Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:08
Parę dni temu pisałem, że mogą sobie grać jak chcą i przegrywać z kim chcą, ale z Lechem wygrac muszą. Przewrotny losie. Ile w tym momencie może znaczyć zwycięstwo POGONI. Jestem kibicem kilkanaście lat, ale tym jednym, jedynym razem nie było to dla mnie najważniejsze.
"Po chwili spiker podał, iż z Watykanu nadeszły nieoficjalne informacje o zdecydowanym pogorszeniu się stanu zdrowia Papieża Jana Pawła II" - mecz nie został przerwany z powodu rzekomej smierci... przeczytaj 3 razy, pozniej 3 razy przemysl... tyle. (chociaz to nie jest najważniejsze)
Widać, że do niektórych nie dociera to co się dzieje z Ojcem Świętym, kim on jest dla świata i kim jest szczególnie dla Polaków, nawet jeśli ktoś jest niewierzący.
Zastanówcie się, jakie znaczenie ma mecz w obliczu śmierci człowieka. Czy jakby ktoś najbliższy umierał, to też kłócilibyście się o mecz, nawet gdyby to był mecz o mistrzostwo świata?
A wielu ludzi traktowało Papieża jak osobę im bliską. Tak więc skończcie już te dywagacje o meczu i chociaż pomyślcie przez chwilę o tym co jest naprawdę ważne w życiu.
proste...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:12
mecz mozna zagrac codziennie a Papiez jest tylko Jeden!!! Ci co mowia ze Lech chcial oszukac i takie tam glupoty... - chcialbym im powiedziec ze niech se oszukuja nawet wygraja teraz 9:1 ale My pokazmy klase i szacunek! A wogule to mecz zostal przerwany za porozumieniem stron i dyskusja na ten temat jest zbedna. Wracajac do meczu eg. przepisow musi byc dokonczony (pamietacie jak na Realu zgaslo swiatlo i pozniej dogrywali ostatnie 10minut)
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:21
CHyba same miśki w PZPN'ie wpadna na pomysl aby odwołać tą kolejkę. Co do meczu to juz wiele zostało powiedziane i włąsciwie nie mam co dodać. Mecz nie powinien wogole sie rozpocząć. Ale chwałą za to, że został przerwany...
Chmm różnie można interpretować przerwanie meczu. Puszczono fałszywą informacje że Papież umarł i kibice przerwali mecz, troche ociera sie to o walkower ponieważ odpowiedzialny za takie decyzje sędzia nie przerwał gdyż techniczny nie podał mu takich info które zreszta byly nie potwierdzone.Sędzia raczej zle postąpił odrazu przerywając mecz,ale mniejsza z tym...
Co do wznowienia meczu to powinno byc dogranie tyle czasu ile zostałop czyli od 40 minuty. Nie widze innej możliwości , o takich sytuacjach mówia wyraznie przepisy Fifa i UEFA . Skandalem bedzie nakaz rozegrania meczu od poczatku. Zobaczymy co wymyśli PZPN...
Miejmy nadzieje i liczmy na cud żeby Papież wyzdrowiał chociaż z minuty na minute jest coraz gorzej ...
Sorry Ludzie !!!!Czy Wy to CzytacieBo naprawde Borys ile masz lat ze sie tak wychylasz.......Cala POLSKA zamarla a TY co napinasz sie?Ja nie kaze byc Ci wiezacym,bo ja sam nie jestem praktykujacym ale slucham i jak slysz to kogos zaczyna Mi brakowac...........Jezeli jestes POLAKIEM to zrozumiesz o co mi chodzi a jak nie to baw sie dalej dziecinkoo........
Chmm różnie można interpretować przerwanie meczu. Puszczono fałszywą informacje że Papież umarł i kibice przerwali mecz, troche ociera sie to o walkower ponieważ odpowiedzialny za takie decyzje sędzia nie przerwał gdyż techniczny nie podał mu takich info które zreszta byly nie potwierdzone.Sędzia raczej zle postąpił odrazu przerywając mecz,ale mniejsza z tym...
Co do wznowienia meczu to powinno byc dogranie tyle czasu ile zostałop czyli od 40 minuty. Nie widze innej możliwości , o takich sytuacjach mówia wyraznie przepisy Fifa i UEFA . Skandalem bedzie nakaz rozegrania meczu od poczatku. Zobaczymy co wymyśli PZPN...
Miejmy nadzieje i liczmy na cud żeby Papież wyzdrowiał chociaż z minuty na minute jest coraz gorzej ...
