Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia-Pogon 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mateusz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7271 dni

Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 21:51
Kur... juz myslalem ze bedzie remis a tu lipa 2:0 :( Co jest z nimi ???

Obrazek gif wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8701 dni

**

Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 21:53
Antek co sezon sie napina i zawsze wychodzi na durnia. Gdzie te gwiazdy ligi? Ciagle sie aklimatyzuja? Za zimno w Warszawie? Jeszcze sie nie zgrali? Serrao (wielki fachowiec wg Ptakow) zle ich przygotowal?

1948
Mateusz
Kibic
Na forum od 7271 dni

Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 21:54
To Panikowi juz chyba podziękujemy :/ Kur... :(:(

Obrazek gif wstawiony na forum
tribu
Kibic
Na forum od 7813 dni

*

Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 21:59
i chuj bombki strzelil - nawet punktu nie bedzie...

100% PD
Bronek
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:01
A nawet dobrze grali...do 80 minuty.
Szkoda wyniku:(

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8482 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:05

Bronek napisał:  
A nawet dobrze grali...do 80 minuty.
Szkoda wyniku:(

co robili?? Ty oglądałeś ten mecz?? znów Panik kazał im stać w obronie jak debilom z jednym wysuniętym Edim, który miał wygrywać pojedynki główkowe z wyższymi o głowę obrońcami...jedyny dobry moment gry to ostatnie 5-10 minut pierwszej połowy, jak poszli do przodu pokazali że się da...PANIK CO WY...J!!

eJay
Kibic
Na forum od 7727 dni

**

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:06
Niezla gra naszych w defensywie do 80 minuty i fart Legii:/ Innej takltyki nie mozna bylo obrac, gdyz jestesmy za malo zgrani aby grac swobodnie w ofensywie i nie mamy wykrystalizowanego 1 składu. Nie wiem na czym polega fenomen Wojskowych, ale u siebie nawet im sciany pomagaja. Wystarczyl moment i zejscie Tavaresa, dosrodkowanie i gol:( 2 gol to juz kwetsia odkrycia sie i szybka prostopadla pilka. Swoja drogą Outarra powinien dostać czerwoną kartke.

Na plus: Fabio, Julcimar, Cruz
Na minus: Cleisson, Matheus

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
eF^
Kibic
Na forum od 7928 dni

*

Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 22:08
Nie musisz przepraszac, nic sie nie stalo

Ja mam takie pytanie gdzie sie podziali ci wszyscy wielcy brazylijscy napastnicy, czarodzieje srodka pola? Bo jakos po 4 meczach ich nie moge zauwazyc. W meczu z Legia nie bylo ani jednej akcji po ktorej moglaby pasc bramka, no moze po strzale Kazmierczaka z 40 m i jakichs tam fartowynych akcjach, ale to naprawde nic groznego - Fabianski zero pracy przez wiekszosc meczu. W srodku pola niezle zagral Kazmierczak z Amaralem ale coz z tego jesli nie umieli wyprowadzic prawie zadnej akcji, nie rozumiem po co pchac sie caly czas tym srodkiem kiedy Legia ma tam najlepszych obroncow. Dobry mecz Cruz'a w 3 poprzednich meczach wogole mi sie nie podobal, a dzisiaj pokazal ze potrafi grac w pilke, pare naprawde bardzo ladnych zagran. Bardzo dobry mecz Julcimara (najlepszy w Pogoni na boisku), ktory poza jednym bledem w obronie czyscil doslownie wszystko. Nie podobala mi sie gra Valdira, prawie kazda pilka zagrana przez niego byla stracona jeszcze to durne rzucenie pilka w twarz zawodnika Legii za co wg mnie powinien obejrzec czerwien. Matheus w obronie niewidoczny, duzo lobow przez pol boiska i niecelnych podan. Slabiutki mecz Tavaresa, kazde jego dojscie do pilki mnie denerwowalo (moze 1-2 udane zagrania). Sredni mecz Grzelaka, gdzie sie podzialy te jego piekne rajdy lewa strona? poza 1-2 pieknymi zagraniami nic wielkiego nie pokazal. Edi i Cleison po wejsciu na boisko nie pokazali zupelnie niczego i nic nie wniesli, myslalem ze po ich wejsciu Pogon bedzie miala wiecej sytuacji ale tych bylo coraz mniej. Z drugiej strony pierwsze 20 min w 2 polowie bylo naprawde dobre, Legia mozna powiedziec ze nie istniala, ale cos gra sie caly mecz a nie 60 min.

