Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:00
3 sprawy:
1. bramka stracona przez wlasna glupote bo 2 obroncow bieglo zeby wybic a zaden nie dobiegl
2. Kaziu co Ty kurwa robisz??
3. sędzia chuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% PD
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:01
Wisla miala wygrac bez zadnych oslabien (kartek) i wygrala. Karny, kartka dla Grzelaka, niewidzialny faul Kuzery, sytuacja Blaszczykowskigo juz raczej przypadkowa ale niebezpieczna, zoltko tu sie nalezal,. itd wiele mozna wymieniac. Swoja droga do fatalna gra w 2 polowie Kazimierczaka idiotyczna zmiany Pietrzaka, wyrazny brak sil (moze tesh juz brak zaangazowania, coby mnie nie zdziwilo bo jak tu grac jak i tak wszystko jest ustwione)...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8437 dni

proponuje Kaźmierczaka do końca sezonu do 3 ligowych rezerw... itak dla niego za wysoki poziom.( Zero ambicji i walki) CO sie z nim stało?Nie ma co narzekać na sędziego bo Pogoń poprostu nic nie pokazała. Co tu sie oszukiwać z taką grą to nie dalibyśmy rady wyjśc z 2 ligi.. Parzy równiez do wymiany, Matlak słabo, Batata Tragedia, Jedynie Edi Poprawnie, choć rozjebał mnie ten jego LOB :D Mam nadzieje ze bedzie lepiej... Pozdro

Po życia kres!
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7821 dni

I to ma być mecz?!?! skaczą po Portowcach,same pomyłki ze strony wisły...A gdzie czerwone kartki i żółte dla wisły..Piepszony sedzia kalosz!!!

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
max_dal
Kibic
Na forum od 8016 dni

Werder dostał w łape i tyle.
Przyznać jednak trzeba że mecz wyglądał do 85 minuty tak że Pogoń chciała strzelić ale niemogła a Wisła mogła ale nie chciała.

Nierozumiem po jaką cholere tyle czasu trzymali piłke przy nodze w środku boiska.
Trałka edi móły strzelajcie a nie czekajcie aż wam zabiorą piłke.

Jak patrze na grę Bataty to mi się płakać chce.
Pietrzak widze że nauczyłeś sie robić super zmiany od Panika.

A teraz tak poza boiskiem
to bębenkowy Wisły w niektórych momentach to chyba bił 20 Kilowym młotem w bęben a nie pałeczką

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
...
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:02
ale szkoda kurwa mac!!! Batata mogl spokojnie zostac bohaterem tego meczu, no i karny.... :(

Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Moja opinia na temat tego meczu bedzie krótka:

Kaźmierczak i Batat - bez komentarza...
Sędzia - bez komentarza..... i w końcu
Pietrzak - bez komentarza.....

"CSWD" i to się nie zmieni....
Borys
Kibic
Na forum od 8012 dni

Dużo ludzi siedzi w więzieniach za byle gówno a taki złodziej biega sobie po boisku z gwizdkiem w mordzie !! SKANDAL poprostu SKANDAL

Brawa dla naszych chłopaków za walke i ambicje , ale z takimi bandytami jak Werder nie da sie wygrać...
Półfinał powinien być nasz

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Macias
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:03
Po meczu Pogoniarze ładnie wygarnęli sędziemu. Brawa dla Werdera - lepiej nie przyjeżdżaj do Szczecina... PZPN.....Ostro będzie pod szatniami :)

Plum
Kibic
Na forum od 7750 dni

Nie ważne błedy Pogońi przy 1: 1 i tak byśmy awansowali ten debil wypaczył wynik meczu,zniaszczył całą przyjemność z oglądania meczy>były błedy po naszej stronie gralismy za wolno,nie skutecznie itd ale KARNY SIĘ NALEZAŁ!!!!!

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
F48
Kibic
Na forum od 8415 dni

**

nie od dziś wiadomo że Polscy sędziowie to kurwy,sprzedawczykowie...

i to wystarczający komentarz.

Pozdro.

W Jedności Siła...
Aga:))
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:04
jaaaa pier*** jaki poj** sędzia:| co on wogóle robił-fajnie ma.... jeb** ruda małpa....wrrrrrrrrrrrrrrr-a tak byliśmy blisko!!!

Do boju MKS :)
Rasija
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:04
werder!!co?? ty KURWO!!!! niech cie szmato krew zaleje zlodzieju pieprzony!!!
Ponadto co na boisku robił Kazmierczak?? gwiazdor hahaha do rezerw z nim!! Batata....gra tyle czasu a nie pokazuje NIC, Trałka...co on chciał zrobic w polu karnym skisły?? nie mam pojecia... Reszta zagrala dobry mecz, moze Parzy sie za malo podłączał. Kasprak za Parzego...hahahaha niezła zmiana jeszcze kiedy musimy gonić wynik:) brawo....

nie ma!!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7770 dni

*

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:05
Werder - Pogoń 1-0 :((((

P.S. nie mylić z Werderem Brema

KMT
Kibic
Na forum od 8010 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:05
Sedzia dzis dla mnei wygrał,takiego cyrku dawno nie widziałem.Wogole co sie dzieje z Kazimierczakiem???

