Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Kraków - Pogoń 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
osB
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 12:38

matek napisał:  

osB napisał:  
Lepiej się teraz czujesz? Daruj sobie taką napinke

przegladales pewnie cale forum? zeby znalesc jakies slowa naWisle? hehe:D

A co za różnica?

ePolska-i wszystko jasne
Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 12:48

osB napisał:  

matek napisał:  

osB napisał:  
Lepiej się teraz czujesz? Daruj sobie taką napinke

przegladales pewnie cale forum? zeby znalesc jakies slowa naWisle? hehe:D

A co za różnica?

po 1 nie musze sie tobie tlumaczyc po 2 nikt cie na te forum nie zapraszal hyhy ;)

Pogoń To My!
eJay
Kibic
Na forum od 7730 dni

**

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 13:10
Remis bralbym w ciemno, ale po meczu mam lekki niedosyt. Moglo byc pieknie, a tak jest tylko "bardzo dobrze":) Brawa za walke i zaangazowanie w defensywie. Sedzia jak zwykle okazal sie czolowa postacia dnia i sypal kartkami z kosmosu. Brawa należą Milarowi (wreszcie!), Matlakowi (Blaszczykowski nie pobiegal sobie po prawej stronie, swietna asysta) i Julcimarowi. Szkoda, ze Divecky w tak glupi sposob wylecial z boiska. Copjak natomiast udowodnil, ze ma zadatki na boksera, bo skakal do Glowackiego az milo:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Trapen
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 13:56
Brawo chlopaki - tak dalej! Ogladalem mecz w kontrastach - swietna atmosfera! Za wyjatkiem jednego incydentu - moment czerwonej dla Cantoro i cale kontrasty : "jeba* Wisle , jeba*!". Zenada! Jestem pelen uznania dla kibicow krakowskiej wiselki - nie dosc ze nas zaprosili na swoj stadion to nawet krzywdy nikomu nie zrobili (mam tu na mysli ta grupke z flaga " SZCZECIN on tour"). Nie bluzgali na Pogon ani przez moment! Co jeszcze godne uwagi i szacunku dla nich to to ze na poczatku drugiej polowy na glownej trybunie wisly mozna bylo dostrzec bordowo-granatow barwy utworzone z kartonow przez fanow Bialej Gwiazdy. Radze sie zastanowic niektorym naszym kibicom - po co bluzgac Lechie?? I jeszcze jedno - wezmy przyklad od nich bo na prawde warto!

PS nie nawoluje do zgody z Wisla czy Lechia ale o kulturalny doping przez pelne 90min!!!

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 14:39

yzerman napisał:  
Brawo chlopaki - tak dalej! Ogladalem mecz w kontrastach - swietna atmosfera! Za wyjatkiem jednego incydentu - moment czerwonej dla Cantoro i cale kontrasty : "jeba* Wisle , jeba*!". Zenada! Jestem pelen uznania dla kibicow krakowskiej wiselki - nie dosc ze nas zaprosili na swoj stadion to nawet krzywdy nikomu nie zrobili (mam tu na mysli ta grupke z flaga " SZCZECIN on tour"). Nie bluzgali na Pogon ani przez moment! Co jeszcze godne uwagi i szacunku dla nich to to ze na poczatku drugiej polowy na glownej trybunie wisly mozna bylo dostrzec bordowo-granatow barwy utworzone z kartonow przez fanow Bialej Gwiazdy. Radze sie zastanowic niektorym naszym kibicom - po co bluzgac Lechie?? I jeszcze jedno - wezmy przyklad od nich bo na prawde warto!

PS nie nawoluje do zgody z Wisla czy Lechia ale o kulturalny doping przez pelne 90min!!!

Zgoda z Lechia lub Wisłą??? TY ześ sie z choinki urwał??? Za dużo telewizji chyba oglądasz.

Ps. Co do kibiców Wisły powiem jedno szacunek. Ale żeby mieć szacunek u rywala trzeba sobie zasłużyć na to:):)

Ps. Ciekawi mnie jedno czemu nie zwróciłes uwagi ludziom w Kontrastach???a etraz piszesz o tym na necie???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Sanchez
Kibic
Na forum od 7464 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 14:44
yzerman, coś Ci się musiało pomylić. Granatowo-bordowe kartony?? Nic z tego, oprawa była w wiślackich, niebiesko-biało-czerwonych barwach.
A co do braku bluzgów na was - dla mnie to jest jasne, że jak siedzicie na naszych trybunach a nie w sektorze gości to się na was nie bluzga. To się nazywa odpowiedni poziom. Podczas waszej innej wyprawy do Krakowa, na druge stronę Błoń zobaczycie co to jest brak poziomu.

