Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 7920 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:29

Rybak napisał:  

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Powiedz mi lEgia ta sa jakies kurwa swiete krowy ze zlego slowa nie mozna na nich powiedziec? Jak bym napisal arka kurwa, lech huj itp to nikt by sie nie odezwal a i jeszcze spiewac by zaczeli.... Mam prawo bluzgac legie tak jak i na inne kluby... Poza tym malo bluzgow na tym forum leci? Chcecie sobie jakas kurwa cenzure wprowadzic bo sobie jeden warszawiak z drugim wejda i przeczytaja co pisze na ich klubik i sie kurwa obraza... Myslisz ze jestem osamotniony w przekonaniu ze ta zgoda jest gowno warta??

Rybak ponieważ jestem już chyba starszym kibicem i mogę Ci pare słów napisać spokojniej, nie jak kolega Patyk ;)
Jak wiadomo od lat kibice Pogoni i Legii się przyjaźnia, były upadki i wzloty pare lat temu, ale na linni Szczecin - Warszawa panuja przyjacielskie stosunki
jesli ci wiadomo, a mi wiadomo, wiekszosc zwlaszcza ta czesc szczecinska nic zlego na Legie nie powie, z pewnoscia sa wyjatki, ale.....
myslac racjonalnie jesli wiekszosc cos akceptuje to reszta powinna siedziec cicho
kiedy mniejszosc wyraza swoje opinie robi sie glosno tak jak teraz
to zrozumiale, ze jak napisales bluzganie na Arke, czy Lecha jest ogolnie przyjete, bo nikt ich nie lubi - to nie wprowadza zametu
taka zgoda jak z Legia nie powinna dzielic naszych kibicow, Ty masz swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje itd. - bluzganie na Legie na forum internetowym nie daje ujmy nikomu, bo ma taki a nie inny stosunek, nie bede przytaczal punktu regulaminu, forum ktory mowi jasno o nieobrazaniu zaprzyjaznionych druzyn (a Legie akceptuje wiekszosc, inni toleruja)
wpisy obrazajace maja odwrotny skutek - a to tylko internet, chcesz obrazac Legie, to moze powiedz to glosno na obojetnie ktoryms sektorze w czasie meczu, moze sie do Ciebie przylaczy cala reszta, a moze po prostu w kilka sekund dostaniesz po glowie
konczac moj dluzszy wywod anonimowe internetowe wpisy na rozne tematy akceptowane przez wiekszosc majace inny charakter sieja zamet, nerwowe dyskusje, wygladaja jak prowokacja, a przynajmniej ja tego nie chcem tutaj
czasem wiec swoja opinie warto zachowac dla siebie albo delikatnie dac do zrozumienia, ze lubie nie lubie itd.

Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:32

czoczo napisał:  

Rybak napisał:  

a kto mi zabroni to robic???? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....

Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....

skoro taki cwany jestes i masz cos do Legii miales wczoraj zajebista okazje zeby im to prosto w oczy powiedziec!mogles sie wybrac do nich na sektor i powiedziec co o nich sadzisz a nie tylko sie na necie napinasz! ciekawe czy bys bluzgal Legie jakby ich troche obok ciebie stalo...

Nie musialem do nich isc bo oni przyszli do nas na 10.... poza tym poza mna bylo tam wiecej ludzi niezadowolonych z ich obecnosci i wyrazajacych swoja niechec do warszafki, kto chcial ten slyszal...

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:36
bez sensu wiekszosc zamiast komentowac mecz jedzie na siebie .Wydaje mi sie ze akurat my szczeciniaki jestesmy poprostu goscinni tak jest i tak pozostanie. A co do meczu wynik poszedl w swiat sprawiedliwy podzial punktow chodz moglo byc lepiej :]

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:38

Cobra_S napisał:  

Rybak napisał:  

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Powiedz mi lEgia ta sa jakies kurwa swiete krowy ze zlego slowa nie mozna na nich powiedziec? Jak bym napisal arka kurwa, lech huj itp to nikt by sie nie odezwal a i jeszcze spiewac by zaczeli.... Mam prawo bluzgac legie tak jak i na inne kluby... Poza tym malo bluzgow na tym forum leci? Chcecie sobie jakas kurwa cenzure wprowadzic bo sobie jeden warszawiak z drugim wejda i przeczytaja co pisze na ich klubik i sie kurwa obraza... Myslisz ze jestem osamotniony w przekonaniu ze ta zgoda jest gowno warta??

