinacją, strzelili dwa gole i nie udało się nam już w końcówce odrobić strat. To bardzo cenne trzy punkty dla Górnika, szkoda, że to nie my je zdobyliśmy".

Trener Górnika Przemysław Cecherz: "Dowiedziałem się, że poprowadzę zespół w dzisiejszym meczu przed południem. Mogłem tylko przypomnieć piłkarzom jak się gra w piłkę. Znałem Pogoń i wiedziałem jak zablokować jej grę. To był bardzo ważny dla nas mecz. Bałem się, ale chyba każdy by się bał na moim miejscu. Wszyscy moi piłkarze zagrali wspaniale. O tym czy będę dalej prowadził zespół nie chciałbym na razie mówić. W czwartek czeka mnie rozmowa z prezesem".

teraz wiecie jak wygloda mobilizacja strasznie durzo was przyjechało nigdy nam nie doruwnacie powodzenia na zawsze TORCIDA!!!!

eF^
Kibic
Na forum od 7927 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 22:14
slownik w dlon mega wyjazdowiczu

Rosa
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 22:20

saper napisał:  

Zen napisał:  
Pomeczowe wypowiedzi trenerów

Trener Pogoni Mariusz Kuras: "Inaczej wyobrażałem sobie swój debiut. Myślałem, że urwiemy Górnikowi przynajmniej jeden punkt. Pierwsza połowa na to wskazywała. W drugiej gospodarze atakowali z determinacją, strzelili dwa gole i nie udało się nam już w końcówce odrobić strat. To bardzo cenne trzy punkty dla Górnika, szkoda, że to nie my je zdobyliśmy".

Trener Górnika Przemysław Cecherz: "Dowiedziałem się, że poprowadzę zespół w dzisiejszym meczu przed południem. Mogłem tylko przypomnieć piłkarzom jak się gra w piłkę. Znałem Pogoń i wiedziałem jak zablokować jej grę. To był bardzo ważny dla nas mecz. Bałem się, ale chyba każdy by się bał na moim miejscu. Wszyscy moi piłkarze zagrali wspaniale. O tym czy będę dalej prowadził zespół nie chciałbym na razie mówić. W czwartek czeka mnie rozmowa z prezesem".

teraz wiecie jak wygloda mobilizacja strasznie durzo was przyjechało nigdy nam nie doruwnacie powodzenia na zawsze TORCIDA!!!!

Zmień forum

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
jaka24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 23:02

Freezer napisał:  

Plum napisał:  
Może dlatego, że mozna się było jej spodziewać, a wiemy że już nie walczymy o nic i raczej nie spadiemy.

Nie byłbym tego taki pewien czy nie spadniemy.Nawet ze słabiutką Polonią na wyjeździe dostaniemy w dupe

A jeśli w lidze jest spółdzielnia na POGOŃ to nagle dziwnie polonia zacznie zdobywać punkty i inni również, a my już raczej nic w tym sezonie nie zdobędziemy. Ciężkie mecze, bo każdemu z kim gramy zależy na punktach i nam ich nie odda, tak jak pierdol..y górnik z.

POGOŃ TO MY....
qbajag
Kibic
Na forum od 8276 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 23:08

Szołn napisał:  

Piotrek1522 napisał:  

Szołn napisał:  
No i co tu dużo gadać - znów tracimy gole po dośrodkowaniach w pole karne, to chyba nasz znak firmowy... Dobrze, że chociaż była walka, ambicja i gra do przodu. Swoją drogą na zwycięstwo w Zabrzu będziemy czekać jeszcze bardzo długo, bo nie sądzę by Górnik zagrał za rok w I lidze i raczej nieprędko do niej wróci...

ale oni spadną i my spadniemy ;)

To akurat niemożliwe, bo jeden spada bezpośrednio, drugi może spaść w barażach, a Polonia nie ma szans na przeskoczenie Pogoni (tzn. niby ma, ale są bliskie zeru).

A podjęta została decyzja już o tym co się stanie jak zabraknie Amiki w I lidze?
Nie może być np. takiej sytuacji, że z 2 ligi wejdzie 1 zespół więcej?

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
RAFek
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 19/04/2006 23:13

qbajag napisał:  

A podjęta została decyzja już o tym co się stanie jak zabraknie Amiki w I lidze?

A Aferowianka??

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Szołn
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 00:52

qbajag napisał:  

Szołn napisał:  

Piotrek1522 napisał:  

Szołn napisał:  
No i co tu dużo gadać - znów tracimy gole po dośrodkowaniach w pole karne, to chyba nasz znak firmowy... Dobrze, że chociaż była walka, ambicja i gra do przodu. Swoją drogą na zwycięstwo w Zabrzu będziemy czekać jeszcze bardzo długo, bo nie sądzę by Górnik zagrał za rok w I lidze i raczej nieprędko do niej wróci...

To akurat niemożliwe, bo jeden spada bezpośrednio, drugi może spaść w barażach, a Polonia nie ma szans na przeskoczenie Pogoni (tzn. niby ma, ale są bliskie zeru).

Z tego co mi wiadomo, to Lech po zakończeniu rozgrywek zostanie automatycznie sklasyfikowany na 16 pozycji i nie będzie dodatkowych awansów z II ligi - takie informacje można było znaleźć w wielu źródłach i nie wyobrażam sobie, by nie były one poparte jakimś oficjalnym postanowieniem Ekstraklasy SA czy PZPN-u.
Nie chce mi się szukać wszystkich artykułów, które traktowały na ten temat, podam tylko jeden - zamieszczony niedawno na gazeta.pl.

