Może dlatego, że mozna się było jej spodziewać, a wiemy że już nie walczymy o nic i raczej nie spadiemy.
Nie byłbym tego taki pewien czy nie spadniemy.Nawet ze słabiutką Polonią na wyjeździe dostaniemy w dupe
A jeśli w lidze jest spółdzielnia na POGOŃ to nagle dziwnie polonia zacznie zdobywać punkty i inni również, a my już raczej nic w tym sezonie nie zdobędziemy. Ciężkie mecze, bo każdemu z kim gramy zależy na punktach i nam ich nie odda, tak jak pierdol..y górnik z.
No i co tu dużo gadać - znów tracimy gole po dośrodkowaniach w pole karne, to chyba nasz znak firmowy... Dobrze, że chociaż była walka, ambicja i gra do przodu. Swoją drogą na zwycięstwo w Zabrzu będziemy czekać jeszcze bardzo długo, bo nie sądzę by Górnik zagrał za rok w I lidze i raczej nieprędko do niej wróci...
ale oni spadną i my spadniemy
To akurat niemożliwe, bo jeden spada bezpośrednio, drugi może spaść w barażach, a Polonia nie ma szans na przeskoczenie Pogoni (tzn. niby ma, ale są bliskie zeru).
A podjęta została decyzja już o tym co się stanie jak zabraknie Amiki w I lidze?
Nie może być np. takiej sytuacji, że z 2 ligi wejdzie 1 zespół więcej?
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
A podjęta została decyzja już o tym co się stanie jak zabraknie Amiki w I lidze?
No i co tu dużo gadać - znów tracimy gole po dośrodkowaniach w pole karne, to chyba nasz znak firmowy... Dobrze, że chociaż była walka, ambicja i gra do przodu. Swoją drogą na zwycięstwo w Zabrzu będziemy czekać jeszcze bardzo długo, bo nie sądzę by Górnik zagrał za rok w I lidze i raczej nieprędko do niej wróci...
To akurat niemożliwe, bo jeden spada bezpośrednio, drugi może spaść w barażach, a Polonia nie ma szans na przeskoczenie Pogoni (tzn. niby ma, ale są bliskie zeru).
Z tego co mi wiadomo, to Lech po zakończeniu rozgrywek zostanie automatycznie sklasyfikowany na 16 pozycji i nie będzie dodatkowych awansów z II ligi - takie informacje można było znaleźć w wielu źródłach i nie wyobrażam sobie, by nie były one poparte jakimś oficjalnym postanowieniem Ekstraklasy SA czy PZPN-u.
Nie chce mi się szukać wszystkich artykułów, które traktowały na ten temat, podam tylko jeden - zamieszczony niedawno na gazeta.pl.
A co do Aferowianki, to jej powrót do I ligi jest absolutnie nierealny - jest zadłużona po uszy i nie spełniłaby warunków licencyjnych, innymi słowy nawet gdyby została teraz przywrócona do I ligi, to... zostałaby zdegradowana przed rozpoczęciem kolejnych rozgrywek. I w dodatku chyba nawet nie do II, a do III ligi (z tego co wiem, to grają na licencji warunkowej). Jedyne co mogą wywalczyć to duże odszkodowanie od PZPN.
Z tego co mi wiadomo, to Lech po zakończeniu rozgrywek zostanie automatycznie sklasyfikowany na 16 pozycji i nie będzie dodatkowych awansów z II ligi - takie informacje można było znaleźć w wielu źródłach i nie wyobrażam sobie, by nie były one poparte jakimś oficjalnym postanowieniem Ekstraklasy SA czy PZPN-u.
Nie chce mi się szukać wszystkich artykułów, które traktowały na ten temat, podam tylko jeden - zamieszczony niedawno na gazeta.pl.
A co do Aferowianki, to jej powrót do I ligi jest absolutnie nierealny - jest zadłużona po uszy i nie spełniłaby warunków licencyjnych, innymi słowy nawet gdyby została teraz przywrócona do I ligi, to... zostałaby zdegradowana przed rozpoczęciem kolejnych rozgrywek. I w dodatku chyba nawet nie do II, a do III ligi (z tego co wiem, to grają na licencji warunkowej). Jedyne co mogą wywalczyć to duże odszkodowanie od PZPN.
OK dzięki za info poprostu nie interesowałem się zbytnio tą sprawą i nie wiedziałem jak będzie rozwiązana...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zero krycia, zero asekuracji, zero kordynacji ruchowej Peskovica (tej drugiej bramki mogloby nie byc, gdyby sprzedawczyk byl bardziej gietki i skoczny, piłka była w jego zasiegu, a on zachowal sie jak kiedys Dudek w meczu z Łotwą). Wyjebac połowe obrony, sciagnac z powrotem Celebana...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
hehe mylisz się, Aferowianka chce przywrócenia do OE - mają taki wyrok sądowy i odszkodowania za straty spowodowane relegowaniem ich do II ligii. Kasa z PZPNu może im wybitnie pomóc w redukcji długów
hehe mylisz się, Aferowianka chce przywrócenia do OE - mają taki wyrok sądowy i odszkodowania za straty spowodowane relegowaniem ich do II ligii. Kasa z PZPNu może im wybitnie pomóc w redukcji długów
Po części racja, pewnie na spłatę długów by starczyło, ale licencji i tak by nie dostali - obecnie mają warunkową i to tylko po to, żeby siedzieli cicho (bo chyba nie dlatego, że PZPN ich kocha). Im głośniej będą szczekać, tym gorzej się to dla nich skończy - myślę, że oni doskonale zdają sobie z tego sprawę i liczą tylko na kasę.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758228235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.