az mna zatelepalo....... litosci z kad wy sie bierzecie i gdzie wy sie wychowujecie bo ja nie wierze w to ze tacy ludzie jak ty i tobie podobnii wychodza wieczorami z domu....
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
wczoraj w magazynie ligowym na tvn powiedzieli na koniec, że Portowcy grają w sobotę. wcześniej była informacja, że grają o 20:00 w piątek. wie ktoś jak sprawa ostatecznie stoi?
Pogoń-Cracovia napewno w piątek 21.10 2005 godzina 20.00 transmisja w canal+ pozdrawiam
mecz jest na Twardowskiego o 20. transmisja na zywo z glosnym dopingiem!! nie wiem czy nie lepiej jest taki mecz obejrzec na zywo czy przed tv??
to chyba oczywiste że na żywo, w domku to nie tak atmosfera
wczoraj w magazynie ligowym na tvn powiedzieli na koniec, że Portowcy grają w sobotę. wcześniej była informacja, że grają o 20:00 w piątek. wie ktoś jak sprawa ostatecznie stoi?
Pogoń-Cracovia napewno w piątek 21.10 2005 godzina 20.00 transmisja w canal+ pozdrawiam
mecz jest na Twardowskiego o 20. transmisja na zywo z glosnym dopingiem!! nie wiem czy nie lepiej jest taki mecz obejrzec na zywo czy przed tv??
to chyba oczywiste że na żywo, w domku to nie tak atmosfera
przyłączam się do dwóch poprzednich wypowiedzi, tym bardziej jak się ma karnet , ale być może spędzę ten czas w pracy i nawet bez transmisji radiowej!
---no job---
---no money---
---no problem---
no nie wiem czy w domku będziesz slyszal nad uchem doping wielotysiecznej grupy kibicow, ah ta atmosfera uwielbiam to i nigdy mecz przed tv to nie to samo
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Ostatnio edytowany przez: Szczeper, 18 października 2005, 17:34 [1 raz(y)]
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 17:53
Wejdzie na o to stronke http://www.cracovia.pl/index.php i zobaczcie jak kurwa wygląda tam nasz herb nasze barwy . Widać ze klub z Krakowa nie potrafi uszanowac naszego klubu umieszczając tam odpowiedni herb ! Cwel Cwel cracovia !
Wejdzie na o to stronke http://www.cracovia.pl/index.php i zobaczcie jak kurwa wygląda tam nasz herb nasze barwy . Widać ze klub z Krakowa nie potrafi uszanowac naszego klubu umieszczając tam odpowiedni herb ! Cwel Cwel cracovia !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758502592 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.