Rybak ponieważ jestem już chyba starszym kibicem i mogę Ci pare słów napisać spokojniej, nie jak kolega Patyk ;)
Jak wiadomo od lat kibice Pogoni i Legii się przyjaźnia, były upadki i wzloty pare lat temu, ale na linni Szczecin - Warszawa panuja przyjacielskie stosunki
jesli ci wiadomo, a mi wiadomo, wiekszosc zwlaszcza ta czesc szczecinska nic zlego na Legie nie powie, z pewnoscia sa wyjatki, ale.....
myslac racjonalnie jesli wiekszosc cos akceptuje to reszta powinna siedziec cicho
kiedy mniejszosc wyraza swoje opinie robi sie glosno tak jak teraz
to zrozumiale, ze jak napisales bluzganie na Arke, czy Lecha jest ogolnie przyjete, bo nikt ich nie lubi - to nie wprowadza zametu
taka zgoda jak z Legia nie powinna dzielic naszych kibicow, Ty masz swoje zdanie na ten temat, ja mam swoje itd. - bluzganie na Legie na forum internetowym nie daje ujmy nikomu, bo ma taki a nie inny stosunek, nie bede przytaczal punktu regulaminu, forum ktory mowi jasno o nieobrazaniu zaprzyjaznionych druzyn (a Legie akceptuje wiekszosc, inni toleruja)
wpisy obrazajace maja odwrotny skutek - a to tylko internet, chcesz obrazac Legie, to moze powiedz to glosno na obojetnie ktoryms sektorze w czasie meczu, moze sie do Ciebie przylaczy cala reszta, a moze po prostu w kilka sekund dostaniesz po glowie
konczac moj dluzszy wywod anonimowe internetowe wpisy na rozne tematy akceptowane przez wiekszosc majace inny charakter sieja zamet, nerwowe dyskusje, wygladaja jak prowokacja, a przynajmniej ja tego nie chcem tutaj
czasem wiec swoja opinie warto zachowac dla siebie albo delikatnie dac do zrozumienia, ze lubie nie lubie itd.

Szacunek dla Ciebie Cobra bo narazie jako jedyny w sposob spokojny a tym bardziej cywilizowany przyjales do wiadomosci to ze ktos moze tej zgody nie akceptowac... Zdaje sobie sprawe ze wiekszosc jest za Legia i niech sobie beda ale niech ta wiekszosc podobnie jak Ty potrafi przyjac do wiadomosci ze nie kazdy musi ich lubic.... Jesli to przyjma do wiadomosci to mysle ze kazdy bedzie szanowal zdanie innego...

P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:42
Tak wiec Rybak, nie masz ochoty sie spotkac.W wirtualnym swiecie jedynie mozesz pokazac swoja sile.Obrazaj sobie mnie do woli, splywa to po mnie.Jelsi sie zdecydujesz to zapraszam na 'rozmowe' na zywo:)...
ps.i jescze jedno...jak napisalem wczesniej, merytorycznie mozesz cos napisac negatywnego o Legii i wiadomo ze sporo ludzi nie lubi warszawskeigo klubu, ale ty sfrustrowany chloapczku bluzgasz tylko, a tego akcetopwac nie mam zamiaru

Sami przeciw wszystkim!!!
mundek
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:01
panowie zawsze przy okazje meczu z Legia powstae podobna dyskusja. przestancie sie w koncu klucic bo najgorsze jest to jak kibicow Pogoni dzieli stosunek do innego klubu,i wtedy widac brak jesnosci wsrod nas. nie od dzis wiadomo, ze nie wszyscy kibice Pogonii kochaja Legie, ale i nie wszyscy kibice Legii kochja Pogon.- i bardzo dobrze bo to calkiem normalne, zawsze musi byc jakas mniejszosc. Mysle jednak ze nie nalezy reagowac przesadnie i jesli ktos nie lubi Legi niech chociaz zachowa szacunek (nie bluzgac itp) dla tego klubu, zgody Pogoni z nim, oraz przyjazni wiekszosci kibicow.

aha i jeszcze jedno - to forum nie powinno byc od tego zeby ustawiac sie tutaj na silowe konfrontacje:)
pozdrawiam!!

ja kocham Pogon
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:04

Sadu napisał:  

Bart1987 napisał:  
troche smieszna decyzja. Moze jeszcze Legiunie do klatki wsadzic? Odkad pamietam warszawiacy siedzieli obok młyna Pogonki, i zawsze było dobrze...

