Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7757 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:13
Dzis sie budze probuje przemowic i co? Czuje sie jakbym znowu mutacje przechodzil :D:D Pozdro dla wszystkich spiewajacych czyli niewielu. Nastepnym razem ide pod beben tam gdzie stoja ludzie spiewajacy i nie bede sie czul samotny :) Co do meczu 2 polowe malo pamietam ale Grzelak znowu calkiem niezle zagral Edi troszke ozywienia wprowadzil. Ogladalem Lige + lekko sie przyjrzalem ;] Wygral dla mnie tekst :P: "Ja nie wiem jak sobie wyobrazacie aby trzymajacy flage klaskali :P". Do boju MKS!!!!

P.
Do końca!
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:14
Ogolnie powiem,ze mozna byc zadowolonym.Widac bylo checi i zaangazowanie(praktycznie przez cala pierwsza polowe i w drugiej 'ciagniete' Do boju).Chcialem w sumie podziekowac Chlopakom z MW, paru osobom z pewnej grupy i w ogole...ale w sumie to jest kurwac nasz obowiazek,wiec bez podziekowan, bez nagradzania, tylko nastepnym razem ma byc glosniej;)!!!SPIEWAMY KURWA:D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7521 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:21
qrwa a bylo tak blisko...

Against modern wszystko!
tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:28

pogonfan napisał:  

Czarny85 napisał:  
nagle sie okazuje ze kazdy spiewal do boju Mks...a na sektorze tak dobrze to nie wygladalo,ale i tak bylo zajebiscie:)ale jak porownac doping Legii z Wiednia z 2polowy z naszym z 2polowy to nie istniejemy...za malo ludzi u nas wklada w to serce ale moze bedzie lepiej:)

Moze akurat Ci co speiwali sa zalogowani na forum:P:P TAk naprawde tyko grupak okoo 40 osob spiewala non-stop od 49 minuty. W innych miejscach piekielka raz slyszalem Pogon Szczecin ale i tak ich zagluszylismy.

Pozdro dla wytrzymalych:D:D:D:D

Do boju MKS.....:D:D:D:D

bo to w sumie tak bylo ze spiewalismy ci najblizej gniazda a czym dalej tym wieksza chujnia byla...
takze jak nastepnym razem taka akcja sie bedzie szykowala to wszyscy "dobojuMKSowicze" zbierami sie gdzies w poblizu gniazda i mamy w dupie niespiewajacych:D

100% PD
-HL
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:33
Komentrz odnosnie meczu z v.pl:
"DO MLODYCH WILKOW: W 2 POLOWIE CO TO ZA DOPING PIJANI NA BEBNIE NICHCIALO SIE SPIEWAC TO RZUCILO SIE JADNA PIOSENKE I PILOWAC JA PRZEZ CALA 2 POLOWE SKANDAL WIESNIAKI NIC WIECEJ/ sledz /"

Widzisz Patyk - nic sie nie znasz:P wiesniactwo i nic wiecej :D

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8836 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:36
doping w I polowie zajebisty - brawa dla Was - ale duzy - dla reszty stadionu za to .. ze nie spiwali. Jak tak mozna? W ogole rozbawilo mnie jak z 2 razy ktos probowal rozkrecac doping na wysokiej - w ogole spiewali co innego niz mlyn :)
W II polowie flagi wygladaly swietnie :) podoba mi sie takie cos ;)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
ekil
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:43
Co do meczu Panik papa...
Marsz marsz marsz do boju marsz zwyciestwo czeka nas !

SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:48

Patyk84 napisał:  
Ogolnie powiem,ze mozna byc zadowolonym.Widac bylo checi i zaangazowanie(praktycznie przez cala pierwsza polowe i w drugiej 'ciagniete' Do boju).Chcialem w sumie podziekowac Chlopakom z MW, paru osobom z pewnej grupy i w ogole...ale w sumie to jest kurwac nasz obowiazek,wiec bez podziekowan, bez nagradzania, tylko nastepnym razem ma byc glosniej;)!!!SPIEWAMY KURWA:D:D:D

W pierwszej połowie doping był zajebisty. Ale dlaczego w drugiej już nie było co śpiewać :(? Szkoda, że u nas na stadionie wygląda to tak, że rozkrecajace zmienia sie co kilkanascie minut/polowe czy co mecz. Niech bedzie jeden koles (np. Ty), ktory bedzie rozkrecal caly mecz a nie tylko jakis czas :( Inaczej mozemy pomarzyc o takim dopingu jakie maja kibice legii :(

Szczecińska albo żadna!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:49
Wiem, ze zaraz beda wpisy typu "jestes madry to sam wejdz na gniazdo i rozkrec doping". niestety jestem na to za mlody i nie mam do tego talentu :( sorx za spam.

Szczecińska albo żadna!
loker
Kibic
Na forum od 7828 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:51
jakbys stał blizej to bys widzial ze w pewnym momencie Patyk chciał zebyśmy przestali męczyć "Do boju..." ale chlopaki sie wczuli i... :D i nie narzekaj tylko nastepnym razem lepiej się dołącz ...

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:58
Powiem krotko: sedzia dal dupy na calej lini a z takim druzynami jak Polonia powinnismy wygraywac nie 1:0 ale przynajmniej 4:0 a nie remisowac i to jeszcze u siebie.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:58
A Motyce tam się podobało....

