Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 00:12
dawno nie pisalem
chcialem pozdrowic posterunkowego Śledzia, i podziekowac wszystkim za przewspaniala impreze w warszawie.... tzn wszystkim oproocz pilkarzy....
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 17:05
Wyjazd udany procz tego ze policja mnie 2 razy spisala za to ze siedzialem sobie na swoim plecaku i na srodku centralnego oraz za to ze nie przedlem na pasach. HWDP a tak po za tym si Troche zimno. I polowa spoko ale druga to naszych na boisku w ogole nie bylo
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 18:01
Jak dla mnie wyjazd bardzo słaby. Raczej wycieczka do Warszawy, niż wyjazd na mecz. Podróż do Warszawy zajęła prawie 12 godzin ! Warunki na drodze b e z n a d z i e j n e !!! Nigdy nie jechałem w takich warunkach.
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 19:01
mecz slabiutki podobnie jak nasz doping nie wyrazny,nie rowny .....itd a pare osob bylo!! no i jak zawsze 80min a my sie zawijamy nic sie nie zmienia wiec niech nastepnym razem co nie ktorzy niech nie wyjezdzaja poza szczecin.pogoda zajebista hehe
tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 13/03/2005 19:27
Mam małą prośbę,jeśli ktoś był w Wawie na bilecie weekendowym i mu został to prosze o podbice do mnie na gg4476047,bo przyda mi się w pewnym celu...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
no to zaczynamy nowa rundę
zapraszamy do komentarzy
rozpoczynamy rundę proszę bardzo!!!!!! na początek panik. może gościu ma i warsztat trenerski ale co z tego jak lubi się pucować ptakom. adriano i edi w pierwszym składzie w takich warunkach pogodowych . k...a śmiechu warte! edi nigdy nie widział śniegu a adriano mówił puste słowa że grał na śniegu w japonii i rosji- nie widać było tego.poledica- największy niewypał transwerowy. ponosi 80 % winy za przegraną. kiksy;błędy;odpuszczanie; nie nadążanie za napastnikami legii to tylko 50 % jego przewinień. może coś udawadniać ale w b-klasie. zero gry michalskiego i kazmierczaka. kto ku..a powiedział że jedziemy po zwycięstwo? divecki jedyny walczący i coś umiejący piłkarz dzisiaj w Pogońi. ale oczywiście panik ściąga go i wstawia rekonwalescenta milara który nie przepracował solidnie zimy. dlaczego ptak chwalisz się udanymi transferami jak ty nic nie potrafisz. skład powinien wyglądać tak: pesković; matlak;julcimar;magdoń;masternak;grzelak;łabędzki;kazimierczak;parzy;divecki;trałka. i zamknąć mordy wszyscy broniący brazylijczyków; nie komentować tego bo nie macie racji. puchar polski dla Pogońi? buahahahaha. tu się kłania 2 liga. szkoda pisania. nara bo się wkur...m!!!!!!!!!!!!1
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 08:36
no i widzę że się nie pomyliłem w swojej wypowiedzi. w dzisiejszym wydaniu przeglądu sportowego bardzo ładnie się na ten temat wypowiedział tomas kuchar. cytuję"-nie może być tak; że dziewięciu ludzi haruje na boisku; a dwóch udaje że interesuje ich defensywa". michalski i poledica brać się do roboty bo to o was mowa. a pan panie panik przetrzyj pan oczy i zacznij ustawiać optymalny skład a nie "pod prezesa". nowymi"nabytkami" zdążycie się nachwalić. a punkty uciekają!!!!!!
Jak dla mnie wyjazd bardzo słaby. Raczej wycieczka do Warszawy, niż wyjazd na mecz. Podróż do Warszawy zajęła prawie 12 godzin ! Warunki na drodze b e z n a d z i e j n e !!! Nigdy nie jechałem w takich warunkach.
Mowilem zebys jechal pociagiem, a nie autem w taka pogode sie tarabanic.Wyjazd samochodem do Warszawy nie moze byc udany.
Kojarze, ze do mnie dzwoniles jakos przed meczem, ale nie dalem rady odebrac. Klopoty techniczne z telefonem mialem.
nie bede ocenial meczu bo zostalo juz chyba wszystko powiedziane, ale zastanawia mnie jak stawiajac sie w takiej liczbie osob mozna prowadzic tak chujowy doping?jesli mozna to w ogole nazwac dopingiem, byc moze spowodowane to bylo pogoda, ale przeciez kibice Legii mieli ja taka sama, a doping z ich strony byl duzo lepszy (wiadomo ze byli w duzo wiekszej liczbie ale chodzi mi o same checi)
i jeszcze do aspektow pozameczowych... nie rozumiem co sie kurwa dzieje, ze co niektorym grajkom nawet po meczu nie chce sie podejsc podziekowac kibicom za doping i wsparcie... podeszlo raptem pieciu (m.in.Peskovic,Parzy,Julcimar)...dwoch sie nawet z tunelu wrocilo, a reszcie juz sie nie chcialo...
Ostatnio edytowany przez: crls, 14 marca 2005, 14:54 [1 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Wyjazd rzeczywiście udany chociaż mecz był chyba najmniej interesującym aspektem a tak poza tym to chwd dla pkp za to że kazali nam się tłoczyć jak sardynki w terespolu na Wawe. i tak na koniec: warszawianki nie mogą się równać ze szczecinianinkami jeśli chodzi o urode
I dlatego mam żone ze Szczecina.
LEGIA&POGOŃ FOREVER
i jeszcze do aspektow pozameczowych... nie rozumiem co sie kurwa dzieje, ze co niektorym grajkom nawet po meczu nie chce sie podejsc podziekowac kibicom za doping i wsparcie... podeszlo raptem pieciu (m.in.Peskovic,Parzy,Julcimar)...dwoch sie nawet z tunelu wrocilo, a reszcie juz sie nie chcialo...
true true... a czasem tak malo wystarczy... POGON TO MY
Odp: Legia - Pogoń 3:0 - 14/03/2005 21:07
Mozecie mnie zjebac ale chuj klade na wynik ... natomiast doping to mnie zalamal Patyk pozdro za proby ogarniania (zreszta jak zawsze) i Gruby (Jakos probowalismy ratowac sytuacje tam wyzej) WSTYD !!! Trzeba sie ogarnac bo 2-3.04 czeka nas wyjazd do Poznania. Pozdro dla chlopakow z wawy z ktorymi spedzilismy ok. 3 godz na komisariacie i dzieki za Krolewskie pozniej sie bardzo przydalo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758567257 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.