Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Groclin-Pogoń 3:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Berni_MKS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7382 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 13:11

Berni_MKS napisał:  
BRAWO,BRAWO PORTOWCY!!!!!!!Oby tak dalej!!!Teraz rozwalimy u siebie Cracovie i będzie gitarka.Mam nadzieje ze wywali się downa Peskovicia i na zawsze będzie stała Fabiniak.MKS MKS MKS MKS
race

no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.

Divecky- krytykowałem go przed meczem że nie wygra nawet pojedynku główkowego z Cecotem a tu miłe zaskoczenie, wyrównał siły załatwiając Lasockiego, pięknie podał prawie straconą piłke przy główce Kaźmierczaka , gracz meczu

Milar - widac było jego brak z GKS, przy golu spalonego nie było , ręką sobie pomógł ale piłka i tak by wpadła więc nie miało to wpływu na akcje, duży plus dla niego

Edi - mniej widoczny choć nie można wiecznie grać na najwyższym poziomie, ale pokazał że umie myśleć i rozgrywać, całkiem niezły występ

Kaźmierczak - bdb, świetnie się zachował przy 3 golu, szkoda że sam nic nie strzelił,

Grzelak - dobry występ , duże biegał, wkońcu strzelił gola bo należało mu się

Trałka - myśle ze powinien zwolinić miejsce w składzie Łabędzkiemu i wchodzić w 2 połowie

Elokan - znów pokazuje że dobrze zrobiono sciągając go tu, z ŁKS grał końcówke i też strzelił, ale myśle że powinien póki co pozostać jokerem który chociaż w co 2 meczu będzie strzełał gola wchodząc na 10-15 minut, niestety ale rywalizacji z Mialrem, Edim ani po tym ostatnim występie z Diveckym to nie wygra, więc narazie rola jokera

Bugaj - jego doświadczenie czasami nam się przyda , w takim meczu jak ten raczej nie potrzebny

Tavares - BRAWO ! rozegrał się , nie porównywalnie lepszy niż Michalski w akcjach ofensywnych, potrafi powalczyć też w obronie, myśle że będzie już tylko lepiej i będzie on jednym z lepszych w lidze

Matlak, Julci , Magdoń- swój poziom standardowo

Łabędzki - wszedł oddał przyzwoity strzał i tego od niego się wymaga, myśle że szybciej powinen wejść na boisko

Pesković 4 (Fabiniak 5 ) - Tavares 8 Julcimar 7 Magdoń 7 Matlak 7 - Grzelak 8 Trałka 6 Divecky 9 Kaźmierczak 8 - Edi 6 Milar 8 - Elokan 7 Łabędzki 6

Taa Pesković uchornił.Nawet Panik mówił że nie musiał wychodzic bo był asekurowany.To już lepiej stawiać na młodego Fabiniaka z niego będą ludzie a Pesković jest stary i już nic nie będzie z niego.Brawo Portowcy za 3 punkty oby tak dalej.Bramkarz nr.1 FABINIAK!! :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 13:22
Jakby ktos mial mozliwosc nagrania meczu i wrzucenia na jakies P2P bylbym wdzieczny;)

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 13:52
Pesković jest stary i już nic nie będzie z niego.

No to zes sie teraz popisal znajomoscia pilki....28 lat i stary? Na bramkarza nawet za mlody i za malo doswiadczony.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
x-pack
Kibic
Na forum od 7643 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 14:14

eJay napisał:  
Pesković jest stary i już nic nie będzie z niego.

No to zes sie teraz popisal znajomoscia pilki....28 lat i stary? Na bramkarza nawet za mlody i za malo doswiadczony.

Podobno najlepszy wiek dla bramkarz to zaczyna sie po 30. 38 to juz moze byc stary ale nie 28 cos o tym wiem :D Paru ex bramkarzy poznalem:) ....pozdro

Szczecińska albo Zadna
stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 14:29

K M napisał:  

stahu napisał:  

Berni_MKS napisał:  
BRAWO,BRAWO PORTOWCY!!!!!!!Oby tak dalej!!!Teraz rozwalimy u siebie Cracovie i będzie gitarka.Mam nadzieje ze wywali się downa Peskovicia i na zawsze będzie stała Fabiniak.MKS MKS MKS MKS
race

no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.

Co ty bredzisz? Ze niby w jaki sposob nas Peskovic uchronil? Oslabil zespol w tak waznym momencie, zachowujac sie jak idiota w niegroznej sytuacji. Za to Fabiniak bronil przyzwoicie. Nawet te strzaly niby w srodek bramki (bylo tez kilka innych groznych o ktorych nie wspominasz) byly grozne i nierozgrzany bramkarz mogl je wposcic.
Nie rozumiem czemu bronisz sprzedawczyka i konfidenta ze slowacji skoro w bramce moze grac rownie dobry bramkarz stad - chlopak ktory zapewne od malego mial marzenie by grac w Pogoni, w dodatku jest jeszcze mlody i mozna jego talent doszlifowac.

