Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 11:46
``Pogoń zagrała bardzo słaby mecz. Nie była w stanie pokonać przeciętnej Arki, choć miała za sobą atut własnego boiska, a od 66 minuty grała z przewagą jednego zawodnika. Nic dziwnego, że piłkarzy żegnały przeciągłe gwizdy. Po raz kolejny bowiem na wysokości zadania w Szczecinie stanęli tylko kibice. ``
?? a mi sie wydawalo ze od 80min gralismy z przewaga 1 zawodnika a tu jednak od 66min,ach ten internet.Zupelnie inny swiat
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 11:51
1,co to za kretyn wszedl na gniazdo ? zal ...
2.Labada cudowne marzylem zeby kiedys caly stadion zatanczyl i wyszlo w 90%
3.co to za kretyn z Gdyni "jebac go" ?
4.Doping sredni
5.Oprawa jak na ta pore dobra
6.Brawo dla sandala ... dopingujemy POGON jebac arke ...
Sandalk wygrales "Ja niechce widziec zeby ktos stal" czy jakois tak
Ciebie żegnamy A poważnie to kim on ma grać?? Mamy tylko obronę i bramkarza dobrego oraz Kazia w gazie i Grzelaka-reszta do wymiany.I tak dobrze ze nam nie strzelili nic w końcówce spotkania-wtedy to by były jaja....
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 12:49
tak jak napisalem nie ma potrzeby zmieniac Sandala tylko niech kazdy robi to co on im moiw i bedzie ok.Ja pamietam jak rozkrecal "Młyn" pan , ktory teraz stoi na dole 12.Moze by go spytac czy by mogl sprobowac cos ogarnac.No i podstawa to norma wieku bez tego sie nie obejdzie.
odkad Sandal powrocil na gniazdo jest gorzej smutne ale prawdziwe i nie ma sie co oszukiwac
chlopak nie czuje meczu
Niestety musze sie z tym zgodzic, wczoraj dokladnie przeanalizowalem kwestie dopingu i stwierdzam ze jedyny + Sandała to to że wklada w to serce i chce żeby bylo dobrze no i jeszcze to ze skupia sie na dopingu dla Pogoni a nie ciaglym bluzganiu wrogów, ale wg mnie to nie wystarczy niestety nie tedy droga ... Z minusow wymienie np to ze jest strasznie mizerny repertuar co nieraz przeksztalca sie w to iż jedni zaczynaja spiewac co innego a 2 polowa wogole nie spiewa, 2 sprawa jest to o czym wspomina Rafal - niestety b. duzo ludzi na mlynie za bardzo interesuje to co dzieje sie na boisku dlatego czlowiek na gniezdzie chcac nie chcac musi to wziasc pod uwage i dodatkowo to wykorzystywac i gdy pilkarzyki dobrze cos graja, trybuny opanowuje euforia powinien zarzucac ambitne piesni np. "Dzis zgodnym..." a gdy jest lipa piesni ktorzy wszyscy znaja i prawie zawsze dobrze wychodza jak "Od Szczecina do ..." mysle ze wtedy to jakos lepiej by wychodzilo... Ogolnie wg mnie doping robi sie coraz gorszy, nie mowiac ze jak juz kiedys ludziee zaczeli kumac ze np. " Ole ole , ole ola i tylko ..." trzeba spiewac spokojnie powoli to teraz o tym sie nie wspomina i zaczyna sie maraton kto szybciej to zaspiewa... To chyba na tyle moich przemyslen he A no i jeszcze moge wspomniec o tym ze niestety jak narazie nie widze godnego nastepcy Patyka wspomaganego Bartkiem bo jednak za ich 'kadencji' mysle ze wszystko szlo do przodu - nowe przyspiewki itd...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
w meczu z arką podobała mi się bardzo gra Elokana i zastanawia mnie czemu Grzelak nie gra tak jak powinien może to przez to że nie ma z kim grać bo Edi, Milar, Tavares ten ostatni jeszcze jeszcze wmiare ale nic nie pokazali jestem przerażony ich formą i grą to tylko podsuwa jedną myśl BRAZYLIJCZYKOM MÓWIMY NIE!
Widze,ze znasz sie na pilce.
Przeciez Elokan to cymbal, ktory nie ma pojecia o taktyce.
Czlowieku widać że ty sie znasz.... Ten zwany przez ciebie "cymbał" ciągnął gre Pogoni i po jego zejściu nie mieliśmy klarownych sytuacji.A zdaniem naszego speca(czyt. Panik) bardzo dobre pojęcie o taktyce mial Rosa i jak grał?
Myslisz, ze ma ciag na bramke i dobra kiwke to wszystko? Ile razy ten czlowiek nie wiedzial co zrobic z pilka po przejsciu jednego, drugiego zawodnika? Tak jak on to sie gra na boisku szkolnym. Szkoda gadac.
moze chodzilo o to ze patrzac od sektora 10 kolorowe dymy najpierw byly bordowe a pozniej granatowe. dobrze sie domyslam?
Dobra JA rozwieje Wasze watpliwosci o co chodzilo bo mialem podobna mysl przy odpalaniu. I jak sie okazlo wczoraj wieczorkiem nie tylko JA . Chodzi o kolor dymow patrzac z reszty stadionu (dokladnie z krytej) poza lukiem. Jest bordowo - grantowy a powinien byc raczej na odwrot. Patrzac z luku kolejnosc byla dobra
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758412382 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.