Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:38
AlterEgo ja zawsze działam w dobrej wierze :)
dyskutowac monza na okraglo, przynajmniej masz swoje poglady na wlasciciela Pogoni i z pewnoscia spora rzesza mysli podobnie
jednak co my szarzy kibice mozemy zrobic, ja osobiscie traktuje Pogoń zabrzmi to dość poważnie jak wielką cześć mojego zycia, z racji prowadzenia strony słowo Pogoń jest najczęściej wymieniany słowem
pozdrawiam i przepraszam jak ja za ostro cos napisalem, ale najbardziej mnie zabolał fakt fuzji z oficjalka, wrecz rozzloscił :]

happy2504
Kibic
Na forum od 7533 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:44

Luigi napisał:  
My sie wsciekamy na Fuckt,a strona kibicow Pogoni,niejaka v-pilka umieszcza felieton(juz drugi raz zreszta)ktory jeszcze bardziej obraza,przynajmniej w moim odczuciu klub i jego tradycje...Przesmiewanie sie z historii ,zmienianie imienia Floriana Krygiera(dla mnie osoby niemal,ze swietej)na Crigerio to juz szczyt bezczelnosci jeszcze wiekszy,niz Fucktu.
Swoja droga niezle musza sie nabijac z Pogoni kibice innych druzyn czytajac taki felieton na kibicowskiej stronie Pogoni...ehh wkurwilem sie...

Autor tych dwoch felietonow , jak widac to ta sama osoba .. Swiadczy to o jego debilizmie.. Jak mozna cos takiego nasmarowac..
Redakcja V-pl, jest taka sama.. Zreszta widac , kto tam jest redaktorem naczelnym , dla mnie to ciec i jelop..
Bo szanujacy sie service nie wpuscil by cos takiego na stronke..To swiadczy o ich nie profesionalnym podejsciu ..
Owszem krytyka jest potrzebna ale na zdrowych zasadach, a nie osmieszanie swego klubu i zawodnikow na wlasnych stronach..
Wstydzic sie panowie z v-pl.. Mase osob pisze komentarze do tych dwoch felietonow ale bez echa, 90% byla przeciwna i zadala natychmiastowego wykasowania ze strony..
Ale pan redaktorek v-pl ..wyjasnil ze to jest tylko i wylacznie felieton i nie ma na celu nasmiewanie sie z nikogo oraz aby umilic czas czytajacym v-pl w okresie przerwy zimowej..

A juz nasmiewanie sie i znieksztalcenie nazwiska Pana Floriana to cios po nizej Pasa..

--
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 14:50

Luigi napisał:  
My sie wsciekamy na Fuckt,a strona kibicow Pogoni,niejaka v-pilka umieszcza felieton(juz drugi raz zreszta)ktory jeszcze bardziej obraza,przynajmniej w moim odczuciu klub i jego tradycje...Przesmiewanie sie z historii ,zmienianie imienia Floriana Krygiera(dla mnie osoby niemal,ze swietej)na Crigerio to juz szczyt bezczelnosci jeszcze wiekszy,niz Fucktu.
Swoja droga niezle musza sie nabijac z Pogoni kibice innych druzyn czytajac taki felieton na kibicowskiej stronie Pogoni...ehh wkurwilem sie...

Oj...czepiasz sie w koncu to strona kibicow nie..?! No wlasnie a z tej redakcji to tacy kibice jak wlasnie widac...moze za niedlugo nawiaza wspolprace z faktem?

happy2504
Kibic
Na forum od 7533 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 15:40

rico napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
i dobra wszystkie maila wyslalem troche tego bylo ale warto z takimi gnojami trzeba walczyc chociaz w taki sposob dopisalem tez kilka slow od siebie:))

Dzięki za wsparcie... od trzech dostałem informacej ze są na urlopie albo nie maich już w pracy...hahha

Dla chętnych utrudnić imżycie polecam zajżec na 4 strone topicu Prostest

Wyslalem do wszystkich..

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 16:06
Jak to można zrobić z igły widły....lol po prostu.Jak ludzie przerabiają herb RP( IV rzekomo) z orła na dwógłowego kaczora to nikt nic nie mówi,a wy się podniecacie kanarkiem. No ku_wa co jak co ale godło narodowe jest ważniejsze od herbów wszystkich klubów razem wziętych ! Poza tym dystans,pomysł był debilny faktu,ale pewnie nie mieli takich intencji by klub oczerniać,to jest tylko alegoria sytuacji kadrowej w klubie.

a tym którzy mówią,że Pogoń=kibice powiem tak: nie ma klubu bez kibiców,ale nie ma też klubu bez piłkarzy i kasy $$$ taka brutalna prawda

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Święty
Kibic
Na forum od 7363 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według Fucktu! - 11/02/2006 16:50
Wkurwia mnie r=takie coś jak nie wiem co, ale jestem tylko ciekawy co będzie jak zobaczą kilka dobtych meczów z naszym udziałem...
Ale jest i druga strona medalu...Jak nam kilka pierwszych meczy nie wyjdzie to tak będą z nas wszyscy w Polsce jechać, że mała bania....

