Odp: Legia-Pogon 0:0, trwa II połowa - 31/03/2006 21:53
Antek co sezon sie napina i zawsze wychodzi na durnia. Gdzie te gwiazdy ligi? Ciagle sie aklimatyzuja? Za zimno w Warszawie? Jeszcze sie nie zgrali? Serrao (wielki fachowiec wg Ptakow) zle ich przygotowal?
co robili?? Ty oglądałeś ten mecz?? znów Panik kazał im stać w obronie jak debilom z jednym wysuniętym Edim, który miał wygrywać pojedynki główkowe z wyższymi o głowę obrońcami...jedyny dobry moment gry to ostatnie 5-10 minut pierwszej połowy, jak poszli do przodu pokazali że się da...PANIK CO WY...J!!
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:06
Niezla gra naszych w defensywie do 80 minuty i fart Legii:/ Innej takltyki nie mozna bylo obrac, gdyz jestesmy za malo zgrani aby grac swobodnie w ofensywie i nie mamy wykrystalizowanego 1 składu. Nie wiem na czym polega fenomen Wojskowych, ale u siebie nawet im sciany pomagaja. Wystarczyl moment i zejscie Tavaresa, dosrodkowanie i gol 2 gol to juz kwetsia odkrycia sie i szybka prostopadla pilka. Swoja drogą Outarra powinien dostać czerwoną kartke.
Na plus: Fabio, Julcimar, Cruz
Na minus: Cleisson, Matheus
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ja mam takie pytanie gdzie sie podziali ci wszyscy wielcy brazylijscy napastnicy, czarodzieje srodka pola? Bo jakos po 4 meczach ich nie moge zauwazyc. W meczu z Legia nie bylo ani jednej akcji po ktorej moglaby pasc bramka, no moze po strzale Kazmierczaka z 40 m i jakichs tam fartowynych akcjach, ale to naprawde nic groznego - Fabianski zero pracy przez wiekszosc meczu. W srodku pola niezle zagral Kazmierczak z Amaralem ale coz z tego jesli nie umieli wyprowadzic prawie zadnej akcji, nie rozumiem po co pchac sie caly czas tym srodkiem kiedy Legia ma tam najlepszych obroncow. Dobry mecz Cruz'a w 3 poprzednich meczach wogole mi sie nie podobal, a dzisiaj pokazal ze potrafi grac w pilke, pare naprawde bardzo ladnych zagran. Bardzo dobry mecz Julcimara (najlepszy w Pogoni na boisku), ktory poza jednym bledem w obronie czyscil doslownie wszystko. Nie podobala mi sie gra Valdira, prawie kazda pilka zagrana przez niego byla stracona jeszcze to durne rzucenie pilka w twarz zawodnika Legii za co wg mnie powinien obejrzec czerwien. Matheus w obronie niewidoczny, duzo lobow przez pol boiska i niecelnych podan. Slabiutki mecz Tavaresa, kazde jego dojscie do pilki mnie denerwowalo (moze 1-2 udane zagrania). Sredni mecz Grzelaka, gdzie sie podzialy te jego piekne rajdy lewa strona? poza 1-2 pieknymi zagraniami nic wielkiego nie pokazal. Edi i Cleison po wejsciu na boisko nie pokazali zupelnie niczego i nic nie wniesli, myslalem ze po ich wejsciu Pogon bedzie miala wiecej sytuacji ale tych bylo coraz mniej. Z drugiej strony pierwsze 20 min w 2 polowie bylo naprawde dobre, Legia mozna powiedziec ze nie istniala, ale cos gra sie caly mecz a nie 60 min.
Peskovic 6 - nie mial nic do powiedzenia przy bramkach, ogolnie w meczu bronil dobrze, jedna 100 wyciagnal, moze te jego przedluzanie gry bylo durne ale dawalo efekty, co innego by bylo gdyby Legia przegrywala albo remisowala wtedy techniczny pewnie by pokazal z 5 min a nie 2
Julcimar 9 - bezsprzecznie najlepszy na boisku
Valdir 4 - b. duzo niecelnych podac, durne zachowanie
Matheus 4 - jak wyzej bardzo duzo nieudanych zagran
Tavares 4 - czasami probowal ale nic mu nie wychodzilo
Amaral 6 - pare ladnych odbiorow i zagran, dobrze w srodku pola z Kazmierczakiem w 1 polowie, w 2 znacznie gorzej
Kazmierczak 7 - jak wyzej, ocena w gore za cudny strzal z 40 metrow
Junior, Fabio 2 - beznadzieja nie wiem wogole co oni robili w 1 skladzie
Edi, Cleison 4 - po wejsciu na boisko nic wielkiego nie pokazali, nie byli wzmocnieniem
Grzelak 6 - pare ladnych zagran, ale ogolnie niezbyt udany mecz w jego wykonaniu
Anderson 2 - po wejsciu nie pokazal NIC, moze raz widzialem go przy pilce
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:08
Brechtam oglądałem, ten mecz w delcie w dabiu Pogoń była dobra /Nie lubie legii od tego momentu jedne wielkie ścierwo!!
Ludzie nie przesadzajcie gralismy z 1 druzyna w lidze ktora ma aspiracje do zdobycia mistrzostwa Polski i gry w pucharach, a Pogon przez 80 min bronila sie dzielnie i ambitnie. Z meczu na mecz graja coraz lepiej, Matlaka do obrony do ataku od pierwszych min Edi Wagner/Elton i naprawde niczego sobie druzyna.
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:15
Normalnie przed meczem pewnie lubil Legie, ale teraz pokonala Pogon i juz jej nie lubi proste jak drut, nie czepiaj sie tez kiedys miales 15 lat
co do Matlaka, to tez nie wiem czemu Panik go nie wzial nawet do 18stki, chyba ze uraz sie odnowil albo nie byl w pelni sil to rozumiem
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:16
tak rozwine że ich drużyna zawsze nas olewa i poniża.wiem że mecz to mecz jest walka itd.ale te wywiady i wszystko co to ma być??;/miałem do nich obojętny stosunek a na meczu nie skandowałem Legia warszawa .......
Po pierwsze: Nazwy klubów pisz wielką literą
Po drugie: Tym "debilem" był Moussa Quattara
Po trzecie: widocznie Matlak nie załapał się do meczowej osiemnastki
Po czwarte: Pesković,a nie Pestkovic
Odp: Legia-Pogon 2:0 - 31/03/2006 22:22
Nie kur.. nie wytrzymam jak napisał kolega wyżej nazwy klubów z dłużej LITERY!!!! pozatym co ma drużyna Legii do naszej przyjaźni oni grają dla pieniędzy a nie oni nie uznają zgody !! myśl czasem. Ef a co mnie interesuje ile on ma lat? to może sobie pisać wszystko co chce?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268271 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.