Rodrigo wstawił bo nie miał innego bramkarza - rezerwowy był gdzieś z juniorami więc musiał wstawić kogoś z pola.
Wez chlopcze przestan widac ze znasz sytulacje byli bramkarze, pomysl troszke to nie takie trudne zachecam... tak chlopcze na taki klub nie mogl znalesc bramkarza na 1 mecz... wedlug tego piszecie to Pietrzak powinnien zostac okrzykniety trenerem sezonu!!! bo jak by nie patrzyl to wygral 1 mecz w lidze a 2 w pucharze ... tak jest chlopaki OK!
Rodrigo wstawił bo nie miał innego bramkarza - rezerwowy był gdzieś z juniorami więc musiał wstawić kogoś z pola.
Wez chlopcze przestan widac ze znasz sytulacje byli bramkarze, pomysl troszke to nie takie trudne zachecam... tak chlopcze na taki klub nie mogl znalesc bramkarza na 1 mecz... wedlug tego piszecie to Pietrzak powinnien zostac okrzykniety trenerem sezonu!!! bo jak by nie patrzyl to wygral 1 mecz w lidze a 2 w pucharze ... tak jest chlopaki OK!
Po pierwsze byłem na tym meczu i wiem że bramkarza nie było. Po drugie to bramkarzy się nie "znajduje" na jeden mecz - oni albo są w kadrze albo ich nie ma. Jestem za tym aby Pietrzakowi dać szanse. Ciągłe zmiany jeszcze nam na dobre nie wyszły. Osobiście dałbym mu szanse przygotowania zespołu do rundy jesiennej. I jeszcze jedno: nie mów do mnie "chłopcze". Kończe tą dyskusję bo się temat rozmywa. bez odbioru
Plus widze ze z choinki sie urwales?Derian dobrze pisze nie bylo bramkarza bo jeden mial kontuzje a drugi byl na zgrupowaniu kadry mlodziezowej,wiec najpierw sprawdz swoje wiadomosci i dopiero sie kloc.
coś pisali że maja jakiegos Brazylijskiego trenera na celowniku.. nie wiem ile w tym prawdy wiec mnie poprawiajcie (bede wdzieczny )
a ostatnio tez jest głośno o tym że Engel wraca do Ekstraklasy jako trener, tylko trwaja spekulacje gdzie bedzie pracował, dla mnie to wielkie nie wiadoma, bo gdzie niby miałby pracowac w Legii a moze w Pogoni?
piszcie jak cos wiecie wiecej niz ja a to raczej nie trudne
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 22/06/2005 11:34
tak tylko wsyzcy piszecie co innego jeden pisze ze byl na kadrze a fabiniak w pierwszej druzynie a 2 pisze ze jeden byl na kadrze a a 2 byl w 1 skladzie
to bylo jakeis nie porozumienie... nadajecie sie do pchania karuzeli tyle
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 22/06/2005 11:55
Co do Engela to podobno ma dwie propozycje z I ligi,a jakie kluby chciałby go zatrudnić.
Raczej na pewno nie:
Wisła K, Groclin, Wisła P, Górnik Ł mają swoich trenerów i ich raczej będą się trzymać
Może:
Legia- kiedyś już tam był ale jakoś mu nie wyszło, więc raczej nie
Polonia-rostał się pół roku temu nie zgadzając się z Ranieckim chociaż oni zawsze mają do niego sentyment
Cracovia-przedłużyli umowę ze Stawowym, chyba jednak nie
Amica- cały czas szefostwo broni Skorży, raczej nie
Górnik Z-Kożmińscy już raczej nie chcą płacić więcej na klub a Engel do tanich się nie zalicza chyba że liczą na to że ten znajdzie im sponsora który odkupi od nich udziały
Zagłębie-wielka niewiadoma czy są zadowoleni z tego Chorwata, w lidze słabo ale w pucharze dobrze. możliwa kandydatura
Odra- Zatrudnili Fornalika ale możliwe że chcą też Engela
benaiminki Arka Korona i GKS-raczej nie słychać nic u nich żeby myśleli o zmianie trenerów raczej są zadowoleni
Najbardziej prawdopodobne
Lech- Niby przedłużyli umowę z Michniewiczem ale może chcą mu dać kogoś do pomocy. Już kiedyś myśleli o Engelu no i cały czas pojawia się nazwisko Smudy więc Engel też może być brany pod uwagę
Pogoń- cały czas nie przedłużono umowy z Pietrzakiem i cały czas podkreślają że rozmawiają z kilkoma trenerami.
Po pierwsze byłem na tym meczu i wiem że bramkarza nie było. Po drugie to bramkarzy się nie "znajduje" na jeden mecz - oni albo są w kadrze albo ich nie ma. Jestem za tym aby Pietrzakowi dać szanse. Ciągłe zmiany jeszcze nam na dobre nie wyszły. Osobiście dałbym mu szanse przygotowania zespołu do rundy jesiennej. I jeszcze jedno: nie mów do mnie "chłopcze". Kończe tą dyskusję bo się temat rozmywa. bez odbioru
Derian 100% racji ... plus widac ze jestes nowy i musisz sie nauczyc kilku rzeczy ... Na 1 mecz nie wyporzycza sie bramkarza poniewaz, nie ma zgrania, porozumienia, a obroncy nie wiedza czy moga na tym bramkarzu polegac. Bramkarza nie da sie wyciagnac z kapelusza na jeden mecz chocby to byl Buffon to nie poradzil by sobie znakomicie poniewaz bramkarza sie wychowuje przez minimum 4miesiace !!!