Muszę powiedzieć, że tu jest fantastyczna atmosfera. Miałem tu dotychczas tylko jako piłkarz przyjemność przyjeżdżać,zawsze mile wspominam atmosferę, ale nie wyniki,bo nigdy tutaj jako piłkarz nie wygrałem. Natomiast musze powiedzieć, że naprawdę zazdroszczę tej atmosfery, jestem zauroczony tym stadionem, tą atmosferą Szczecina, fantastyczna sprawa.

"CSWD" i to się nie zmieni....
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:00

Power napisał:  

Patyk84 napisał:  

W pierwszej połowie doping był zajebisty. Ale dlaczego w drugiej już nie było co śpiewać :(? Szkoda, że u nas na stadionie wygląda to tak, że rozkrecajace zmienia sie co kilkanascie minut/polowe czy co mecz. Niech bedzie jeden koles (np. Ty), ktory bedzie rozkrecal caly mecz a nie tylko jakis czas :( Inaczej mozemy pomarzyc o takim dopingu jakie maja kibice legii :(

tu nie chodzi o to, ze nie ma co spiewac, bo repertuar piesni jest dosc spory, tylko ludkom uczyc sie go nie chce. Kilka razy byly zaintonowane bardziej ambitne piesni...no ale co z tego? skoro zna je niewielka czesc ludzi (...albo zna je duzo ludzi, ale malo spiewa?). A nie wiem czy slyszales (jak to ktos juz wspomnial) doping Legii w Wiedniu? Przez cala polowe ta sama piesn i nikt nikogo nie musial mobilizowac, bo ciagle kazdy spiewal na pelnej kurwie i to wlasnie wtedy brzmi zajebiscie, moze u nas tez kiedys sie to uda :) Tyle ze zawsze beda ludzi ktorzy powiedza: Po co meczyc ciagle to samo? nie ma innych piosenek?

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
kln
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:06
Wreszcie "Dziś zgodnym rytmem" wyszło całkiem przyzwoicie :) ale jak już śpiewaliśmy "Choć na świecie wiele klubów jest" to połowa osób wyglądała jakby nie znała tekstu :| Uczyć się! :P

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu serca oddaliśmy swe.
Niebiesko-czerwony sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
A więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!

P.S. Doo booojuuu MKS.... - pozdro dla wytrzymałych buhaha

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:15
Obrazek jpg wstawiony na forum

a sedzie spotkania z nas sie smieje, postac sedziego Ryzki (Poznan) i liniowego wzbudzila wiele emocji, zwłaszcza u trenera Panika

w meczu z Lechem z 4 zolte kartki nie zagra Grzesiu Matlak i znow Kazimierczak (repra) :/

Zieny
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:32
to na najblizszym meczu u siebie jedzxiemy przez 90 mniut "do boju MKS" ja moge powiedziec z czystym sercem ze od 49 minuty non stop spiewalem to i siedzialem blisko gniazda, nie raz jak sie wiecej dolaczalo to wychodzilo ekstra ale i tak bylo bardzo ddobrze

Łobez zawsze z Pogonią
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:35
Flagi zajebisty pomysl,wygladalo jak za czasow starej Pogoni:)

www.sectorshop.net
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 15:49
A zwróciliście uwagę, na koszulki Pogoni??? Znów inne, raz grają z Pasami raz bez, raz z nazwiskami raz bez. Co to ma być!!!niech ustaą jeden wzór i niech grają!!! Z tego co działacze mówili to przed nowym sezonem mają znów zmienići i ustalić jeden wzór.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pilar
Kibic
Na forum od 8016 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 16:15

Power napisał:  

Wiem, ze zaraz beda wpisy typu "jestes madry to sam wejdz na gniazdo i rozkrec doping". niestety jestem na to za mlody i nie mam do tego talentu :( sorx za spam.

Chyba rzeczywiscie jestes za mlody aby zrozumiec o co naprawde chodzi w tym zeby zmobilizowac sie i przez cale 45 minut spiewac jedna piesn
Ostatni raz pamietam podobna udana probe ciagniecia jednej piesni na meczu z Krisbudem Myszkow jeszcze w II lidze tylko ze wtedy to bylo "Pogon Pogon MKS"
i calkiem inny młyn;)

er_carlos
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 16:18

Cobra_S napisał:  
Obrazek jpg wstawiony na forum

a sedzie spotkania z nas sie smieje, postac sedziego Ryzki (Poznan) i liniowego wzbudzila wiele emocji, zwłaszcza u trenera Panika

w meczu z Lechem z 4 zolte kartki nie zagra Grzesiu Matlak i znow Kazimierczak (repra) :/

A kartki ze spotkań z Wisłą i Polonią liczą się w dokańczanym spotkaniu z Lechem w Poznaniu ?? Cosik obiło mi się o uszy, że pozostają te wykluczenia na dzień 1 kwietnia, czyli aktualne przed "pierwszym" spotkaniem Pogoni z Lechem. Tak więc jeżeli Grzesiek wtedy mógł grać to teraz też nie powinno byc problemów. Jeżeli ktos wie jak to jest z tymi kartkami, niech się podzieli tym newsem.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533239 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005