Oj myslalem, ze po zmianie nicka nastapila jakas rewolucja, ale ten post nie poszedl ;)
Ta decyzja ma pomoc w stworzeniu ZAJEBISTEGO dopingu.. wiec my skupmy sie na spiewaniu i juz cwiczcie, bedzie goraco :)

nie moge sie powstrzymac zeby sie nie napiac buhaha na czyje wyszło? buhaha Pozdro ;)

POGOŃ SZCZECIN!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7920 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:11
filmik z oprawy

Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:13

maluch69 napisał:  
Oprawa bardzo fajna, ale: po rozlozeniu tych flag na wysokiej trybunie ktos odpalil jakies swiece dymne czy cos takiego. Stalem po srodku jednej z tych flag, tam sie nie dalo oddychac!! Ludzie myslcie na drugi raz!!

nie wiem gdzie stales bo przy odpaleniu pirotechniki tez tam stalem i nie bylo wcale duzo dymu...a z drugiej strony to byl element oprawy.Doping przyzwoity, tylko po jakiego grzyba jakies przypadkowe osoby wchodza na gniazdo i wykrzykuja zenujace hasla.Szkoda ze dluzej nie bylo meczone:Hej MKS.

www.sectorshop.net
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:33
panowie, zapraszam do tematu "Pogoń nas jednoczy" i apeluje o dokładne przeczytanie ...

lol
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:44
czekamy na opinie na temat filmikow z meczu :)

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:46
a mi sie meczyk podobal :D gole Portowcow to stadiony swiata, a Legia strzelil dwie szmaty :]

kapitalnie wyglodala oprawa "bylismy tu i zawsze bedziemy..." - "1948" :D

to co zrobil milar z tym ciemnoskorym obronca Legii to prawdziwy majstersztyk :D - przypomniala mi sie od razu jego kapitalna akcja z meczu z GKS Katowice 4:2!

gol Kazmierczaka to powinien kandydowac o miano najlepszej w Europie :D

szkoda tylko ze nie wygralismy :( byly ku temu okazje :(

Do boju w Lecznej! spiew

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:52
filmiki wyjebane :D:D

czemu nie mozna oceniać piłkarzy ? ;o

Po życia kres!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:54

Cinek457 napisał:  

przeciez mozna... w niusie nie bylo podlinkowanme przez przypadek, ale juz poprawionje
ale zawsze massz po prawej stronei pod menu Portowca Sieci :)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:55
Swietny meczyk, brakowalo tylko bramki na 3:2 dla nas, ale i tak super spotkanie. Z przebiegu meczu bylismy troche lepsi, zal tych bramek dla Legii bo byly do unikniecia. Wreszcie dobry mecz Milara, bardzo slaby Peskovicia. Slyszalem opinie ze to Fabiniak ma problemy z lapaniem pilki, wczoraj sie okazalo ze to jednak Borys ma wieksze. No i wreszcie dobra zmiana Tavaresa.

Na trybunach wiadomo - bardzo dobrze.

Obrazek gif wstawiony na forum
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:57

JuN napisał:  

Cinek457 napisał:  

przeciez mozna... w niusie nie bylo podlinkowanme przez przypadek, ale juz poprawionje

wchodzilem i nie bylo tego meczu do oceny... moze slepy jestem... :P

Po życia kres!
maluch69
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:57

Czarny85 napisał:  

maluch69 napisał:  
Oprawa bardzo fajna, ale:...

nie wiem gdzie stales ....

Stalem chyba po srodku jednej z tych flag. i tam naprawde bylo ciezko oddychadc!! pod spodoem to wszystko stalo, nigdzie sie nie rozchodzilo, bo wiatr nie docieral pod flage. dopiero gdy flaga zostala zwinieta dym rozszedl sie po stadionie. To tak jakby ktos Ci takie cos wje...l do pokoju i pozamykal drzwi i okna. Ja nic nie mam do tego, ale naprawde moglo dosjsc do nieszczescia. Pzdr

miejsce na Twoja reklame.
--
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:58

JuN napisał:  

najpierw trzeba jakiegos kodeka porzadnego miec go odpalic :/ niestety moj zlom chyba w taki nie jeste wyposazony ... jaki polecacie :> ?

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 12:59

Cinek457 napisał:  

JuN napisał:  

Cinek457 napisał:  

wchodzilem i nie bylo tego meczu do oceny... moze slepy jestem... :P

dobra, niewlazlem w ocen pilkarzy <sciana> :D

Po życia kres!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:02

bartollo napisał:  

JuN napisał:  

najpierw trzeba jakiegos kodeka porzadnego miec go odpalic :/ niestety moj zlom chyba w taki nie jeste wyposazony ... jaki polecacie :> ?

Windows Media Player nawet bez sicagania na dysk (tylko klikniecie w link) otwieras mi bezproblemu filmik i dzwiek + obraz wszystko pieknie dziala

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443721 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005