Ale zes dowalil,tam napinka trwa z byle powodu, a ty tym sie sugerujesz,jezdzi ile jezdzi wazne ze sa! czarnuchy i tak maja to w dupie! Przypinam ze na pierwszym wyjezdzie do Kielc bylo ok 200 osob.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 22:53
Ten skład to dno poza wyjątkami, ta liga to dno jeśli taki zespół w takiej lidze utrzyma się - bo w to niewątpie. Już Pan Ptak to załatwi... Pytanie pozostaje o ambicje, honor i zdrowy rozsądek, a także o przyszłość nie liczoną tygodniami. Szkoda słów, oddany mecz na talerzu.
z Wisla po wrzutce z glowki 1:0
z Legia po wrzutce z glowki 1:0
z Leczna po wrzutce z glowki 1:1
z belchatowem po wrzutce (zapewne tez z glowki) x2 0:2
Gdzie obrona nie ma nie ma jej! ;]
Przepraszam gdzie jest Julcimar? Gdyby nie on to z Legia bylaby dwucyfrowka, genialnie rozbijał ich ataki i przejmowal kazda pilke pod bramką (a moze dlatego ze tam gra Klodarczyk). Mimo wszystko, on jest jakas ostoja defensywy i lepiej zeby on gral a nizeli taki Batata II co za duzo do McDonalda chodzil
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 11/04/2006 23:21
Nie wiem czym sie tu podniecać , porażka była pewna.
Zespół jest zupełnie nieprzygotowany kondycyjnie co podkreślił sam trener , nie jesteśmy poprostu w stanie grać co 3 dni .
W sobote gramy z Groclinem który obecnie nie jest w najwyższej formie , oby kontuzja Amarala nie była jakaś grozna... Groclin to dosyć waleczny zespół , trzeba bedzie sie sporo nabiegać więc nie wróżę jakiegoś większego sukcesu. Może uda się coś ustrzelić w pierwszej połowie i obronić wynik.
Heja Pogoń !
Pogoń to już nie jest zespoł - POGOŃ TO MY!
tyle odemnie pzdr
Dokładnie. Ja jakos teraz mnie nie przejmuja te porażki jak chociażby dwa lata temu. Ba, nawet w ubiegłej rundzie. Teraz zostaliśmy tylko MY, a moze aż MY.
Lipne te nasze statystyki w tym sezonie na wyjazdach 30 osób w Kielcach a Bełchatowie coś koło 15 :/ a mecz w Zabrzu też jest w tygodniu więc zapewne znów szału nie będzie
To kurwa rusz dupe do takich Kielc czy Bełchatowa w środku tygodnia. Powinieneś sie cieszyć i całować po piętach tych co teraz w tym Bełachatowie są a nie pierdolić farmazaony bo tak najłatwiej. Chłopaki sie urywali z prac szkoł by taki gamoń powiedział co wiedział na temat o ktorym widocznie nie ma zielonego pojęcia. Azeby poprawic statysttyke w Zabrzu moze sie skusisz i pojedziesz tylko nie mow mi prosze ze masz prace bo to zadna wymowka. A kibice net mnie jebie i ich komentarze rownież! Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych. Bez odbioru...
Lipne te nasze statystyki w tym sezonie na wyjazdach 30 osób w Kielcach a Bełchatowie coś koło 15 :/ a mecz w Zabrzu też jest w tygodniu więc zapewne znów szału nie będzie
To kurwa rusz dupe do takich Kielc czy Bełchatowa w środku tygodnia. Powinieneś sie cieszyć i całować po piętach tych co teraz w tym Bełachatowie są a nie pierdolić farmazaony bo tak najłatwiej. Chłopaki sie urywali z prac szkoł by taki gamoń powiedział co wiedział na temat o ktorym widocznie nie ma zielonego pojęcia. Azeby poprawic statysttyke w Zabrzu moze sie skusisz i pojedziesz tylko nie mow mi prosze ze masz prace bo to zadna wymowka. A kibice net mnie jebie i ich komentarze rownież! Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych. Bez odbioru...
dzięki za kiboli na wyjeździe. Jak na mecz w tygodniu to nieźle. pozdro dla wszystkich którzy pojechali. Łysy poparcie w zupełności.
tyle odemnie pzdr
Dokładnie. Ja jakos teraz mnie nie przejmuja te porażki jak chociażby dwa lata temu. Ba, nawet w ubiegłej rundzie. Teraz zostaliśmy tylko MY, a moze aż MY.
