jest duzo lepszych i ladniejszych piosenek... A tak apropos to do Wronek nie mam jak pojechac, bo nie ma mnie w kraju teraz i zjawie sie dopiero na meczu z Craxa.
... skoro juz zabrali flage powinni przede wszystkim podac jakas podstawe prawna. Flaga nie zawierala tresci rasistowskich itp. Na obecna chwile jest to dla mnie zwykla KRADZIEŻ...
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 12:13
"yzerman - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my..."."
Brzmi dla Ciebie jak "jakiś BETON"? To tego nie śpiewaj a tym bardziej nie krytykuj, bo chyba nie rozumiesz sensu tych słów... Jeżeli jest dla Ciebie wiejskie utożsamianie się z Drużyną (bez względu na to kto w niej gra) to może zmień piłkarskie upodobania, bo Pogoń tworzą przede wszystkim ludzie, którzy właśnie tą wg Ciebie wiejską piosenkę śpiewają, którzy mają ją w sercu i identyfikują się z nią od zawsze, BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO! Ta piosenka była, jest i będzie. Tyle!
wiesz... nie wszystko robi sie po to zeby było "super cool" w telewizji. Moze dla Ciebie Pogoń to Ptaszki, Waszak, i wszystkie te piłkarzyki z frajerem Peskoviciem na czele... Jednak musisz sobie zdac sprawe ze jestes w zdecydowanej mniejszosci, i dzieki Bogu
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 12:21
...ciekawe czy zdjeliby mi bluzke z podobnym napisem... jakby sie uparli i ona bylaby zagrozeniem...Taka samowolka to paranoja! PRL i tyle...
Moze trace obiektywizm, ale wiekszym zagrozeniem bezpieczenstwa na stadionie jest chociazby sedzia, ktory poziomem sedziowania nadaje sie do prowadzenia meczu Malej Ligii Osiedlowej...
BTW, Czy na fladze ktos kogos obraza? czy sa rasistowskie teksty? Karane przykladowo powinno byc to co wczoraj uslyszalam w mag. ligowym. Ale tak to jest - sa rowni i rowniejsi ...
Wracajac do meczu- byl kapitalny (zreszta jechalam na stadion tylko po 3 pkt-y . brawa dla Fabiniaka, ale obawiam sie, ze jak tylko wroci Peskovic moze nasz talent siedziec na laweczce
Ostatnio edytowany przez: Shee, 8 sierpnia 2005, 12:50 [1 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
W nastepnym meczu musi wrocic Michalski, zagrac powinien Celeban od poczatku, Labedzia do srodka i powlaczmy z Amica choc bedzie ciezko z takim chaosem...
... Sprawa dopingu - w TV wszystko bylo slychac, wiec ok.
Po pierwsze wszystkiego nie bylo slychac w tv
Bylo - wlasnie ogladam powtorke w TV i slysze.
A moze mi powiesz, ze np. "Pogoń Szczecińskaaa" i "Dziś zgodnym rytmem biją Nam.." slyszales bardzo dobrze Jesli tak to chyba miales na maxa glosnosc ustawiona. U mnie bylo leeedwo co slychac ale jak juz wczsniej pisalem tv to nie jest odzwierciedlenie jakosci dopingu.
[cytat=Leszek]Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni
- Dzisiaj w godzinach wczesno - rannych zostało sprawdzone zabezpieczenie stadionu Pogoni, szczegółowo sprawdzono czy nie znajdują się na nim przedmioty, które zagrażałyby imprezie masowej, którą organizujemy a także bezpieczeństwu jej uczestników. Sprawdzono też nazwijmy to najbardziej zagrożone pomieszczenia i w wyniku tej kontroli znaleziono i zabezpieczono między innymi flagę, która zagrażała bezpieczeństwu podczas imprezy. Nie chodzi tu oczywiście o sam materiał, ale o treść na niej się pojawiającą. Podczas kontroli, pod toaletami przenośnymi znaleziono
I jeszcze taki mały dopisek. Wszedzie sie czyta o konfliktach kibicow z zarządem (Legia, Polonia, Korona) .. Wydawałoby sie ze u nas akich problemow nie powinno byc skoro w zarządzie jest jeden z "przedstawicieli" (podobno... ) kibiców i to osoba "kumata". Przykre jest to ze wcale tak nie jest...
Dla frajerów pogarda... sprzedałes dupe, pawlak sprzedales dupe!!!
A moze mi powiesz, ze np. "Pogoń Szczecińskaaa" i "Dziś zgodnym rytmem biją Nam.." slyszales bardzo dobrze Jesli tak to chyba miales na maxa glosnosc ustawiona. U mnie bylo leeedwo co slychac ale jak juz wczsniej pisalem tv to nie jest odzwierciedlenie jakosci dopingu.
Nie pisalem ze bardzo dobrze ale rozumialem wszystko (niezle). Glosnosc byla na ''normalnym'' poziomie...
Nie wazne ze korona przewzala czasem ale wynik sie liczy
Szkode ze kibice korony maja dziwne protesty i nie jezdza na mecze, bylo by ciekawiej
A tak z innej beczki, nie chce ktos moze jechac w Warszawa na 1 mecz z Fc Zurich ktory jest w ten czwartek w Stolicy, jak by co to dzwonic lub picac na 663 233 554
Ostatnio edytowany przez: Florek, 8 sierpnia 2005, 15:31 [1 raz(y)]
O co tu chodzi?? Policja weszla do szatni i zarekrirowala flage ``lads from szczecin`` ze wzgledow bezpieczenstwa?
Wywieszą ją na budynku komendy wojewódzkiej do góry nogami i będzie, że zdobyczna
A tak poważnie jako przyszły policjant apeluje by dać się im wytłumaczyć o co chodzi MOże to jakieś nieporozumienie
O co tu chodzi?? Policja weszla do szatni i zarekrirowala flage ``lads from szczecin`` ze wzgledow bezpieczenstwa?
Wywieszą ją na budynku komendy wojewódzkiej do góry nogami i będzie, że zdobyczna
A tak poważnie jako przyszły policjant apeluje by dać się im wytłumaczyć o co chodzi MOże to jakieś nieporozumienie
Weż wypierdalaj z tego forum
I to jak najszybciej!!! psów TU nie chcemy !!!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Nie pisalem ze bardzo dobrze ale rozumialem wszystko (niezle). Glosnosc byla na ''normalnym'' poziomie...
Ale jak sie oglada np. mecz Groclinu to jaks wszystko dobrze a nawet bardzo dobrze slychac. Dobra koniec tematu, wazne zeby na stadionie bylo glosno a nie w tv Pzdr al
jak mozna nazwac wiesniacka piosenke Pogon to my??to juz kurwa trzeba byc piopierdolonym!!!!!!po chuj jedziesz do wronek cioto?!ujawnij sie to ci morde rozjebie!kurwa wlasnie to pokazuje kto jest naprawde za Pogonia a kto frajerem a jak nie to wymysl cos lepszego
jest duzo lepszych i ladniejszych piosenek... A tak apropos to do Wronek nie mam jak pojechac, bo nie ma mnie w kraju teraz i zjawie sie dopiero na meczu z Craxa.
POZDRO
PS: naprawde w tv ta piosenka brzmi chujowo
czlowieku wypierdalaj bo jestes najwieksza ciota na tym forum...wypierdalaj z kraju i najlepiej juz nie wracaj
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467351 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.