Pesković też taki stary nie jest i ma przed sobą wiele lat gry w piłke, nie mam nic przeciwko Fabiniakowi, niech wykorzystuje właśnie takie szanse które mu się przytrafiają , ale uważam że jest narazie słabszy od Peskovića. Wszyscy tu popadają w jakieś straszny huraoptymizm (czy jak to się tam pisze ) . Pojawił się nawet temat że jest on talentem na miare Dudka , ale popełnia on wiele błędów które w jego MŁODYM(???) wieku nie powinny się przytrafiać, zobacz na Fabiańskiego czy Cierzniaka. Owszem jest zdolnym bramkarzem ale narazie powinen uczyć się od starszego Pekovića,
A pytasz w jaki sposób uchronił. Otóż odpowiadam i pozwole sobie zacytować słowa B. Panika (on również był skreślany przez prawie wszystkich [ja go broniłem i moge się z tego cieszyć bo wideć duży postęp w grze] ) : Nie ma jednak do niego pretensji, bo w dzisiejszej piłce bramkarz także jest stoperem i musi wychodzić z bramki. Lepie dostać czerwoną kartkę, a nawet sprokurować rzut karny niż stracić gola. Wyszedł do piłki i chciał ją wybić lecz źle obliczył jej lot bądź też przy odbiciu dostała poślizu i musiał się jakoś uratować więc pozostało mu wybić piłke ręką bo inaczej piłka by przeleciała obok niego i wiadomo co by się mogło stać
Podsumowując, uważam że Fabiniak to bardzo zdolny bramkarz i jak będzie się dużo uczył i pracował może zostać bdb bramkarzem, narazie powinien jednak być rezerwowym i wykorzystywać właśnie takie szanse

I jeszcze mały komentarz na temat Panika:

Widać poprawe zdecydowaną w grze Pogoni po zatrudnieniu Panika :
Pietrzak w tym sezonie prowadził zespół w 4 meczach w których Pogoń straciła 7 goli, Panik w 6 i staciliśmy 6 ale graliśmy w tym okresie z drużynami takimi jak : Legia Groclin Wisła czy Górnik przeciwko któremu gra nam się zawsze nie układała.
Posunięcie pana Ptaka z zatrudnieniem go poraz drugi była b. dobra. Bo Panika nauczyła już poprzednia przygoda z Pogonią. Zmiany są coraz rozważniejsze, Pogoń ustawiana jest ofensywnie i nie murujemy już bramki po strzeleniu 1. bramki, jedyne czego mi jeszcze brakuje to zwycięst w meczach u siebie bo gdyby udało się pokonać GKS i Górnik mieli byśmy teraz drugie miejsce , ale licze że wygrane przyjdą z czasem, wszystko w Pogoni idzie w dobrą stronę, Kaźmierczak jest w formie, Tavares gra coraz lepiej, teraz trzeba tylko liczyć że Ptak dogada się z miasastem i będziemy coraz lepsi.

Ostatnio edytowany przez: stahu, 16 października 2005, 15:20 [2 raz(y)]

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 15:10
ja i tak uważam że trzeba postawić na młodość.Z nich coś będzie.Trzeba postawić na Fabiniaka pokazał że jest dobry.Pesković wcale nie jest zły ale nie mam do niego przekonnania.Podsumuwująć 1 bramkarz Fabiniak.A Pesković niech sobie posiedzi na ławie.Trzba rozwijać młodych zdolnych chłopaków.Pilarzowi zmarnowali kariere niech chociaż nie zmarnują Fabiniakowi.Naprwno nie odstępuje Peskoviciowi(sa dzę nawet ze jest lepszy) 1GK-Fabiniak!!!

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 15:25
Bartek F. powinien grac od 1 minuty ze slabymi druzynami jak np. w tym sezonie Polonia W. czy Arka G. a Peskovic z lepiej spisujacymi druznynami jak np. Groclin czy Wisla bo w takich meczch potrzebne jest doswiadczenie.

Obrazek gif wstawiony na forum
krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 15:52
Fajny wyjazd wynik jest dla mnie miłym rozczarowaniem . :D

spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 16:02
Tyle ze Brtka minusem jest to ze nie potrafi lapac latwych pilek.A Peskovica bym nie winil poprostu pilka go minela i odruchowo wystawil reke.Zawodnicy w polu tez tak nie raz zagrywaja odruchowo a co dopiero bramkarz.Nie chcial zle,wyszlo jak wyszlo.Zchodzac mial lzy w oczach...A pozatym nie popelnil w meczu zadnego bledu procz tego..

