Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:12
W domku, browar zakupiony, pizze dowiaza na 12.40 i jedziemy:)) oczywiscie nie sam:D:D

``- Sądzę, że w normalnych warunkach atmosferycznych Pogoń spokojnie poradziłaby sobie z Koroną. W zimowej scenerii Brazylijczycy mogą się nie odnaleźć. Oni nie potrafią biegać na lodzie - mówi R. Wieczorek ``

To juz wiemy kto najbardziej nalegal zeby ten mecz rozegrac,frajerzy,boja sie rywalizacji w normalnych warunkach na normalnej murawie,mam nadzieje ze to sie na nich zemsci ,sa tacy pewnie siebie...

Piwo lejj barmanie piwoo lejj ,rowno lejj...:D:D

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Święty
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:32

Randall McMurphy napisał:  
W domku, browar zakupiony, pizze dowiaza na 12.40 i jedziemy:)) oczywiscie nie sam:D:D

``- Sądzę, że w normalnych warunkach atmosferycznych Pogoń spokojnie poradziłaby sobie z Koroną. W zimowej scenerii Brazylijczycy mogą się nie odnaleźć. Oni nie potrafią biegać na lodzie - mówi R. Wieczorek ``

To juz wiemy kto najbardziej nalegal zeby ten mecz rozegrac,frajerzy,boja sie rywalizacji w normalnych warunkach na normalnej murawie,mam nadzieje ze to sie na nich zemsci ,sa tacy pewnie siebie...

Źle przczytałeś chyba. Z tego co ja wiem to Tomaszewski powiedział.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Genius
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:35
Korona zagra w najmocniejszym skladzie z Piechna i Gajtkowskim z przodu (Piechna 16, Gajtek 8 goli). Piechny kontuzja sie juz zaleczyla wiec czeka nas ciekawy mecz. Wydaje sie ze Korona jest optymalnie przygotowana do meczu, Pogon to wielka niewiadoma zobaczymy co z tego wyniknie.W nocy troche popadalo sniegu(zebrali juz ta warstwe z boiska) ale teraz nie pada jest cieplo wiec w pilke mozna grac i sedzia nie przelozy tego meczu na pewno. Pozdrawiam

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:37

Kevin_007 napisał:  

Źle przczytałeś chyba. Z tego co ja wiem to Tomaszewski powiedział.

a no racja, zle spojrzalem,to zmienia postac rzeczy

milena20
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:53
mecz korona Pogoń odwołany tak podaje oficjalna stona Pogońi www.pogonszczecin.pl

Bo zwyciężać mogą tylko Ci, którzy wierzą, że mogą...
Plum
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:53
Na takim boisku świeżo zaleczona kontuzja może się odnowić... (nie życzę źle Piechnie, ale jest to możliwe)

Odwołali mecz!

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
vaddon
Kibic
Na forum od 7065 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:55
Hej
Wie ktos gdzie w necie mozna sledzic dzisiejszy mecz na zywo???? Nie mam dostepu do C+, ani do zadnej knajpy. Jestem zdany tylko na internet.Pomocy!!!!!!!!!

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:56
Z powodu fatalnych warunków jakie panują na boisku w Kielcach, o czym wielokrotnie wcześniej informowaliśmy sędzia główny meczu Hubert Siejewicz z Białegostoku podjął decyzję o nie rozegraniu meczu Korona – Pogoń.

Ciekaw jestem jak to wygladalo...

Rosa
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:02
Strona Korony narazie milczy .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Genius
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:03
nie wiem jak to mozliwe ze odwolanpo ten mecz skoro w Kielcach nic nikomu nie wiadomo...

muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:05

Genius napisał:  
nie wiem jak to mozliwe ze odwolanpo ten mecz skoro w Kielcach nic nikomu nie wiadomo...

Korona bedzie milczec o przeciez "rewelacyjnie" przygotowali murawe.

Kto nie pije ten donosi....
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:06

niekompatybilny napisał:  
Z powodu fatalnych warunków jakie panują na boisku w Kielcach, o czym wielokrotnie wcześniej informowaliśmy sędzia główny meczu Hubert Siejewicz z Białegostoku podjął decyzję o nie rozegraniu meczu Korona – Pogoń.

NO KUR.. MAC!! godzine przed meczem go odwoluja...ciekawe ilu od nas tam pojechalo, niemozna bylo to wszystko wczesniej sprawdzic tylko GODZINE PRZED MECZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! parodia JEBAC PZPN!!!!!!

borek89
Kibic
Na forum od 7095 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:08
z oficjalki

kosmos22
Kibic
Na forum od 7083 dni

Milczy strona Korony milczy też 90minut coś mi się wydaje że pan Ptak pierwszy o tym się dowiedział

Ron
Kibic
Na forum od 7151 dni

Rosa napisał:  
Strona Korony narazie milczy .

jakiej Korony? Kolportera :P

Na forum od 8145 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:09

niekompatybilny napisał:  

skad to info?

ofi

Tak na marginesie Korona zrobila sobie jaja z kibicow. Forsowali ten mecz choc wiedzieli ze nie maja na czym grac

Kto nie pije ten donosi....
Lrd
Moderator**
Na forum od 7444 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:09
to ten mecz bedzie czy nie? bo ja sie juz zgubilem

Against modern wszystko!
Rosa
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:12
Na c+ też żadnego info nie ma ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:13
``Boisko na naszym stadionie zostalo ocenione pozytywnie przez komisje weryfikacyjna i mecz z Pogonia Szczecin odbedzie sie w zaplanowanym terminie, czyli w sobote o godzinie 13.00 - poinformowal rzecznik Korony Kielce Maciej Topolski. Delegat PZPN, obecny w czwartek na stadionie w Kielcach stwierdzil, iz plyta oraz trybuny zostaly oczyszczone ze sniegu, na murawie nie ma kaluz wody, a plyta zostala przygotowana do gry.``

cytat z wczoraj z godziny 17.00,mija ponad 20godz i boisko nie nadaje sie do gry?? Ladnie tam Kozminski z Ptakiem musieli namieszac...

MECZ ODWOLANY JEB*C PZPN!!!

borek89
Kibic
Na forum od 7095 dni

Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:13
juz jest wiadomosc na stronie Korony...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005