Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mundek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 15:29
mysle, ze z Wisla dostaniemy i to 3, 4 do 0. staram sie obserwowac nasza nowa druzyne kiedy tylko moge i nie napawa mnie ona optymizmem. nie bede argumentowal mojej wypowiedzi. slabo widze ta "wycieczke" Ptaka, ktora pewnie przyniesie wstyd.

ja kocham Pogon
LEOnek
Kibic
Na forum od 7166 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 16:10

mundek napisał:  
mysle, ze z Wisla dostaniemy i to 3, 4 do 0. staram sie obserwowac nasza nowa druzyne kiedy tylko moge i nie napawa mnie ona optymizmem. nie bede argumentowal mojej wypowiedzi. slabo widze ta "wycieczke" Ptaka, ktora pewnie przyniesie wstyd.

"Górnik Łęczna jest zagrożony walkowerem za wystawienie nieuprawnionego zawodnika w ostatnim meczu z GKS-em Bełchatów.
W zaległym meczu 19. kolejki Orange Ekstraklasy GKS Bełchatów zremisował na własnym stadionie 1-1 z Górnikiem Łęczna. W barwach gości od 61. minuty grał pozyskany przed tą rundą z Odry Wodzisław Łukasz Masłowski. Tymczasem ten zawodnik powinien pauzować w tym spotkaniu po uzyskaniu 4 żółtych kartek w barwach Odry (dane zebrane przez 90minut.pl potwierdzają także wszystkie źródła prasowe). Dodatkowo Masłowski ujrzał również samoistną czerwoną kartkę w meczu z Dyskobolią oraz żółtą w meczu Pucharu Polski, lecz te kartki nie są brane pod uwagę."

Za 90 minut

Możemy wygrać ale oceniam nasze sanse na 10% no chyba że dostaniemy podobny prezent jak w przytoczonej wyżej informacji. Chciałbym się mile zawieść na swoim typowaniu ale obstawiam też coś koło 0:3 lub 1:3 w "plecy'

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
db1948
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 16:53

LEOnek napisał:  

"Górnik Łęczna jest zagrożony walkowerem za wystawienie nieuprawnionego zawodnika w ostatnim meczu z GKS-em Bełchatów.
W zaległym meczu 19. kolejki Orange Ekstraklasy GKS Bełchatów zremisował na własnym stadionie 1-1 z Górnikiem Łęczna. W barwach gości od 61. minuty grał pozyskany przed tą rundą z Odry Wodzisław Łukasz Masłowski. Tymczasem ten zawodnik powinien pauzować w tym spotkaniu po uzyskaniu 4 żółtych kartek w barwach Odry (dane zebrane przez 90minut.pl potwierdzają także wszystkie źródła prasowe). Dodatkowo Masłowski ujrzał również samoistną czerwoną kartkę w meczu z Dyskobolią oraz żółtą w meczu Pucharu Polski, lecz te kartki nie są brane pod uwagę."

Za 90 minut

A co to ma do rzeczy? Ludzie czy Wy już nie myślicie...To jest temat POGOŃ-Wisła.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 17:19
Ciekawe jaka frekwencja jutro bedzie...na Amice pojawilo sie duzo piknikow po marnym wystepie brazyliany czas na spadek frekwencji, choc to wkoncu Wisla pewnie bedzie z 12-13tys

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7392 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 17:27
na takie mecze jak z Wisla przychodzi duzo niedzielnych kibicow;/

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8018 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 17:56

Bzyku napisał:  
cieżko będzie, ale powinno być lepiej niż z Amiką, a to dlatego, że w meczu z Amiką nie grało 2 najważniejszych w zespole zawodników, a ci zawodnicy to:

Julcimar - bo gdyby nie on, to nikt by się z brazylijczykami nie dogadał
Batata I - bo gdyby nie on, to nikt by się z brazylijczykami nie dogadał

Ediego, Tavaresa i Daniela nie podejrzewam o wystarczającą znajomość języka polskiego. A więc, teraz Julcimar zagra, więc powinno być lepiej :)

ehehe bzdury wypisujesz a po jaki chuj im potrzebna znajomość jezyka polskiego jak ta same bambusy grają ?
chyba umieją porozumieć sie między soba ?!

Better dead than red!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 18:01
choćby po to, żeby ktoś im przekazał co Panik do nich wrzeszczy z ławki ;)

chicago
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 18:18

pogoniarz ze stargardu napisał:  
na takie mecze jak z Wisla przychodzi duzo niedzielnych kibicow;/

Ja sądze że będzie 17 tys. !!!
To jest mecz tej rundy u nas no i jeszcze Lech zostanie na deser .
Odemnie z roku to ide co drugi ziomek a co trzeci to nie wie gdzie stadin jest :D
ale idą, wsumie sądze że będzie to dobre widowisko i ludzie chcą je zobaczyć po za tym co by nie gadać mistrz Polski będzie u nas , reprezentańci Polski ...

mlodylegia
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 20:09
Życzę powodzenia i trzymam kciuki! Chyba nie muszę pisać, że bardzo by mnie Wasza wygrana ucieszyła. :) Do zobaczenia za tydzień w Warszawie! POGOŃ & LEGIA