,,Vi är överallt,,- POGON
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 17:10
ale sie bambusowe skórokopy zdziwily (bodajze elokan i edi) jak nie mieli komu piatek przybic po meczu ehehe odwrot plecami :D:D:D
ps. jaka wogole byla liczba na sektorze bo cos mialem problemy ze wzrokiem wczoraj :P
a i jeszcze jedno do prowadzace doping:
jaki sens jest bluzgac takie ekipy ja Groclin w stylu co wy spiewacie hej kurwy co wy spiewacie???o klase ladniej wygladalo by zaspiewac dziewczyny co wy spiewacie po cholere jechac od kurew takiemu Grodziskowi ?

Ostatnio edytowany przez: ktn, 16 października 2005, 17:15 [1 raz(y)]

Better dead than red!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 17:14

Rafał_MKS napisał:  
ps. jaka wogole byla liczba na sektorze bo cos mialem problemy ze wzrokiem wczoraj :P

Na moje oko 200-250 osob, 32 auta, 3 busy i autokar (nudzilo mi sie w przerwie wiec z ciekwosci sobie policzylem:P)

Kondziu_KKKK
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 17:23

Rafał_MKS napisał:  
ale sie bambusowe skórokopy zdziwily (bodajze elokan i edi) jak nie mieli komu piatek przybic po meczu ehehe odwrot plecami :D:D:D
jaki sens jest bluzgac takie ekipy ja Groclin w stylu co wy spiewacie hej kurwy co wy spiewacie???o klase ladniej wygladalo by zaspiewac dziewczyny co wy spiewacie po cholere jechac od kurew takiemu Grodziskowi ?

Generalnie doping negatywny powinien byc sprawa marginalna. Co do rasizmu to sie nie wypowiadam, moim zdaniem czlowiek jest czlowiekiem a nie "bambusowym skórokopem".

Zawsze wierni Portowcom!
fenster
Kibic
Na forum od 8459 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 17:49

Rafał_MKS napisał:  

Rafał czy możesz przybliżyć sytuacje ponieważ nie mogłem tam być a jestem ciekawy jak to się odbyło tj. czy podeszli sami,czy jak podeszli do płotu to nikt nie przybil im ,,piontki"?

Obrazek jpg wstawiony na forum
L.
Kibic
Na forum od 7915 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 18:04
Ja tam naliczyłem 25 aut :D A co Ediego to rozjebało mnie skandowanie przez grupke ludzi "edi, ed, edi" Ludzie qrwa opanujcie sie, pieprzycie ze czarny, ze nie chcecie go w Pogoni, to po kiego wacka skandujecie jego imie...Podobnie ma sie sprawa Peskovicia, za co dziękuje, jasne bronił co mógł ale bez przesady...może jeszcze pomnik mu postawcie tak jak Jeleniowi. Co do atmosfery na trybunie to całkiem przyjemnie, Sandał wygrał z dupą :D Rzecz jasna że cieszy wynik, teraz czekamy na cracovie. PzDr.

MW'03
bos_man
*uciszony
Na forum od 7511 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 18:10
mam pytanie czemu grupa naszych kibiców odwróciła się plecami od Elokana i Ediego nie uważam ich za jakieś gwiazdy ale oni grają w Pogoni a my jestesmy kibicami Pogoni

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 18:50
O lol ludzie co wy opanujcie sie :x

czemu niby swoim nie dziekowac za gre? kto nie chce Ediego w Pogoni ?

Cycek.
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 19:04

R0b3rt napisał:  

a ile razy od poczatku sezonu podziekowal nam Edi za doping???

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 19:14

spagetti napisał:  
Tyle ze Brtka minusem jest to ze nie potrafi lapac latwych pilek.A Peskovica bym nie winil poprostu pilka go minela i odruchowo wystawil reke.Zawodnicy w polu tez tak nie raz zagrywaja odruchowo a co dopiero bramkarz.Nie chcial zle,wyszlo jak wyszlo.Zchodzac mial lzy w oczach...A pozatym nie popelnil w meczu zadnego bledu procz tego..

swiete słowa:D wszyscy biednego Borisa obwiniaja dlatego ze gra w pierwszym albo ze nie jest Polakiem.
pzdr dla bartka i Borisa, 3majta sie

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 19:17

czoczo napisał:  

R0b3rt napisał:  

a ile razy od poczatku sezonu podziekowal nam Edi za doping???

ojeju wez pod uwage, ze na poczatku kibice go nie wielbili, a pozatym moze pierwszy idzie do szatni bo chce pierwszy wziasc prysznic i nie chce stac w kolejce ;)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7329 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 19:20
[/cytat]

a ile razy od poczatku sezonu podziekowal nam Edi za doping???[/cytat]

Widocznie za granicą nie dziękuje sie kibicom. Fakt faktem Elokan razem z Edim nie dziękowali wcześniej. No teraz po takim czymś już napewno więcej nie podziękują!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758427680 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005