Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 18:21
A mi sie podobal doping z pierwszej polowy w meczu Pogon - Groclin. Poczulem sie jak na wyspach. Pamietam ten mecz z 1998roku Tottenham-Southampton. Nic, tylko same brawa i pokrzykiwania kiboli na trybunach. Od czasu do czasu maly doping! To sa kibice- przychodza na mecz zeby ogladac a nie pier****ic "Lechia..." - nie dokoncze bo mi wstyd za tych co siedzieli na 12. Niech sie ucza dopingu od Angoli - kiedys oni w Europie robili dymy to jak ich na 5lat z europejskich pucharow wyrzucili tak teraz cicho siedza
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 18:27
A nie chciałbyś patrys przyjść kiedyś na mecz z dzieckiem? Ja już nie długo będę mógł swojego synka zabierać( jeszcze za malutki). Chciałbym z nim siąść w sektorze rodzinnym, żeby mu kupić SŁONECZNIK I PEPSI. Zaznaczę jeszcze, że nie chodzi mi tylko o 11-12. Na innych sektorach też trzeba pilnować malucha, żeby go jakiś pijak nie zdeptał. Chcę nauczyć syna miłości do POGONI a nie pustej nienawiści do wszystkich.
Dla mnie nie ma znaczenia o jaki wiek jej chodziło. Ja, podobnie jak większość z nas zacząłem chodzić na POGOŃ jako mały dzieciak. Zabierał mnie ojciec i też chciał żebym czuł się bezpiecznie( przynajmniej taką mam nadzieję).
Stadion to nie miejsce dla DZIECI... Niestety jak chcesz żeby był to jakiś profesorek. Nie klnący itd. to zapomnij o wypadach z dzieckiem na mecze...
co Ty pierdolisz? wlasnie dla mnie to jest piekny widok, widziec ojca z kilkuletnim synem z szalikiem na szyi, to ze chce w nim zaszczepic milosc do Pogoni od najmlodszych lat...nie wiesz co piszesz, kiedys widzialem jak ojciec szedl z synem po meczu. Malolat mial moze ze 3-4 lata. Jeszcze dobrze wyslawiac sie nie umial, a a bez problemu wymienial nazwiska zawodnikow, mowil kto jak zagral, kto strzelil bramki...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 18:52
sektor 12 - BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY
Stadion to nie miejsce dla DZIECI... Niestety jak chcesz żeby był to jakiś profesorek. Nie klnący itd. to zapomnij o wypadach z dzieckiem na mecze...
Niby za kogo ty się uważasz popierając takie postępowanie i wypowiadając się w ten sposób?
Uważasz że używanie niecenzuralnych słów publicznie jest czymś zaszczytnym
A tak ogólnie mówiąc to tacy jak Ty nie będą decydować o tym kto i z kim ma chodzić na stadion na mecz a profesorek to już z ciebie napewno nie będzie chyba że za kraciastą firanką zdobędziesz taką ksywe za bluzganie!!!
Pozdro dla normalnych kibiców!
sektor 12 - BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY BRAK KULTURY - CHAMSTWO CHAMSTWO CHAMSTWO DZIECINIADA DZIECINADA DZIECINADA CHAMSTWO CHAMSTWO CHAMSTWO
Ostatnio edytowany przez: fan57, 14 kwietnia 2005, 19:01 [3 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 19:12
Smiesznie sie w tym temacie robi...
Nagle wielkie zale,ze sa przeklenstwa, a na wielu meczach to wlasnie tzw piknikowa publicznosc zagluszala pozytywny doping wjazdami na inne ekipy...Sami nic nie robicie, nie pomagacie robic atmosfery, a sa tylko narzekania.
ps.Co do malych dzieci to pozdrawiam Ch.,ktorego malutka coreczka ostatnio ogladala meczyk.
ps2. chyba wielu z Was pojednało
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 19:12
Ogolnie mecz na gownianym poziomie. Malo bylo dobrych i skladnych akcji. Druga linia oprocz Kuchara i Parzego, grala niezle. Ten drugi gubil pilke w kazdej akcji, a Czech poprostu nie chcial jej nikomu oddac i czekal az obroncy Podbeskidzia mu ja odbiora. Bardzo dobrze zagrala defensywa, ale to chyba nie o obrone chodzi w meczu z drugoligowcem. Co do Labedzkiego - pierwsze 15 minut mial fatalne, ale z czasem sie rozkrecal i Panik nie musial wcale go zdejmowac. Brawa naleza sie Diveckiemu (najlepszy transfer) i Julcimarowi. Czemu tylko Panik boi sie wytawic 2 napastnikow + ofensywnego pomocnika? Stosuje taktyke bardzo zachowawcza i kiedys moze sie to zemscic...
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 19:14
tu nie chodzi o pojednanie patyk84 tylko o kulture dopingu a to zupelnie inne rzeczy! PZPN powinien pozamykac pare stadionow na 3 sezony dla przykladu i problem by zniknal jak to w anglii bylo... Ktos sie rodzi debilem to umrze debilem
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 19:23
Tak było jest i będzie i to sie nie zmieni na nic wasze komentarze o dzieciach i kultularnym dopingu . Jeszcze nei tak dawno 19 000 skandowało razem Cwel Cwel cracovia co jest a teraz gwizdy:> . Nic to nie pomoze i nic nie da 11 i 12 będą robic swoje . Moze i kurwa jadą na ta lechie a pomyslcie co wy wyprawiacie słonecznik wpierdalacie i nawet wam sie fali nie chce zrobic , a juz nie powiem o dopingu jak Pogoń przechodzii słabszy okres . Wy sie nazywacxie prawidzi kibice to zobaczymy ilu was pojedzie do krakowa o który robiło tyle szumu . Aha i jak jestescie tacy mądrzi co sądzicie o kibicach z sektora nr 11 / 12 to wpadnijcie tam i powiedzcie co im macie do powiedzenia .... szybciej wyjdziecie anizeli wejdziecie . Pozdro " piekiełko " i dla ludzii którzy tam zasiadają .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544637 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.