Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:03
2 zmiany w Koronie wchodzi BILSKI I PIECHNA, bramke strzelil Edi z linii pola karnego uderzyl w sam srodek bramki lekko pod poprzeczke, mozna powiedziec ze mielismy taka jednyna prawie 100% sytuacje i ja wykorzystalismy,PESKOVIC narazie mecz zycia wszystko wylapuje, a ja go skreslilem po meczu z Legia heh,mecz meczowi nie rowny tylko ze co chwile jest kopany i faulowany a teraz bronimy.
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:05
Junior to bardziej ofensywny pomocnik, więc lekko się cofamy, ale na szczęście nie aż tak bardzo (przynajmniej na papierze).
Swoją drogą ciekawe wyniki na innych stadionach - Płock prowadzi z Lechem 4:0, a Zagłębie... przegrywa u siebie z Polonią 0:1 (już nie przegrywa, Livescore.com zmienił zdanie ).
Ten Twoj tok myslenia jest zajebisty wedlug Twoich uwag powinnismy przegrywac z 3:0 conajmniej..a wygrywamy 1:0..To Ty dajesz takie uwagi i w kazym poscie w kazym meczu kazdego krytykujesz..wiec przystopuj troche,albo zacznij pisac cos sensownego..
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:12
No a co ty myslisz ze jak mecz wyglada 3 celne strzaly Pogoni a tamci cisna caly czas 4-5 zawodnikow nie nadaje sie na 1 lige a graja w skladzie to co mam pisac,pisze to co widze i pisze obiektywnie a bramka Ediego byla jedyna prawie 100% szansa i ja wykorzystal,nie wszyscy maja C+ dlatego to opisuje a czy pozytywnie czy negatywnie wisi mi to pisze swoje zdanie.
No a co ty myslisz ze jak mecz wyglada 3 celne strzaly Pogoni a tamci cisna caly czas 4-5 zawodnikow nie nadaje sie na 1 lige a graja w skladzie to co mam pisac,pisze to co widze i pisze obiektywnie a bramka Ediego byla jedyna prawie 100% szansa i ja wykorzystal,nie wszyscy maja C+ dlatego to opisuje a czy pozytywnie czy negatywnie wisi mi to pisze swoje zdanie.
p.s Powinnismy przegrywac przynajmniej 1-4
Wchodzi Amaral
To napisz kurwa jeden raz swoje zdanie a nie co 5 sekund..Juz zaczyna to co poniektorych wkuriwac..Dobrze ze jestes bo gdyby nie Ty to by to forum nie istnialo..
p.s Powinnismy przegrywac przynajmniej 1-4
Wchodzi Amaral
To napisz kurwa jeden raz swoje zdanie a nie co 5 sekund..Juz zaczyna to co poniektorych wkuriwac..Dobrze ze jestes bo gdyby nie Ty to by to forum nie istnialo..
Wiem dzieki,staram sie jak moge sproboje pisac nawet co 2sec jak sie wyrobie
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:26
Teraz napisz kilkanascie postow jak grala Pogoń i wogole i co powiedzili na konferencji prasowej i co sadzisz o Paniku i jego trenerskich decyzjach..Pozdrooo
Teraz napisz kilkanascie postow jak grala Pogoń i wogole i co powiedzili na konferencji prasowej i co sadzisz o Paniku i jego trenerskich decyzjach..Pozdrooo
Bede chcial to napisze kilkadziesiat postow co za roznica ile pisze jak pisze na temat co ty okres masz ze taki przeczulony jestes nie pisze bzdur tylko opisuje co sie dzialo, a czy obiektywnie wedlug mnie tak wedlug ciebie nie musi,co za ludzie najlepiej nic nie pisac bo po co nabijac posty...ale spojrz wyzej jest napisane Forum DYSKUSYJNE w wolnym tlumaczeniu...prowadzi sie dyskusje,wyraza opinie ale niema jakiegos zakazu co do ilosci postow,tym bardziej ze jest takie wydarzenie jak dzis i mamy 3pkt i zamiast sie cieszyc z wygranej to marudzisz i sie czepiasz a co ty takiego konstruktywnego napisales podczas tego meczu? ehh nieche mi sie z toba gadac. Wazne sa 3 PKT!
Odp: Korona - Pogoń - 04/04/2006 20:31
Ptak frajer niech sie opamieta bo ta Brasiliana jeszcze nie raz pozytywnie go zaskoczy, najgorsze mamy za soba teraz mecze z kelnerami pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758269478 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.