Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:13
Dzis sie budze probuje przemowic i co? Czuje sie jakbym znowu mutacje przechodzil Pozdro dla wszystkich spiewajacych czyli niewielu. Nastepnym razem ide pod beben tam gdzie stoja ludzie spiewajacy i nie bede sie czul samotny Co do meczu 2 polowe malo pamietam ale Grzelak znowu calkiem niezle zagral Edi troszke ozywienia wprowadzil. Ogladalem Lige + lekko sie przyjrzalem ;] Wygral dla mnie tekst : "Ja nie wiem jak sobie wyobrazacie aby trzymajacy flage klaskali ". Do boju MKS!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:14
Ogolnie powiem,ze mozna byc zadowolonym.Widac bylo checi i zaangazowanie(praktycznie przez cala pierwsza polowe i w drugiej 'ciagniete' Do boju).Chcialem w sumie podziekowac Chlopakom z MW, paru osobom z pewnej grupy i w ogole...ale w sumie to jest kurwac nasz obowiazek,wiec bez podziekowan, bez nagradzania, tylko nastepnym razem ma byc glosniej!!!SPIEWAMY KURWA
bo to w sumie tak bylo ze spiewalismy ci najblizej gniazda a czym dalej tym wieksza chujnia byla...
takze jak nastepnym razem taka akcja sie bedzie szykowala to wszyscy "dobojuMKSowicze" zbierami sie gdzies w poblizu gniazda i mamy w dupie niespiewajacych
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:33
Komentrz odnosnie meczu z v.pl:
"DO MLODYCH WILKOW: W 2 POLOWIE CO TO ZA DOPING PIJANI NA BEBNIE NICHCIALO SIE SPIEWAC TO RZUCILO SIE JADNA PIOSENKE I PILOWAC JA PRZEZ CALA 2 POLOWE SKANDAL WIESNIAKI NIC WIECEJ/ sledz /"
Widzisz Patyk - nic sie nie znasz wiesniactwo i nic wiecej
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:36
doping w I polowie zajebisty - brawa dla Was - ale duzy - dla reszty stadionu za to .. ze nie spiwali. Jak tak mozna? W ogole rozbawilo mnie jak z 2 razy ktos probowal rozkrecac doping na wysokiej - w ogole spiewali co innego niz mlyn
W II polowie flagi wygladaly swietnie podoba mi sie takie cos
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Ogolnie powiem,ze mozna byc zadowolonym.Widac bylo checi i zaangazowanie(praktycznie przez cala pierwsza polowe i w drugiej 'ciagniete' Do boju).Chcialem w sumie podziekowac Chlopakom z MW, paru osobom z pewnej grupy i w ogole...ale w sumie to jest kurwac nasz obowiazek,wiec bez podziekowan, bez nagradzania, tylko nastepnym razem ma byc glosniej!!!SPIEWAMY KURWA
W pierwszej połowie doping był zajebisty. Ale dlaczego w drugiej już nie było co śpiewać ? Szkoda, że u nas na stadionie wygląda to tak, że rozkrecajace zmienia sie co kilkanascie minut/polowe czy co mecz. Niech bedzie jeden koles (np. Ty), ktory bedzie rozkrecal caly mecz a nie tylko jakis czas Inaczej mozemy pomarzyc o takim dopingu jakie maja kibice legii
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:51
jakbys stał blizej to bys widzial ze w pewnym momencie Patyk chciał zebyśmy przestali męczyć "Do boju..." ale chlopaki sie wczuli i... i nie narzekaj tylko nastepnym razem lepiej się dołącz ...
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Muszę powiedzieć, że tu jest fantastyczna atmosfera. Miałem tu dotychczas tylko jako piłkarz przyjemność przyjeżdżać,zawsze mile wspominam atmosferę, ale nie wyniki,bo nigdy tutaj jako piłkarz nie wygrałem. Natomiast musze powiedzieć, że naprawdę zazdroszczę tej atmosfery, jestem zauroczony tym stadionem, tą atmosferą Szczecina, fantastyczna sprawa.
W pierwszej połowie doping był zajebisty. Ale dlaczego w drugiej już nie było co śpiewać ? Szkoda, że u nas na stadionie wygląda to tak, że rozkrecajace zmienia sie co kilkanascie minut/polowe czy co mecz. Niech bedzie jeden koles (np. Ty), ktory bedzie rozkrecal caly mecz a nie tylko jakis czas Inaczej mozemy pomarzyc o takim dopingu jakie maja kibice legii
tu nie chodzi o to, ze nie ma co spiewac, bo repertuar piesni jest dosc spory, tylko ludkom uczyc sie go nie chce. Kilka razy byly zaintonowane bardziej ambitne piesni...no ale co z tego? skoro zna je niewielka czesc ludzi (...albo zna je duzo ludzi, ale malo spiewa?). A nie wiem czy slyszales (jak to ktos juz wspomnial) doping Legii w Wiedniu? Przez cala polowe ta sama piesn i nikt nikogo nie musial mobilizowac, bo ciagle kazdy spiewal na pelnej kurwie i to wlasnie wtedy brzmi zajebiscie, moze u nas tez kiedys sie to uda Tyle ze zawsze beda ludzi ktorzy powiedza: Po co meczyc ciagle to samo? nie ma innych piosenek?
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu serca oddaliśmy swe.
Niebiesko-czerwony sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
A więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
P.S. Doo booojuuu MKS.... - pozdro dla wytrzymałych
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 14:32
to na najblizszym meczu u siebie jedzxiemy przez 90 mniut "do boju MKS" ja moge powiedziec z czystym sercem ze od 49 minuty non stop spiewalem to i siedzialem blisko gniazda, nie raz jak sie wiecej dolaczalo to wychodzilo ekstra ale i tak bylo bardzo ddobrze
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 15:49
A zwróciliście uwagę, na koszulki Pogoni Znów inne, raz grają z Pasami raz bez, raz z nazwiskami raz bez. Co to ma być!!!niech ustaą jeden wzór i niech grają!!! Z tego co działacze mówili to przed nowym sezonem mają znów zmienići i ustalić jeden wzór.
Wiem, ze zaraz beda wpisy typu "jestes madry to sam wejdz na gniazdo i rozkrec doping". niestety jestem na to za mlody i nie mam do tego talentu sorx za spam.
Chyba rzeczywiscie jestes za mlody aby zrozumiec o co naprawde chodzi w tym zeby zmobilizowac sie i przez cale 45 minut spiewac jedna piesn
Ostatni raz pamietam podobna udana probe ciagniecia jednej piesni na meczu z Krisbudem Myszkow jeszcze w II lidze tylko ze wtedy to bylo "Pogon Pogon MKS"
i calkiem inny młyn
a sedzie spotkania z nas sie smieje, postac sedziego Ryzki (Poznan) i liniowego wzbudzila wiele emocji, zwłaszcza u trenera Panika
w meczu z Lechem z 4 zolte kartki nie zagra Grzesiu Matlak i znow Kazimierczak (repra) :/
A kartki ze spotkań z Wisłą i Polonią liczą się w dokańczanym spotkaniu z Lechem w Poznaniu ?? Cosik obiło mi się o uszy, że pozostają te wykluczenia na dzień 1 kwietnia, czyli aktualne przed "pierwszym" spotkaniem Pogoni z Lechem. Tak więc jeżeli Grzesiek wtedy mógł grać to teraz też nie powinno byc problemów. Jeżeli ktos wie jak to jest z tymi kartkami, niech się podzieli tym newsem.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758533239 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.