Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Amica - Pogoń 4:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7521 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 22:44

K S napisał:  
Szkoda bo po golu Tralki myslalem ze bedzie przynajmniej remis, a tu Rosa fauluje i mamy karny :( a pozniej nie upilnowanie tego co wszedl i 4:1 :(....no ale Chuj z wynikami...

No ale chuj z wynikami. Dzieci? przedszkole? Czy co wy jesteście?

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 23:13
Sorry ogladlem mecz na C+ to jest zenada.Nie wiem ale na pewno sie zae mna nie zgodzicie (zaraz bedzie kontra bo ty nie byles,a sie na forum wymadrzasz)ale wielki pan Ptak powinien w koncu sie zatanowic czy lepszy jest sklad nieudacznikow brazylisko urugwajsko itd...czy lepszy bylby szkielet polakow w druzynie Pogonii???????????

Pogon to my!!
R1
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 23:18
Pierwsi juz w domu ;)

Genralnie jezeli chodzi o doping to bardzo pozytywnie, bez wiekszych przestojow. Dawno nie bylo juz takiego rownego spiewania. Szkoda, ze duza grupa osob byla bierna i co gorsza zajela sobie wygodnie miejsca i obserwowala mecz. Ale co sie dziwic, w koncu Wronki. Liczbowo oceniam nas na jakies 800-900 sztuk. Co do "inwestycji" poczynionych na sektorze gosci to rzeczywiscie.. Takich zabezpieczen nie ma chyba nigdzie w Polsce :D Na temat samego przejazdu Szczecin-Wronki sie nie wypowiadam, bo mialem do pokonania tylko kilkadziesiat kilometrow peace

PS. Panie Rosa jestes Pan tylko pilkarzykiem i grasz przede wszystkim dla Nas - Kibicow. Laskawie wypadaloby ruszyc tylek i podziekowac kibicom za doping. To samo tyczy sie niejakiego Elokana..

Tyle na goraco.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
TommyBoy
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 23:20
4:1 w plecy, strasznie slaba gra Pogonia a w szczegolnosci Tavares, Rosa i Łabedzki, chociaz do Łabedzia mam najmniejsze pretensje. Krótko -Brazilioneiro spadaneiro z Pogoneiro (moze oprocz Ediego i Julciego).
p.s 1 Ładna, super ładna bramka Trałki
p.s. 2 Czy kur.... Pietrzak nie widzi że Milar nadaje sie na wysunietego napastnika tak jak świnia na kosmonaute? Jest po prostu za słaby fizycznie.
p.s. 3 - Nie mamy bocznych obrońców i prawego pomocnika, a w środku to juz w ogole jest burdel na kółkach.

olo84
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 21/08/2005 23:27
Tavares i Rosa go home . Tralka Gol Meczu ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
seeedzik
Kibic
Na forum od 7966 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 00:25
Ogladalem mecz na C+, zenada, jedno co bylo dobre to doping z naszej strony, pierwsza polowo zero pomyslu na gre, wszystkie pilki do Julcimara i moze on cos z nia zrobi, bornili sie w 9 i zostawili popychadelko Milara na szpicy ktory sam nic nie mogl zdzialac i co zauwazylem za kazdym razem gdy ktos przy nm to lezy, a ze sedzia faktycznie lekko faworyzowal miejscowych (jak ktos pisal kazde zblizenie do Amici i faul) sporo zoltych w tym ze 3 niezasluzone, ale co robia Tavares i Rosa to pomsta do nieba, wszedl Michalski i widac bylo przynajmniej jego chec do gry, Tralka poza gole nic, Fabiniak przy zadnym golu nie mial nic do powiedzenia, moze ostatni mogl wybronic, kilka dobrych interwencji (ale ciagle wybija przed siebie, nie paruje na boki) atak i pomoc nie istnialy, najsmieszniejsze proby dluzszej pilki na skrzydlo wszystko po autach lecialo, Bugaj wszedl i chyba najwiecej zamieszania wprowadzil, zastawial sie i odgrywal mozna bylo do niego podac i liczyc ze cos z tego bedzie, Milar nie nadaje sie do naszej ligi bo go juz znaja i wszyscy od razu na glebe klada a sedzi milczy, ogolnie jak sie jedzie bronic calym zespolem nie myslac raktcznie wogole o ataku to sie dostaje w czape i tyle, moze Pietrzak sie czegos nauczy, bo cos chyba poczatek sezonu ma zbyt huraoptymistyczny.

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 02:18
A ja na poczatek....Monter - 3,2,1,0......:P grabisz se:D:D:D

"CSWD" i to się nie zmieni....
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 02:19
Tragiczna gra...Jezeli obrona dalej bedzie grala strefa(stojac 2 metry od napastnika,cofajac sie razem z nim w strone bramki) to w kazdym meczu bedziemy tracic po 2 bramki.Przy 1 golu,jak mozna pozwolic na strzal zawodnikowi Amici tymbardziej ze obok niego stalo 3 naszych obroncow i sie przygladalo...Czemu Tralka zagral caly mecz tego nie wiem...Swoja gra przypominal mi sedziego ktory truchtal w srodku boiska...Najlepsi zawodnicy to Edi i Grzelak,jedynie oni dwaj probowali cos zagrac.