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
1973
Kibic
Na forum od 7703 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 20:33

Cobra_S napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  
Cobra jakby nie patrzec PSG po czesci ma racje.. przeciez ktos do tego doprowadzil ze smieja sie z nas i hanbia jak wazne dla nas wartosci,mimo iz robia to smieszne redaktorzyny z nic nie wartego szmatlawca..

tylko trzeba pamietac, ze Pogoń to też my, kibice!
szyderstwo jest skierowane w klub, ale to my kibice jestesmy najbardziej utozsamiani z klubem
taka nagonka na Pogon zaczela sie od Bekdasa, szydzenie z nas jako kebabow itd
potem byla Piotrcovia, teraz ta brazilina
co do tego kto doprowadzil do takiej sytuacji a nie innej powiem tak, jesli komus nie pasuje taki twor jaki wczesniej stworzyl Anotni Ptak, czyli Pogoń z Piotrcovii, teraz Pogoń z Brazyliany wcale nie musi sie utozsamiac z ta druzyna i chodzic na mecze, co nie wyklucza zainteresowaniem futbolem
widocznie mam inne zapatrywanie na takie artukuly, nazwa Pogoń i herb dla mnie to rzecz swieta, nie wazne kto w niej gra i kto jest wlascicielem Pogoni

..naturalnie Pogon to przede wszystkim my kibice dlatego tez niezaleznie od tego czy ktos utozsamia sie z tym ptakowym tworem(wybacz ale nie umiem inaczej tego nazwac)czy nie,napewno szykany z Herbu,Barw jakze waznych dla nas wartosci wzbudzaja ogromny gniew i dlatego szukajac zarzewia calej nieprzyjemnej sytuacji(nie umniejszajac prostoty i dyletanctwa redaktorzyn owego szmatlawca) dochodze tylko do jednego wniosku(domyslam sie ze wiekszosc ma inne zdanie) iz przede wszystkim winny temu jest ptak.. aha zapomnialbym wspomniales ze juz kiedys nabijano sie z nas i nazywano np. kebabami,tak owszem pamietam doskonale ale nigdy nie bylo to takie nagminne jak teraz,ani w gazetach ani nigdzie indziej nie bylo takich szykan i ponizen ktore bola mnie bardzo tak samo jak ciebie mimo iz mamy nieco inne spojrzenie na owa terazniejsza sytuacje.. ;)
Pozdrawiam

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7919 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 21:42

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

JamroH MKS napisał:  
Jak to można zrobić z igły widły....lol po prostu.Jak ludzie przerabiają herb RP( IV rzekomo) z orła na dwógłowego kaczora to nikt nic nie mówi,a wy się podniecacie kanarkiem. No ku_wa co jak co ale godło narodowe jest ważniejsze od herbów wszystkich klubów razem wziętych ! Poza tym dystans,pomysł był debilny faktu,ale pewnie nie mieli takich intencji by klub oczerniać,to jest tylko alegoria sytuacji kadrowej w klubie.

a tym którzy mówią,że Pogoń=kibice powiem tak: nie ma klubu bez kibiców,ale nie ma też klubu bez piłkarzy i kasy $$$ taka brutalna prawda

Dokladnie!! GDzie byliscie jak jeden z uzytkownikow taka profanacje mial w podpisie? Kto wtedy zareagowal wielcy obroncy tradycji?

sorki ale moze mnie cos ominelo, nic nie zauwazylem! zadnego godla RP z Kaczynskimi
poza tym jakbym mial odbic pilke to jesli takowa rzecz miala miejsce dlaczego nie bylo wtedy halasu, moze umknelo to mojej uwadze

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8387 dni

**

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 11/02/2006 23:07

AlterEgo napisał:  

Rzygac się chce!
I co z tego, że wykłada własną kasę? POGOŃ to nie tylko budynki klubowe, stadion, piłkarze (których właścicielem, jest Ptak).
Jeżeli pan Prezes założy sobie gdzieś swój własny klub. Zbuduje go od zera, to wtedy bedzi mógł nazwac się właścicielem, panem, władcą i co tam jeszcze chcecie.

Odkup klub od Ptaszyska, wyłóż własne miliony i rządź nim tak, jak chcesz. Chcieliśmy kapitalizmu i wolnego rynku? No to go mamy.

AlterEgo napisał:  

Po co ten bełkot o rasizmie?! Jeżeli ktoś chce aby POLSKI klub pozostał POLSKIM klubem od razu jest rasista?!

