Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 15:29
mysle, ze z Wisla dostaniemy i to 3, 4 do 0. staram sie obserwowac nasza nowa druzyne kiedy tylko moge i nie napawa mnie ona optymizmem. nie bede argumentowal mojej wypowiedzi. slabo widze ta "wycieczke" Ptaka, ktora pewnie przyniesie wstyd.
"Górnik Łęczna jest zagrożony walkowerem za wystawienie nieuprawnionego zawodnika w ostatnim meczu z GKS-em Bełchatów.
W zaległym meczu 19. kolejki Orange Ekstraklasy GKS Bełchatów zremisował na własnym stadionie 1-1 z Górnikiem Łęczna. W barwach gości od 61. minuty grał pozyskany przed tą rundą z Odry Wodzisław Łukasz Masłowski. Tymczasem ten zawodnik powinien pauzować w tym spotkaniu po uzyskaniu 4 żółtych kartek w barwach Odry (dane zebrane przez 90minut.pl potwierdzają także wszystkie źródła prasowe). Dodatkowo Masłowski ujrzał również samoistną czerwoną kartkę w meczu z Dyskobolią oraz żółtą w meczu Pucharu Polski, lecz te kartki nie są brane pod uwagę."
Za 90 minut
Możemy wygrać ale oceniam nasze sanse na 10% no chyba że dostaniemy podobny prezent jak w przytoczonej wyżej informacji. Chciałbym się mile zawieść na swoim typowaniu ale obstawiam też coś koło 0:3 lub 1:3 w "plecy'
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 17:19
Ciekawe jaka frekwencja jutro bedzie...na Amice pojawilo sie duzo piknikow po marnym wystepie brazyliany czas na spadek frekwencji, choc to wkoncu Wisla pewnie bedzie z 12-13tys
Ja sądze że będzie 17 tys. !!!
To jest mecz tej rundy u nas no i jeszcze Lech zostanie na deser .
Odemnie z roku to ide co drugi ziomek a co trzeci to nie wie gdzie stadin jest
ale idą, wsumie sądze że będzie to dobre widowisko i ludzie chcą je zobaczyć po za tym co by nie gadać mistrz Polski będzie u nas , reprezentańci Polski ...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 21:20
rozumeim uciec z domu na wyjazd .. ale zeby na mecz w 'domu' nei mzoan sic bo matka w domu cale dnie a ja chory z angina ropna i nie moge mowic ani slowo .. nie no zalosc... mam nadzieje ze w Warszawie sobie 'odbije'
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 22:50
``Zainteresowanie meczem jest ogromne. W biurze prasowym akredytowało się kilkudziesięciu dziennikarzy, także zagranicznych. Czwartkowy trening filmowała m.in. telewizja ZDF, przeprowadzając wywiady z właścicielem Pogoni Antonim Ptakiem, z trenerem Panikiem oraz z Cleisonem i Amaralem.
Wizytę podczas meczu Pogoń – Wisła zapowiedzieli też wysłannicy biur menadżerskich Manchesteru United, Southampton, Anderlechtu, Borussi Dortmund i Bayeru Leverkusen. Nie często zdarza się w Szczecinie taka uczta piłkarska, która rozpocznie się w piątek o 20-tej.``
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 23/03/2006 23:01
Nudno nie bylo
byly 2 grupy pomoc + atak i rozgrywali piłe wrzutka i strzał (Edi non toper strzelał widac że jest zdeterminowany)
a druga ekipa to obrona coś tam robili ale nie zwracalem uwagi.
potem zagrali sobie sparing zieloni - pomarańczowi 1:0 dla zielonych po bramce Kazia.
Ale to chwile grali tylko.
Miło było widzieć na muraiwe Batate mam nadzieje ze zagra w końcówce sezonu w jakimś meczu.
Najlepiej natomiast było po treningu akurat jak prawie wszyscy kibice sobie poszli a mianowicie wiadomo dziś mamy trzech jubilatów więc mieli jejecznice na calym ciele a potem ich mąką opsypali
Ubawm mieli niezly cala akcja trwała z 10 minut.
Odnotować też trzeba że Kaziu i Grzelak byli malo zainteresowani taką zabawą i strzelali sobie na bramke po centrach Woźniaka.
A no i Pan kamerzysta wygrał jak zaczeła się woja na jajka to chłopak biegł z kamerą i sie przewrucił
Co ważne było widać w piłkarzach agresje na teningu wślizgi itd. widać że Panik wbił im do glowy troche już agresji , będzie grać Matlak Julcimar będzie niezle jutro tak sądze .
WOW, no to niech teraz powtarzają tą informację naszym Brasileirosom aż do znudzenia, to będą zap**** że aż miło - wszak większość młodszych, jeśli nie wszyscy przybyła tu licząc na promocję i początek kariery.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 00:26
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758281804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.