Bądz dumny z tego kim jesteś...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:06
No to pobawie sie w pierdolonego krytyka!!!!

Matlak zagrał bardzo przeciętnie.
Michalski - wspaniały występ! Uratował nas przed dwoma 100% bramkami. Magdoń i Julcimar pewne interwencje. OBRONA NA PLUS.

Może mi ktoś wyjaśnić co do cholery robił Kaźmierczak na boisku? Qrwa Pietrzak jest chyba ślepy. Jak można trzymać na boisku takiego zawodnika, z którego są same straty? ŻENADA PIETRZAK! ŻENADA!
Dobry mecz Łabędzkiego. Słaby występ Grzelaka. POMOC zagrała bardzoo słabo.

Przejdźmy do ataku. Hasło na dzisiejszy wieczór "Batata! Co? Żegnamy!" Niech ktoś mi powie, co on robił na boisku do chyba 70 minuty? Ja pierdole, wysunięty napastnik, a oddał zero strzałów! DRUGA LIGA!!!
Edi zagrał całkiem przyzwoite spotkanie. Bardzo dobre podania, oby tak dalej.
Trałka... Dajmy mu czas. Miał w końcówce bardzo dobrą okazje, ale po co przekładać piłke z nogi do nogi kiedy można zapierdolić?
Bugi - Wpuszczony 30 sek przed końcem, tu brawa dla PIETRZAKA! ŻENADA!!!

A teraz temat specjalny!

WERDER! CO? TY KURWO!!!

Polscy sędziowie... Ewidenty karny - a Werder swoje. Edi dostał żółtą kartkę za to, że był faulowany i powinien być karny, looooooool! Minimum 1 czerwona karta dla Wisły powinna być. Z tego co pamiętam nawet żółtej nie dostali. No kurwa żenada ten mecz i jebać te pierdolone PZPN! Na next meczu jedziemy z całej pizdy "PZPN! PZPN! JEBAĆ JEBAĆ PZPN!!!"

Pozdrawiam.
Krytyk.

Szczecińska albo żadna!
Rasija
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:06

Borys napisał:  
Dużo ludzi siedzi w więzieniach za byle gówno a taki złodziej biega sobie po boisku z gwizdkiem w mordzie !! SKANDAL poprostu SKANDAL

Brawa dla naszych chłopaków za walke i ambicje , ale z takimi bandytami jak Werder nie da sie wygrać...
Półfinał powinien być nasz

Borys...nie Werder tylko werder :) zero szacunku dla śmieci

nie ma!!
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:07
Jestem wkurwiony na wszystkich frontach jak nigdy dotąd. Sędzia daje kartki faulowanym zawodnikom, kiedy jest faul on tego nie widzi, gdy nie ma faulu on odgwizduje wolnego. Paranoja!
Pietrzak tez mnie niezle zdenerwowal, co to za zmiana? Czemu Bugaj nie wszedl wczesniej? Czemu Tralka tego nie strzelal? Dajcie spokoj. Portowcom zabrakło ambicji. To co wyprawial Łabędzki wołało o pomstwe do nieba. Jedyny pilkarz, ktory cos gral to Edi. Jescze jedno. Czy ci trenerzy nie widza, ze Matlak na obronce sie nie nadaje! Dzisiaj kazda akcja Wisly szla prawa strona,a Matlak latal w srodku. Nie mam sily by juz pisac...:/

km
Kibic
Na forum od 7791 dni

*

Pszczółek napisał:  
Wisla miala wygrac bez zadnych oslabien (kartek) i wygrala. Karny, kartka dla Grzelaka, niewidzialny faul Kuzery, sytuacja Blaszczykowskigo juz raczej przypadkowa ale niebezpieczna, zoltko tu sie nalezal,. itd wiele mozna wymieniac. Swoja droga do fatalna gra w 2 polowie Kazimierczaka idiotyczna zmiany Pietrzaka, wyrazny brak sil (moze tesh juz brak zaangazowania, coby mnie nie zdziwilo bo jak tu grac jak i tak wszystko jest ustwione)...

Popieram...

Maly09
Kibic
Na forum od 8477 dni

przed meczem z Legia - werner chyba bał sie osłabic wisłe ;/

quwa i jak polska ma byc czysta jak sa tacy sedziowie

ale chociaz myslałem ze Majdan powie prawde o karnym - ale nie on nie faulował :)

Janie Pawle II - [*]
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758517969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005