Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:03
2 zmiany w Koronie wchodzi BILSKI I PIECHNA, bramke strzelil Edi z linii pola karnego uderzyl w sam srodek bramki lekko pod poprzeczke, mozna powiedziec ze mielismy taka jednyna prawie 100% sytuacje i ja wykorzystalismy,PESKOVIC narazie mecz zycia wszystko wylapuje, a ja go skreslilem po meczu z Legia heh,mecz meczowi nie rowny:P tylko ze co chwile jest kopany i faulowany a teraz bronimy.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
blessmaster
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:04
No coz, narazie korzystny rezultat :)
oby tylko starczylo grajkom sil..

FC Gryfice
Szołn
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:05
Junior to bardziej ofensywny pomocnik, więc lekko się cofamy, ale na szczęście nie aż tak bardzo (przynajmniej na papierze).
Swoją drogą ciekawe wyniki na innych stadionach - Płock prowadzi z Lechem 4:0, a Zagłębie... przegrywa u siebie z Polonią 0:1 (już nie przegrywa, Livescore.com zmienił zdanie ;) ).

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
kibic79
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:08
cisna nas kolportery?

http://e-dieselservice.pl/
A K
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:09

Randall McMurphy napisał:  

Pampers1948 napisał:  

No i koniec 1 polowy,wynik 0:0 zawdzieczamy slabej postawie Korony nawet jak Panik przesunal 2 linie do ofensywy i tak nic z tego nie wynikalo.

ELTON - do zmiany,pelno strat brak mu szybkosci,zastawiac sie kazdy umie ON MA STRZELAC!! wkoncu jako jedyny wysuniety napastnik!
Matlak- Jednak to jeszcze nie ten Matlak bardzo chimieryczny,mnostwo niecelnych podan
Ze Robert-bardzo niepewny
Lilo- to on wogole gra??
Tavares-bardzo malo widoczny,malo celnych podan,malo walki

Ale najgorszym zawodnikiem w polowie mianuje DANIELA,tragedia co on gra nawet pilki nie umie przytrzymac jakies amatorskie zwody.

ZMIENIC Tego Eltona i Daniela wpuscic Amarala i Grzelaka,brakuje kogos kto przytrzymal by pilke w srodku pola. JA bym tu polowe zmienil ale niema na kogo.

Dobra 1 polowa Kazmireczaka i Ediego:)

Grzelak--> Daniel
Amaral-->LILO

i pozniej Eltona zmienic ,moze cos z tego bedzie ale oni strasznie sie boja zaatakowac z daleka strzelaja moze cos wpadnie pelno chaosu pelno niecelnych podan,zobaczymy co w 2 polowie pokaza i jakie zmiany zrobi Panik.

Przestan czlowieku pierdolic farmazony..Jak jestes taki kurwa madry to zglos sie na nowego trenera Pogoni..

Ten jaki grozny heh, po to to pisze ze nie kazdy ma C+ i opisuje jak mecz wyglada niepasuje to nie czytaj,pisze jak ja to widze kurwa zawsze sie jakis baran przyczepi najlepiej nic nie pisac ,tylko klocic sie kurwa,co mama napisac`` 0-0 moze wygramy`` daruj sobie

Ten Twoj tok myslenia jest zajebisty wedlug Twoich uwag powinnismy przegrywac z 3:0 conajmniej..a wygrywamy 1:0..To Ty dajesz takie uwagi i w kazym poscie w kazym meczu kazdego krytykujesz..wiec przystopuj troche,albo zacznij pisac cos sensownego..

PS!
dymson
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:09
Pesković we wspaniałej formie, wyciaga wszystko

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:12
No a co ty myslisz ze jak mecz wyglada 3 celne strzaly Pogoni a tamci cisna caly czas 4-5 zawodnikow nie nadaje sie na 1 lige a graja w skladzie to co mam pisac,pisze to co widze i pisze obiektywnie a bramka Ediego byla jedyna prawie 100% szansa i ja wykorzystal,nie wszyscy maja C+ dlatego to opisuje a czy pozytywnie czy negatywnie wisi mi to pisze swoje zdanie.

p.s Powinnismy przegrywac przynajmniej 1-4

Wchodzi Amaral

Arathorn
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:15
76 minuta okazja Gajtkowskiego - z ostrego kąta strzela w brakarza, który nie zdażył zareagowac, ale obronił

hehe - fajnie to napisali ;D

wchodzi Amaral za Ediego...czyli bronimy wyniku ;>

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:16
Dlaczego nie ma transmisji na zywo ?