Sorry Ludzie !!!!Czy Wy to CzytacieBo naprawde Borys ile masz lat ze sie tak wychylasz.......Cala POLSKA zamarla a TY co napinasz sie?Ja nie kaze byc Ci wiezacym,bo ja sam nie jestem praktykujacym ale slucham i jak slysz to kogos zaczyna Mi brakowac...........Jezeli jestes POLAKIEM to zrozumiesz o co mi chodzi a jak nie to baw sie dalej dziecinkoo........
Pierdolicie farmazony w takim momencie... po takich informacjach mi napewno nie chcialo by sie grac, jak rowniez kibicowac. Zastanowcie sie pajace... poza tym mecz został przerwany po rozmowach z OBIEMA stronami... i obydwie wyrazily na to zgodę, wiec o co kurwa walczycie idioci?
o to , ze sie nie usmierca czlowieka za zycia !!
"Po chwili spiker podał, iż z Watykanu nadeszły nieoficjalne informacje o zdecydowanym pogorszeniu się stanu zdrowia Papieża Jana Pawła II" - mecz nie został przerwany z powodu rzekomej smierci... przeczytaj 3 razy, pozniej 3 razy przemysl... tyle. (chociaz to nie jest najważniejsze)
acha to nie czytalem tego, przepraszam i nawet nad tym nie myslalem, ale spoko to nie jest najwazniejsze... Papiez umiera... koniec dyskusji na ten temat, lepiej sie pomodlmy za niego
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:36
Właściciel Pogoni Antoni Ptak zdecydował, że kibice Pogoni przebywający w Poznaniu wrócą do Szczecina pociągiem specjalnym by nie czekać na dworcu w Poznaniu na pociąg odjeżdżający według rozkładu o godzinie 2.51. Po opuszczeniu stadionu kibice Portowców zostaną pod eskortą policji przewiezieni na dworzec główny w Poznaniu skąd udadzą się w drogę powrotną do Szczecina.
Koszt pociągu specjalnego sfinansuje właściciel Pogoni Antoni Ptak
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:48
ludzie czy wy jesteście jacyś pojebani? co z tego że Pogoń prowadziła? przecież mogła przegrać nawet 5-1 bo 1-0 to żaden wynik i wtedy byscie żałowali ze mecz nie został przerwany? bardzo dobrze ze go przerwali, i to wcale nie z winy kibiców Lecha, bo Pogoń tez chciała przerwania meczu, MECZ TO TYLKO MECZ!!
DO KIBICOW POGONI! Wielki mam podziw dla was, dla tych co nie ogladali meczu juz tłumacze... Gdy informacja zastała przekazana utworzyliscie krzyż z rac, pieknie to wygladało i dziekuje wam za to... Od dzisiaj mam dla was Wielki szacunek
a teraz moje trzy grosze czytajac niektore wypowiedzi to mam zal ze sa jeszcze takie dzieci ,co pisza ze zleze przerwali itp. .Sam nie chodze do kosciola (jestem wierzacy - nie praktykujacy) , ale Papiez jest dla mnie kim siecej niz Polakiem - teraz gdy niestety zostałomu pare godz zycia powinnismy sie pomodlic , a nie pisac tu takie bzdury jak niektorzy
wiadomosc ze Papiez umar podana przez spikera , za chwile zostalo skorygowana , a kibice Lecha i Pogoni zaczeli krzyczec zeby przerwac mecz - to było piekne zachowanie - bo nie sadze zeby ktos z zawodnikow i kibicow był by skupiony na grze
Pamietajcie ze Papiez jest dla Wiekszosci swiata czyms wiecej niz człowiekiem - a wy tu płaczecie bo mecz zosta łprzerwany nawet jak by Pogon prowadziła z 10 -0 mecz by powtorzono od poczatku to nie był bym zły bo to tylko mecz a Jan Paweł II jest tylko jeden
wiec MÓGLCIE SIE za PAPIEŻA - a nie piszecie farmazony
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:07
Popieram wiekszosc osob...oczywiscie ze mecz powinien byc przerwany i chwla za to "pyrom". Co do wyniku on chyba wiadomo ze nie jest najwazniejszy !!! Jezeli natomiast Pogon otrzymalaby punkty walkowerem powinni sie nie zgodzic i walczyc o to, aby mecz sie odbyl !
CAŁY CZAS WIERZE, ŻE "PAPA" NIE ODEJCIE ... JESZCZE WSPOMNICIE MOJE SŁOWA !!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.