Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń w Polkowicach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tony Montana
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7468 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 14:04

Luigi napisał:  
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne,najpierw artykul w "Fakcie" pod tytulem bodajze"siodmy odrzut pomaranczy" a teraz np interia cytuje:
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, sobota 19:00

Dawid Banaczek, Michał Chałbiński i Mariusz Liberda to wystarczające powody, by odnieść pierwsze zwycięstwo w nowym sezonie. Zagłębie wzmocniło się przed rundą jesienną i znów zgłasza aspiracje do gry w pucharach.

Najpierw trzeba jednak wygrywać w lidze, a w najbliższą sobotę Zagłębie musi pokonać Pogoń, która po pierwszej kolejce usadowiła się w fotelu lidera. "Portowcy" powinni zastosować wariant defensywny, bo inaczej wyjadą z Lubina na tarczy...

Edi i Grzelak to chyba najlepsi technicznie zawodnicy ligi,Kazmierczak to oprocz Dzwigaly pilkarz najlepiej strzelajacy z dystansu,Milar jest jednym z najbardziej niekonwencjonalnych zawodnikow,a nam zalecaja sie murowac by nie wyjechac na tarczy z jakims Zaglebiem?Wiem,ze mecz bedzie ciezki,byc moze przegramy,ale wcale nie uwazam-obiektywnie wydaje mi sie-ze to Zaglebie jest murowanym faworytem....

hehe przed meczem z Wisla Plock interia tez napisala ze przegramy. wiec to ze znow napisali ze przegramy dobrze wrozy.
a tak na boku interia jest z krakowa wiec te ich glupoty sa oczywiste

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Luigi
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 14:10

Tony Montana napisał:  

Luigi napisał:  
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne,najpierw artykul w "Fakcie" pod tytulem bodajze"siodmy odrzut pomaranczy" a teraz np interia cytuje:
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, sobota 19:00

Dawid Banaczek, Michał Chałbiński i Mariusz Liberda to wystarczające powody, by odnieść pierwsze zwycięstwo w nowym sezonie. Zagłębie wzmocniło się przed rundą jesienną i znów zgłasza aspiracje do gry w pucharach.

Najpierw trzeba jednak wygrywać w lidze, a w najbliższą sobotę Zagłębie musi pokonać Pogoń, która po pierwszej kolejce usadowiła się w fotelu lidera. "Portowcy" powinni zastosować wariant defensywny, bo inaczej wyjadą z Lubina na tarczy...

Edi i Grzelak to chyba najlepsi technicznie zawodnicy ligi,Kazmierczak to oprocz Dzwigaly pilkarz najlepiej strzelajacy z dystansu,Milar jest jednym z najbardziej niekonwencjonalnych zawodnikow,a nam zalecaja sie murowac by nie wyjechac na tarczy z jakims Zaglebiem?Wiem,ze mecz bedzie ciezki,byc moze przegramy,ale wcale nie uwazam-obiektywnie wydaje mi sie-ze to Zaglebie jest murowanym faworytem....

hehe przed meczem z Wisla Plock interia tez napisala ze przegramy. wiec to ze znow napisali ze przegramy dobrze wrozy.
a tak na boku interia jest z krakowa wiec te ich glupoty sa oczywiste

A tak jeszcze odnosnie fachowosci redaktorow tego serwisu:Jak cos nie wyjedziemy z Lubina na tarczy,a z Polkowic...a tak odnosnie meczu mam nadzieje,ze uda sie Pogoni w koncu wygrac na wyjezdzie i przywiesc trzy pkt do Szczecina-na Koronie wtedy moglby byc pelny stadion i naprawde kapitalne rozpoczecie sezonu....

Ostatnio edytowany przez: Luigi, 30 lipca 2005, 14:38 [1 raz(y)]

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 18:54
Sklad na Zaglebie:

Fabiniak - Michalski, Julcimar, Batata, Łabędzki, Elokan, Rosa, Kaźmierczak, Grzelak, Edi, Milar

Jedna zmiena w stosunku do poprzedniego meczu Rosa za Tralke.