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
A K
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:18

No a co ty myslisz ze jak mecz wyglada 3 celne strzaly Pogoni a tamci cisna caly czas 4-5 zawodnikow nie nadaje sie na 1 lige a graja w skladzie to co mam pisac,pisze to co widze i pisze obiektywnie a bramka Ediego byla jedyna prawie 100% szansa i ja wykorzystal,nie wszyscy maja C+ dlatego to opisuje a czy pozytywnie czy negatywnie wisi mi to pisze swoje zdanie.

Wchodzi Amaral

To napisz kurwa jeden raz swoje zdanie a nie co 5 sekund..Juz zaczyna to co poniektorych wkuriwac..Dobrze ze jestes bo gdyby nie Ty to by to forum nie istnialo..:)

PS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:19

Pampers1948 napisał:  

Wchodzi Amaral

To napisz kurwa jeden raz swoje zdanie a nie co 5 sekund..Juz zaczyna to co poniektorych wkuriwac..Dobrze ze jestes bo gdyby nie Ty to by to forum nie istnialo..:)

Wiem dzieki,staram sie jak moge sproboje pisac nawet co 2sec jak sie wyrobie

Nieuznal gola Amarala-spalony

KONIEC!!! sa 3PKT!!

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 4 kwietnia 2006, 20:26 [1 raz(y)]

bosman1980
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:23

Marcello napisał:  
Dlaczego nie ma transmisji na zywo ?

Jest transmisja na żywo na Canal+ Sport

a melanż trwa i trwa - OLD BOYS POGODNO
A K
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:26
Teraz napisz kilkanascie postow jak grala Pogoń i wogole i co powiedzili na konferencji prasowej i co sadzisz o Paniku i jego trenerskich decyzjach..Pozdrooo

PS!
AM
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:28
Wygralismy !!!!! hahahaahahahahahah !!!!! 1-0 :D

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:28
no i brawo - wreszcie rozsądnie ustawiony zespół w defensywie, a nie tak jak w Warszawie...

Srednio-słaba gra Korony + Pesković w bramce + rozpaczliwa obrona w końcówce + jedna piękna akcja = 1:0 :)

Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:29
mecz tragedia , myślałem że zawału dostane
+ Peskovic
- Gajtkowski który nie podał po meczu ręki Ediemu

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8434 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:30
Mistrz Mistrz Pogoń Mistrz :) yeah :D

Po życia kres!
BNY
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:30
najwazniejsze sa 3 pkt:D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:31

Pampers1948 napisał:  
Teraz napisz kilkanascie postow jak grala Pogoń i wogole i co powiedzili na konferencji prasowej i co sadzisz o Paniku i jego trenerskich decyzjach..Pozdrooo

Bede chcial to napisze kilkadziesiat postow co za roznica ile pisze jak pisze na temat co ty okres masz ze taki przeczulony jestes nie pisze bzdur tylko opisuje co sie dzialo, a czy obiektywnie wedlug mnie tak wedlug ciebie nie musi,co za ludzie najlepiej nic nie pisac bo po co nabijac posty...ale spojrz wyzej jest napisane Forum DYSKUSYJNE:) w wolnym tlumaczeniu...prowadzi sie dyskusje,wyraza opinie ale niema jakiegos zakazu co do ilosci postow,tym bardziej ze jest takie wydarzenie jak dzis i mamy 3pkt i zamiast sie cieszyc z wygranej to marudzisz i sie czepiasz a co ty takiego konstruktywnego napisales podczas tego meczu? ehh nieche mi sie z toba gadac. Wazne sa 3 PKT!

...
Kibic
Na forum od 7754 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:31
Ptak frajer niech sie opamieta bo ta Brasiliana jeszcze nie raz pozytywnie go zaskoczy, najgorsze mamy za soba teraz mecze z kelnerami pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758269478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005