P.S. No remisik też może być ;)

Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
kaktus
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 20:29

mlodylegia napisał:  
No remisik też może być ;)

Tylko zwycięstwo !!! :) Pozdro :)

Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 21:20
rozumeim uciec z domu na wyjazd .. ale zeby na mecz w 'domu' nei mzoan sic bo matka w domu cale dnie a ja chory z angina ropna i nie moge mowic ani slowo .. nie no zalosc... mam nadzieje ze w Warszawie sobie 'odbije' ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Radzio
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 21:35

KloceK napisał:  
rozumeim uciec z domu na wyjazd .. ale zeby na mecz w 'domu' nei mzoan sic bo matka w domu cale dnie a ja chory z angina ropna i nie moge mowic ani slowo .. nie no zalosc... mam nadzieje ze w Warszawie sobie 'odbije' ;)

Naprawdę uważasz że kogoś to interesuje ? Żałość to tego typu posty

Obrazek jpg wstawiony na forum
AM
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 21:39
byl ktos na treningu dzisiaj ?? jak wrazenia ?? dobrze "pykali" w nozke nasi grajkowie ??

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 22:50
``Zainteresowanie meczem jest ogromne. W biurze prasowym akredytowało się kilkudziesięciu dziennikarzy, także zagranicznych. Czwartkowy trening filmowała m.in. telewizja ZDF, przeprowadzając wywiady z właścicielem Pogoni Antonim Ptakiem, z trenerem Panikiem oraz z Cleisonem i Amaralem.
Wizytę podczas meczu Pogoń – Wisła zapowiedzieli też wysłannicy biur menadżerskich Manchesteru United, Southampton, Anderlechtu, Borussi Dortmund i Bayeru Leverkusen. Nie często zdarza się w Szczecinie taka uczta piłkarska, która rozpocznie się w piątek o 20-tej.``

chicago
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 23:01
Nudno nie bylo
byly 2 grupy pomoc + atak i rozgrywali piłe wrzutka i strzał (Edi non toper strzelał widac że jest zdeterminowany)
a druga ekipa to obrona coś tam robili ale nie zwracalem uwagi.
potem zagrali sobie sparing zieloni - pomarańczowi 1:0 dla zielonych po bramce Kazia.
Ale to chwile grali tylko.
Miło było widzieć na muraiwe Batate mam nadzieje ze zagra w końcówce sezonu w jakimś meczu.
Najlepiej natomiast było po treningu akurat jak prawie wszyscy kibice sobie poszli a mianowicie wiadomo dziś mamy trzech jubilatów więc mieli jejecznice na calym ciele a potem ich mąką opsypali :D
Ubawm mieli niezly cala akcja trwała z 10 minut.
Odnotować też trzeba że Kaziu i Grzelak byli malo zainteresowani taką zabawą i strzelali sobie na bramke po centrach Woźniaka.
A no i Pan kamerzysta wygrał jak zaczeła się woja na jajka to chłopak biegł z kamerą i sie przewrucił:D

Co ważne było widać w piłkarzach agresje na teningu wślizgi itd. widać że Panik wbił im do glowy troche już agresji , będzie grać Matlak Julcimar będzie niezle jutro tak sądze .

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 23:21

Cytat:  
``Wyjściu piłkarzy na boisko, podczas jutrzejszego meczu Pogoń – Wisła, towarzyszyć będzie ciekawa choreografia, przygotowana już po raz kolejny przez grupę Młode Wilki.
Prezentacja będzie miała miejsce na sektorach 3-6. W związku z tym kibice zasiadający w tych sektorach proszeni są o nie przekładanie elementów oprawy i wcześniejsze zajęcie swoich miejsc.
Taka dyscyplina pozwoli na stworzenie fantastycznego widowiska, a każdy z kibiców będzie mógł poczuć się jego współtwórcą.

Informujemy również, że przed meczem nastąpi symboliczna minuta ciszy ku czci tragicznie zmarłego kibica Wisły Kraków``

za oficjalka

Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 23:25

Randall McMurphy napisał:  

Wizytę podczas meczu Pogoń – Wisła zapowiedzieli też wysłannicy biur menadżerskich Manchesteru United, Southampton, Anderlechtu, Borussi Dortmund i Bayeru Leverkusen. Nie często zdarza się w Szczecinie taka uczta piłkarska, która rozpocznie się w piątek o 20-tej.``

WOW, no to niech teraz powtarzają tą informację naszym Brasileirosom aż do znudzenia, to będą zap**** że aż miło - wszak większość młodszych, jeśli nie wszyscy przybyła tu licząc na promocję i początek kariery.

U-96
Kibic
Na forum od 8461 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 23:50
w robocie poszly zaklady, stawka jest wysoka bo kilka ladnych piwek wiec oby wpadlo to co typowalem :D

Szlugi, wóda, gołe baby !
jaka24
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 00:26
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.

POGOŃ TO MY....
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 01:53

jaka24 napisał:  
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.

ze wzgledu na historie i pewne fakty nalezy mu sie szacunek, a obsrany to mozesz byc Ty....

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758281804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005