(a i tak was nie lubię ihaaaa )

[img]http://www.gazzetta.it/speciali/champions_league/2005/img/loghi_magliette/maglia_juventus.gif[/img] [img]http://img204.exs.cx/img204/4838/stadionpoz7dt.jpg[/img]
stahu
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 15:33
Czego wy chcecie od tego Milara ? Chłopak jest świetny technicznie zaczął w końcu stzrzelać bramki a jak zwykle tu na niego narzekają , opaskami rzucił bo schodził sobie spokojnie z boiska i po kilku jego krokach sędzia pokazał mu żółtą kartke, nie które komentarze są też conajmnie dziwne, np Pogoń faalnie grała 2 połowe, to co oni mieli może ich jeszcze zaatakować i strzalić se ze 2 gole i pozamiatane tak ? gralismy z mistrzem Polski na stadionie na którym Wisła demolwała wielu rywali chociażby Legie, a my wywozimy stamtąd 1 ptk i jeszcze widać niezadowolenie ,

ps moim zdaniem Milar jest lepszym piłkarzem niż Divecky bo Milar ma jakąś technike, (nie wydaje mi się żęby w ekstarklasie był ktoś lepszy technicznie) potrafi przyjąć piłke zakręcić obrońcą, strzelać wolne, a Divecky ? Jest on dokładnie przciwienistwem Milara więc mogą się doskonale uzupełniać, choć brakuje mi troche strzałów głową ze strony Radka, w przyszłym sezonie może być z nich doskonała para zgranych napastników a jak będą wspomagać ich przebojowy Grzelak, posiadający strzał z dysrtansue i podanie Kaźmierczak, techniczny Batata, skuteczny Parzy i włączać się będą obońcy, wróci Pilarz to zaespół ten może dużo namieszać w lidze

ps 2 czemu nie krytykujecie Diveckiego za to że rzucił butelką z wodą o ziemie i Panik musiał go szarpać żeby opóścił boisko

ps 3 pamiętajmy o Edim który wydaje mi się że może być dużym wzomnieniem gdy dojdzie do szczytowej formy bo narazie widzieliśmy go tylko na Legi gdzie nie mógł pokazać przede wszystkim jego wydaje się jnajwiększego atutu jakim jest drybling na takiej murawie choć kilka wrzutek miał i 1 stzrzał świetny z wolnego,

szakal_jr
Kibic
Na forum od 8834 dni

*

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 15:41
Ktos mi moze wyjasnic za co Divecki costal 2 zolta kartke ??? ogladalem co prawda w c+ ale nawet tam tego nie wyjasnili, niby to byl wlasnie faul na nim i on i cantoro dostali po kartce ??

ZDR
Kibic
Na forum od 8275 dni

**

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:03
byl ktos od nas w Krakowie ?

skarbnik
Kibic
Na forum od 8336 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:08

yzerman napisał:  

hahahaha, o jeju jeju :o
Takze bylem w kontrastach, bylo dobrze.
Ale z ta kartoniada to wygrales, heuhe :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:10
yzerman hehe masz talent;)

Pogoń To My!
P.
Do końca!
Na forum od 8009 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:30

yzerman napisał:  

baby...nie odzywaj sie juz lepiej

Sami przeciw wszystkim!!!
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:55

yzerman napisał:  

tez bylem w kontrastach i mi to nie przeszkadzalo:)a jak tobie tak mogles komus zwrocic uwage,mysle ze wyniesli by Cie na kopach co by sie Tobie przydalo moze bys przestal pisac glupoty.

www.sectorshop.net
R1
Kibic
Na forum od 8057 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 16:55

^Bartek napisał:  

R1 napisał:  
A ja tak tylko w kwestii formalnej... Milar: WYPIER****J!!! (patrz: zejscie z boiska).

chlopaczku wez troche sie uspokoj z takimi wpisami...
Milar sie wkurwil bo dostal zolta kartke za opoznianie gry (dlugo schodzil) a nie na to, ze musi zejsc.

