Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 20:26
Wszystko, oprocz wyniku, w najlepszym porzadeczku :) Pozdro dla obecnych :)

1948
CEZAR
Kibic
Na forum od 8693 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 12/03/2005 20:53
Szukam kontaktu z ziomem o pseudo CHYBA "Blacha" mam zdjecie
gg 4423101

brodaONE
Kibic
Na forum od 8415 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 00:12
dawno nie pisalem :)
chcialem pozdrowic posterunkowego Śledzia, i podziekowac wszystkim za przewspaniala impreze w warszawie.... tzn wszystkim oproocz pilkarzy....

pzdr for all...

Safe
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 10:30

Niebuszewiak napisał:  
Szkoda wyniku, ale pierwsza polowa byla nawet dobra. Co do sedziego to nie chce sie wypowiadac, jednak rozwalila mnie jeszcze jego decyzja, jak karwan wbiegl na Kazmierczaka i byl faul (wolny dla Legii). :/

Za to to mnie najbardziej rozwalilo :D

Arek87 napisał:  

dddddddddddd napisał:  
chłopaki zagrali na piątki i szóstki a ty mówisz że tragegia

oceniam wedlug wzoru wloskiego, bo jestem do tego przyzwyczajony.

Ta sedzia tragiczny a jak Sagan strzelil brame to poklepal go po plechach i jeszcze pokazal do kogos tak <ok> (palec uniesiony w gore) =|

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
borsuk
Kibic
Na forum od 8835 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 12:29
Ja powiem tylko tyle....Pogoni gratulujemy transferow

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Slim
Kibic
Na forum od 8268 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 17:05
Wyjazd udany procz tego ze policja mnie 2 razy spisala za to ze siedzialem sobie na swoim plecaku i na srodku centralnego oraz za to ze nie przedlem na pasach. HWDP a tak po za tym si :D Troche zimno. I polowa spoko ale druga to naszych na boisku w ogole nie bylo

ficiu
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 18:01
Jak dla mnie wyjazd bardzo słaby. Raczej wycieczka do Warszawy, niż wyjazd na mecz. Podróż do Warszawy zajęła prawie 12 godzin ! Warunki na drodze b e z n a d z i e j n e !!! Nigdy nie jechałem w takich warunkach.

w żyłach...
deszcze nie spokojne(DDW)
*zablokowany
Na forum od 7549 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 19:01
mecz slabiutki podobnie jak nasz doping nie wyrazny,nie rowny .....itd a pare osob bylo!! no i jak zawsze 80min a my sie zawijamy nic sie nie zmienia wiec niech nastepnym razem co nie ktorzy niech nie wyjezdzaja poza szczecin.pogoda zajebista hehe

tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
BTR
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 19:27
Mam małą prośbę,jeśli ktoś był w Wawie na bilecie weekendowym i mu został to prosze o podbice do mnie na gg4476047,bo przyda mi się w pewnym celu...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
P.
Do końca!
Na forum od 8009 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 19:48

Bator napisał:  
Mam małą prośbę,jeśli ktoś był w Wawie na bilecie weekendowym i mu został to prosze o podbice do mnie na gg4476047,bo przyda mi się w pewnym celu...

Dosc pilna kwestia wiec prosze o powazne potraktowanie prosby Kolegi :)

Sami przeciw wszystkim!!!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 08:02

Mario74 napisał:  

Cobra_S napisał:  
no to zaczynamy nowa rundę :]
zapraszamy do komentarzy

rozpoczynamy rundę proszę bardzo!!!!!! na początek panik. może gościu ma i warsztat trenerski ale co z tego jak lubi się pucować ptakom. adriano i edi w pierwszym składzie w takich warunkach pogodowych . k...a śmiechu warte! edi nigdy nie widział śniegu a adriano mówił puste słowa że grał na śniegu w japonii i rosji- nie widać było tego.poledica- największy niewypał transwerowy. ponosi 80 % winy za przegraną. kiksy;błędy;odpuszczanie; nie nadążanie za napastnikami legii to tylko 50 % jego przewinień. może coś udawadniać ale w b-klasie. zero gry michalskiego i kazmierczaka. kto ku..a powiedział że jedziemy po zwycięstwo? divecki jedyny walczący i coś umiejący piłkarz dzisiaj w Pogońi. ale oczywiście panik ściąga go i wstawia rekonwalescenta milara który nie przepracował solidnie zimy. dlaczego ptak chwalisz się udanymi transferami jak ty nic nie potrafisz. skład powinien wyglądać tak: pesković; matlak;julcimar;magdoń;masternak;grzelak;łabędzki;kazimierczak;parzy;divecki;trałka. i zamknąć mordy wszyscy broniący brazylijczyków; nie komentować tego bo nie macie racji. puchar polski dla Pogońi? buahahahaha. tu się kłania 2 liga. szkoda pisania. nara bo się wkur...m!!!!!!!!!!!!1