A co do Aferowianki, to jej powrót do I ligi jest absolutnie nierealny - jest zadłużona po uszy i nie spełniłaby warunków licencyjnych, innymi słowy nawet gdyby została teraz przywrócona do I ligi, to... zostałaby zdegradowana przed rozpoczęciem kolejnych rozgrywek. I w dodatku chyba nawet nie do II, a do III ligi (z tego co wiem, to grają na licencji warunkowej). Jedyne co mogą wywalczyć to duże odszkodowanie od PZPN.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Matek.
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 10:38
Obrazek jpg wstawiony na forum

;)

Pogoń To My!
Cz
Kibic
Na forum od 7678 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 10:50
Pogoni w Zabrzu dokladnie 32 osoby(liczone pod koniec meczu),na fotce ktora wkleil Dejvi nie ma wszystkich osob,kilka doszlo w 2 polowie.

www.sectorshop.net
kacpi
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 11:11
-A co wy myślicie, że ja jestem pies jeżdżący koleją??
-Ale on na końcu umarł :D :D

Tekst wyjazdu :D

lotus
Kibic
Na forum od 8073 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 11:18
nie no tekstem wyjazdu bylo patologia z Choszczna:)

kacpi
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 11:23
No i nie zapominajmy o Hołocie z Łobza :D

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7900 dni

*

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 11:34
Ale Wy jesteście patologia :D
tekstem wyjazdu było ... Nie trzeba ćpać żeby być głupim :)
lub ... jebłeś pula z przebitą B. fujjjjj :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
qbajag
Kibic
Na forum od 8276 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 11:57

Szołn napisał:  

qbajag napisał:  

Szołn napisał:  

Piotrek1522 napisał:  

Szołn napisał:  

Z tego co mi wiadomo, to Lech po zakończeniu rozgrywek zostanie automatycznie sklasyfikowany na 16 pozycji i nie będzie dodatkowych awansów z II ligi - takie informacje można było znaleźć w wielu źródłach i nie wyobrażam sobie, by nie były one poparte jakimś oficjalnym postanowieniem Ekstraklasy SA czy PZPN-u.
Nie chce mi się szukać wszystkich artykułów, które traktowały na ten temat, podam tylko jeden - zamieszczony niedawno na gazeta.pl.

A co do Aferowianki, to jej powrót do I ligi jest absolutnie nierealny - jest zadłużona po uszy i nie spełniłaby warunków licencyjnych, innymi słowy nawet gdyby została teraz przywrócona do I ligi, to... zostałaby zdegradowana przed rozpoczęciem kolejnych rozgrywek. I w dodatku chyba nawet nie do II, a do III ligi (z tego co wiem, to grają na licencji warunkowej). Jedyne co mogą wywalczyć to duże odszkodowanie od PZPN.

OK dzięki za info poprostu nie interesowałem się zbytnio tą sprawą i nie wiedziałem jak będzie rozwiązana...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
eJay
Kibic
Na forum od 7726 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 12:12
Jak zobaczyłem sytuacje po ktorych tracilismy bramki to złapałem sie za głowe aaaa1

Zero krycia, zero asekuracji, zero kordynacji ruchowej Peskovica (tej drugiej bramki mogloby nie byc, gdyby sprzedawczyk byl bardziej gietki i skoczny, piłka była w jego zasiegu, a on zachowal sie jak kiedys Dudek w meczu z Łotwą). Wyjebac połowe obrony, sciagnac z powrotem Celebana...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 12:51

Rosa napisał:  
Pogoń Szczecin 31 pkt
GKS 29 pkt
Cracovia 27 pkt
Górnik Zabrze 26 pkt
Arka 25 pkt - strefa barażowa
Górnik 24 pkt - strefa spadkowa

Coraz gorzej to wygląda ..

Z tą drobną uwagą, że będzie tak:

Pogoń Szczecin 31 pkt
GKS 29 pkt
Cracovia 27 pkt
Górnik Zabrze 26 pkt
Arka 25 pkt -
Górnik 24 pkt - strefa barażowa
Amica - podobno wg. przepisów PZPN sklasyfikowana będzie na 16 miejscu - strefa spadkowa

POGOŃ TO MY !
RAFek
Kibic
Na forum od 8760 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 13:26

Szołn napisał:  

hehe mylisz się, Aferowianka chce przywrócenia do OE - mają taki wyrok sądowy i odszkodowania za straty spowodowane relegowaniem ich do II ligii. Kasa z PZPNu może im wybitnie pomóc w redukcji długów ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
barcish
Kibic
Na forum od 7798 dni

**

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 14:18

ToMeK MKS napisał:  
Ale Wy jesteście patologia :D
tekstem wyjazdu było ... Nie trzeba ćpać żeby być głupim :)
lub ... jebłeś pula z przebitą B. fujjjjj :D

odezwij sie patologio do mnie na gadu-gadu ;)

POGOŃ SZCZECIN!
Szołn
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 16:15

RAFek napisał:  

Szołn napisał:  

hehe mylisz się, Aferowianka chce przywrócenia do OE - mają taki wyrok sądowy i odszkodowania za straty spowodowane relegowaniem ich do II ligii. Kasa z PZPNu może im wybitnie pomóc w redukcji długów ;)

Po części racja, pewnie na spłatę długów by starczyło, ale licencji i tak by nie dostali - obecnie mają warunkową i to tylko po to, żeby siedzieli cicho (bo chyba nie dlatego, że PZPN ich kocha). Im głośniej będą szczekać, tym gorzej się to dla nich skończy - myślę, że oni doskonale zdają sobie z tego sprawę i liczą tylko na kasę.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758228235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005