Zaglebie: Liberda - Kłos, Alunderis, Cap, Szczypkowski, Iwański, Banaczek, Piszczek, Plizga, Łobodziński, Kristic

Kto nie pije ten donosi....
manisz
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:05

muniek napisał:  
Sklad na Zaglebie:

Fabiniak - Michalski, Julcimar, Batata, Łabędzki, Elokan, Rosa, Kaźmierczak, Grzelak, Edi, Milar

Zaglebie: Liberda - Kłos, Alunderis, Cap, Szczypkowski, Iwański, Banaczek, Piszczek, Plizga, Łobodziński, Kristic

5 polakow :)

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:06

muniek napisał:  
Sklad na Zaglebie:

Mnie cieszy obecnosc na lawce... Hernackiego(koles z klasy:D:D)
Oto cala lawk rezrwowych:
Rezerwowi: Peskovic, Trałka, Celeban, Hernacki, Przewoźniak, Divecky, Bugaj

Pietrzak coraz bardziej mi sie podoba jako trener, widac, ze sie nie boi stawiac na mlodziez:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:07
Mecz ktory sie skonczyl: Korona - Odra 0:1 :D

A podobno Korona miala byc super...

A my przegrywamy.................... :(

KoniO
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:12
no i ładnie 1-0 dla zagłebia:(

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:12
Przegrywamy :( Iwański i 1:0 dla Zagłębia.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Luigi
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:18
kurwa-juz 1:0 Iwanski....szybko...mam nadzieje,ze nie graja defensywnie jak za Panika bo nie bedzie szans wyciagnac wyniku juz....

eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:18
Lipnie mecz sie zaczal dla nas, ale mysle, ze sie podniesiemy jeszcze przed koncem pierwszej połowy. Troche dziwne, ze Pietrzak od razu wpakowal do skladu Rose...Czy aby napewno jest zgrany??

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:19

eJay napisał:  
Lipnie mecz sie zaczal dla nas, ale mysle, ze sie podniesiemy jeszcze przed koncem pierwszej połowy. Troche dziwne, ze Pietrzak od razu wpakowal do skladu Rose...Czy aby napewno jest zgrany??

Dla mnie to zalecenie Ptaka:)

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:19
cienko to widze ale licze na 1:1 :)

Po życia kres!
ace
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:27
Dla mnie Pietrzak to kukiełka w rękach Ptaka

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:29
Z tego co narazie czytam, to bardzo aktywny jest Elokan, który bierze udział w większości akcji Pogoni.

Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:31

Ktoś na oficjalce napisał:  
Elokan z Edim przeprowadzili groźną akcję, obrońcy wybili. W kjolejnej akcji tym razem Elokana i Ediego, ten drugi oddał strzał obok bramki Zagłebia

Hehe :)

Zagłębie jest naprawdę mocne, zatem nie ma co się martwić, jeśli przegramy - jest to jedna z takich porażek, na które można sobie pozwolić. A czemu gra Sandro Rosa? Nie wiadomo, może po prostu jest w dobrej formie - zobaczymy skróty i ocenimy jego dyspozycję...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Luigi
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:33

^Maciek napisał:  
Z tego co narazie czytam, to bardzo aktywny jest Elokan, który bierze udział w większości akcji Pogoni.

a moglbys napisac gdzie czytasz?Bo ja narazie tylko patrze na interie i slucham 92,0Mhz...

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:35

Luigi napisał:  

^Maciek napisał:  

a moglbys napisac gdzie czytasz?Bo ja narazie tylko patrze na interie i slucham 92,0Mhz...

Proszę bardzo LIVE :)

pzdr

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Luigi napisał:  

^Maciek napisał:  

Wchodisz na oficjalke i w gornym prawym rogu jest hiperlacze do relacji live.

muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Ciekawa jest rownica jak kometuje mecz Radio Szczecin i I Program Polskiego Radia. Wg Radia Szczecin nic nie gramy a wg drugiego stworzamy grozne sytuacje...

Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 30/07/2005 19:42
Plizga oddał bardzo silny strzał z linni pola karnego, w rolę obrońcy wcielił się Batata, który powstrzymał piłkę własnym ciałem...

Wydawało mi się, że Batata gra na środku obrony lol
ahh... ta oficjalka... :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758473654 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005