Paulinus,jest po 2 w nocy a ty monter krzyczysz:PPs.Monter dobra bulka z topionym?:D

,,Vi är överallt,,- POGON
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 02:25
a wiec..... co do meczu sie nie wypowiadam, procz oczywiscie notki ze Tralka strzelil piekna bramke,
wyjazd udany, jak kazdy pewno widzial amika ogarnela sie.. i przygotowala dla nas naprawde ladnie wszystko w sektorach gosci :) szkoda tylko ze piwa nie mozna bylo kupic :P

wracajc z meczu to amika bardzo szybko rwala buty spod supersamu :D eheh

ps. pozdro dla najbardziej "ogarnietego" busa na wyjezdzie :)

kamyk
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 02:27
Wlasnie zawinalem na chawirke. Meczyk w wykonaniu Pogoni dosc slaby, szkoda tylko Bartka F., bo w 3 bramkach nie mial za duzo do powiedzenia. Zajebisty doping kibicow w koncowce meczu. A melanz trwa......... pozdro dla wesolego busa i Lewego co wrocil do domu bez butow. hehe

P.S. Napinacze z wiosek..... hehe, nawet nie wiem co mam powiedziec

pozdro

Derian
Kibic
Na forum od 7568 dni

*

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 02:58
Klimatyczny wyjazd był:) nasi chuja zagrali i tyle. a co do przygotowania amicy to rzeczywiście chyba od miesiąca to robili ;) pozdro dla "ogarniętego" busa. kiero nie łam się, jeszcze będziesz nas woził buhaha

SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 06:58

Derian napisał:  
Klimatyczny wyjazd był:) nasi chuja zagrali i tyle. a co do przygotowania amicy to rzeczywiście chyba od miesiąca to robili ;) pozdro dla "ogarniętego" busa. kiero nie łam się, jeszcze będziesz nas woził buhaha

Aż tak mocno było :D :D?

Szczecińska albo żadna!
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 07:03

paulinus napisał:  

ojj Monter zebys wiedzial kurwa :D i dopisze tutaj jeszcze : "wyjazd zajebisty, kto był ten wie buhaha [ pewnie mnie ktos za to zjebie ale mam to w dupie :] )

POGOŃ SZCZECIN!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 07:10
Ma ktoś jakieś foteczki? :)

Szczecińska albo żadna!
ted
Kibic
Na forum od 8736 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 08:42
NĘDZA !!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 08:53

paulinus napisał:  

"A moze bysmy tak najmilszy pojechali na dzien do Tomaszowa..." hy hy hy
Spagetti: kanapka zacna - full wypas ser topiony + swieze pomidory??
Takich urodzin jak mial wczoraj pelnoletni to nie zycze innym samochodom (pozdro Pszczółek i /me)
a co do ekipy z menelbusa... jesli tacy ludzie pracuja na poczcie i roznosza listy... to bez kitu spotkamy sie 31 lutego na derbach Przemytnik Kolbaskowo - Straz Graniczna Cedynia
... a melanz trwa

PS ale i tak punktem kulminacyjnym wyjazdu byl motyw z mandatem za przechodzenie w miejscu niedozwolnym 50metrow przed wlasnym domem (Florek :lDiabeł;])

MKS Pogoń Szczecin Polska
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 09:18

monter napisał:  

paulinus napisał:  

"A moze bysmy tak najmilszy pojechali na dzien do Tomaszowa..." hy hy hy
Spagetti: kanapka zacna - full wypas ser topiony + swieze pomidory??
Takich urodzin jak mial wczoraj pelnoletni to nie zycze innym samochodom (pozdro Pszczółek i /me)
a co do ekipy z menelbusa... jesli tacy ludzie pracuja na poczcie i roznosza listy... to bez kitu spotkamy sie 31 lutego na derbach Przemytnik Kolbaskowo - Straz Graniczna Cedynia
... a melanz trwa

PS ale i tak punktem kulminacyjnym wyjazdu byl motyw z mandatem za przechodzenie w miejscu niedozwolnym 50metrow przed wlasnym domem (Florek :lDiabeł;])

Pelnoletni dal rade .... do Przytoczenej i powoli z porotem. Cfaniak
W Przytocznej cos nas jednak zabardzo nie lubia :shock: ale meczyk dali obejrzec =D>
Generalnie na wyjazd (nie dojazd) nie narzekam... Przynajmniej dane mi bylo pierwszy raz w te wakacje wykapac sie w jeziorku i pooplac sie.
Monter grabisz se... To wszystko przez Ciebie :P Masz chyba na pienku z pelnoletnim...

Ps. Zapominalski sprzet u mnie...
Ps. 2 W Polske jedziemy...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 22 sierpnia 2005, 09:56 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 11:08
ja rowniez sie przylacze do pozdrowien dla wszystkich z ,,ogarnietego"busa, i nie sadze zeby kiero jeszcze z nami gdzies pojechal:D a wyjazd jak najbardziej udany:D pozdro dla kolegi, ktory mial za mocny melanz:D hehe wiadomo o co chodzi-Robinson Kruzoe:D a melanz trwa!!!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 11:09
o co wam chodzi Pogoń zagrała świetny mecz widzieliście akcje ofensywne Taveresa bajeczny technik w akcjach defensywnych świetnie czyścił pole a Rosa ...to dopiero technik on umie wszystko gra podobnie jak C.Ronaldo z ManU

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7436 dni

Odp: Amica - Pogoń 4:1 - 22/08/2005 11:10
żartowałem :P było odwrotnie

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462326 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005