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 22/06/2005 13:25
"Odair Patriarca z klubu Guacano ma poprowadzić Pogoń w nowym sezonie! - donosi Brazylijska Agencja Informacyjna. - To tylko jeden z kandydatów - prostuje Dawid Ptak, menadżer portowców.
- Pogoń to drużyna grająca w eliminacjach do Pucharu UEFA. Właściciele chcą, aby ich klub grał po brazylijsku. I ja mam zamiar im w tym pomóc - mówi Odair Patriarca.
- Jest trzecim w kolejności kandydatem do obsady stanowiska trenerskiego w naszym klubie. Wyżej od niego są Polak i Portugalczyk - wyjaśnia Dawid Ptak, menadżer portowców. "
"Odair Patriarca z klubu Guacano ma poprowadzić Pogoń w nowym sezonie! - donosi Brazylijska Agencja Informacyjna. - To tylko jeden z kandydatów - prostuje Dawid Ptak, menadżer portowców.
- Pogoń to drużyna grająca w eliminacjach do Pucharu UEFA. Właściciele chcą, aby ich klub grał po brazylijsku. I ja mam zamiar im w tym pomóc - mówi Odair Patriarca.
- Jest trzecim w kolejności kandydatem do obsady stanowiska trenerskiego w naszym klubie. Wyżej od niego są Polak i Portugalczyk - wyjaśnia Dawid Ptak, menadżer portowców. "
Tak mi się wydaje że tym Polakiem jest Engel.
Engel Na pewno juz nie.. Prawie podpisal umowe jako Dyrektor Generalny Wisly Krakow..Podaja to na WP...
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 28/06/2005 17:10
Ludzie TRZEBA CZASU ABY PRZEPROWADZIC ZESPOL Z POZIOMU 0 NA JAKIS POZIOM, PANIK, LICKA SA TYMI TRENERAMI CO PREPROWADZA ALE NIE W TYDZIEN,A WRACAJAC DO SPRWAWY BRMKARZA TO CI OBRONCY MOGA SIE CZEGOS SPODZIEWAC PO RODRIGO
[regulamin: "Duże litery stosuje się wyłącznie to wyrażenia krzyku. Jesteśmy na forum, więc krzyczenie nie jest potrzebne - nadużywanie dużych liter będzie karane." (ostrzezenie)]
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 28/06/2005 23:19
Ja już dziękuje czeskim trenerom, poza Brucknerem nikogo tu już nie chcę oglądać. Jeśli zaś chodzi o sytuacje w Wiśle to wdawali się w aferę z Kasperczakiem i cały czas mu płacą dużą kasę tylko po to by Licka został trenerem... a teraz co? Nawet mu szansy nie dadzą? Przecież to jakaś paranoja... co się w tym klubie dzieje?!
- Od dawna chciałem zatrudnić Liczkę. Jeżeli tylko będzie wolny, nie przepuszczę okazji i zrobię wszystko, by sprowadzić go do Pogoni - powiedział na łamach "PS" właściciel klubu ze Szczecina Antoni Ptak.
Pierwsza próba zatrudnienia Liczki w Pogoni miała miejsce w zimie 2004 roku, ale wówczas szkoleniowiec wybrał ofertę Górnika Zabrze.
- Pogoń pod wodzą Bogusława Baniaka była wówczas liderem w drugiej lidze. Nie byłem do końca przekonany, czy roszada na stanowisku szkoleniowca to odpowiednie posunięcie. Zabrakło mi stanowczości. Teraz wiem, że popełniłem błąd. Gdyby Liczka w tamtym okresie zostałem szkoleniowcem Pogoni, nasz zespół byłby dziś w zupełnie innym miejscu - stwierdził Ptak.
- W tej chwili nie biorę pod uwagę możliwości przenosin do Szczecina. Trenuję Wisłę, jestem w trakcie realizacji długofalowego planu prowadzenia tej drużyny. Nie odżegnuje się jednak od pracy w Pogoni. Jeżeli po wypełnieniu kontraktu z Wisłą otrzymam propozycję od Antoniego Ptaka, na pewno poważnie ja rozważę. Dawniej byłem już przecież blisko przyjęcia jego oferty - mówił Liczka.
- Liczka pierwszym trenerem, a Bohumil Panik jego asystentem. To byłoby rozwiązanie, o jakim marzę - podkreślił Ptak.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Mój starszy gadał z dyrektorem Pogoni i Pogoń jest zainteresowana żeby zatrudnić Liczke
Obawiam sie ze to prawda :
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", jeśli Jerzy Engel zastąpi Wernera Liczkę na stanowisku trenera Wisły Kraków, Czech może liczyć na zatrudnienie w szczecińskiej Pogoni.
Od dawna chciałem zatrudnić Liczkę. Jeżeli tylko będzie wolny, nie przepuszczę okazji i zrobię wszystko, by sprowadzić go do Pogoni - powiedział na łamach "PS" właściciel klubu ze Szczecina Antoni Ptak.
Liczka pierwszym trenerem, a Bohumil Panik jego asystentem. To byłoby rozwiązanie, o jakim marzę - podkreślił Ptak.
wiecej tutaj: http://pilka.interia.pl/news?inf=640276
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 09:48
"... Liczka pierwszym trenerem, a Bohumil Panik jego asystentem. To byłoby rozwiązanie, o jakim marzę - podkreślił Ptak..."
No i dopiero wtedy będzie niezły "czeski film" w Pogoni. Będziemy grać bardzo dobrze - same remisy ale przecież nie przegrane
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462317 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.