berety dwa
Kibic
Na forum od 7522 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 08:36
no i widzę że się nie pomyliłem w swojej wypowiedzi. w dzisiejszym wydaniu przeglądu sportowego bardzo ładnie się na ten temat wypowiedział tomas kuchar. cytuję"-nie może być tak; że dziewięciu ludzi haruje na boisku; a dwóch udaje że interesuje ich defensywa". michalski i poledica brać się do roboty bo to o was mowa. a pan panie panik przetrzyj pan oczy i zacznij ustawiać optymalny skład a nie "pod prezesa". nowymi"nabytkami" zdążycie się nachwalić. a punkty uciekają!!!!!!

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 11:46
Widać, że nie przyszedł tylko dla kasy. To mi się podoba. super

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Steryd
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 13:51

ficiu napisał:  
Jak dla mnie wyjazd bardzo słaby. Raczej wycieczka do Warszawy, niż wyjazd na mecz. Podróż do Warszawy zajęła prawie 12 godzin ! Warunki na drodze b e z n a d z i e j n e !!! Nigdy nie jechałem w takich warunkach.

Mowilem zebys jechal pociagiem, a nie autem w taka pogode sie tarabanic.Wyjazd samochodem do Warszawy nie moze byc udany.
Kojarze, ze do mnie dzwoniles jakos przed meczem, ale nie dalem rady odebrac. Klopoty techniczne z telefonem mialem.

1948
Steryd
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 13:54

Helmut napisał:  

Czarny85 napisał:  
A Straz Miejska wszedzie taka sama...:(

Bo SM trzyma z Polonią :D

Czarny nie narzekaj... I tak kulturalnie sie zachowali... U nas by to nie przeszlo :)

1948
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 14:17
no i w domku... :D

nie bede ocenial meczu bo zostalo juz chyba wszystko powiedziane, ale zastanawia mnie jak stawiajac sie w takiej liczbie osob mozna prowadzic tak chujowy doping?jesli mozna to w ogole nazwac dopingiem, byc moze spowodowane to bylo pogoda, ale przeciez kibice Legii mieli ja taka sama, a doping z ich strony byl duzo lepszy (wiadomo ze byli w duzo wiekszej liczbie ale chodzi mi o same checi)

i jeszcze do aspektow pozameczowych... nie rozumiem co sie kurwa dzieje, ze co niektorym grajkom nawet po meczu nie chce sie podejsc podziekowac kibicom za doping i wsparcie... podeszlo raptem pieciu (m.in.Peskovic,Parzy,Julcimar)...dwoch sie nawet z tunelu wrocilo, a reszcie juz sie nie chcialo...

Ostatnio edytowany przez: crls, 14 marca 2005, 14:54 [1 raz(y)]

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
zbyszekm
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 15:06

Derian napisał:  
Wyjazd rzeczywiście udany chociaż mecz był chyba najmniej interesującym aspektem:] a tak poza tym to chwd dla pkp za to że kazali nam się tłoczyć jak sardynki w terespolu na Wawe. i tak na koniec: warszawianki nie mogą się równać ze szczecinianinkami jeśli chodzi o urode:]

I dlatego mam żone ze Szczecina.
LEGIA&POGOŃ FOREVER

YAKIN
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 16:27
Klopsik.... ale to dopiero początek, czekam na Górnik.

POGOŃ 100% SZCZECIN
barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 19:34

Carlo napisał:  

i jeszcze do aspektow pozameczowych... nie rozumiem co sie kurwa dzieje, ze co niektorym grajkom nawet po meczu nie chce sie podejsc podziekowac kibicom za doping i wsparcie... podeszlo raptem pieciu (m.in.Peskovic,Parzy,Julcimar)...dwoch sie nawet z tunelu wrocilo, a reszcie juz sie nie chcialo...

true true... a czasem tak malo wystarczy... POGON TO MY

POGOŃ SZCZECIN!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8834 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 21:07
Mozecie mnie zjebac ale chuj klade na wynik ... natomiast doping to mnie zalamal :( Patyk pozdro za proby ogarniania (zreszta jak zawsze) i Gruby (Jakos probowalismy ratowac sytuacje tam wyzej;)) WSTYD !!! Trzeba sie ogarnac bo 2-3.04 czeka nas wyjazd do Poznania. Pozdro dla chlopakow z wawy z ktorymi spedzilismy ok. 3 godz na komisariacie ;) i dzieki za Krolewskie pozniej sie bardzo przydalo :D

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758567257 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005