Peskovic 6 - nie mial nic do powiedzenia przy bramkach, ogolnie w meczu bronil dobrze, jedna 100 wyciagnal, moze te jego przedluzanie gry bylo durne ale dawalo efekty, co innego by bylo gdyby Legia przegrywala albo remisowala wtedy techniczny pewnie by pokazal z 5 min a nie 2
Julcimar 9 - bezsprzecznie najlepszy na boisku
Valdir 4 - b. duzo niecelnych podac, durne zachowanie
Matheus 4 - jak wyzej bardzo duzo nieudanych zagran
Tavares 4 - czasami probowal ale nic mu nie wychodzilo
Amaral 6 - pare ladnych odbiorow i zagran, dobrze w srodku pola z Kazmierczakiem w 1 polowie, w 2 znacznie gorzej
Kazmierczak 7 - jak wyzej, ocena w gore za cudny strzal z 40 metrow
Junior, Fabio 2 - beznadzieja nie wiem wogole co oni robili w 1 skladzie
Edi, Cleison 4 - po wejsciu na boisko nic wielkiego nie pokazali, nie byli wzmocnieniem
Grzelak 6 - pare ladnych zagran, ale ogolnie niezbyt udany mecz w jego wykonaniu
Anderson 2 - po wejsciu nie pokazal NIC, moze raz widzialem go przy pilce

Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:08
Brechtam oglądałem, ten mecz w delcie w dabiu Pogoń była dobra /Nie lubie legii od tego momentu jedne wielkie ścierwo!!

Bronek
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:09
Jak Panik teraz nie odejdzie to już chyba sie tego nigdy nie doczekamy.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
eF^
Kibic
Na forum od 7928 dni

*

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:11

Bronek napisał:  
Jak Panik teraz nie odejdzie to już chyba sie tego nigdy nie doczekamy.

Ludzie nie przesadzajcie gralismy z 1 druzyna w lidze ktora ma aspiracje do zdobycia mistrzostwa Polski i gry w pucharach, a Pogon przez 80 min bronila sie dzielnie i ambitnie. Z meczu na mecz graja coraz lepiej, Matlaka do obrony do ataku od pierwszych min Edi Wagner/Elton i naprawde niczego sobie druzyna.

Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:13
Co to za debil z głupiej legii dwa razy pod żąd faulował pestkovica??I czemu matlaka nie było ??????????????????????????

Matek.
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:14

Bratan napisał:  
Brechtam oglądałem, ten mecz w delcie w dabiu Pogoń była dobra /Nie lubie legii od tego momentu jedne wielkie ścierwo!!

Ciekawe jaki jest tego powód ? może byś rozwinął swoją myśl?

ps. LEGIA & POGOŃ :)

Pogoń To My!
eF^
Kibic
Na forum od 7928 dni

*

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:15
Normalnie przed meczem pewnie lubil Legie, ale teraz pokonala Pogon i juz jej nie lubi proste jak drut, nie czepiaj sie tez kiedys miales 15 lat :P

co do Matlaka, to tez nie wiem czemu Panik go nie wzial nawet do 18stki, chyba ze uraz sie odnowil albo nie byl w pelni sil to rozumiem

Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:16
tak rozwine że ich drużyna zawsze nas olewa i poniża.wiem że mecz to mecz jest walka itd.ale te wywiady i wszystko co to ma być??;/miałem do nich obojętny stosunek a na meczu nie skandowałem Legia warszawa .......

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:17

Bratan napisał:  
Co to za debil z głupiej legii dwa razy pod żąd faulował pestkovica??I czemu matlaka nie było ??????????????????????????

Po pierwsze: Nazwy klubów pisz wielką literą
Po drugie: Tym "debilem" był Moussa Quattara
Po trzecie: widocznie Matlak nie załapał się do meczowej osiemnastki
Po czwarte: Pesković,a nie Pestkovic

PS do końca życia !
Bratan
Kibic
Na forum od 7142 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:19
nazwa ich drużyny specjalnie z małej!!
A Matlak był chyba najlepszym zawodnikiem meczu z zagłebiem!

chrisxx
Kibic
Na forum od 8482 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:20

Bratan napisał:  
tak rozwine że ich drużyna zawsze nas olewa i poniża.wiem że mecz to mecz jest walka itd.ale te wywiady i wszystko co to ma być??;/miałem do nich obojętny stosunek a na meczu nie skandowałem Legia warszawa .......

a zgoda jest między kibicami, czy Kucharski z Edim na piwo chodzą...?

Matek.
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:22
Nie kur.. nie wytrzymam jak napisał kolega wyżej nazwy klubów z dłużej LITERY!!!! pozatym co ma drużyna Legii do naszej przyjaźni oni grają dla pieniędzy a nie oni nie uznają zgody !! myśl czasem. Ef a co mnie interesuje ile on ma lat? to może sobie pisać wszystko co chce?

Pogoń To My!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7918 dni

Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:24

Bratan napisał:  
nazwa ich drużyny specjalnie z małej!!
A Matlak był chyba najlepszym zawodnikiem meczu z zagłebiem!

Bratan skoncz swoje madre wywody na temat malej czy duzej litery
ja Ci powtorze, Legia z duzej i wystarczy!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758268271 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005