Heh ;) Nie sadze abym był dla Ciebie "chlopaczkiem".. Pokaz mi gdzie napisalem, ze sie "wkurwil" na to ze musi zejsc? I dlaczego radzisz mi zebym sie uspokoil z "takimi wpisami"... Jakby ich bylo tysiace.. Zastanow sie troche. Bronisz Pana Milara? Pewnie sie zaraz bedziesz oburzal, wiec wyprzedze Twoje wpisy. Nie szanuje C.M za to ze On nie szanuje Nas. A rzucanie ochraniaczami w murawe swiadczy o Nim jak najgorzej. I niewazne co by mu zrobili. To nie jest normalne zachowanie, tylko "panienkowanie". Tyle. Pozdrawiam.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 18:48
troche mnie zirytowalo to, ze bluzgasz Milara za to, ze zdenerwowal sie na sedziego a nie na zmiane. no chyba, ze chodzi Ci o cos innego to nie wiem czemu napisales w nawiasie "(patrz zejscie z boiska)"... a jak dla mnie nie zasluzyl raczej na wyzwiska bo troche sie nabiegal we wczorajszym meczu i ogolnie zagral dobrze.
pzdr :]

R1
Kibic
Na forum od 8057 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 20:23

^Bartek napisał:  
troche mnie zirytowalo to, ze bluzgasz Milara za to, ze zdenerwowal sie na sedziego a nie na zmiane. no chyba, ze chodzi Ci o cos innego to nie wiem czemu napisales w nawiasie "(patrz zejscie z boiska)"... a jak dla mnie nie zasluzyl raczej na wyzwiska bo troche sie nabiegal we wczorajszym meczu i ogolnie zagral dobrze.

Precyzujac. Dodajac w moj wpisie nawias, chcialem pokazac sytuacje o ktora mi chodzi. Nie sadze aby CM sie zdenerwowal na sedziego ze go pogania.. Zreszta.. Nabiegal sie i tyle. On w ogole nie potrafi zastawic sie cialem. Kazda jego proba konczy sie pretensjamy do Bóg wie kogo i Bo wie o co.. Pzdr.

PS. To czy sie nabiegal, zagral dobrze itd. nie ma w ogole znaczenia. Przykladem jest niejaki Pan Kaczorowski z Poznania wystepujący "goscinnie" w (L). Dla mnie Milar moze byc najgorszym pilkarzem, byle by wkladal serce w gre i szanowal tych dla ktorych gra. Bo odkad tutaj jest to ANI RAZU po meczu nie podziekowal za doping.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
stahu
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 21:54

R1 napisał:  

^Bartek napisał:  

Precyzujac. Dodajac w moj wpisie nawias, chcialem pokazac sytuacje o ktora mi chodzi. Nie sadze aby CM sie zdenerwowal na sedziego ze go pogania.. Zreszta.. Nabiegal sie i tyle. On w ogole nie potrafi zastawic sie cialem. Kazda jego proba konczy sie pretensjamy do Bóg wie kogo i Bo wie o co.. Pzdr.

PS. To czy sie nabiegal, zagral dobrze itd. nie ma w ogole znaczenia. Przykladem jest niejaki Pan Kaczorowski z Poznania wystepujący "goscinnie" w (L). Dla mnie Milar moze byc najgorszym pilkarzem, byle by wkladal serce w gre i szanowal tych dla ktorych gra. Bo odkad tutaj jest to ANI RAZU po meczu nie podziekowal za doping.

no może i w poprzedniej rundzie nie dziękował ale na Groclinie już był, na Górniku się nie przyjżałem,

Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 18/04/2005 22:03
W temacie nie dziękujących to raczej czesi wiodą prym;) chodziaż południowemu zaciągowi nowemu tyż nic nie brakuje;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
osB
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 19/04/2005 10:28

Master napisał:  
byl ktos od nas w Krakowie ?

12 osób z flagą, siedzieli razem z kibicami Wisły

ePolska-i wszystko jasne
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8021 dni

Odp: Wisła Kraków - Pogoń 1:1 - 19/04/2005 12:30

paulinus napisał:  
W temacie nie dziękujących to raczej czesi wiodą prym;) chodziaż południowemu zaciągowi nowemu tyż nic nie brakuje;)

a jak dla mnie prym w tym wiedzie neijaki Grzelak czy jak mu tam chłopaczek jest moim ulubieńcem zawsze pierwszy spierdala do szatni ...

Better dead than red!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758539934 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005