A taki mały pomysł...Czemu nie można zrobić "malutkiego" protestu na najbliższym meczu? Można pokazać, że to co robi ptaszysko to lipa. Coraz więcej ludzi ma już tego dość - można już podziękować temu pseudo prezesowi i jego całej świcie za to co zrobili z Naszą Pogonią! Pierwszy sygnał był już na meczu z Amicą, ale zostaliśmy (mówie, że My bo też byłem i jestem za takimi hasłami na Pogoni za kadencji Pogoni ptakowej) olani (przez większość na tym forum, na stadionie no i w mediach) PTAKOWI MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!
tyle odemnie pzdr
A taki mały pomysł...Czemu nie można zrobić "malutkiego" protestu na najbliższym meczu? Można pokazać, że to co robi ptaszysko to lipa. Coraz więcej ludzi ma już tego dość - można już podziękować temu pseudo prezesowi i jego całej świcie za to co zrobili z Naszą Pogonią! Pierwszy sygnał był już na meczu z Amicą, ale zostaliśmy (mówie, że My bo też byłem i jestem za takimi hasłami na Pogoni za kadencji Pogoni ptakowej) olani (przez większość na tym forum, na stadionie no i w mediach) PTAKOWI MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!
Pogoń to MY!
pozdro
Trzeba było o tym pomyslec 3 lata temu KURWA, a nie teraz płakac.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 08:10
Ja to widze tak do konca jakos dotrwamy mysle ze ok 9 miejsce w tabeli .a potem przerwa i 70 % skladu do wymiany i sie zacznie karuzela, 30 zawodnikow testowanych znowu wywiady jacy to bedziemy mocni ,puchary itd.I znowu wyjdzie kiszka i wszyscy beda rzucac kurwami i tak w kolko do wyczerpania zasobow (pieniedzy ptaka) I ten trener, ktoremu smycz wystaje z pod kolnierza ale o nim to juz jest tyle napisane ze mi sie niechce
A jezeli chodzi o mecz z Belchatowem to jakos dziwnie jestem spokojny po tej przegranej tzn mialem wrazenie ze przegramy i tak sie stalo,no a teraz Groclin oj bedzie ciezko mysle ze remis bedzie sukcesem tych pajacykow na boisku (nie mylic z Pogonia Szczecin)
Pozdrowionka dla wszystkich
??.....jezeli mowisz o Naszych kibicach to chyba smieszne to nie jest ??!! a moze Ci sie wydaje ze fajnie to jest przejechac 500km w jedna i 500km w druga wejsc na sektor i wszystkich lacznie jest 13 osob ?? a w ty momencie na internecie na Pogon Online siedzi 100 i pisze jak kocha Pogon a nigdy nie zaliczyli zadnego wyjazdu i nie maja zamiaru bo im sie nie chce...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Sensei a może ma się tym przejmować ? daj spokój nie ma czym to są tylko Brazylijczycy któzi gówno wiedzą nawet co to jest Pogoń! nawet ich się nie da nazwać Portowcami bo Pogoń to już napewno nie jest drużyna nie będe dalej tłumaczyć...
Pierdolisz jak potłuczony, w każdym temacie piszesz to samo - nie wnikam w to czy masz rację, czy nie, jednak mógłbyś się wreszcie przymknąć, bo to już staje się nudne. Cierpliwy jestem do bólu, wobec Ciebie bardziej niż wobec innych, ale no kurwa - ile można?
A wracając do samego spotkania, to myślę że zaczęło się to co zwykle, czyli kupczenie punktami. Pogon v Wieden jest "dziwnie spokojny" po tej porażce, a ja jestem dziwnie spokojny że 3 punkty z Bełchatowem w kolejnym sezonie mamy już załatwione.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 12:15
właściwie to wyszło jak zawsze - przecież od dobrych kilku lat nasz zespół radzi sobie beznadziejnie na wyjazdach - a zawodnicy którzy na Twardowskiego potrafią grać świetne zawody, na obcych boiskach grają na poziomie 3-ligowców. To już jest od dawna normą przetykanymi tylko szczęśliwymi zwycięstwami typu mecz z Koroną.
Tylko za Bekdasa było inaczej, ale Bekdas tym się różnił od Ptaka, że choć metodę budowania zespołu miał taką samą (pospolite ruszenie, armia zaciężna) to jednak zawodników sprowadzał wtedy o wiele lepszych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.