Bełkot, mój drogi, to są wypowiedzi tego typu, że jest to polski klub i nie chcemy tu innych. Rzeczywiście, mój przytyk do Ciebie był trochę na wyrost, jednak zaczynam mieć już dość takiego podejścia.

Najprawdziwszy Piknik
Piotrek1522
Kibic
Na forum od 7351 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 12/02/2006 11:02
Ja tego nie rozumiem, najgorsza gazeta w Polsce a tyle ludzi ją kupuje :(

Bóg wybacza, Pogoń nigdy !!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7430 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 12/02/2006 11:07

Piotrek1522 napisał:  
Ja tego nie rozumiem, najgorsza gazeta w Polsce a tyle ludzi ją kupuje :(

wlasnie o to chodzi ze kupuja ja same babki w srednim wieku jest tam duzo plotek i pierdół o jakichs serialach itp o milosci itd i opisane jakies tragedie,ale takie kobity-plotkary lubia takie rzeczy,a przedewszystkim chodzi tu o cene....zbior klamstw,plotek,pomowień,obrazy za jedyne 1zł czy tam 1,20zl

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
fan57
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 12/02/2006 11:36
To jest najgorsza gazeta w Polsce, pamiętam jak do jednego z pierwszych numerów dodali płytę M.Wiśniewskiego żeby podnieść "poczytność".
Natomiast dwa miesiące później Michałowi dupe obrabiali szmaciarze.
Jeden jedyny raz kupiłem to szmatłastwo i to tylko ze względu na w/w płytę.

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Wojtas22
Kibic
Na forum od 7162 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 12/02/2006 13:02
fakt to jebany brukowiec i kosztuje jebana złotowke....niech przeproszą nas wszystkich na pierwszej stronie

Cygan
rico
Kibic
Na forum od 7435 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 12/02/2006 15:37

happy2504 napisał:  

rico napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
i dobra wszystkie maila wyslalem troche tego bylo ale warto z takimi gnojami trzeba walczyc chociaz w taki sposob dopisalem tez kilka slow od siebie:))

Dzięki za wsparcie... od trzech dostałem informacej ze są na urlopie albo nie maich już w pracy...hahha

Dla chętnych utrudnić imżycie polecam zajżec na 4 strone topicu Prostest

Wyslalem do wszystkich..

Narazie zero zeakcji ... zresztą nie spodziewam się, ale jak powiedziałem codziennie przez tydzień to idzie więc dziś dzień 2..., jutro przyjdą do pracy może ktoś przeczyta... polecam
Przepis na protest

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
muniek
Kibic
Na forum od 8220 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 19:16
Po przeczytaniu artykulu na glownej stwierdzam ze SCIERWO sieglego DNA! W zasadzie nie ma czego komentowac GOWNO i tak wyplynie na powierzchnie.

Kto nie pije ten donosi....
A K
Kibic
Na forum od 7870 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 19:23
Jebane buraki, Nie wiem jak wy ale ja nigdy nie kupowalem i nie bede kupywal faktu, bo to jebane scierow.Pozdro

PS!
ekil
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 19:33
Oj działą na nerwy ta "gazetka"

Ostatnio edytowany przez: ekil, 22 lutego 2006, 15:19 [1 raz(y)]

hPS
*zablokowany
Na forum od 7537 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 19:34
Gdzie te kutasy mają swoją siedzibe ? Jeśli w stolicy to fajnie było by im podrzucic kilka puszek paprykarzy przy okazji meczu z Legią. Skurwysyny znaleźli sobie klub do jechania i teraz cisną ile sie da by tylko zarobić. Sa ludzie i parapety no coment

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7430 dni

*

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 19:45
Ciekawe dlaczego w tym scierwie na zdjeciach,niema ani Grzelaka ani Kazmierczaka czy Peskovica, w konia zrobili samych canarinihos,a ci chca zaistniec bez problemu zrobili z siebie posmiewisko ,JEBAĆ FAKT!!!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7623 dni

Odp: Canarinhos de Porto - POGOŃ według faktu !! - 21/02/2006 20:05
No fotka przednia eek?
Powiem szczerze ze to badziewie mialem chyba raz w reku i gdyby nie temat poswiecony temu szmatlawcowi to bym sobie nawet glowy nie zawracal
Najgorsze jest to ,ze ten pismak jest caly szczesliwy ,ze znowu nam do pieca wrzucil...heh i pewnie frajer jeszcze tu zaglada zeby sobie poczytac jak ludziom cisnienie skacze zły

Wiec tak na wszelki wypadek jakby ten mistrzu tu zajrzal to ode mnie rece ze srodkowym palcem w podziece wkurwiony Pukni jsie...czy jak to tam szlo:P

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758352433 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005