``- Sądzę, że w normalnych warunkach atmosferycznych Pogoń spokojnie poradziłaby sobie z Koroną. W zimowej scenerii Brazylijczycy mogą się nie odnaleźć. Oni nie potrafią biegać na lodzie - mówi R. Wieczorek ``
To juz wiemy kto najbardziej nalegal zeby ten mecz rozegrac,frajerzy,boja sie rywalizacji w normalnych warunkach na normalnej murawie,mam nadzieje ze to sie na nich zemsci ,sa tacy pewnie siebie...
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:35
Korona zagra w najmocniejszym skladzie z Piechna i Gajtkowskim z przodu (Piechna 16, Gajtek 8 goli). Piechny kontuzja sie juz zaleczyla wiec czeka nas ciekawy mecz. Wydaje sie ze Korona jest optymalnie przygotowana do meczu, Pogon to wielka niewiadoma zobaczymy co z tego wyniknie.W nocy troche popadalo sniegu(zebrali juz ta warstwe z boiska) ale teraz nie pada jest cieplo wiec w pilke mozna grac i sedzia nie przelozy tego meczu na pewno. Pozdrawiam
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:55
Hej
Wie ktos gdzie w necie mozna sledzic dzisiejszy mecz na zywo? Nie mam dostepu do C+, ani do zadnej knajpy. Jestem zdany tylko na internet.Pomocy!!!!!!!!!
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 11:56
Z powodu fatalnych warunków jakie panują na boisku w Kielcach, o czym wielokrotnie wcześniej informowaliśmy sędzia główny meczu Hubert Siejewicz z Białegostoku podjął decyzję o nie rozegraniu meczu Korona – Pogoń.
Z powodu fatalnych warunków jakie panują na boisku w Kielcach, o czym wielokrotnie wcześniej informowaliśmy sędzia główny meczu Hubert Siejewicz z Białegostoku podjął decyzję o nie rozegraniu meczu Korona – Pogoń.
Ciekaw jestem jak to wygladalo...
NO KUR.. MAC!! godzine przed meczem go odwoluja...ciekawe ilu od nas tam pojechalo, niemozna bylo to wszystko wczesniej sprawdzic tylko GODZINE PRZED MECZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! parodia JEBAC PZPN!!!!!!
Ciekaw jestem jak to wygladalo...
skad to info?
ofi
Tak na marginesie Korona zrobila sobie jaja z kibicow. Forsowali ten mecz choc wiedzieli ze nie maja na czym grac
Odp: Korona - Pogoń - 04/03/2006 12:13
``Boisko na naszym stadionie zostalo ocenione pozytywnie przez komisje weryfikacyjna i mecz z Pogonia Szczecin odbedzie sie w zaplanowanym terminie, czyli w sobote o godzinie 13.00 - poinformowal rzecznik Korony Kielce Maciej Topolski. Delegat PZPN, obecny w czwartek na stadionie w Kielcach stwierdzil, iz plyta oraz trybuny zostaly oczyszczone ze sniegu, na murawie nie ma kaluz wody, a plyta zostala przygotowana do gry.``
cytat z wczoraj z godziny 17.00,mija ponad 20godz i boisko nie nadaje sie do gry?? Ladnie tam Kozminski z Ptakiem musieli namieszac...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.